Balea Gel na holení s podmáslím a citronem pro citlivou pokožku recenze a zkušenosti

Depilace, epilace Balea Gel na holení s podmáslím a citronem pro citlivou pokožku
Depilace, epilace Balea Gel na holení s podmáslím a citronem pro citlivou pokožku - obrázek 1
Depilace, epilace Balea Gel na holení s podmáslím a citronem pro citlivou pokožku - obrázek 2
Depilace, epilace Balea Gel na holení s podmáslím a citronem pro citlivou pokožku - obrázek 3
5 4 10
  • Průměrné hodnocení 4
  • 80% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 49 - 65 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Gel na holení s podmáslím a citronem pro citlivou pokožku

věk
25-34

Další recenze od 14.10.2012 19:58:18

Gel na holení s podmáslí a citronem je určen na citlivou pokožku. Já jí mám navíc ještě suchou, ale gel mi naprosto vyhovuje. Pro vytvoření bohaté pěny stačí nanést opravdu maličko, žiletka pak hezky klouže. Nohy jsou hebké a nevysušené, gel nedráždí ani neštípe. Sladce voní a má atraktivní design.

  • cena
  • sladká vůně
  • nedráždí, neštípe a nevysušuje
  • pro vytvoření bohaté pěny stačí malé množství
  • žiletka hezky klouže
  • vhodný pro citlivou pokožku
  • atraktivní design
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 6.6.2013 13:49:10

Nevím jak ostatní, ale mě tenhle gel na holení vůbec nevoní. Už bych si ho ani několikrát nekoupila. Malá lahvička vypotřebovaná za chvíli. To už je lepší si koupi větší lahvičku pěny na holení, která je sice o něco dražší, ale vydrží déle. Citronová vůně s podmáslím prostě každému nevoní. Komu vonní docela dobrá na cesty.

  • malá lahvička na cesty
  • hrozná vůně
  • vypotřebovaná za chvíli


věk
25-34

Další recenze od 31.7.2013 12:11:59

Na gely na holení nejsem nijak extra náročná a tento gel na holení s citronem a podmáslím není vůbec špatný. Voní opravdu moc příjemně, sladce. Na vytvoření bohaté pěny stačí opravdu malé množství, ale musím říct, že docela rychle ubývá. Žiletka po gelu klouže hladce, gel pokožku vůbec nedráží (také je určen pro citlivou pokožku). Za tu cenu je určitě fajn a klidně koupím znovu.

  • cena
  • vůně
  • žiletka dobře klouže
  • nedráždí
  • rychle ubývá


věk
25-34

Má to byť gél na holenie, no mne to skôr pripadá ako pena. Je určený na citlivú pokožku, nedráždi, stačí použiť trochu a vytvorí sa pena, ktorá sa dobre rozotiera. holenie je potom lahšie, žiletka po pokožke dobre kĺže. Cena nie je vysoká, takže za tú cenu sa oplatí. Niekomu možno nesadne vôňa, no ja proti nej nič nemám, mne sa celkom páči.

  • cena
  • obal
  • nedráždi pokožku
  • ľahké holenie
  • nič


věk
25-34

Další recenze od 23.1.2014 19:21:18

Tiež si myslím, že toto nie je gél, ale pena..ale je to v poriadku..pena mi úplne vyhovuje a opakovane ju kupujem. Vyhovuje mi na pokožku pretože nedráždi, nepáli, nevysušuje, ale pokožka ostáva po použití jemná, vyhovuje mi aj vôňa, je úplne v pohode, taktiež aj cena je veľmi priaznivá a nemám potrebu hľadať niečo iné. Ja túto penu odporúčam :o) :o)

  • nevysušuje
  • nepáli
  • príjemná vôňa
  • žiadne


věk
15-24

Další recenze od 3.6.2014 19:13:34

Prvá vec čo som si všimla, je že sa rýchlo mína. Vona mi nevadí , je taka lahká. Pení celkom slušne no ja mam citlivu pokožku a aj ked je prave na taku tento gél určený, mne nevyhovuje. Dalši krat si urcite vyberiem iný.Farba a obal sa mi teda vobec nepáčia , no pozitivne hodnotím cenu a to je asi tak všetko :-) aj ked kvalita zodpoveda tej nizkej cene, nemožno čakať zazrak :-)

  • cena
  • rýchla spotreba


věk
25-34

Další recenze od 3.6.2014 20:33:58

Túto penu/gél používam pravidelne,striedám s ružovou sensitive sestričkou.Priamo ako funguje na nohy neviem,vyhádžem sa po každom holení či s penou alebo bez,preto som si prestala nohy holiť a len epilujem.Používam ju hlavne na podpazušie a bikinu zónu.Mám naozaj citlivú pokožku,no táto pena ju nijak nedráždi.Vôňa sa mi páči,je pravda,že rýchlejšie ubúda,ale za tú cenu ma to nejak extra netrápi.Obal sa mne naopak nepozdáva,nemám rada výrazné,krikľavé farby,ale čo ma po obale,to nijak nesúvisí s účinkami produktu :o) Som o troška spokojnejšia s ružovou sensitive variantou. Taky priemer.

  • vôňa sa mi páči
  • nijak nedráždil
  • rýchlejšie ubúda
  • pre mňa priemer pena


věk
25-34

Další recenze od 17.10.2014 12:33:53

Gel je určený pro citlivou pokožku, tu nemám, tak nemůžu posoudit, jak by na ni působil. Avšak na normální pokožku je fajn, teda za tu cenu určitě. Na vytvoření bohaté pěny není potřebné velké množství, žiletka po ní dobře klouže a nožky jsou ve výsledku hezky hadké. Navíc vůni citronu a podmáslí miluju, je podobná jako u peelingu od stejné značky. Nejspíš ještě někdy koupím, pokud bude k dostání.

  • nevysušuje a nedráždí
  • vůně
  • cena
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 20.4.2015 22:09:17

Zkusila jsem koupit místo pěny, a už u tohoto gelu zůstanu. Balení vydrží mnohem déle, stačí ho použít málo. Gel hezky napění a dobře se roztírá. Složení s podmáslím mi vyhovuje, kůže není vůbec vysušená a podrážděná. Citron z něj necítím, ale gel mi voní i tak. Za tu cenu určitě super výrobek, doporučila bych jej všem.

  • vůně
  • vydrží déle
  • nevysušuje
  • nic


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Balea Depilační krém

3.7 67% 6 recenzí