Avon Rozjasňující perly na tvář recenze a zkušenosti

Rozjasňovače Avon Rozjasňující perly na tvář
Rozjasňovače Avon Rozjasňující perly na tvář - obrázek 1
Rozjasňovače Avon Rozjasňující perly na tvář - obrázek 2
Rozjasňovače Avon Rozjasňující perly na tvář - obrázek 3
5 3.1 19
  • Průměrné hodnocení 3.1
  • 37% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 150 - 429 Kč
  • Kvalita obalu 3.8
  • Celkem 19 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Rozjasňující perly na tvář

věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Perly jsem si nějak nezamilovala. Nejhorší na tom všem byla aplikace. Perly se mi zasekávaly do štětců a nechtěly ven. A to jsem měla štětec přímo na perly. No, to by se ještě přežít dalo. Na obličeji jsem ale nijak extra nezaznamenala rozdíl. Jo, měla jsem více matnou pleť, ale to bylo tak vše. Za pár minut jsem neměla pocit, že jsem si na obličej něco dala. Totálně zbytečný produkt.

  • trošku pleť zmatnil
  • perly se zasekávaly do štětců
  • žádná změna v obličeji


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.12.2015 22:19:52

Nevím,zda opravdu všechny rezence patří k těmhle rozjasňujícím perlám, myslím si,že některé zde si spletly s bronzujícíma. Mám druhé balení a jsem spokojená, nemám ho místo pudru, ale opravdu, když chci vypadat svěže. Mám suchou pleť a někdy vypadá tak unavená, že ji chci oživit a rozjasnit,tak použiji tohle a plní svůj účel. Jasně, když chci lepší výsledek šáhnu po lepším výrobku, ale není třeba je odsuzovat jen proto, že někdo nemá rád Avon. Krom nechápu narážky na cenu..věčně je v akci a 150-200 mi přijde malá. Za plnou cenu je snad nikdy ani neměli.

  • cena
  • balení
  • lehký třpyt
  • lehoučké
  • nový nízký obal


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.4.2014 11:56:53

Rozjasňující perly od Avonu jsem dostala jako dárek. A abych pravdu řekla, nečekala jsem, že si z nich sednu na zadek. Taky ne. Nezdá se mi, že by měly nějaký efekt a už vůbec ne rozjasňující. Neucpávají pory a balení je hezké a v celku praktické. To je asi jediné, co bych k tomu řekla. Tento produkt bych sama nepořídila.

  • Balení?
  • Neucpávají pory
  • Cena
  • Neplní účel
  • Nulový efekt


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Myslela som, že tieto rozjasňujúce guličky budú podobné tým z Oriflamu, ale nie. Nevydržia na pleti ani pol dňa, sú veľmi jemnučké a celkovo k tej cene za akú sa predávajú je kvalita niekde inde. Obal hodnotím ako celkom dobrý, ale pôsobí lacno a niekedy sa zasekáva. Už si ich nekúpim aj keby boli v zľave. Na druhej strane vám vydržia dosť dlhú dobu, kým ich spotrebujete.

  • zo začiatku naozaj rozjasnia
  • cena nezodpovedá kvalite
  • rýchlo vám z tváre zmizne


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Tyto perly jsem měla, ale nijak mě tedy neoslovily, ačkoliv jsem po nich toužila. Byly takové nevýrazné - mám docela dost světlou pleť a na ní to nebylo skoro vidět, že jsem je použila. Jinak je mi docela sympatické balení, ale to dojem ze samotného výrobku nezachrání. Za mě ne.

  • hezké balení
  • na světlé pleti není vidět


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.3.2013 00:21:08

Tyhle perly mám ráda. Používám je hlavně v létě, když mám opálenější pleť a perly používám buď jako takový rozjasňovač nebo bronzer. Balení obsahuje 2 barevné odstíny perel, které se při nanášení smíchají a vznikne krásná barvička. Nepoužívám však přiloženou houbičku, ale kuličky se mi lépe nanáší velkým kulatým štětcem, který vždy opráším. Už je mám asi 3 roky a jsou téměř jako nové i přes časté používání, takže vysoká pořizovací cena se mi už asi vrátila :)

  • výdrž balení
  • třpytky
  • příjemný odstín
  • projasní pleť
  • cena
  • přiložená houbička


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.10.2012 16:49:18

Tyhle rozjasňující perly na tvář mi velmi vyhovují. Třpytky nejsou moc výrazné a ani se mi nerozlezou po obličeji, takže jako šašek opravdu nevypadám. Houbička je na to aby se při přenášení kuličky nerozbily. Houbička je drží na dně, takže na nanášení je potřeba nejlépe štětec. Samozřejmě houbičku nevylučuji k používání. Perly hezky tváře rozjasní. Jen by mohly více pouštět barvu ať tolikrát nemusím kvedlat v kelímku:) Cena je docela dost vysoká.

  • Hluboké praktické balení
  • Opravdu rozjasní tvář
  • Třpytivé
  • Dlouho vydrží
  • Cena
  • Málo pouští barvu


věk
45-54


dehydratace
střední

Další recenze od 10.8.2012 21:13:51

Já bohužel s tímto produktem nebyla spokojená vůbec.Na můj vkus se pak obličej moc třpytí,špatně se to nanáší a musí se opatrně.Cena je také přemrštěná.Rozhodně se dají nanášet pouze štětcem(aspoň tak já to vidím):o)Zkoušela jsem obě varianty perel a ty bronzující jsou ještě horší.

  • žádné
  • špatně se nanáší
  • moc se třpytí
  • příliš vysoká cena


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.8.2012 19:40:45

Koupila jsem si je jenom kvůli rozjasnění pleti před x lety a za mě teda nic moc. Odstíny jsou takové, že se musí velmi opatrně, jinak bude obličej vypadat jako zmalovaný šašek. Navíc jsou až příliš třpitivé, nevydrží na nanesených místech, takže jsou pak všude. Celkově nevypadají na pleti dobře, leda pro milovce flitrů a třpitek a na hodně opálené pleti.

  • nic
  • předražené
  • třpitek moc a nedrží na svém místě
  • vypadá na pleti příliš tmavě


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.8.2012 17:20:04

Nejprve bych chtěla podotknout, že ne všichni tu hodnotí stejný produkt. Avon má v nabídce tyto "Rozjasňující perly na tvář" a dále "Bronzové tónovací perly", což jsou dva rozdílné výrobky se dvěma rozdílnými funkcemi. Tyhle jsou určené k rozjasnění a existují jen tyto jedny (nikoli ve více odstínech). Svůj účel plní dobře, pleť skutečně rozjasní, ale na můj vkus jsou příliš světlé a nevýrazné. Samy o sobě jako tvářenka mi moc nevyhovují, existují klasické tvářenky, které jsou také rozjasňující, ale zároveň dodají i zdravou barvu. Tyhle perly by mohly být fajn snad v kombinaci s klasickou tvářenkou, ale to už by na mě byl příliš zdlouhavý proces. Jinak ale vypadají pěkně. Obsahují jemný shimmer, ale rozhodně to nejsou výrazné třpytky, a už vůbec se nerozlezou po celém obličeji, jak tvrdí předchozí recenze. Výdrž na pleti je dobrá a jako šašek určitě vypadat nebudete - to jsou příliš silná a přehnaná slova. S balením jsem spokojená - kelímek je sice větší, ale to považuji za plus. Je hluboký, což je praktické, alespoň můžete zakvedlat štětcem, aniž by perly vyskakovaly ven, jako se tomu děje u perel od Oriflamu.

  • přirozené rozjasnění pleti
  • výdrž na tváři
  • dlouhá výdrž samotného produktu
  • praktický hluboký kelímek
  • na mé pleti jsou příliš nevýrazné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.6.2012 21:54:15

Avon není mou oblíbenou značkou a i když jsem už byla poučená z minulosti, perly jsem zakoupila. Jenže mi vůbec nevyhovuje jejich nijaká barva a navíc jsou třpytky hrozně výrazné, takže se během dne rozlezou po celém obličeji a vypadáte jako šašek. Nevyhovuje mi ani věčné zápolení a míchání štětcem mezi kuličkami, pouští opravdu málo barvy. Řešením je pár jich rozbít a nasypat mezi ostatní.

  • cena v akci
  • nepříjemná aplikace
  • moc velké třpytky


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 3.5.2012 14:03:32

Tak tyto perličky jsou super, teda aspon v zimě, kdy mám světlejší plet, přes léto nejsou tak výrazné, kvůli tmavší pleti. Vydrží dlouho na tváři. Dávám si je hlavně na lícní kosti a někdy trošičku na bradu, tyto perličky jsem si oblíbila a myslím, že jsou jedny z Top, pouze cena je moc vysoká.

  • Přilehnou krásně k pleti
  • Cena
  • Pro někoho dostupnost


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Rozjašňující perly používám na lícní kosti, na spánky, v létě si dovolím víc. Výrobek je to fajn, perly se pěkně nanáší, balení je větší, ale nevadí. Nevím jak majitelky svatlé pleti, mě přijdou barevně dobré. Kombinuju s bronzerem v perlách téže značky a jsem spokojená

  • pěkná barvička
  • dobře se nanáší
  • lehký třpyt
  • plná cena je nesmyslně předražená
  • dostupnost pouze před net nebo AL


Tyhle perly, mám velmi ráda obzvlášť když je člověk opálený vypadá to krásně,určitě bych to nedoporučila osobám světlejší pleti.Používám je prakticky každý den.Pro mě je to lepší jak make-up, ten už ani moc nepoužívám, je to rychlé hlavně po ránu když člověk spěchá do práce.Určitě si je koupím znovu a to i v růžové..Se štětcem se ale nanáší líp jak s houbičkou.

  • Rozjasňuje
  • Vydrží
  • Dobře se nanáší
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 24.4.2012 17:32:54

Tyto perly bych nenazvala rozjasňující, ale bronzující, a to i přesto, pokud si vyberete světlejší odstín. Co do kvality jsou OK, ale např. Oriflame má tentýž produkt lepší a Guerlain nejlepší, to jen pro porovnání, čemuž odpovídá i cena. Ale přesto na tváři vytvoří krásné opálení, jsou velmi přirozené, neucpávají pory.

  • přirozené
  • neucpávají pory
  • na trhu se dá sehnat kvalitnější výrobek


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 5.4.2012 14:16:33

V popisu těchto perel je skutečně rozjasnění a zesvětlení, což je jinak řečeno zvýraznění určitých částí obličeje. Rozjasnění je decentní, tady nemám co vytknout. Bohužel mi nesedí forma perel, aplikace je zbytečně zdlouhavá. S produktem jsem byla spokojená, jedno balení vydrželo několik let. Už bych si ale tyto perly znovu nekoupila. Taky cena je dle mého názoru neúměrně vysoká.

  • přirozené projasnění pleti
  • vysoká cena
  • nepraktická aplikace
  • balení


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.4.2012 12:06:57

Účelem tohoto produktu není zesvětlit určité části obličeje, jak píše zakladatelka, ale naopak zvýraznit je. Perly se dají použít jako bronzer nebo jako tvářenka. Nejsou sice úplně matné, ale ani neobsahují hodně třpytu. Vyrábí se ve dvou odstínech (jedny jsou s růžovým nádechem, druhé s bronzovým). Cena by sice mohla být nižší, ale dle mých zkušenosti balení vydrží kolem 2 let i při každodenním používání. Také bych chtěla poznamenat, že přiložená houbička neslouží k nanášení, ale k tomu, aby se částečky rozdrcených perel nevysypávaly ven. Nanášet by se výrobek měl štětcem.

  • Dlouhá výdrž.
  • Mnohostranné použití.
  • Vyšší cena.


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.4.2012 08:47:04

Účelem těchto perel je rozjasnit a zesvětlit určité čás obličeje a tím jej vymodelovat. V balení jsou perly dvou barev a přiložená houbička, mnohem lepší je ale použít štětec. Perly obličej opravdu rozjasní, mně ale příliš nevyhovovaly, lépe se mi pracuje s pudrem. Cena mi přijde naprosto přemrštěná. Je ale fakt, že perly dlouho vydrží, při každodenním používání tak rok.

  • rozjasní obličej
  • dlouho vydrží
  • cena
  • s houbičkou se nepracuje dobře


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené