Balea Desinfekční ubrousky na ruce recenze a zkušenosti

Zatím nezařazené Balea Desinfekční ubrousky na ruce
Zatím nezařazené Balea Desinfekční ubrousky na ruce - obrázek 1
Zatím nezařazené Balea Desinfekční ubrousky na ruce - obrázek 2
5 3.8 9
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 67% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 15 - 30 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Desinfekční ubrousky na ruce

věk
25-34

Další recenze od 10.7.2012 17:25:14

Sice je s sebou na výlety stále vozím (nakoupila jsem troje), ale ke koupi moc nedoporučuji. Nepáchnou alkoholem jako Balea gel na ruce, ale lepí snad ještě více, po použití hledám, čím bych ulepenou vrstvu smyla a použiji vždy ještě vodu. Za 19Kč/10ks je cena fajn, ale budu hledat lepší výrobek. Nejsou moc jemné, na obličej nedoporučuji, vyskákala mi vyrážka.

  • cena
  • ulepené ruce
  • nejsou jemné k pokožce


věk
35-44

Další recenze od 10.7.2012 18:34:31

Ubrousky jsou v praktickém balení. Nejsou jen na ruce, ale dají se s nimi otírat i povrchy. Jsem s nimi spokojená jako s gelem stejné značky. Ulepený pocit nemám. Jen škoda, že se vyrábí jen v malém balení. Já ho mám hned pryč. Jeden z dobrých výrobků od Balei.

  • cena
  • vhodné i na povrchy
  • malé balení


Další recenze od 21.3.2013 11:00:36

V kabelke ich mám vždy. Tiež nemám pocit ulepených rúk. Dokonca som to naučila v taške nosiť aj priateľa. Keď nie je po ruke voda -sú super. Nakúpila som ich aj do aut (len pozor v lete rýchlo v aute uschnú). Používam ich aj po tankovaní a po utretí rúk pretriem koĺko krát aj interiér v aute a volant. Ja som spokojná.

  • rýchle utretie rúk a dezinfekcia
  • nezistila som


Další recenze od 22.5.2013 23:59:30

Tyto ubrousky mi velmi vyhovují. Jejich balení je velmi praktické, vejde se do kabelky. Může z nich být pocit lehce lepkavých rukou, ale na druhou stranu účel pro který jsou určeny - rychlá dezinfekce rukou rozhodně splňují. Vůně spíše alkoholová. Po otevření vysychají. Ideální na cestání, nebo jak jsem psala do kabelky

  • malé balení
  • cena
  • splní účel
  • vůně alkoholu (tak trochu s vůní vodky :D )


věk
25-34

Další recenze od 15.7.2013 15:30:01

Malé a praktické ubrousky na cesty, po utření rukou nelepí, hodí se hlavně do kabelky, například spolu s antibakteriálním gelem, rozhodně dobrá cena, stojí za vyzkoušení. Vůně není nikterak nepříjemná, ale ani nijak neoslní, znám lepší ubrousky, ale tyhle mají velmi dobrou kvalitu za nízkou cenu, takže proč ne.

  • cena
  • minibalení
  • nelepí
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 31.7.2013 11:11:10

Nejsem z těchto ubrousků příliš nadšená. Jak už bylo řečeno, stejně jako gel Balea jsou docela dost cítit alkoholem a také dost lepí. V nouzi postačí, ale spokojená moc nejsem. Balení mají celkem praktické, i cena je přijatelná, ale já dávám přednost vlhčeným ubrouskům z Lidlu, které jsou bez alkoholu a i cenově vycházejí ještě lépe. Proto moc nedoporučuji.

  • cena
  • praktické balení
  • lepí
  • jsou cítit alkoholem


věk
25-34

Další recenze od 7.9.2013 18:37:00

Tyto čistící ubrousky na ruce mě moc nenadchly. Cítím v nich opravdu hodně alkoholu a po jejich použití mám pocit ulepených rukou, takže je musím ideálně ještě opláchnout vodou. Ale jako taková nouzovka by mohly být i dobré, já jsem však zkusila i jiné ubrousky a byly daleko lepší než tyhle. Malé balení je dobré do kabelky, ale ne na cesty, protože je ihned pryč.

  • minibalení do kabelky
  • cena
  • alkoholová vůně
  • ulepenost


věk
25-34

Další recenze od 2.4.2014 23:15:34

Tieto obrúsky kupujem už dlho a kupovať ďalej budem.Praktický obal vhodný na cestovanie,pekne sa zmestí aj do maličkej taštičky.Používam ho hlavne na cesty do zahraničia,do prírody,ale aj tam,kde viem,že bude veľa ľudí(wc v nákupnom centre napr.).Vôbec nenechávaj mastné ruky,alkoholovú vôňu ja osobne vôbec necítim alebo teda to nejak podvedome prehliadam :D ale nikdy som si ju nevšimla...Ja som spokojná

  • cena
  • balenie vhodné aj na cesty
  • nelepí
  • asi nič


věk
15-24

Další recenze od 3.12.2017 15:03:02

Veľmi príjemné vlhčené obrúsky. Skúsila som už veľa rôznych druhov, ale k týmto sa vraciam stále, mám už niekoľké balenie a vždy keď som v DM, tak kupujem, aj vzhľadom na ich nízku cenu. Obrúsky sú príjemné, prekvapivo dosť pevné čo sa u iných obrúskov povedať nedá, tie bývajú na môj vkus nejaké zvláštne na dotyk, a tieto mi maximálne vyhovujú. Alkoholovú vôňu tiež nejak extra necítim, je to len vec vkusu, ale naozaj tam žiaden alkohol cítiť nie je, hoci sú pomerne výrazne parfumované, na rukách vôňu takmer necítiť. Obrúsky sú dostatočne vlhčené, absolútne nenechajú pokožku rúk ulepenú, ale zanecháva pekné, čisté ruky. Balenie je klasické, lepiaca časť drží pevne až po posledný obrúsok. Vrelo odporúčam.

  • - príjemné pevné obrúsky
  • - príjemná vôňa
  • - balenie
  • - cena
  • - dostupnosť
  • - ruky po ich použití nie sú ulepené


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Alverde Lash Booster

3.5 63% 2 recenze