Avon Pur Blanca EdT recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Avon Pur Blanca EdT
Parfémy pro ženy Avon Pur Blanca EdT - obrázek 1
5 2.8 15
  • Průměrné hodnocení 2.8
  • 20% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 199 - 249 Kč
  • Kvalita obalu 3.8
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Pur Blanca EdT

věk
25-34

Další recenze od 15.4.2012 18:50:28

Myslím, že tuto vůni není třeba nějak extra představovat. Je taková lehčí a svěží, vhodná hlavně na léto. Ale po čase mi ta vůně začala být tak protivná, že už jsem jí ani nemohla vidět. Ani mému příteli nevoněla. Navíc moc dlouho nevydrží. Balení je praktické s rozprašovačem, vhodné i do kabelky. V akcích bývá za velmi atraktivní cenu.

  • vhodná na léto
  • lehká a svěží vůně
  • cena v akci
  • výdrž
  • vůně mi začala být po několika měsících až protivná


věk
25-34

Další recenze od 15.4.2012 22:47:33

Tak tuhle vůni jsem dostala dárkem. Neurazí ani nenadchne. Sama bych si ji nekoupila, ale používám ji. Je svěží, květinová, vhodná na léto k osvěžení. Moc dlouho bohužel nevydrží. Flakonek také není ničím zajímavý. Pro mě naprosto obyčejná vůně bez nápadu.

  • lehká vůně, sedne asi každému
  • cena
  • bez nápadu
  • nudný flakonek


věk
25-34

Další recenze od 15.4.2012 23:33:09

Tento výrobek jsem používala pře pár lety. Vůně je lehká, svěží..prostě taková letní. Nedá se samozřejmě čekat od takto levné vůně nějaká dlouhá výdrž, ale musím uznat, že to není až tak špatné. Pokud někdo chce ušetřit a nemá zbytečné peníze na nákup dražšího parfému, tak je to určitě dobrá volba.

  • Lehká letní vůně.
  • Slušná výdrž vzhledem k ceně.
  • žádné výrazné nedostatky


Další recenze od 16.4.2012 09:58:56

Dosti populární voňka. Mě taky nezaujala. Voní pěkně ale nic zvláštního. Koupila bych nějaké mladé slečně, to ano ale kdo chce pořádnou voňku, tak tato vůbec ne. Vadí mi, že se po čase poměnila vůně. Není kvalitní. Za mě ne.

  • pěkně voní
  • nevydrží


věk
25-34

Další recenze od 20.6.2012 23:54:38

Jedná se o lehkou květinovou vůni. Mísí se zde složky květů ylang-ylang, bílé frézie a vodní máty. Srdcem je tvořeno bílou růží, leknínem a bílou pivoňkou a to vše dotváří bílé santalové dřevo, mošus a vanilka. Poprvé jsem ji dostala k Vánocům od přítele. Byla jsem nadšená krásně mi voněla. Po doplácání jsem si ji objednala znovu, ale už to nebylo ono. Začala mi vadit a tak jsem ji dala sestře.

  • Lehká květinová vůně
  • Praktický flakon
  • Vůně je časem protivná
  • Flakon je praktický ale nijak zajímavý
  • K sehnání jen přes internet nebo Avon Lady


věk
25-34

Další recenze od 8.12.2012 10:05:12

Mamka ji milovala od začátku a asi čekala, že se mi bude taky líbit - nelíbila. Vůbec mi nevoněla, spíš mi byla hodně protivná, květinová vůně, která mi způsobovala pravidelné kýchání a připadala mi jako špatný antiperspirant spíš - tou "vůní". Co se mi ale líbilo, byl flakon, hezký a štíhlý design, co zaujme a pohodlně se vejde do kabelky i menších rozměrů. Cena je také příznivá. Vůně podle mého spíše voní "starším" ženám - maminkám, než mladým ženám. Nevýhodou toaletky je i nízká výdrž.

  • design flakonu
  • cena
  • nevoní mi
  • kýchala jsem z ní
  • krátká výdrž


věk
25-34

Další recenze od 31.12.2012 13:16:17

Když si na pach této "vůně" vzpomenu, musím horko těžko přemlouvat můj žaludek, aby se nezvedal. Po cca 2 měsících používání mi byla vůně tak odporná, že jsem ji musela vyhodit a vůbec toho nelituju. Jediným plusem bylo to, že jsem ji dostala jako dárek.

  • nic
  • odporný smrad


Tato vůně se mi líbí. Existují i lepší, ale za tu cenu je dobrý poměr kvality. Výdrž je celkem slušná. Flakónek se mi taky líbí. Používám ji hlavně do práce. Měla jsem celou sadu i s tělovým krémem. Určitě si ji zase někdy koupím nebo zkusím její růžovou variantu.

  • cena
  • výdrž
  • o žádných nevím


věk
25-34

Další recenze od 14.4.2013 23:18:08

Tuto vůni jsem kdysi dostala jako dárek, ale ve verzi bez rozprašovače. Moc se mi líbil desing, kdy měl flakónek tvar koule. Domnívám se, že se jednalo o nějakou limitovanou edici, takže se už nejspíš sehnat nedá. Vůně mi celkem voněla, měla dobrou výdrž a byla nevtíravá, ale příjemná. Voněla mi po nějakých exotických květech :) Balení jsem dopotřebovala, ale znovu bych si vůni asi nepořídila, protože mám již větší nároky a jinou představu o dokonalé vůni.

  • desing flakóku
  • lehká vůně
  • spíše letní
  • výdrž
  • taková obyčejnější vůně


věk
25-34

Další recenze od 14.4.2013 23:30:21

U téhle vůně opravdu platí, že kvalita odpovídá ceně. Je strašná :D. Začnu výdrží - na mě nevydrží skoro vůbec, hned je pryč, takže je nutné ji během dne pořád stříkat znovu. Samotná vůně je taková podle mě dost obyčejná, klasická, ničím nevyniká, ale po čase se může zprotivit, což se mi sice nestalo (moc často jsem ji kvůli té výdrži nepoužívala), ale znovu rozhodně nekoupím

  • výdrž
  • po čase se může zprotivit
  • úplně obyčejná vůně nijak zajímavá


věk
25-34

Další recenze od 15.4.2013 10:35:56

Vůni jsem poprvé dostala od mamky asi před pěti lety. První dojem byl dobrý. Voněla mi sladce po květech, a výdrž nebyla uplně nejhorší. Stačilo se nastříkat ráno a pak později odpoledne, a krásně jsem voněla celý den. Po spotřebování, jsem ji již druhou objednala sama. Nevím kde se stala chyba, ale jak je tu již mnohokrát zmíněno, podruhé už mi vůně vadila. Skutečně jsem ji nemohla ani cítit. Za mě bych ji dál nedoporučila.

  • na první dojem příjmená sladká svěží vůně
  • cena
  • časem mi vadila


věk
35-44

Další recenze od 22.10.2013 12:12:03

Vůni lze v akci koupit za příjemnou cenu (199 Kč) což si myslím, že je její velká výhoda. Já sama jsem ji používala už hodně dávno. Myslím, že to bylo léto 2003. Takže na trhu se drží opravdu hodně dlouhou dobu. Z počátku se mi velmi líbila její zajímavá vůně. Taková jako by vůně čistoty. Po nějaké době používání se mi ale už docela zprotivila a měla jsem problém ji vůbec "dodělat". Výdrž měla nic moc. Shrnuto: průměrná vůně s malou výdrží ale za super cenu.

  • cena
  • špatná výdrž


věk
15-24

Pur Blancy od Avonu jsme s mamkou vyzkoušely všechny a ani s jednou nemám problém. Krásně nám voní, líbí se nám - možná vidím nedostatek v délce flakonku. Vůně vydrží na oblečení poměrně dlouho. Celkově jsou tyto voňavky jedny z našich nejmilejších a určitě si po vypotřebování jiných voňavek jednu Blancu zase pořídíme.

  • všechny druhy mají krásnou vůni
  • jednoduchý vzhled
  • výdrž vůně
  • asi nic


věk
25-34

Další recenze od 1.2.2015 00:04:46

Já nějak nechápu ty negativní recenze. Tento parfém mi přijde opravdu krásný. Dostala jsem ho darem a byla jsem mile překvapena. Jsem zvyklá používat drahé a kvalitní parfémy, tak jsem o něj příliš neočekávala, ale ukázal se jako super. Nikdy před tím jsem si nevšimla, že by tato vůně byla nějak davově oblíbená, ani nemám pocit, že bych ji cítila z žen na každém patníku. Na jednu stranu chápu, že může být někomu protivná. Hlavně ženám, které mají rádi svěženky a ostatní fádní kytičkové parfémy. Je opravdu něčím zajímavá. Její vůně je taková pudrová vůně čistoty a výdrž je vzhledem k ceně také parádní.

  • cena
  • výdrž
  • krásná vůně
  • nic


věk
15-24

Jedna z mých nejoblíbenějších avoňáckých vůní. Mám ji jak ve velkém balení, tak i v malé kuličce, která je velmi praktická do kabelky. Vůně je příjemná - svěží a zároveň velmi ženská. Ale jak to s parfémy z Avonu chodí, tak na těle příliš dlouho nevydrží, takže ji musím znovu stříkat, tudíž i v lahvičce rychle ubývá.

  • krásná vůně
  • je i v malé variantě
  • dlouho na těle nevydrží
  • ryhle se spotřebuje


Lépe hodnocené

Chanel Coco EdP

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Avon Summer White EdT

2.9 49% 14 recenzí

Hůře hodnocené

Lalique Amethyst EdP

2.5 38% 2 recenze