Avon Pěna do koupele recenze a zkušenosti

Do koupele Avon Pěna do koupele
Do koupele Avon Pěna do koupele - obrázek 1
Do koupele Avon Pěna do koupele - obrázek 2
Do koupele Avon Pěna do koupele - obrázek 3
5 3.2 31
  • Průměrné hodnocení 3.2
  • 46% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 45 - 199 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 31 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Pěna do koupele

věk
25-34

Pěny do koupele od Avonu mě nikdy moc nenadchly. Sice krásně voní a docela často jejich vůně obměňují, takže vám jen tak nezevšední, ale na můj vkus moc dobře nepění. Nehydratují, ale zase jsem si nevšimla, že by vysušovaly. Zakoupit můžete dvě velikosti balení - 500 a 1000 ml, ale na můj vkus jsou obě zbytečně předražené.

  • krásné vůně
  • dvě velikosti balení
  • moc dobře nepění
  • zbytečně drahé


věk
25-34

Další recenze od 6.4.2012 22:05:13

Tuto pěnu jsem koupila již několikrát, pokaždé při jiné vůni. Když se kupuje při nějaké akci, či slevě, tak je cena příznivá a dobrá, akorát jediné s čím mám problém, že mě tato pěna dost vysušuje, takže se pak mažu víc než obvykle, ale i tak ji mám ráda, protože mi úžasně voní :)

  • cena
  • vůně
  • dehydratace


věk
35-44

Další recenze od 10.4.2012 11:05:12

Tyto pěny do koupele občas kupuji,jejich velkou předností je krásná vůně,ale bohužel bohatá pěna po krátké době z koupele úplně zmizí.ale voda je provoněná a kůži po nic hnemám tak vysušenou.Vyplatí se kupovat velké 1000 ml balení,vyjde levněji.

  • krásná vůně
  • nedrží pěna


věk
25-34

Další recenze od 10.4.2012 18:49:57

Tak nějak už zde bylo vše řečeno, takže i já se připojuji a potvrzuji, že krásně voní, ale pěna dlouho nevydrží. Cena je dobrá pouze když je pěna v akci. Hydrataci taky neřeším, s vysušováním nemívám probémy obecně. Určitě se dají sehnat lepší i levnější pěny do koupele.

  • vůně
  • cena
  • pěna nevydrží


věk
25-34

Kupuji si je docela často a to hlavně pokud jsou v akci za zvýhodněnou cenu. Mám ráda jejich vůni a vlastně všechny voní hezky tak, že mi provoní koupelnu. Já sama na sobě vůni potom necítím a taky mi hodně vadí to, že pěna rychle padá. Myslím, že na klasickou cenu to není žádná kvalita, oproti drogérkovým pěnám.

  • vůně
  • dostatek vůní
  • nedrží pěna
  • celkově nic moc


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2012 13:21:11

Měla jsem několik vůní této pěny. Líbí se mi možnost velkého výběru vůní a také velké balení, které dlouho vydrží. Zpočátku se pěny vytvoří hodně, ale poměrně rychle ubývá a po chvíli nezůstane skoro žádná. Je to takový průměr, cena se mi nezdá vysoká vzhledem k tomu, že balení douho vydrží.

  • vůně
  • velké balení
  • nehydratuje
  • pěna rychle mizí


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2012 17:52:14

Jako první mi vždy vadilo to že igelit který je na víčku a brání vytečení pěny před prvním použitém se strašně špatně odtrhává takže tam vždy kousek zůstane. Pozitivní věc je to že pěny hezky voní. Takže si člověk vybere podle toho jakou vůni preferuje. Další minus je to že pěna dlouho nevydrží a málo pění.

  • vůně
  • málo pění
  • dlouho nevydrží
  • cena


věk
15-24

Další recenze od 13.4.2012 01:52:00

Tak tato pěna do koupele mě moc nenadchla, podle mého vkusu málo pění, naopak ale hezky voní a zanechává pokožku příjemně vonavou, moc nehydratuje a cena mi příjde zbytečně vysoká, dlouho nevydrží, protože pokud chcete hodně pěny, musíte tam toho nalít co nejvíce.

  • Vůně
  • Málo pění
  • Cena


věk
35-44

Další recenze od 5.8.2012 00:45:13

Několik verzí této pěny jsme v poslední době měli doma, používal je tedy hlavně můj přítel, já se koupu velmi zřídka, ale zkoušela jsem je taky. Moc mě tedy neoslovily. Pění dobře, pěna i celkem vydrží, ALE mám vyzkoušené, že pouze když jí do vody nalijete hodně (tzn. když máte pocit, že jste jí nalily dostatek, musíte nalít ještě jednou tolik), jinak pěna opadne rychle. Stejně tak to vnímám i s jejich vůní - abych ji při koupeli cítila, musím použít větší množství (a i tak nevoní nijak intenzivně). Škoda, jinak jsou vůně hezké. Měli jsme brusinku a pomeranč, zelené jablko, mandarinku a jasmín (ta se mi líbí nejvíc). Pocit vysušené pokožky po nich nemám. Jinak potvrzuji jednu z předešlých recenzí v tom, že ochranná folie na víčku jde odtrhnout opravdu špatně, já si na ni posledně musela brát nůž :-) Ale to považuji za detail. Znovu asi už kupovat nebudu (leda že by si přítel řekl o zelené jablko, které se mu líbilo a měl ho hned vyplácané :-))

  • hezké vůně
  • nevysušují
  • dobře pění
  • pěna rychle opadne (pokud nepoužiji hodně velké množství)
  • vůně není z koupele příliš cítit


věk
25-34

Pěny od Avonu stašně krásně voní (miluju šeříkovou), ale v koupeli moc příjemné nejsou. Pěna rychle spadne, je příliš "křehká", plěť vysušuje a pokud se jí nenalije opravdu hodně, není moc cítit vůně. Začala jsem ale tyto pěkny používat na vytírání podlah :-) Krásně pak místnosti voní, to že moc nepění je nakonec plus a mycí schopnost má taky super :-))

  • na výběr plno krásných vůní
  • cena
  • příliš něpění
  • vysušuje


věk
25-34

Další recenze od 31.12.2012 21:22:26

Mám pěna do koupele s vůní ostružiny a vanilky. Pěna má pěkné balení. Krásně voní a vytvoří celkem rychle pořádnou tuhou pěnu, které je plná vana. Pěna, ale moc dlouho nevydrží a asi po 5 minutách zmizí a je potřeba jí obnovit. Cena pěny je celkem vysoká a určitě jsou stejně kvalitní pěny za lepší cenu.

  • vůně
  • cena
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2013 15:47:54

Tyto pěny patří mezi mé oblíbené. je pravda, že jsou trochu dražší, ale vždy si počkám, až budou mít nějakou akci a pak se koupě vyplatí. Mají velký výběr všelijakých vůní. Měla jsem jich už několik a jsem spokojená, bublinky by sice mohly ve vaně vydržet o něco déle, ale i tak je výdrž dostačující. Doporučuji vyzkoušet :-)

  • hodně vůní na výběr
  • cena je vyšší, když není v akci
  • bublinky by mohly vydržet déle


věk
25-34

Další recenze od 26.6.2013 12:03:37

Tak snad jediná věc, která mě zaujala na této pěně do koupele byla vůně. Měla jsem ten jahodový a pokaždý, když jsem si ho nalila do vany, bylo to, jak když se koupu ve žvejkovým parfému :D Jinak ale, jak už bylo řečeno, pěna nijak dlouho nevydržela, k pokožce se choval spíš tak, že ji vysoušel a po hydrataci ani vidu, ani slechu... nic moc! Takže koupit podruhé už opravdu ne.

  • krásná vůně
  • vysouší
  • možná moc vysoká cena
  • pěna nevydrží


věk
25-34

Další recenze od 21.7.2013 11:33:40

Dobrá pěna s mnoha příjemnými vůněmi, slabšími a silnějšími. Zdá se i, že pění hodně a rychle, nejednou mi přetekla pěna z vany při málém množství natečené vody...ale ta pěna hodně rychle zmizí, rychleji, než u ostatních značek pěn. Určitě nehydratuje, ale ani nevysušuje, to zase ne. Cenově jsou přijatelné, na druhou stranu znám mnohem déle trvající pěny a podobnými vůněmi za poloviční cenu.

  • hodně pění
  • vůně
  • pěna rychle zmizí
  • cena
  • nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 7.9.2013 22:04:55

Docela fajn pěny do koupele, u kterých chválím velký výběr ze všech možných vůní, které se dost často obměňují. V akci se dá sehnat za poměrně slušnou cenu, takže ve výsledku není vůbec drahá. Pěna vytvoří bohatou pěnu a celá koupelna je rázem provoněná. Bohužel asi po 5 minutách pěny začne ubývat a nakonec zmizí uplně, což se mi stalo vůbec poprvé. Takže i přes velké balení, cenu a vůni, bych si výrobek znovu nekoupila, protože nesplní, co se od něj očekává. Navíc mě pěna trochu víc vysušovala.

  • velké balení
  • výběr z vůní
  • pěna nevydrží
  • vysušuje


věk
25-34

Další recenze od 14.9.2013 17:28:36

Vyzkoušela jsem variantu s magnólií a nějak odvázaná jsem z ní nebyla. Vůně nic moc a přišlo mi, že se snad vypařuje, jak rychle byla pryč (musela jsem jí použít větší množství, aby vůbec vypěnila). Cena je opravdu dost přemrštěná, koupím si ji znovu maximálně až bude v akci, abych vyzkoušela i jiné varianty. Existují i kvalitnější pěny v podobné cenové relaci.

  • velký výběr z vůní
  • rychle dochází
  • málo pění
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 21.10.2013 13:24:55

Tyhle pěny byly docela fajn, sem tam jsem si nějakou koupila, ale jedině v akci, plná cena je trochu moc vysoká. Pěny se dají pořídit v mnoha různých vůních a voní opravdu moc hezky, pěnily poměrně dobře a i pěna celkem dlouho vydrží (já se ale nekoupu hodiny, tak mi to stačí). Plusem je, že nevysušují, ale ani nehydratují. Znovu bych si asi nekoupila, protože se téměř ve vaně nekoupu, proto je to pro mě zbytečnost.

  • vůně
  • dobře pění
  • nevysušuje
  • vyšší cena


věk
15-24

Další recenze od 30.1.2014 22:43:59

Mám pěnu s vůní růžové magnólie a je z novější řady (není na fotce). Je to 500 ml balení, nalévám do vany (pod proud vody) asi 3/4 víčka a pěny se udělá hodně. Pěna i dlouho vydrží, stále je nadýchaná i po 30 minutách. Navíc krásně provoní celou koupenu i pokožku. Pokožku mi nedráždí, a ani nevysušuje. Jsem s ní spokojená, nejspíš došlo ke zlepšení, když ta z nové řady je dobrá. A ohledně ceny.. nezdá se mi drahá, většinou má Avon slevy a to dost velké.Takže doporučuju.

  • krásná vůně
  • dělá hodně pěny
  • nedráždí, nevysušuje
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 23.3.2014 13:09:16

Vyzkoušela jsem několik vůní a jsem vcelku spokojená. Ve vaně ponývám cca půl hodiny a po tuto dobu mi pěna vydrží. Musí se jí ale dát víc, takže i velké balení vydrží poměrně krátkou dobu. Vůně jsou nádherné, nicméně nevysušují ani nehydratují. Jsou dražší, ale budu dávat přednost Radoxu, který stojí cca 100- Kč za půl litru, ale pěny stačí troška, takže vydrží déle, než litr za stejnou cenu od Avonu.

  • hezké vůně
  • slabá výdrž pěny
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 22.4.2014 17:06:10

Měla jsem bílou lilii a to byla skvělá. Nádherně voněla, pokožka byla jemná a vláčná, dobře pěnila, jen jsem jí musela použít docela velké množství. Už je to delší doba, co jsem jí vyzkoušela, tudíž v blízké době si ji rozhodně pořídím, protože jsem z ní zklamaná rozhodně nebyla.Neznám žádné jiné pěny, co by tak krásně voněly.

  • vůně


Další recenze od 4.6.2014 16:09:29

Vyzkoušela jsem snad všechny vůně. Nejvíce se mi líbily : šeříková, bílá lilie, melounová a mandarinka s jasmínem. Už ale kupovat nebudu, poslední dobou jsem po nich měla hodně vysušenou pokožku a než jsem se namazala tak mě i hodně svědila. Voní sice hezky ale pěny třeba od Baley nebo Radoxu vyjdou levněji a jsou kvalitnější.

  • hezké vůně
  • hezké balení
  • vysušují
  • kvalita neodpovídá ceně


věk
25-34

Další recenze od 21.9.2014 14:22:46

Pěnu jsem dostala k svátku. Sama bych si ji nekoupila díky ceně. Co se mi líbí, je vůně (mám melounovou), je to klasická "žvýkačková" vůně. Horší už to je se samotnou pěnou... Při první koupeli, jsem ji dala poměrně málo a nepěnila vůbec. Řekla jsem si, že ji příště dám víc.... A nic, pěna okamžitě opadla. Takže dávám 3* za vůni, ale jinak neplní účel.

  • Vůně
  • Obal
  • Nepění
  • Cena


věk
25-34

Další recenze od 1.11.2014 11:54:08

Pěny od Avonu patří k mým nejoblíbenějším, a to kvůli široké nabídce vůní, z které si vybere každý. Vyzkoušela jsem už několik a vždy provoněly celou koupelnu a byly cítit i z pokožky. Do vany stačí málo a vytvoří bohatou pěnu, bohužel po 15 minutách začne mizet. Za tu cenu a velikost balení ale odpouštím. Pokožku nevysušuje a nedráždí.

  • cena
  • velký výběr vůní
  • slabší výdrž pěny


věk
15-24

O této pěně bych řekla, že je to taková zlatí střední cesta. Na výběr je velká škála krásných vůní, balení jsou klasická nebo i XL. Pěna ve vodě nevydrží extra dlouho, pokožku vám taky nehydratuje, ale krásně po ní voníte. S přítelem jsme ale potom našli jednu drogérkovou pěnu, která nám vyhovuje o mnoho více a pěna zůstává skoro celou hodinu. Myslím, že na klasické půlhoďkové koupání je dobrá, pokud je člověk ale kačena nebo si chce udělat romantickou koupel ve dvou, pak asi nedoporučuji :)

  • velký výběr krásných vůní
  • pevný a hezký obal
  • voňavá pokožka
  • nehydratuje
  • pěna nevydrží moc dlouho


věk
25-34

Koupila jsem si několik různých vůní, které opravdu krásně voní, když se k nim přičichne, ale vanu bohužel provonět nedokážou a na pokožce pěna také není cítit. Pěny je třeba nalít celkem hodně, protože málo pění a rychle mizí. Mám citlivou pokožku a pěna ji podráždí, po vykoupání je pokožka hodně vysušená a svědí mě.

  • výběr vůní
  • slabá parfemace
  • málo pění
  • vysušuje


věk
15-24

Další recenze od 5.11.2016 21:25:00

Super vůně, široký výběr vůní i velikostí. Příjemný doplněk do vany, vždy jsem byla krásně provoněná já i celá koupelna. Pravdou je, že pěny to příliš mnoho nevyrobilo, spíš hodně barvilo vodu, což mi ale nevadilo, protože mi nešlo o pěnu, ale o vůni a to splňovalo na 100%. Nevím co bych vytkla ani vyzdvihla, průměrný výrobek s krásnou vůní :-)

  • vůně
  • množství
  • hůř pění


věk
35-44

Kupuju už mnoho let a už jen ve velkých baleních. Velmi kvalitní koupelová pěna, velmi příjemné a krásné vůně. Balení je dobré, pevná láhev se šroubovacím uzávěrem. Krásné jsou především vánoční edice s různým kořením, pomerančem, skořicí atd. Děti je milují. Této pěně není co vytknout, nevysušuje kůži a neštípe do očí.

  • krásné vůně
  • nevysušují
  • nic


věk
15-24

Myslím, že nenadchne, neurazí, pokud vám nevadí sulfáty, barviva a další nedobrá chemie ve složení, tak si myslím, že budete spokojení. Cena je dobrá, spoustu různých vůní apod. Hodně pění. Už si ale nekoupím, právě kvůli složení, v koupeli mám radši něco hydratačního a přírodního, třeba kokosový olej, mořskou sůl... apod.

  • spousta příchutí/vůní
  • cena
  • pění
  • voní
  • složení
  • nic nedělá, nemá žádné benefity


věk
15-24

Další recenze od 13.2.2017 14:04:17

Úžasná pěna od Avonu. Nemám ráda jejich šampony a sprchové gely, ale pěny mají vážně super. Tolik vůní! Pro mě jako milovnici vůní, a člověka který ke všem výrobkům čichá, je to paráda :D Měla jsem zatím možnost vyzkoušet vodní meloun a jablíčko. Oboje už jsou vypotřebované, a chystám se na další objednávku. Pěna skvěle pění, a to je hlavní. Takže za mě pět!

  • vůně
  • pěnivost
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 14.11.2017 12:33:19

Tuhle pěnu do koupele jsem dostala k lonským Vánocům. Jinak kosmetiku Avon vůbec nepoužívám. Měla jsem ji ve variantě Lilly of the Valley, což je pěna s vůní konvalinky. Konvalinka není zrovna moje oblíbená vůně. Ale i tak jsem ji zkusila a bohužel jsem udělal ne zrovna dobrou zkušenost, protože mě po koupeli začala strašně svědiit pokožka, zřejmě mi nějaká chemie ve složení nesedla. Zbytek letěl do koše.

  • Velké balení
  • Na výběr více variant
  • Dráždí pokožku


věk
15-24

Další recenze od 14.11.2017 15:59:52

Peny od Avon som si kupovala pravidelne, keď som ešte objednávala z katalógov vždy keď sa ku mne dostal. Peny dostatočne penia aj pri použití malého množstva, v ponuke je vždy veľké množstvo vôní či už stálych alebo limitovaných. Vôňa v balení je intenzívna, avšak vo vani sa vytratí a takmer ju necítiť. Mám teraz obľúbené iné peny, ale rada sa niekedy ešte vrátim k tejto.

  • - stačí malé množstvo na vytvorenie peny
  • - počet druhov
  • - cena
  • - dostupnosť
  • - vôňa sa vo vode vytratí


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Lush Sex Bomb

3.3 59% 3 recenze

Hůře hodnocené

Lush Space Girl

3 50% 1 recenze