Balea Jednorázová holítka recenze a zkušenosti

Depilace, epilace Balea Jednorázová holítka
Depilace, epilace Balea Jednorázová holítka - obrázek 1
Depilace, epilace Balea Jednorázová holítka - obrázek 2
Depilace, epilace Balea Jednorázová holítka - obrázek 3
5 2.5 16
  • Průměrné hodnocení 2.5
  • 38% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 65 Kč
  • Kvalita obalu 3
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Jednorázová holítka

věk
25-34

Další recenze od 10.5.2015 21:25:36

Tahle holítka byla asi nejhorší, jaká jsem si kdy koupila. Ze začátku se s nimi člověk akorát tak pořeže, ani neví jak. Ale po tom, co se naněkolikrát říznete, tak z ničeho nic, přestanou holit úplně a jsou naprosto nepoužitelný. Vlastně jsou nepoužitelný od začátku. Už bych si je nekoupila, protože za tu cenu si můžu koupit jiná holítka a lepší.

  • žádné
  • nepoužitelné


věk
15-24

Další recenze od 22.11.2014 12:08:05

Celkem mě udivuje, že je tu tolik negativních recenzí. Já jsem s těmito žiletkami absolutně spokojená. Měla jsem nějakou speciální edici, ale také na nich bylo napsáno, že jsou jednorázové, tak snad píšu o stejných. Chloupky mi rostou hodně rychle, takže se holím každý den nebo ob den a jedna žiletka mi vydrží neskutečně dlouho, tuším tak měsíc, měsíc a půl klidně, což je za tu cenu super. Mají dobré držadlo, nekloužou, a cena je více než příznivá. Připadá mi blbost vyhodit o 400Kč více za žiletku se stejným účinkem.

  • cena
  • neklouže
  • vydrží dlouho ostrá
  • nic


věk
25-34

Ačkoliv mám značku Balea docela dost ráda, tohle se jí moc nepovedlo. Holítka sice stojí pár kaček, ale zato nadělají víc škody než užitku. Vím, že se jedná o jednorázová holítka, ale upřímně - kdo se s nimi jednou oholí a vyhodí je? Mám i jiná jednorázová holítka a ty mi vydrží mnohem déle a neztupí se. Tato se ztupí už po dvou oholení. Navíc oholí nedokonale, mám po nich samé pupínky a krvácím. Za mě nee.

  • snad jen ta cena
  • ztupí se rychle
  • nedokonalé oholení
  • snadno pořežou pokožku


věk
25-34

Najhoršie holiace strojčeky aké som kedy mala. Pokožku som mala celú podráždenú a vyhadzanú. Sú síce lacné , preto som si ich aj kupovala, pretože som práve nemala toľko peňazí. Keď som ich odskúšala , nadávala som si, že som si mala kúpiť nejaký len jeden kvalitnejší čo predávajú samostatne ako toto. Naozaj neodporúčam.

  • žiadne
  • podráždenie
  • zle oholí


věk
25-34

Další recenze od 7.9.2013 17:44:47

Sice levný, ale naprosto otřesný výrobek. Těmito žiletkami se nejde oholit lehce a do hladka. Pokaždé se s nimi člověk pořeže, ikdyž je sebevíc opatrnější. Žiletka se rychle ztupí již během prvního použití a nedokáže oholit všechny chloupky. Za mě je to totální katastrofa a určitě se vyplatí si připlatit, protože ve výsledku to vyjde výhodněji jak cenově, tak účinky.

  • z velké nouze ji lze použít
  • lehce se s ní pořežete
  • neoholí do hladka
  • rychle se ztupí


věk
25-34

Další recenze od 11.7.2013 13:07:21

žiletky josu ostré, ale myslím, že není problém se s nimi oholit bez pořezání.... někdy se pořežu u kotníku, ale to i žiletkou drahou a z vlastní neopatrností. Žiletka je jednorázová, ale ruku na srdc,e kdo ji po prvním použití vyhodí že? :) vyměňuju tak po 5 použitích. myslím, že poměr cena/kvalita je zde ideální. Používám pouze na nohy a na podpaží

  • cena
  • ostré
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 9.6.2013 18:12:37

Vždy jsem měla "venusky" za několik stovek a ted si raději kupuji takové jednorázové žiletky. Já se nikdy v životě nepořezala při holení (nechápu, jak to někdo dokáže) a mě maximálně vyhovují, jsou ostré, oholí úplně do hladka a jedna žiletka mi vydrží klidně až na 10 použití i když jsou jednorázové. Za mě rozhodně ano :)

  • cena
  • ostré
  • růžové :)
  • nic


Já jsem je koupila v říjnu minulého roku. Přes zimu jsem se nemusela moc holit navíc mi chloupky nejsou tak rychle vidět.. Je pravda že tato holítka jsou hoooodně ostrá, jednou když jsem sejmávala kryt tak jsem si uřízla "kus" prstu.. Ale jedno tohle holítko vydrží alespoň tak na 5 použití. Nijak mě nedráždí. Nohy sem si s ním ani nepořezala.. Největší předností tohodle je že to opravdu oholí.

  • Dobře oholí
  • Jsou ostré
  • Vydrží na několik použití
  • Je třeba si na ně "zvyknout"
  • Trochu mi vadí konstrukce holítka ale už jsem si zvykla.


věk
25-34

Nejhorší jednorázová holítka, co jsem kdy měla. Jsou hodně ostré, nohy jsem měla hodně pořezané a to si dávám opravdu pozor. Navíc jsem měla tak hrozně podrážděnou pokožku, že jsem se poprvé v životě po oholení osypala. Další žiletky jsem pak využila na podpaží, tam to bylo ok, a jednu žiletku si vzal v nouzi manžel a tak pořezaný nebyl nikdy (a to je známé, že pánské žiletky bývají ostřejší než ty pro ženy, ale tyhle jsou extra ostré :-)

  • žádné
  • příliš ostré
  • velmi rychle tupé (a je známé že tupým nožem se člověk může pořezat více než ostrým)


věk
35-44

Další recenze od 5.10.2012 18:00:32

Tyto holítka jsem si dříve kupovala kvůli ceně. Nedávno jsem si koupila pánský Gillette ProGlide a jiný už nechci. Z holítek Balea mám hrozně podrážděnou pokožku a jsou hned tupí (vím, že jsou jednorázová, ale aspoň dvakrát by mohli vydržet :-)). Za mě jedině Gillett pánský. Tyto jen v případě nouze.

  • cena
  • podrážděná pokožka
  • hned se otupí


věk
25-34

Další recenze od 5.10.2012 15:22:40

Myslela jsem si, že rozdíl mezi jednorázovýma holítkama Gillette a Balea nemůže být moc velký. Zlákala mě cena a tak jsem si je koupila. Bohužel to bylo špatné rozhodnutí. S těmito holítky nejsem schopna se oholit, aniž bych někde nebyla pořezaná a netekla mi krev. Krvácím když je žiletka nová a ostrá, krvácím i když je žiletka tupá, krvácím v mezidobí. Navíc holení s ní šíleně štípe, i když mám na nohách vrstvu jakéhokoliv holicího gelu. Navíc se mi blbě sundavá a nandavá to chránítko přes samotnou břitvu. Jediné plus je teda to, že nohy jakž takž oholí, ale je to "porod."

  • Cena
  • Při použití štípe
  • Neustále pořezává kůži


věk
35-44

Další recenze od 2.9.2012 13:10:05

Pro mě jsou tato holítka skvělé, jiné si vůbe nekupuji. Zkoušela jsem i mnohem dražší, ale vždy se nakonec vrátím k těmto. Jde s nimi oholit normálně úplně krásně do hladka. Určitě si je koupím znovu, jedno mi vydrží dlouho, brzo se neztupí. Koukám, jak se tady s nimi tolik lidí pořezalo, to se mi ještě nestalo. Možná to bude rukama, ne holítkama...:)

  • dobře se s nimi holí
  • brzo se neztupí
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 31.8.2012 21:26:49

Souhlasím, že je naprosto na nic. Pořeže Vás i při opatrnosti a kůže je pak poškrábaná, ořezané jsou i vlasové folikuly a není to tedy moc "na pohled příjemný" výsledek. Ani za tu cenu to nestojí, lepší pořídit si kvalitní břity a strojek nebo chloupky epilovat.

  • cena
  • pořežou
  • nešetrné
  • brzy tupé


věk
25-34

Další recenze od 31.8.2012 20:48:12

Gely a pěny na holení od Baley jsou parádní, ale tato holítka jsou bohužel tragická. Na podpaží ok, ale nohy s nimi oholíte velmi těžko, respektive neoholíte se úplně dohladka. Navíc pokud si nedáte pozor, můžete se i parádně říznout, což se mi bohužel několikrát stalo. A pak se rychle ztupí, i když jsou jednorázová, znám mnoho lepších podobných holítek, které vydrží delší dobu. Za sebe nedoporučuji.

  • cena
  • důkladně neoholí
  • vysoká pravděpodobnost říznutí
  • rychle se ztupí


Další recenze od 31.8.2012 20:31:43

Tak za mě ano. Nejsou tupá a snadno se nimi manipuluje, žádný spešl tvar, ale jsou pěkně malá. Jen mi přijde, že hodně kloužou do boku, musíte dávat pozor, aby jste se neřízli.

  • nejsou tupá
  • cena
  • jednoduchá manipulace
  • snadno se nimi říznete


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené