Balea Jemné pleťové mléko recenze a zkušenosti

Čištění pleti Balea Jemné pleťové mléko
Čištění pleti Balea Jemné pleťové mléko - obrázek 1
Čištění pleti Balea Jemné pleťové mléko - obrázek 2
Čištění pleti Balea Jemné pleťové mléko - obrázek 3
5 3.7 12
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 67% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 20 - 50 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Jemné pleťové mléko

věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.10.2018 12:01:16

Kupovala jsem pro přítele jako náhradu za nedostupný "modrý" Astrid + pleťovou vodu s alkoholem. Jeho mastné pleti vyhovuje, žádnou alergickou reakci nezaznamenal. Když jsem ale přípravek vyzkoušela na svoji normální až suchou pleť já, obličej mě začal celý pálit a červenat a ráno jsem dokonce objevila červené skvrnky a pupínky. Bod navíc dávám pouze za směšně nízkou cenu a fakt, že určitému typu pleti může vyhovovat.

  • Nízká cena
  • Není pro každý typ pleti - u mě nastala alergická reakce


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Skvělá cena a příjemná vůně - to jsou podle mě největší pozitiva tohoto výrobku. Jinak jsem bohužel nebyla vůbec spokojená. Nic jsem za ty peníze nečekala, ale i tak - prostě to vážně není můj šálek kávy. Snad žádný odličovák mě ještě tak silně neštípal v očích, jako tento. Pleť byla po použití extrémně lepkavá, navíc jsem měla dojem, že mi mléko pleť vysušilo a zejména oční okolí jsem měla vysušené, podrážděné a nepříjemně napnuté. Navíc mě ani dobře neodlíčil. Sečteno podtrženo - pro mě bylo toto mléko krokem vedle. Už si ho nekoupím.

  • cena
  • vůně
  • neodličuje
  • štípe v očích
  • dráždí pleť
  • lepí


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Toto pleťové mlieko je veľmi príjemné, má dobrú konzistenciu, krásne odličuje a to nie len ľahké, každodenné líčenie ale aj výrazné líčenie na prvý-krát. Neštípe v očiach, má krásnu vôňu, pleť po ňom nie je napnutá ale pekná, jemná. Je vhodný aj pre moju citlivú pleť a určite si ho kúpim znovu. Odporúčam všetkým.

  • príjemné
  • dobrá konzistencia
  • krásne odličuje
  • neštípe v očiach
  • pekne vonia
  • jemná pleť po použití
  • žiadne


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.11.2017 16:32:44

Toto pleťové mlieko som si kúpila ako náhradu za Cien odličovacie mlieko, ktoré dlhšie nemali v predaji. Bála som sa jeho účinkov, nakoľko moja pleť je veľmi citlivá a neznesie hocičo a väčšina prípravkov mi upcháva póry a tvoria nepekné, podkožné vyrážky. Musím však povedať, že toto mlieko veľmi pekne čistí a odlíči, väčšia časť výraznejšieho make-upu sa s ním dá zvládnuť. Na oči posúdiť neviem, tam nepoužívam. Je jemné a príjemné s decentnou vôňou, po aplikácií pleť nie je vôbec mastná. Ja však ešte vždy používam a dočisťujem Biodermou. 1 hviezdičku mu strhám kvôli môjmu obľúbenému Cien, ktoré je opäť v ponuke a to neprekoná snáď žiadne :)

  • - pekne odlíči
  • - jemné
  • - nemastí
  • - cena
  • - dostupnosť
  • - nespôsobuje nepríjemné reakcie v prípade citlivej pleti


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.9.2017 21:01:20

Jsem velkým příznivcem kosmetických výrobků Balea a proto jsem na zkoušku koupila tohle pleťové čistící mléko. Jakékoli pleťové mléko a tohle není výjimkou, používám večer při odličování jako druhý krok po umytí pleti čistícím gelem. Konzistence mléka je trochu hutnější, ale na druhou stranu nikde neteče a nebo nekape. Takže to beru spíše jako jeho plus. Vůně je velmi jemná. Makeup a jiné nečistoty odličuje z pleti velmi dobře. Zase koupím.

  • Vůně
  • Dostupnost
  • Cena
  • Nevím


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.4.2015 23:20:18

Nevím, jestli bych zrovna tohle mléko mohla doporučit. Pleť se mi po něm lepila i po oplachování vodou, a až po aplikaci pleťové vody jsem se přestala lepit. Neskutečně mě po něm štípaly oči, takže se zvýšila i má spotřeba očních kapek. Teď mi to stojí v koupelně na skříňce a sbírá prach. Kdo má citlivé oči, tak pozor (!)

  • -dá se s ním odličovat
  • -víčko se mi rozbilo už po 14cti dnech používání
  • -lepivé
  • -osobně mě strašně štípe v očích


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.4.2015 19:48:11

Odličovací mléka mám raději než klasické vodičky. Lépe hydratují a pleť není po odlíčení tak "drsná". Toto pleťové mléko jsem si zakoupila na základě přečtených recenzí a mohu také jen doporučit! Mléko je velmi jemné, voňavé, pleť šetrně ale účinně odlíčí. Z počátku jsem měla obavy, protože mám citlivou pleť, ale tento výrobek mi vyhovuje a s klidem mohu říci, že je vhodný i pro nás citlivky :) jako po každém mléce pleť ještě dočistím vodičkou (také od Baley). Určitě zakoupím znova.

  • cena
  • vůně
  • velice jemná k pleti
  • není mastný a hned se vpije
  • mohla by být lepší lahvička


Další recenze od 18.7.2014 22:18:02

Mléko neurazí, ale ani neoslní ( a to i přesto, jak levný je ) Co musím říct, je to, že mléko je opravdu velmi jemné, tudíž bych si na něj troufla s klidem i s velmi citlivou pletí.. Opatrně odlíčí make up, ale pro ty, kdo se víc líčí, to určitě nebude velká výhra. Abyste s tím odlíčili řasenku museli byste se jóó snažit.. Sečteno podtrženo - hodnotila bych to jako takový lepší průměr.

  • Slabá ale příjemná vůně
  • cena
  • je opravdu jemné a šetrné k pleti
  • Neodličuje jak slibuje
  • možná bych uvítala i silnější vůni


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.4.2014 23:54:50

Toto mléko mám již po druhé, a stále mi vyhovuje. Krásně voní po meruňkách, opravdu dobře odličuje (odlíčilo mi i voděodolnou řasenku). Po nanesení na tampónek a vyčištění pleti je pokožka jemná, čistá. Avšak po něj je treba použít ještě pleťový mycí gel, mléko je přece trochu mastnější, takže nechat to jen tak na pleti by nemuselo dělat mastnější a problematické pleti dobře. Po umytí ale žádný problém .))

  • Splňuje to co má
  • Krásně voní
  • Cena
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.7.2013 15:23:52

Jedno z levnějších odličovaléch mlék, které stojí za vyzkoušení. Někdy prostě nezbývá na koupi drahého odličovadla, to raději ty peníze investuji do jiného druhu kosmetiky, a tohle mi ty drahé přípravky bohatě nahradí. Stačí trochu nanést na tamponek, rozmatlat a otřít obličej, dostane to dolů velkou část líčidel, zbytek doženu pleťovou vodou. Příjemně voní, neštípe a nepálí, cena je příznivá.

  • cena
  • dobré balení
  • neštípe
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.4.2013 22:15:47

Mé oblíbené pleťové mléko, když jsem mléka ještě používala. Teď jsem přesedlala na čistící gely, ale pokud se k mlékům vrátím, určitě nebudu mít problém si toto znovu koupit. K pokožce je velmi šetrné, nedráždí, dobře odlíčí, ale pokud není pleť dočištěna gelem, tonikem nebo vodou, zůstává na pleti mastný film. Mléko krásně voní, kéžby všechna čistítka z drogerie voněla takhle pěkně.

  • dobře odličuje
  • nedráždí
  • cena
  • vůně
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 30.12.2012 10:44:54

Dřív jem měla na odlíčení i čištění Biodermu sesibio, ale zbytecne rychle ubyva a navic nejaké nečistoty i líčidla jsou rozpustné v tucích, jiné v alkoholu a jiné ve vodě. Tak si večer toto mléko nanesu prstama jako krém ale v silné vrstvě (i přes oči) nechám působit pár vteřin a pak setřu vatičkou, jsem už odlíčená z 90% procent a pak už jen dočistím pletovou vodou, nebo mycím gelem a vodou. Samotné mléko bez dočistění vodou nechá lehounký mastný film, ale suché pleti to bude vyhovovat. Navíc teda nádherně voní! Koupila bych si takový parfém, kdyby byl!

  • pěkne odličuje
  • cena/kvalita
  • na všechny typy pleti
  • hutnější


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené