Balea Kokosová kúra na barvené a melírované vlasy recenze a zkušenosti

Kondicionéry Balea Kokosová kúra na barvené a melírované vlasy
Kondicionéry Balea Kokosová kúra na barvené a melírované vlasy - obrázek 1
Kondicionéry Balea Kokosová kúra na barvené a melírované vlasy - obrázek 2
5 4.4 26
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 89% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 30 - 59 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 26 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Kokosová kúra na barvené a melírované vlasy

věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 20.3.2012 10:40:50

Příjemná kúra na vlasy za skvělou cenu. Úžasně voní po kokosu a vlasy jsou celkem hebké a dobře rozčesatelné, ale nějaké výraznější účinky jsem na svých vlasech nezaznamenala.

  • Cena
  • Vůně
  • Dostupnost
  • Žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

S touto kurou sem spokojena, mam uz 8 baleni. Vlasy nezatezuje jsou po aplikaci hebke, nekdy necham i dele nez dve minuty pusobit treba hodinu. Obcas ji pridavam do zabalu ktery si delam z olivoveho oleje, vlasy zabalim do alobalu a nakonec do rucniku. Super kura.

  • cena kvalita
  • male baleni


Další recenze od 14.4.2012 08:40:34

Po kladných recenzích jsem si ho taky pořídila a musím říct, že je fakt skvělý. Většinou mívám po takových kúrách mastné vlasy a moc jim nevěřím ale tato kúra mě překvapila. Vlasy jsem měla heboučké, odpočinuté, snadno rozčesatelné a hlavne nemastné. Fakt doporučuji všem. Tato kokosová řada je celá skvělá.

  • cena
  • vlasy jsou hebké
  • odpočaté
  • nemastné
  • nevím


Další recenze od 26.5.2012 21:05:07

Výrobky Balea miluju. Z počátku jsem k ním neměla důvěru, protože byly až moc levné. Postupem času jsem zjistila, že se ničeho bát nemusím, protože jsou i dost kvalitní. Konkrétně i tahle kokosová kůra na vlasy. Má se na hlavě nechat působit pár minut ale já ji mám klidně i půl hodiny :D Vlasy jsou potom hebké a lesklé. Výrobek je kvalitní a stojí málo. Doporučuji! :)

  • Kvalita
  • Nízká cena
  • Vlasy jsou hebké a lesklé
  • žádné


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
hnědé

Maska mě mile překvapila. Koupila jsem si ji hlavně kvůli vůni kokosu. Maska nádherně voní. Vlasy jsou po použití hebké a lesklé. Mám celkem hrubé vlasy a po použití je mám jemné. krásně se rozčesávaní. Vůně na vlasech vydrží hrozně dlouho. Určitě doporučuji!

  • Cena
  • Kvalita
  • Vůně
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Tak já všeobecné nadšení z této kúry nesdílím. Nesedí mi skoro nic od Baley a tento produkt není výjimkou. Vlasy mám po použití suché, hrubé, drsné a zacuchané. Nelesknou se. Vůně je dost chemická, ke kokosu má hodně daleko a navíc ve vlasech nevydrží. Balení je dost malé. Jediné plus - neobsahuje silikony a tak vlasy nezatěžuje.

  • cena
  • neobsahuje silikony
  • suché, drsné, hrubé vlasy bez lesku
  • zacuchané vlasy
  • chemická vůně


Další recenze od 25.8.2012 16:56:44

Velmi dobrá maska na vlasy, dá se použít i místo kondicionéru. Vlasy po ní krásně voní, vlasy nezatěžuje. Po použití jsou vlasy jemné. Pokud použijete ve správné míře, vlasy nezatěžuje. S výrobkem jsem nad míru spokojená, za takovou cenu, a určitě si ji koupím znovu.

  • vůně
  • žádný


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
černé

Další recenze od 28.10.2012 19:21:31

Dobrá kůra,vůbec mne ale neohromila. Miluji VŠE od Baley,celkově mi ale kokosová řada nějako extra nesedí,mám po něm ulepené vlasy. Voní krásně,přijde mi ale,že po umytí večer ráno nic cítit z vlasů není. Pár uživatelek v diskuzích zmiňovalo,že uzdravuje vlasy,to mi ale určitě nepřijde. Plus je,že nemá silikony.

  • nemá silikony
  • vůně
  • ulepené vlasy
  • nevyživí
  • prostě žádný extra zázrak


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 29.10.2012 07:57:02

Kokosovou kúru používám na melírované vlasy, protože vlasy jsou pak jemné a lesklé, vypadají méně vysušeně a jsou poddajnější a navíc kokos z vlasů hezky voní celkem dlouho. Balení na stojací víčko mi vyhovuje, dobře těsní a neteče a cena je perfektní, takže mohu jedině doporučit a určitě si zase koupím.

  • lesklé a jemné vlasy
  • melírované vlasy vypadají méně poškozeně
  • obal a cena
  • nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 9.2.2013 17:35:17

Pro mě už jakási stálice ve vlasopéči. Vlasy krásně uhladí, jsou jemné a jdou krásně rozčesat. Je bez silikonů a přesto při oplachování cítím krásnou jemnost vlasů. Navíc nádherně kokosově voní (ikdyž při usušení vlasů vůni moc nepozoruji a další den už nejde cítít vůbec nic). Navíc v porovnání s jeho cenu je úžasný.

  • cena
  • vůně
  • neobsahuje silikony
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 4.5.2013 16:35:43

Koupila jsem si tuto kůru,protože mi nádherně voněla..A kůra mě faaakt dobře překvapila.Po vyfénování vlasy nebyly skoro vůbec krepaté(a to je co říct,protože mám svoje vlasy vlnité a krepaté od přírody),vypadaly zdravě,hezky voněly. Kůru si budu kupovat,protože umí zkrotit můj ,,krep'' a to neumí ani některé drahé masky a kůry.

  • Vlasy se nekrepatí
  • Vůně
  • Vlasy vypadají zdravě
  • Cena
  • Nemastí vlasy
  • Nesmí se kombinovat s maskou- vlasy jsou potom nehezké


věk
25-34

Další recenze od 2.6.2013 22:24:59

Tento rad sa skutočne podaril Mám doma šampón aj túto kúru. Tá vôňa je naozaj skvelá, cítim tam okrem kokosu aj vanilku. Kúru nanášam na vlasy raz týždenne a nechávam ju pôsobiť aj dlhšie ako 2 minúty, kľudne aj 15. Po umytí sú vlasy jemnejšie a ľahšie rozčesateľné a čo je hlavné tá úžasná vôňa sa vo vlasoch drží aj ďalší deň. Konzistencia je hustejšia, taká ako má byť. Páči sa mi veľmi aj ten obal, je tiež veľmi praktický v tube. Myslím, že balenie 150 ml je postačujúce a vhodné aj na cestovanie. Či táto kúra nejako oživuje farbu som si nevšimla, ale určite ju odporúčam. Jediným nedostatkom, ktorý som u seba spozorovala je, že nevyživuje končeky vlasov, sú také suché.

  • cena
  • pekný a praktický obal
  • krásna vôňa
  • konzistencia
  • uhladzuje vlasy
  • uľahčuje rozčesávanie
  • vysušuje končeky vlasov


Tak za mě je tato maska naprostá bomba. Miluji tu nádhernou vůni kokosu, vůně mi ve vlasech vydrží celkem dlouho. Používám i s šampónem ze stejné řady. Vlasy mám po ní opravdu krásné, dlouho jsem nemohla najít žádný dobrý kondicionér, co by vyhovoval mým dlouhým vlasům. Vlasy se mi po celé této řadě mastí mnohem méně :)

  • Nevysušuje konečky
  • Rozčesatelnost
  • Hebkost
  • Hydratuje
  • Vyživuje
  • Nemastí
  • Neubírá na objemu
  • Vůně
  • Cena
  • Malé balení


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 3.7.2013 16:44:50

Skvělá maska a navíc bez silikonů, co víc si přát. Celá tahle řada je úžasná. Maska je sice dvou minutová, ale já si jí na hlavě nechávám hodinu a výsledek potom stojí za to. Navíc ta vůně je prostě úžasná! Co si budeme povídat cena je také přijatelná. Myslím, že za ty peníze výborný výrobek. Vlasy voní i další den po umytí.

  • Cena
  • Vůně
  • kvalita
  • bez silikonů
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Tuhle masku jsem si koupila na základně mnoha kladných ohlasů. No nejsem z ní nijak extra nadšená, ale poslouží vcelku dobře. Já od masky očekávám nezatížení vlasů a dobrou rozčesatelnost. Vlasy sice nezatěžuje, ale žádná hitparáda s rozčesáváním to teda není, jistě, kdybych nepoužila vůbec nic, tak je to na jiné úrovni. Ale aby se maska dostala úplně všude a vlasy se po ní daly rozčesat, tak to chvíli trvá a ne vždy se mi to povede. Ale jo, za tu cenu :-)

  • cena
  • pěkná vůně
  • šikovná tuba
  • je jí třeba více, aby šly vlasy dobře rozčesat


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Konečně něco na vlasy od Balea co mi vyhovuje! Maska hezky voní (ikdyž si myslím, že vůně nemá s kokosem nic společného, ale to je jiný příběh), vlasy pěkně vyživí, uhlazuje, regeneruje a je k dostání v DM za směšnou cenu vzhledem k jejím účinkům. Plný počet bodů nedám kvůli malému balení (150 ml) a kvůli tomu, že časem zatěžuje vlasy.

  • vůně
  • cena
  • vyživuje
  • uhlazuje
  • množství
  • po delší době zatěžuje


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 24.8.2013 03:43:45

Jeden z výrobků od Baley, který si kupuji pořád dokola. Jen občas dávám pauzy, když se mi převoní vůně. :-) Kůra krásně voní, vlasy vyživí a jdou dobře rozčesat. Dobře se nanáší, má akorát středně hutnou konzistenci, lehce se i vymývá. Já ji používám místo kondicionéru - alespoň nemusím tak dlouho čekat, nechávám působit jen asi minutku.

  • krásná vůně
  • vlasy vyživí a jdou dobře rozčesat
  • cena
  • žádné


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 24.8.2013 12:29:57

Za sebe musím říct, že žádné velké nadšení z tohoto výrobku s ostatními nesdílím. Vůně mi přijde taková hodně chemická a po nanesení do vlasů a následném důkladném smytí mi přišly vlasy pěkné a lesklejší ale už druhý den jsem je měla hodně splihlé a mastné. zkoušela jsem jí ještě párkrát, ale výsledek byl po každé stejný. Od Baley mám raději jiné výrobky, například kondicionér pro blond vlasy :)

  • konzistence
  • vlasy se dobře rozčesávají
  • chemická vůně
  • již druhý den splihlé a mastné vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 7.9.2013 22:21:28

Opravdu příjemná kokosová kúra na vlasy, za více než přijatelnou cenu. Nechávám na vlasech působit tak 2 minuty a výsledky jsou skvělé. Vlasy jdou krásně rozčesat, jsou hebké a nadýchané. Vůbec nejsou mastné a délky jsou hezky hydratované. Celá kokosová řada mi prostě sedla perfektně. Navíc neobsahuje silikony a ta vůně kokosu je prostě úžasná. Ubírám však body, protože z dlouhodobého hlediska se mi vlasy nijak nezlepšily.

  • vůně
  • cena
  • dobrá rozčesatelnost
  • nemastí
  • nemá vliv na ozdravení vlasů


věk
35-44

vlasy
vlnité
mastné
blond

Další recenze od 27.10.2013 13:30:15

Poprvé jsem ho koupila jako nouzovku (neměli můj oblíbený Palette Vital balzám) s tím že pro jednou se svět nezboří když zkusím něco jiného. Už v regálu jsem si ho očichala a to rozhodlo. Nečekala jsem žádné zázraky za tuhle cenu, takže se konalo příjemné překvapení. Mé dlouhé a místy přesušené vlasy se po něm dobře rozčesávají a navíc velmi příjemně ale nevtíravě voní. Určitě znám spoustu lepších výrobků na mé vlasy, ale zamilovala se do něj moje dvanáctiletá dcera. Vyžaduje ho, takže teď už kupuji pravidelně. Její vlasy dlouhé po pás jsou krásně uhlazené, není třeba ani žehlit a výborně se rozčesávají. Za naši rodinu spokojenost.

  • vůně
  • dobrá rozčesatelnost vlasů
  • cena
  • nenašla jsem