Nivea Zklidňující pečující micelární voda pro citlivou pleť recenze a zkušenosti

Čištění pleti Nivea Zklidňující pečující micelární voda pro citlivou pleť
Čištění pleti Nivea Zklidňující pečující micelární voda pro citlivou pleť - obrázek 1
Čištění pleti Nivea Zklidňující pečující micelární voda pro citlivou pleť - obrázek 2
5 3.5 15
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 60% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 69 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Nivea

Recenze produktu
Nivea Zklidňující pečující micelární voda pro citlivou pleť

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Nejhorší micelárka, jakou jsem kdy měla. Makeup na pleti ještě jakž takž, i když to není 100% odlíčí, ale řasenku ani omylem. Trochu ji povolí a pak ji jen rozpatlávám po očním okolí, musím na tamponek hodně tlačit a nakonec vypadám jako panda a musím dočistit něčím jiným. Sice neštípe, ale mám po ní suché šupinky na bradě.

  • Neštípe
  • Neodličuje
  • Trochu vysušuje


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 10.8.2016 14:24:37

Tuto micelární vodu jsem dostala jako dárek, tak jsem byla zvědavá, jaká bude. Co se týče odličování, tak pro mě je to vyhovující produkt. Většinou si líčím jenom oči voděodolnou linkou a řasenkou, sem tam stíny, a na pleť používám jen pudr a tvářenku. Odlíčí bez problému vše. Již párkrát se mi dostala do očí a ani jednou neštípala. Po jejím použití mám pocit, že pleť je opravdu čistá. Uvítala bych, kdyby měla lehce nějakou parfemaci, ale rozumím tomu, že by potom mohla být zbytečně dráždivější.

  • odlíčí vše
  • neštípe v očích
  • bez parfemace


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.7.2016 09:39:56

Mám zkušenosti s mnoha micelárkami, od garnier, po mixu až k vichy. Musím říct, že např. Mixa mě šíleně zklamala, její micelární vody mi nevyhovují naprosto vůbec, cítím tam ohromnou parfemaci a voda je nepříjemně lepkavá a pálí. Vichy je jednička, ale nyní jsem sáhla po Nivee a jsem vážně překvapená. Odličuje krásně i řasenku, není parfemovaná a moc příjemná a jsem moc spokojená, určitě koupím znovu! Mám smíšenou pleť a tato voda mi ji nijak nenarušuje, nepálí, nelepí, prostě plní to, co má :)

  • příjemná neparfemovaná voda
  • skvěle odličuje
  • uvítala bych větší balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tuto micelární vodu jsem si pořídila jako jednu z prvních, když začal jejich boom a vyhovuje mi. Pěkně odlíčí, neštípe a nevadí mi ani v očích, nevysušuje pleť a ta se mi po jejím používání ani nijak nezhoršila. Uzávěr mi vyhovuje, balení by se mohlo prodávat i ve větší velikosti. Příjemná je i dostupnost - téměř v každé drogerii. Celkem často bývá i ve slevových akcích, takže se dá pořídit za více než příjemnou cenu.

  • dostupnost a cena
  • nenašla jsem


Další recenze od 11.5.2015 21:24:20

Tato micelárka ve mne zanechala rozpačitost. Očekávala jsem rozhodně od ní více, než předvedla. Na odlíčení do čista s ní potřebuji v průměru 3-4 kosmetické tampony, a to mi nevyhovuje. Je taková nijaká. Pravdou je, že nedráždí pokožku, ale s řasenkou si nikdy pořádně neporadila, pouze ji oddrolila či rozmazala. Na první pokus mi oči odlíčila pouze tehdy, když jsem si odličovací tampon pořádně namočila v micelárce. Na tvářích zanechává zbytky makeupu, a to jakéhokoliv- jemného i středně krycího. Mnohem lepší výsledky má micelárka od Lirene, k tomu je i Lirene levnější. Za mne jednoznačně ne...

  • nedráždí citlivou pleť
  • řasenku a makeup nezvládá napoprvé
  • na dokonalé odlíčení je třeba hodně namočený odličovací tampon v micelárce
  • za její cenu se najdou na trhu mnohem lepší


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 2.12.2014 08:18:12

Tato micelární voda je naprosto dokonalá. Začala jsem ji používat jako náhradu za micelární vodu 3 Thés od Yves Rocher. Tu jsem používala velmi dlouho, ale poté co jsem si nechala prodloužit řasy a musela jsem micelární vodou sundavat i líčení očí jsem zjistila, že řasenku velmi špatně odstraňuje a rozmazává. Nivea je v tomto skvělá, řasenku i tužku bez problému odlíčí a to bez rozmazání. Já ji můžu jedině doporučit.

  • neštípe v očích
  • bez parfemace
  • cena
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.10.2014 21:29:21

Micelární vodu jsem si koupila na vyzkoušení když v DM vyšla se slevami na 69kč, nic moc, místo aby mi pleť zklidnila, tak mě místy v obličeji malinko štípala, což nechápu, používám na odlíčení make-upu, hlavně očí, ale stejně pak musím použít ještě ubrousek na dočištění, lepší voda mi přijde od Garnieru, jinak balení OK, ale mohlo by být s pumpičkou, plus beru to, že nijak nevoní

  • nesmrdí
  • chybí mi pumpička
  • štípe místo zklidnění


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.10.2014 19:51:47

Já jsem s touto micelárkou také spokojená, první balení jsem dodělala a hned koupila další. Je to snad jediná, která nemá opravdu vůbec žádnou vůni. Používám ji jen na večerní dočištění, takže nemám příliš vysoké nároky. Je pravda, že při prvních pár použitích mě trochu pálila v očích, ale pak si nějak zvykly a už mi nevadí. Nejsem po ní ulepená ani vysušená. Niveu moc nemusím, ale tenhle výrobek je fajn.

  • Nelepí
  • Nevysušuje
  • Pěkný obal
  • Dobrá cena
  • Nic


S touto micelární vodou jsem naprosto spokojená. Mám citlivou pleť se sklony k akné, ale zhruba po 2 - 3 týdnech užívání (ráno a večer) se moje pleť razantně zlepšila. Voda pleť hezky odlíčí, hydratuje a osvěží, nedráždí oči a hlavně nelepí, což mi u jiných čistících vod hodně vadilo. Určitě ji můžu doporučit, protože sama si ji koupím znova. :)

  • Nelepí
  • Hydratuje
  • Dobře odličuje
  • Nedráždí oči
  • Neparfémovaná
  • Skvělá cena
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 30.9.2014 10:17:05

Jedna z nejhorších micelárek, co jsem kdy vyzkoušela, možná i zcela nejhorší. Nečistí úplně dokonale, když po vyčištění touto micelárkou přetřu obličej ještě micelárkou od Biodermy, není tamponek uplně čistý. Nejvíc mi vadí, že po použití mám obličej hodně ulepený, takže pocit čistoty je nulový. Tato micelárka také není úplně vhodná pro sušší a citlivou pleť, protože hodně vysušuje. Rozhodně nedoporučuju nikomu a znovu nekoupím

  • dostupnost
  • ulepený obličej
  • vysušuje
  • špatně čistí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.7.2014 23:18:54

Velmi mě pobavilo tvrzení, že se vyrovná tato voda Biodermě. To je samozřejmě jeden velký nesmysl. Tato voda nejen, že je absolutně nevhodná pro citlivou pleť, ale navíc dost štípe v očích a to je nijak přecitlivělé nemám, ale navíc skoro nic neodlíčí, natož voděodolný makeup. Poradí si sotva s pudrem a i tak se musím ještě doodlíčit nějakou jinou micelárkou, protože tato sejme sotva část make-upu. Navíc mám po "odlíčení" dost ulepený pocit a pokožku celkově velmi vysušuje. Začaly se mi po delším používání objevovat na obličeji šupinky a bylo to právě z toto micelárky. Rozhodně bych jí nikomu nedoporučuji, natož někomu s citlivou pletí. Za mě rozhodně ne. Byly to pro mě vyhozené peníze a ještě jsem si rozdráždila pokožku.

  • cena
  • dostupnost
  • štípe v očích
  • pořádně nečistí
  • nevhodná pro citlivou pleť
  • lepí
  • vysušuje


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.7.2014 21:37:57

Jedna z nejlepších micelárek, rozhodně doporučuji. Hlavně nemá nějaký podivný, umělý zápach a neštípe. Čistí výborně pleť, v čištění rozhodně nemá konkurenci. Na oči ale musím použít jiný odličující přípravek. Balení poměrně dlouho vydrží, používám ji ráno i večer před nanesením krémů ze stejné řady. Cena je super vzhledem ke kvalitě.

  • cena - kvalita


věk
35-44

pleť
suchá
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.6.2014 12:07:08

Tuto micelární vodu jsem si koupila na základě recenze, že je srovnatelná s výrobkem od Biodermy. Mám citlivou pleť a tahle voda mě na obličeji slabě štípala a ještě mi pleť vysušovala. Neporadila si ani s odlíčením očí resp. řasenky. Už si ji nekoupím, raději nebudu šetřit a vrátím se zpět k osvědčené značce.

  • cenově dostupná
  • vysušuje
  • slabě štípe
  • řasenku ( normální) neodlíčí


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.5.2014 06:52:17

Výborná micelární voda za skvělou cenu. Směle se vyrovná dražší Biodermě apod. Je jemná, bez parfemace, vhodná i pro tu nejcitlivější pleť a zároveň poctivě odlíčí make-up a veškeré nečistoty. Krásně hydratuje, pleť po ní nepne a je vláčná a zklidněná. V popisu výrobce se píše "vysoce šetrná, ale zároveň maximálně efektivní" a s tím mohu jedině souhlasit. Určitě se k ní budu vracet.

  • vhodná pro citlivou pleť
  • zklidňuje pleť
  • šetrná
  • bez parfemace
  • čistí a dobře odstraňuje make-up
  • žádné


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 22.5.2014 20:07:27

Micelárna voda od Nivei je veľmi dobrá, má pekný obal, je určená pre citlivú pleť a dobre sa s ňou odličuje make-up ako s každou dobrou micelárkou. V tomto smere nemám čo vytknúť, avšak oči sa s ňou odličujú ťažšie. Mne trochu prekáža aj absolútne nevýrazná parfumácia, ale je to asi z dôvodu, že je určená pre citlivú pleť. Napriek tomu si myslím, že môže konkurovať aj drahším micelárkam, pleť upokojuje a nedráždi, nikdy ma po jej aplikácii neštípala pleť. Akurát na moju mastnú pleť to nie je celkom to pravé, ale inak je skvelá.

  • pekný obal
  • nezaťažuje pleť
  • dobre odličuje make-up
  • nedráždi pleť a neštípe
  • oči sa s ňou odličujú ťažšie
  • takmer žiadna parfumácia


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené