Babylove Čistící mycí gel recenze a zkušenosti

Kosmetika pro děti Babylove Čistící mycí gel
Kosmetika pro děti Babylove Čistící mycí gel - obrázek 1
Kosmetika pro děti Babylove Čistící mycí gel - obrázek 2
Kosmetika pro děti Babylove Čistící mycí gel - obrázek 3
5 3.6 10
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 60% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 90 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Babylove

Recenze produktu
Babylove Čistící mycí gel

věk
15-24

Další recenze od 6.8.2018 17:57:13

Musím sa tiež pridať k negatívnym recenziám. Kúpila som si ho už dávnejšie na základe odporúčaní a recenzií ako náhradu gélu na tvár. Neverila som tomu, no skúsila som, nakoľko balenie je veľké a cena nízka. Skúsila som ho teda ako čistiaci gél tváre, no nebola som veľmi nadšená. Mám pocit, že práve z neho sa mi tvorili podkožné boľavé vyrážky, vôbec nepenil, jeho vôňa mi vôbec nevoňala, skôr naopak a konzistencia bola naozaj divná, ako už v recenzii niekto spomínal. Použila som ho len niekoľkokrát, na telo som ho nedala a nespotrebovala som ho ani len do polovice.

  • - cena
  • - divná vôňa
  • - divná konzistencia
  • - tvorili sa nepekné vyrážky
  • - nepení


věk
25-34

Další recenze od 1.8.2018 17:35:15

Nevim komu tohle vyhovuje nebo kdo by chtěl vytrestat své dítko koupelí tímto přípravkem, ale za mě určitě v žádném případě. Brutálně vysušuje, skoro nepění, je to dost divný průhledný gel chemického zápachu, který štípe v očích. Takže tímto přípravkem " trestám" svou plovoučku, a na stírání prachu z nábytku, ale na kůži už v žádném případě, dokonce ani na mytí rukou se nehodí, strašně je vysušoval, takže byl dehonestován na pozici úklidového prostředku nejhorší kategorie hned vedle šamponu Cien z Lidlu.

  • Nemá žádné
  • Všechny co si dovedete představit


věk
35-44

Další recenze od 17.6.2017 11:29:34

Produkty Babylove z dm kupuji pro děti už dlouho a vždy jsem byla spokojená. Tento gel jsem používala jako sprchový gel pro děti a nemohu mu nic vytknout. Je čirý, jemně voní, normálně pění (oproti klasickým sprchovým gelům méně), pokožku nevysušuje a nedráždí, má šetrné složení. Po přečtení recenzí zde jsem ho vyzkoušela i pro sebe jako mycí gel na obličej a mohu potvrdit, že se pro tento účel dá v pohodě použít, i když já dávám přednost klasickým mycím gelům na obličej. Ale pleť je po něm opravdu hezky jemná a nevysušená. Pro děti určitě koupím zase, výrobky Babylove jsou kvalitní za nízkou cenu. Líbí se mi i obaly, které jsou pěkné i praktické.

  • čirá gelová konzistence
  • jemná vůně
  • dětskou pokožku nedráždí a nevysušuje
  • šetrné složení
  • kvalita za nízkou cenu
  • žádné


věk
25-34

Tento čistiaci gél som si kúpila na základe kladných recenzií. Ako účinkuje na detskú pokožku posúdiť neviem, keďže ho používam na seba, konkrétne na čistenie pleti, na to je super, pleť mi velmi dobre a rýchlo vyčistí, stačí trochu naniesť, napeniť a zmyť. Zmýva sa tiež velmi dobre a ľahko. Suchšiu pleť by ale asi vysušoval. Dokonca si s ním aj velmi rýchlo a ľahko odlíčim make -up. Ale nie očný, pretože v kombináci s očínymi líčidlami, by mohol v očiach štípať. Balenie je velké, dlho vydrží, cena nie je vysoká. Dobre sa mi s ním čistia aj kozmetické štetce. Super vec.

  • cena
  • vyčistí pleť
  • odlíči make-up
  • balenie s pumpičkou
  • velké balenie
  • dlho vydrží
  • suchšiu pleť by mohol vysušovať


věk
15-24

Další recenze od 17.6.2013 19:24:16

Tento mycí gel pro děti jsem si koupila na základě kladných recenzí zde na omlazení. Mám hodně citlivou pleť a hledala jsem alternativu čistícího gelu na obličej. Gel příjemně voní po heřmánku, obličej krásně umyje a vůbec nevysušuje. Navíc je k dostání za pakatel v balení 500ml. Oceňuji praktické balení

  • jemnost
  • velikost balení
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 26.3.2013 15:04:45

Nikdy by mě nanapadlo si koupit čistící gel pro děti za účelem jeho používání jako odličovacího gelu na obličej. V tom vidím kouzlo Omlazení :) Gel má skvělé složení - je bez mýdla, konzervantů a barviv, obsahuje panthenol a heřmánek na zklidnění. Výborně odličuje (při dočištění micelárkou není na tamponku ani památka po nějakém makeupu), balení s pumpičkou je praktické a bytelné. Proč tedy za tolik superlativ jen poloviční hodnocení? Gel mi šíleně vysušuje pleť a to mám pleť smíšenou. Takový pocit pnutí jsem nezažila snad u žádného čistícího gelu, po umytí se musím jít hned nakrémovat, jinak je to pro mě opravdu utrpení. Pro gel jsem tak musela najít jiné uplatnění - teď ho používám jako čistící gel na ruce a na praní kosmetických štětců.

  • cena
  • praktické balení s pumpičkou
  • složení bez mýdla, konzervantů a barviv
  • všestranné využití
  • šíleně vysušuje


věk
35-44

Další recenze od 29.12.2012 23:28:11

Teno gel som originál kupila na kupanie malému ale jemu nejako nasadol, tak som mu ho ukradla :-D a je super. používam ako ako mycí gel na tvár. a konečne niečo čo mi nestahuje pleť a nemusm hned po použití natreť na tvár kilo krému. len vôna mi nepasuje, ale dá sa to prežiť. určite kupim znova

  • výborný mycí gel na tvár
  • detská kozmetika je vlemi jemná
  • vôna


věk
25-34

Další recenze od 20.8.2012 10:54:46

Z tohoto mycího gelu jsem nadšená. Vyzkoušela jsem mraky drogérkových gelů, i z lékárny, ale s žádným jsem nebyla tak spokojená jako s tímto čistícím gelem pro děti. Pleť mi po použití nepne jako po jiných gelech ani není vysušená. I když je to velmi jemný gel, vyčistí opravdu důkladně. Navíc má i všestranné využití - kromě pleti ho používám i na čištění kosmetichých štětců a kartáčů na vlasy. Spokojená jsem i praktickým obalem. Lituji, že jsem tento poklad neobjevila dříve.

  • Nevysušuje ani nedráždí
  • Důkladně vyčistí pleť
  • Praktické balení
  • Všestranné využití
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 23.4.2012 09:36:53

tento gel kupuju už pěknou řádku let. přestože se jedná primárně o mycí gel pro děti, našla jsem pro něj využití na moji velice nedětskou pokožku i pleť. složení je naprosto bezpečné - žádné mýdlo (ověřeno), žádná barviva. gel je čirý, má jemnou, čistou vůni. nevysušuje a nezanechává chemický povlak (jako třeba "hydratační" Dove), má neutrální pH, obsahuje panthenol a heřmánek. používala jsem ho na odličování, make-up odstraňuje dokonale, včetně řasenky. bez problémů jsem ho snášela i po chemickém peelingu. nejradši ho mám jako sprchový gel, je jemný a balení s pumpičkou je velmi praktické. obsah 500 ml, dostupný pouze v DM.

  • nevysušuje a nedráždí
  • dokonale odličuje make-up
  • neobsahuje mýdlo, konzervanty, barviva
  • praktické balení s pumpičkou


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Johnson's Baby oil

3.5 63% 8 recenzí

Hůře hodnocené