Balea balzám na rty s ureou recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Balea balzám na rty s ureou
Balzámy na rty Balea balzám na rty s ureou - obrázek 1
Balzámy na rty Balea balzám na rty s ureou - obrázek 2
Balzámy na rty Balea balzám na rty s ureou - obrázek 3
Balea (353)
2.6 z 5 5 2.6 18
Celkem 18 recenzí


5 hvězd
6%
4 hvězdy
22%
3 hvězdy
17%
2 hvězdy
44%
1 hvězda
11%

Koupilo by znovu
39 %

Recenze produktu
Balea balzám na rty s ureou

věk
25-34

Další recenze od 19.1.2016 15:49:21

chtěla jsem zkusit něco jiného než tyčinku, ale docela zklamal.. většinou mám suché rty a po nanesení mi přijde, že je mám snad ještě sušší. Také zanechává lehký bílý film a na rtech lepí. Vůně není také nijak extra, jediné co se mi líbí, je ten aplikátor. :) za mě víckrát rozhodně ne, jsou určitě mnohem lepší balzámy

  • nic
  • nehydratuje
  • zanechává bílý film na rtech
  • lepí


věk
25-34

Další recenze od 23.2.2015 20:16:35

Tento balzámek jsem si koupila v nouzi, když jsem u sebe kupodivu žádný neměla a chtěla jsem zkusit něco jiného než tyčinku, stačí ho málo, jinak mám pak bílé rty, hydratuje málo, pro nanesení potřebuju zrcátko abych viděla jestli opravdu nebělí, je potřeba ho do rtů ještě zapracovat prsty což na cestách není moc hygienické, na rtech je příjemný, nevysušuje, balení 10 ml vydrží dost dlouho

  • nevysušuje
  • bělí rty
  • je potřeba zapracovat prstem


No, tento balzámek jsem dostala darem, nicméně sama si pro něj už znova nepůjdu. Dle mého názoru se dají za podobné peníze sehnat mnohem lepší balzámky. Mé hodně suché rty málo hydratuje, špatně se vsakuje, lepí, vůně je taky dost zvláštní, no a ten nešťastný aplikátorek - vždycky vymáčknu málo nebo moc, a když moc tak to pak tvoří ten bílý lepivý povlak. Takže asi doporučit nemohu :-/

  • cena
  • lepí
  • zvláštně "voní"
  • zvláštně chutná
  • málo hydratuje
  • špatně vsakuje a nechává povlak
  • nešťastný aplikátor


věk
25-34

Další recenze od 5.7.2014 16:54:06

Budu upřímná - došel mi balzám na rty, v peněžence jsem moc peněz neměla, tak jsem sáhla po tomto. Jak už bylo psáno, nepřijde mi že by nějak moc hydratoval (i když po chvíli vmasírování se celkem vsákne a bílý povlak na rtech zmizí). Vůně se mi líbí, je příjemná, ale znám i balzámy které jsou bez vůně (což někomu může víc vyhovovat).

  • - cena
  • - vůně
  • - bílý povlak při nanesení (musí se pak promasírovat rty)
  • - moc nehydratuje


věk
35-44

Další recenze od 3.3.2014 18:39:29

Tento balzám na rty v podobě spíše krému na rty jsem měla jednou a moc nadšená jsem z něj nebyla. Ani jsem ho celý nespotřebovala. Sázela jsem na dobré zkušenosti s Ureou a doufala v regeneraci rtů ale ta se nekonala. Přišel mi hodně slabý, rty byly popraskané dál i po pravidelném používání a hlavně na rtech vytvářel bílý film. Takže přes den se moc používat nedal. Nejvíce mi ale vadila jeho chemická chuť když jsem si rty olízla. To bylo něco opravdu odporného. Já za sebe tedy nedoporučuji.

  • nízká cena
  • praktické balení
  • nehydratuje rty
  • zanechává bílý film na rtech
  • příšerná chemická chuť na rtech


věk
25-34

Další recenze od 3.3.2014 17:03:42

Balzám na rty jsem si koupila kvůli popraskaným rtům z mrazu, ale spokojená teda opravdu nejsem. Za tu cenu jsem sice nečekala nic zázračného, ale myslím, že každá jiná tyčinka na rty (i jiné od této značky) by polsoužila mnohem lépe. Balení v tubičce by mi vůbec nevadilo, ani krémová konzistence, ale balzám se vůbec nevstřebá, vytvoří bílý povlak a můžu čekat jak dlouho chci prostě se ani trochu nevsákne. Vůbec nehydratuje a na rtech ji prostě pořád cítím. Za mě tedy rozhodně ne...

  • cena
  • neni na popraskané rty
  • nevsakuje se
  • nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 11.2.2014 15:09:56

Rozhodla jsem se pro tento balzám, protože jsem potřebovala něco na dost suché rty do mrazu. Obal mi sice není úplně příjemný, mám raději tyčinkovou klasiku,ale tak přežiju to. Balzám má krémovou konzistenci, aplikátorem se dobře nanáší, ikdyž někdy si jej raději rozetřu prstem. Má velice jemnou vůni, chuť téměř žádnou. Na rtech po částečném vstřebání není nijak vidět a rty se nelesknou. Co je fajn, že vydrží docela dlouho. Ale jsem z něj trošku rozpačitá, není mi na rtech úplně příjemný. Hydratace je taková průměrná. Navíc do mrazu mi nepřišel nijak lepší, než jiné balzámy, co mám. V tomto případě je snad lepší i obyč od Astrid. Má očekávání trochu zklamal, ale někdy si jej koupím zas, jen ne na hodně vysušené rty. U výrobku s nálepkou SOS bych čekala více.

  • vydrží dlouho na rtech
  • poměr cena/množství
  • čekala jsem víc od přívlastku SOS
  • - balení ale to je individuální


věk
25-34

Další recenze od 18.12.2013 07:06:34

Po pozitivních zkušenostech s řadou Balea Urea jsem se těšila až balzám na rty vyzkouším. Nějak mě nenapadlo projet si recenze na tento balzám což byla chyba lávky, protože mi moc nevyhovuje. Balení v tubičce je praktické, nehrozí tedy, že by se zlomil. Cenově je taky přijatelný. Co se však týče hydratace, tak ta není nic extra. Musím se s ním mazat skoro každou hodinu v tomto počasí, takže je i přes obsah 10 ml hned pryč. Co ovšem absolutně nemůžu zkousnout je bílý povlak a žmolky, který zanechává na puse. Chuť balzámu je odporně chemická. Příště si nekoupím.

  • cena
  • balení
  • bílé rty se žmolky
  • hydratace není nic moc


věk
15-24

Další recenze od 17.12.2013 17:45:01

S příchodem zimy nastala bohužel doba popraskaných suchých rtů. Se značkou Balea jsem byla zatím vždy spokojena, a tak jsem se rozhodla zkusit i balzám na rty. Nanáším ho vždy na večer, přes noc se mi rty krásně hydratují. Ráno se probudím s hebkými rty. Vůně možná nemusí každému vyhovovat, ale pokud ho budete používat přes noc, tak tohle není překážkou. Přes den poté používám jiné balzámy (ale stačí jenom párkrát za den), které mají přece jenom příjemnější vůni :). Aplikace mi vyhovuje. Určitě ho budu vyhledávat i nadále.

  • hydratace
  • aplikace
  • hojí popraskané rty
  • cena
  • pro někoho vůně


věk
25-34

Koupila jsem tento balzám na zkoušku a byla jsem mile překvapena. Má příjemnou vůni i chuť. Konzistence je podle mě tak akorát, není moc tekutá, dobře se nanáší a roztírá. Po delší době nepoužívání otevřeného balení (cca 2 měsíce i víc) se změnila konzistence, vůně i chuť. Nejdřív vyteče olejíček a až poté balzám. Chuť i vůně je lehce chemická. Nicméně účinek zůstává stejný - hydratuje.

  • cena
  • vůně a chuť
  • hydratuje a na rtech vydrží
  • rychle se nanáší a dobře roztírá
  • obal
  • dlouho otevřené balení "voní a chutná" chemicky


věk
25-34

Další recenze od 18.6.2013 16:26:46

Ikdyž balzám stál pouhých 29 Kč, tak vůbec není špatný. Má nevtíravou vůni, typickou pro výrobky Balea s výtažkem s ureou. Rty hydratuje celkem hezky, nelepí a jemně se leskne. Vytknout mu však musím obal a skosený aplikátor, který mi není zrovna dvakrát příjemný. Navíc jak píše zakladatelka, pod víčko se dostávají nečistoty. Možná někdy koupím znovu

  • cena
  • konzistence
  • balení


věk
25-34

Balzám jsem si koupila, protože mne zaujalo složení s ureou a také nízká cena. S balzámem jsem spokojená, moje rty jsou hydratované a vyživené. Jediné co je pro mne nevyhovující je balení s aplikátorem a ne v tyčince. Takže jsem to vyřešila tak, že balzám v tyčince nosím v kabelce a tento mám u postele na nočním stolku.

  • hydratace a výživa
  • balení s aplikátorem


věk
25-34

Další recenze od 3.4.2013 18:00:42

Tenhle balzámek se Balee moc nepovedl. Má divnou lepivou konzistenci, nepříjemnou vůni, na rtech zůstává povlak a Urea jako kdyby tam nebyla. Moje rty vyžadují alespoň minimální hydrataci pořád a tak jsem doufala, že když je tam i Urea, bude to hotový zázrak, ten se ale nekonal. Za mě znovu ne.

  • cena
  • vůně
  • konzistence
  • zůstává na rtech povlak
  • rtům nijak nepomáhá


věk
25-34

Tento balzám me v Dm zaujal svým aplikatorem, tak jsem se rozhodla, ze ho vyzkouším. Po nanesení jsem byla příjemné překvapena. Balzám ma sice takovou bělavou tužší konzistenci, nicméně po nanesení zprůhlední a pěkně se leskne. Hydratuje opravdu pěkně a vcelku dlouho na rtech vydrží. Navic je levny a krásne voní :-) Jsem s nim velmi spokojena, az mi dojde, určité koupím znovu :-)

  • hydratuje a zvláčňuje rty
  • výdrž
  • vůně
  • cena
  • ani nevím


věk
25-34

Nedoporučuji. Koupila jsem po pozitivní zkušenosti s jinými výrobky s ureou od Baley (výborný je krém na nohy a tělový krém, krém na ruce také není zlý). Velmi dobrá cena za 10 ml, ale opravdu špatná a hodně výrazná vůně a chuť výrobku, kterou neustále cítíte na rtech. Balzám jsem vyhodila a už jej nekoupím.

  • cena
  • zanechává bílý film na rtech
  • nepříjemná vůně a chuť
  • moc nehydratuje


Další recenze od 16.4.2012 17:22:21

Tento balzám byl pro mne obrovským zklamáním. Mám ráda balzámy a lesky v tubě, protože je to hygieničtější. Balzám má hutnou konzistenci, což třeba na zimu je fajn, ALE zanechává bílý film, což z duše nenávidím (u balzámů s vysokým SPF to ještě pochopím) a divně voní. Mně přímo smrděl. Na rtech jsem ho nesnesla, hydratace se také nekonala, zkrátka jen vytvořil film a to bylo všechno. Za 20 min jsem se mohla mazat znovu. Nenašla jsem pro něj ani jiné uplatnění na jiné části těla. Letěl do koše, znovu určitě nekoupím a vyhýbám se celé řadě s Ureou, bojím se, že by to mohlo dopadnout stejně. Vážně škoda.

  • cena
  • zanechává bílý film
  • smrdí
  • nehydratuje
  • lepí
  • divná konzistence


věk
25-34

Další recenze od 11.4.2012 09:59:58

Tento balzámek jsem si koupila především kvůli jeho konzistenci, mám totiž raději tekuté balzámy. To je ale s cenou jeho jediné plus, s balzámem nejsem příliš spokojená. Není mi příjemná jeho vůně ani divná chuť a že by nějak výrazně hydratoval rty jsem si také nevšimla. Znovu už nekoupím.

  • Cena
  • Konzistence
  • Nepříjemná chuť a vůně
  • Dostatečně nehydratuje



věk
35-44

Není to klasický tyčinkový balzám, nanáší se pomocí zkoseného aplikátoru, jako např. některé lesky. I proto jeho obal hodnotím jako průměrný, protože mi právě tento druh nanášení moc nevyhovuje a navíc se postupem času pod víčko dostanou drobné nečistoty (pokud ho nosíte např. v kabelce). Taky mi na rtech zanechává bílý film, který ale během chvilky zprůhlední. Jinak je ale celkem příjemný, hydratuje, nelepí a vydrží poměrně dlouho na rtech. Vůně je jemná, nevtíravá. Znovu si ho ale už nekoupím.

  • cena
  • hydratuje
  • nelepí
  • vydrží dlouho na rtech
  • příjemná jemná vůně
  • nepraktický obal
  • na chvíli zanechává bílý film na rtech


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Labello Care & Gloss

2.7 42% 6 recenzí

Hůře hodnocené