Avon Skládací kartáč na vlasy se zrcátkem recenze a zkušenosti

Kartáče a hřebeny Avon Skládací kartáč na vlasy se zrcátkem
Kartáče a hřebeny Avon Skládací kartáč na vlasy se zrcátkem - obrázek 1
Kartáče a hřebeny Avon Skládací kartáč na vlasy se zrcátkem - obrázek 2
5 3.4 10
  • Průměrné hodnocení 3.4
  • 60% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 79 Kč
  • Kvalita obalu 3.5
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Skládací kartáč na vlasy se zrcátkem

věk
35-44

Další recenze od 16.7.2012 01:25:51

Fajn věc do kabelky - po rozevření je na jedné půlce kartáč na vlasy (který se vysune promáčknutím) a na druhé zrcátko. Kartáč na přečísnutí během dne stačí, zrcátko je dostatečně velké a kvalitní. Povrch je pogumovaný a příjemný na dotek, velikost v zavřeném stavu je 8,5 x 5,5 cm, vypadá pěkně. Já mám vínově červený, nyní se prodává v růžové. Bohužel spoj obou částí moc dlouho nevydržel - kartáč se zrcátkem se od sebe oddělují, i když dá se to nacvaknout zpátky. Kdyby měla nová várka kvalitnější provedení, klidně bych zakoupila nový kus, ale pochybuji o tom, protože kromě barvy žádný rozdíl nevidím.

  • praktické do kabelky - zrcátko a kartáč 2 v 1
  • hezká barva
  • pogumovaný povrch - příjemný na dotek
  • nekvalitní provedení - spoj se brzy oddělil


věk
25-34

Další recenze od 16.8.2012 23:43:52

Tak tenhle cestovní kartáč na vlasy, je docela praktický, ale bohužel ne moc kvalitní. Během šesti měsíců mám už 3. První (vínový) se mi rozpadl, aniž by mi nějak upadl, druhý (růžový) se mi rozpadl po tom, co jsem si rozčesávala zacuchané mokré vlasy a navíc jsem zjistila, že barví, měla jsem od něj obarvenou bílou mikinu, šlo to sice vyprat, ale růžový už opravdu nechci, ten třetí, opět vínový zatím pořád drží (mám ho asi měsíc). Pokud se mi rozbije, koupím si ho znova, i když není moc kvalitní, ale za tu cenu, co člověk může čekat.

  • cena
  • praktičnost
  • růžový barví
  • nekvalitní provedení


Skvělý malý a skladný kartáč na cestování. Líbí se mi tvar, barva i to, že po rozevření máte na jedné straně kartáč a na druhé zrcátko - sice malé, ale postačující. Mám ho už půl roku, používám téměř denně a zatím na něm nepozoruji žádné výraznější známky opotřebení. Až se mi rozbije (k čemuž zcela jistě časem dojde, to provedení skutečně působí docela chatrně), pořídím si další.

  • velikost -> skladnost
  • zrcátko
  • cena (hlavně v akcích)
  • vypadá chatrný a snadno rozbitelný


věk
15-24

Další recenze od 10.2.2013 11:16:54

Hřeben se zrcátkem je samozřejmě dobrý nápad. Ještě k tomu takový hřeben, který se dá složit, a je proto ideální do kabelky. Ovšem celé provedení je podle mého názoru prostě a jednoduše tragické. Spoj velice brzy praskne, hřeben sám o sobě taky není moc kvalitní. Znovu už si koupit určitě neplánuji.

  • pěkná barva
  • nevydrží
  • nekvalitní


věk
15-24

Tenhle hřeben se dost hodí do kabelky a do psaníček, když nemáte příležitost tahat u sebe velké hřebeny a kartáče. Češe podle mě normálně a obsahuje i zrcátko, takže se můžete třeba na rychlo přepudrovat, když u sebe nemáte jiné zrcátko. A naštěstí se mi nerozbíjí při pádu na zem.

  • skladný
  • zrcátko
  • nevím


věk
25-34

Další recenze od 7.4.2013 00:29:26

Při koupi v akci se jedná o dobrého pomocníka, za plnou cenu bych ho někoupila. Líbí se mi, jak lze jednoduchám pohybem kartáč rozbalita a zabalit. Česací plocha samozřejmě není tak velká jako u běžnách kartáčů, přeci jen je to kartáč cestovní a svoji úlohu plní celkem obstojně.

  • cena v akci
  • komplakní
  • malá plocha česání


věk
25-34

Další recenze od 7.4.2013 18:18:41

Cestovní hřeben, který jsem dostala od kamarádky. Výhodou je, že tam je i zrcátko, takže nemusím nosit hřeben i zrcátko, ale mám to v jednom. Zrcátko je akorát velké, hřeben teda nic moc, ale na takové to přečísnutí přes den klidne stačí. Klidně bych koupila znovu.

  • praktický
  • nevím


věk
25-34

Další recenze od 15.4.2013 10:01:43

I tento hřeben od Avonu jsem měla v červené barvě, nyní je už jen v růžové. Je naprosto ideální do kabelky a na cesty. Vlasy mi po něm neelektrizují a snadno se s ním rozčešou. V druhé části hřebenu (jakoby v rukojeti) je zrcátko, které plně postačuje k úpravě líčení přes den apod. Oproti holkám nade mnou se mi teda kartáč nerozpadl, ale po necelém roce jsem ho ztratila :(

  • praktický do kabelky
  • obsahuje zrcátko
  • vlasy neelektrizují
  • dobře rozčesává
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 3.10.2013 18:02:21

Bezvadný pomocníček do každé kabelky. Nejedná se o bůh ví jakou kvalitu, ale na denní cestování v pohodě stačí. Moc se mi líbí, jak je skladný a lehoučký, takže nezabere žádné místo. Zrcátko je malé, ale akutně také postačí. Hrozné ale je, že tento hřeben skoro nedokáže rozčesat zacuchanější nebo vlhké vlasy. Na občasné pročísnutí celkem stačí. Provedení hřebenu vypadá hodně chabě a hřeben se mi kolikrát rozpadl. Příště si rozhodně připlatím a raději koupím spolehlivý TT do kabelky.

  • skladný
  • zrcátko
  • lehký
  • nerozčeše dobře vlasy
  • rozpadající se obal


věk
15-24

Další recenze od 2.1.2015 18:38:13

Kartáč mám už dlouho a zatím stále drží pohromadě, docela mě to překvapilo. Obal je celkem nekvalitní. Na cesty a do kabelky je hezky malý a šikovný, ale s mými dlouhými vlasy má trochu problém. Mám růžový a ten trochu barví. Myslím, že je to šikovná věc. Líbí se mi, že je i se zrcátkem, ale znovu si ho už nejspíš nepořídím.

  • Do kabelky super
  • Nekvalitní obal
  • Barví


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené