Avon Solutions Tónovací a hydratační denní krém SPF 20 recenze a zkušenosti

Tónovací krémy Avon Solutions Tónovací a hydratační denní krém SPF 20
Tónovací krémy Avon Solutions Tónovací a hydratační denní krém SPF 20 - obrázek 1
Tónovací krémy Avon Solutions Tónovací a hydratační denní krém SPF 20 - obrázek 2
Tónovací krémy Avon Solutions Tónovací a hydratační denní krém SPF 20 - obrázek 3
5 4 15
  • Průměrné hodnocení 4
  • 80% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 5 - 200 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Solutions Tónovací a hydratační denní krém SPF 20

věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.2.2019 20:00:47

Tuším, že teď už má jiné balení i jméno, nicméně uvnitř je to podle mě podobné, ne li to samé. Většinou ho používám, když si nechci dávat makeup a nebo i jako podklad pod makeup. Pleť je po něm hezky sjednocená a hydratovaná. Oceňuji ochranný faktor, který při péči o pleť mnoho žen (i mužů) podceňuje. Balení mi vždy vydrží dost dlouho, díky typu balení (ne kelímku) produkt vydrží dlouho nekontaminovaný.

  • sjednotí
  • hydratuje
  • ochranný faktor
  • asi žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.4.2015 15:51:26

Tento kém používám docela ráda, protože dokáže simulovat lehké opálení pleti. Je příjemný, není příliš mastný a dobře se roztírá. Občas se ale stane, že některé větší kousky pigmentu, které krém obsahuje, udělají na obličeji hnědé šmouhy. Ale dá se to upravit. Vůně není nic moc, taková chemická. Ale dá se to přežít, na obličeji už to není po chvíli cítit. Obal je klasicky se šroubovacím víčkem, takže příšerný. Celkově bych produkt doporučovala vyzkoušet.

  • sjednocení pleti
  • ochrana - SPF 20
  • obal
  • barevné kousky v krému
  • vůně


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 31.8.2014 20:00:24

Tento krém používám už několik let. Každý den jako podklad pod make-up místo krému. Přes léto krém používám i samotný. Má lehkou konzistenci, hydratuje a lehce tónuje pleť. Sjednocuje barevný tón pleti. Výborný na léto díky ochranému faktoru SPF 20. Nikdy jsem se s ním nespálila. Budu kupovat a používat stále.

  • lehce tónuje pleť
  • sjednocuje barevný tón pleti
  • hydratace
  • SPF 20
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 28.7.2014 15:31:39

Tento pleťový krém si nemůžu vynachválit, především v poměru - cena/kvalita. Skvěle hydratuje moji extrémně vysušenou pleť po celý den, dokonce i v létě a zimě, kdy je pleť ještě vysušenější. Navíc pleť tónuje, takže nemusím před aplikací make-upu používat korektor na nedokonalosti. Dobře se roztírá a vstřebává, není mastný. Navíc mi vyhovuje i jemná parfemaci, ale to je asi u každého rozdílné. Doporučuji a kupovat budu nadále.

  • cena
  • parfemace
  • hydratace
  • tónování
  • vstřebávání
  • pro někoho dostupnost


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.4.2014 14:38:16

S tímto produktem nejsem moc spokojená. Na mě opravdu mastný a celý den se po něm lesknu (i po zapudrování). Plus je že má SPF 20, ale obsahuje Parabeny. Konzistence i aplikace jsou fajn. Gel (krém?) je doporučeno používat pod make-up, ale pro bledulky to asi nebude úplně vhodné, protože i po samostatném nanešení tohoto produktu jsem hnědá. Určitě si ho již nekoupím

  • Hydratace
  • SPF 20
  • Vůně
  • Mastný
  • Obal
  • Obsahuje parabeny


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.10.2013 15:35:13

Tento tónovací krém som mala dva krát keď som bola mladšia, na základnej škole. Odporúčala by som ho všetkým mladým slečnám, ktoré majú bezproblémovú pleť a chcú ju len zjednotiť. Cena je veľmi prijateľná a dá sa kúpiť aj v akcií. Ďalej ho môžete kúpiť aj na internete za slušnú cenu. Keď som ho používala ja mal ešte iné balenie. Mal peknú parfemáciu, trochu výraznejšiu. Nezakraje akné, pleť naozaj len ľahko zjednotí.

  • ľahký krém
  • zjednotí pleť
  • cena
  • pre niekoho môže byť parfemácia
  • možno dostupnosť ak neradi nakupujete cez internet


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.5.2013 20:45:15

S tímhle tónovacím krémem jsem velmi spokojená. Mám už druhé balení, oproti předchozímu obalu má méně mastnější složení což je pro mě velké plus. Hodí se pro všechny typy pleti, je průhledný s barevnými částečkami takže se nemusíte bát fleků a nežádoucímu zabarvení pleti. Zároveň hydratuje a obsahuje SPF 20. Nekryje, ale to také není jeho úkol. Předchozí tubu jsem měla rok (byl hodně používám, ale ne každý den). Jediné co bych vytkla je že se ke konci špatně vymačkává.

  • sjednocuje
  • hydratuje
  • obsahuje SPF 20
  • 50 ml balení dlouho vydrží
  • ke konci se hůř dostává z tuby


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Tento výrobek jsem si objednala na doporučení své Avon Lady a byla jsem z něj hrozně zklamaná. Mám suchou pleť, čekala jsem hydrataci - ta se bohužel nedostavila, krém mi naopak zvýrazňoval šupinky a navíc se na pleti jakoby drolil. Nesedl mi ani odstín, byl na mě moc tmavý a navíc takový do oranžova. Po pár měsících změnil konzistenci (zhrudkovatěl) a vůni , která nebyla vůbec příjemná, pravděpodobně se zkazil, i když jsem ho skladovala dobře a doba spotřeby byla poměrně daleko. Za mě nikdy víc.

  • cena
  • na pleti se drolí
  • nehydratuje
  • nepřirozený odstín do oranžova
  • brzy se zkazil


Další recenze od 1.3.2013 15:32:22

Objednala som si tento krém zo zvedavosti čo to spraví. Nemala som nejak problematickú pleť tak som verila, že mi bude stačiť namiesto make-up. A čo nasledovalo? začervenanie. moja pleť bola čevrená a boľavá. Už nikdy od Avonu by som si na tvár nič neobjednala. čo sa týka telovej kozmetiky som spokojná, ale na tvár už naozaj nič. Neodporučam!

  • obal
  • alergická reakcia


Musím se přidat ke kladným recenzím tohoto produktu. Koupila jsem ho vlastně náhodou spolu s čistícím gelem a nočním krémem stejné řady(také dobré) a byla to jedna z nejlepších koupí. Mám celkem světlou a pihatou pleť a tento krém používám buď samotný, pokud se mi nechce více líčit (v létě přes den a podobně) nebo pod make up. Krém obsahuje malé částečky, které po rozetření jemně tónují. ale opravdu jen tak, že člověk získá krásnou zdravou barvu pleti, ne jak indián :) a nesmrdí jako některé samoopalováky. není nijak extra mastný, takže se dá, jak jsem říkala, použít i pod make up. Ale přitom mou pleť krásně hydratuje. Mám již druhé balení a stále jsem spokojená :)

  • není mastný
  • vyživí
  • tónuje jemně, ne extrémně
  • neagresivní parfemace
  • malinko sjednocuje tón pleti
  • příjemná cena
  • UV faktor
  • lehké umělohnotné balení vhodné do kabelky
  • balení není moc atraktivní


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.1.2013 20:30:55

Tento krém patří mezi pouhých pár výrobků, které mi od tohoto výrobce sedí. Krém je lehký, malinko pleti dodá zdravější vzhled a trošku ji sjednotí. Dobře se nanáší a rychle se vsakuje, skvěle se hodí pod make up. Dalším plusem je ochrana proti slunci.

  • lehké sjednocení pleti
  • lehký a nemastný
  • SPF
  • horší dostupnost
  • při malém množství se hůře vymačkává z tuby


Další recenze od 14.1.2013 17:02:58

Můj nejoblíbenější denní krém! Používám ho tedy jenom, když vyjdu ven z bytu, protože tónuje a to je pro mě jako pro velkou bleduli super vlastnost:) A nejenže hezky tónuje, ale i dobře hydratuje a stačí ho troška:) Nesnesu na pleti makeup, takže tohle je pro mě super volba. V akci se dá sehnat i za 90,-, což je dobrá cena na avon:)

  • přirozeně tónuje
  • stačí ho troška takže vydrží dlouho
  • dobře hydratuje i přes zimu
  • žádné


Další recenze od 23.10.2012 15:25:26

Super produkt, mám suchou pleť a můžu říct, že ani po celém dni venku nebo v kanceláři mne obličej nepne. Můžu doporučit i pro citlivou pleť. Používám ho místo make-upu, protože netrpím na akné, takže je podle mě lepší nechat pleť dýchat... Maximálně použiju korektor (mám od She) a výsledek je super... Určitě doporučuju pokud hledáte opravdu jemné přirozené krytí/tónování.

  • pro citlivou pleť
  • vůně
  • příjemná substance
  • hydratuje celý den
  • lehké krytí a zdravý vzhled
  • žádné


Další recenze od 17.7.2012 21:39:45

Vyzkoušeno nedávno, skvěle tonuje a přizpůsobí se každému tonu pleti. Pleti dodává zároveň pěknou barvičku, svěží a opálenou. Používám ho pod make-up a super bude i u moře. Budu mít sjednoucenou barvičku a zároveň mě bude chránit před slunečním zářením. Doporučuji!

  • Tonuje
  • hydratuje
  • svěží pleť
  • skvělí podklad


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.6.2012 18:54:10

Používám tento hydratační krém od Avonu už pár let. Mám pocit, že jeho nové, vylepšené složení je méně mastnější než bývalo, což je skvělé. Krásně hydratuje a lehce tónuje odstín pleti - ale ne příliš, já jsem bledule a je pro mě ok, dodá takový zdravý odstín. Obsahuje SPF 20. Nejradši ho používám v létě, ale klidně i v zimě. Je skvělý jako podklad pod make-up. Možná by mohl mít nějakou pěknější vůni, jinak nemám co vytknout. Doporučuju a určitě koupím znova.

  • SPF 20
  • hydratuje
  • tónuje
  • vhodný pod make-up
  • vůně by mohla být lepší


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené