Balea kokosový kondicionér na barvené a melírované vlasy recenze a zkušenosti

Kondicionéry Balea kokosový kondicionér na barvené a melírované vlasy
Kondicionéry Balea kokosový kondicionér na barvené a melírované vlasy - obrázek 1
Kondicionéry Balea kokosový kondicionér na barvené a melírované vlasy - obrázek 2
5 4.4 25
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 84% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 40 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 25 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea kokosový kondicionér na barvené a melírované vlasy

věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 15.7.2014 19:02:01

Miluju vůni této kokosové řady. Nádherně provoní nejen vlásky, ale i celou koupelnu. Určitě si ho znovu pořídím. Po aplikaci kondicionéru jdou vlasy bez problémů rozčesat. Vyzkoušela jsem edice s vůní kokosu i u jiných značek, ale žádná jiná nemá tak intenzivní a příjemnou vůni a navíc nejdou cenově porovnat s Baleou.

  • cena - kvalita
  • vůně


věk
35-44

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 22.6.2014 18:45:46

Průměrný kondicionér. Používám kondicionéry i šampony od značky Balea často a různě střídám vůně. Řekla bych, že šampony i kondicionéry jsou průměrné a je úplně jedno jestli jsou na mastné vlasy, suché vlasy, barvené nebo poškozené. Vždy mám jen pocit umytých vlasů a žádné speciální ochrany. To se týká i tohoto kondicionéru. Vlasy nijak neregeneruje jen je zjemní aby šly dobře rozčesat. A krásně voní. Bohužel o nějaké ochraně barvy nemůže být ani řeč. Ale za tuto cenu to snad ani nikdo očekávat nemůže. Jako průměr postačí.

  • krásná vůně
  • barvu nijak nechrání


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

V kombinaci se šamponem zaručuje nejlepší výsledek. Vlasy jsou jemné, drží objem a nemastí se víc než běžně. Barva se nevymývá. Vzhledem k ceně, vůni i účinkům tedy výrazně doporučuji! Balea mě stále víc a víc překvapuje, zvláštně kvůli nepoměru ceny a kvality, když uvážítě, že DM je dost drahá drogerie, a tyto produkty se pyšní jejím znáčkem.

  • vůně
  • cena
  • vlasy jsou jemné, voňavé a snáze se rozčesávají
  • žádné


Další recenze od 9.10.2013 21:24:36

Za tu cenu nejlepší kondicionér z drogerie! I když je určen na barvené vlasy, sama barvené vlasy nemám. Zdá se mi totiž lepší než ten z řady mango+aloe vera určený na suché vlasy. Je hutný a krásně kokosově voní. Vážně bych nečekala, že jedním z mých oblíbených produktů na vlasy bude něco od značky Balea za cca 30 korun:)) Ideální pro sušší vlasy.

  • neobsahuje silikony
  • účinky
  • dostupnost
  • cena
  • vůně
  • nic


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 9.8.2013 21:52:53

Můj druhý nejoblíbenější kondicionér - kdybych se nepřečichala vůně kokosu, kupovala bych ho stále dokola. Takhle mám od něj momentálně pauzu. Krásně voní, ještě lépe vyživí, vlasy jsou po použití hebké a dobře rozčesatelné. Navíc oceňuji i praktické balení, tuby mám ráda, alespoň potom nemusím lahvičku otáčet hlavou dolů. Za tu cenu prostě není co řešit.

  • krásně voní po kokosu
  • funguje, jak má
  • praktické balení
  • cena
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 25.6.2013 21:17:06

Jeden z nejlepších kondicionérů, co jsem měla. Krásně voní, ale hlavně už po chvilce co ho nanesu, jsou vlasy tak vyživené, jako bych měla 10 minut nějakou masku, takže smývám po minutě a na vlasech pocit jako po zábalu :) cena je směsná za tu kvalitu a prostě Balea v poměru cena výkon nemá konkurenci, co se této řady na vlasy týče.

  • cena
  • vůně
  • výživný jako maska po 1 minutě
  • nic


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 21.6.2013 15:10:20

Dnes jsem si poprvé umyla vlásky s tímto kondicionérem v kombinaci s kokosovým šamponem. Už při mytí jsem cítila jak se vlasy zjemňují a po usušení byly dokonalé! :) jsem zastánce kosmetiky LUSH, ale tenhle kondicionér i šampon mě opravdu překvapil. Za tu cenu výborná koupě a lehce sehnatelný :) paráda nemám co vytknout :)

  • vůně
  • nadýchané vlasy
  • cena
  • nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Tento kondicionér je úchvatný. Za to kolik stojí je skutečně nadprůměrný. Má nádhernou vůni kokosu (na vůni kokosu jsem ujetá) a vlasy zanechává jemné a hebké. Uvažuji, že zkusím i další výrobky z kokosové řady, protože jsem skutečně spokojená. Vlasy mi vůbec nezatěžuje, ani když ho aplikuju přímo ke kořínkům.

  • zanechává vlasy hebké a jemné
  • cena
  • vůně
  • nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 3.4.2013 21:50:42

Celkem fajn kondicionér, je určený na melírované vlasy. Má opravdu nádhernou kokosovou vůni, které se jen těžko nabažíte :) Po použití jsou vlasy velmi voňavé, krásně se rozčesávají a jsou hebké. Bohužel na mě po delší době přestal účinkovat, ikdyž jsem ho dost sřídala s ostatními přípravky. Vlasy mi poté spíše vysušoval, ale i přesto se dobře rozčesávaly. Jednou za čas - na střídačku s ostatními kondicionéry dělá mým vlasům dobře. A ta cena je velmi směšná.

  • cena
  • vlasy se dobře rozčesávají
  • vůně
  • obal
  • po delší době vysušuje


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 24.1.2013 11:19:36

Tento kondicionér miluju! Používám ho s šamponem ze stejné řady a nemůžu si je vynachválit. Opradu se vyrovná drahým značkám. Vlasy mám po něm heboučké, jemné, voňavé, nezacuchávají se, prostě paráda, splňuje do poslední tečky vše co si od šamponu přeji. Jednu nevýhodu asi přece jen najdu: o trošičku rychleji se po něm mastí vlasy, takže určitě nebude pro nikoho, kdo na to trpí. Moc ho doporučuji :-)

  • vyživuje
  • snadné rozčesávání
  • lesk vlasů
  • poddajnost vlasů
  • ŽÁDNÉ


věk
15-24

vlasy
kudrnaté
normální
zrzavé

Další recenze od 24.1.2013 00:04:46

Jeden z mých nejoblíbenějších kondicionérů a k tomu za super cenu- 30Kč. Je bez silikonů, nemastí vlasy = nebe! Vlasy jdou super rozčesat. Používám společně se šamponem ze stejné řady. Ta vůně kokosu je naprosto neodolatelná. Doporučuji a rozhodně koupím někdy znovu.

  • Příjemná vůně
  • Cena
  • Dostupnost
  • Ochrana barvy


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 20.11.2012 10:01:26

Tento kondicionér je sice určen pro barvené a melírované vlasy, ale já si ho pořídila přestože mám vlasy nebarvené kvůli jeho nádherné kokosové vůni, pro kterou mám slabost. A rozhodně nelituji. Není to sice kdovíjaký zázrak, ale za tu cenu se určitě vyplatí. Vlasy mám po použití hebké, jemné a provoněné. Klidně koupím zase.

  • Vůně
  • Cena
  • Hebké a lesklé vlasy
  • Nezatěžuje
  • Žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 16.10.2012 11:40:52

Kondicionér používám společně s kokosovým šamponem, takže vlasy pak po umytí voní intenzivněji po kokosu, jdou velmi lehce rozčesat, barva zůstává stejná a nedochází k vymývání. Vlasy po usušení nejsou zplihlé a ani mastné, hezky se mi lesknou, takže za tuto cenu to je skvělý služebník.

  • vůně
  • dobře se mokré vlasy rozčesávají
  • lesk vlasů
  • cena
  • barva drží
  • nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 15.10.2012 18:24:27

Používám už nějaký ten pátek společně se šamponem a dělá mi lepší službu, než 10x dražší. Krásně voní, vlasy jdou skvěle rozčesat, nemastí se, přeliv drží 2 měsíce bez hnutí a když dojde, nedělá mi problém dát znovu 39Kč. Pro mě je toto objev roku :-)

  • vůně
  • cena
  • nevymývá barvu
  • nemastí
  • nic


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

tento výrobek je vynikající. Mám jemné vlasy a mě vyhovuje. Vlasy nejsou splihlé jako po silikonových bombách, ale krásně nadýchané a voňavé. Cena je také velmi příznivá. Ale přečtěte si použití, má se používat na vysušené vlasy, né na mokré, třeba proto Vám vlasy mastil.

  • cena hydratace kvalita
  • nic


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Šampony a balzámy Balea mi celkově moc nevyhovují a i tento kokosová kondicionér není bohužel výjimkou. Vlasy se sice krásně rozčesávají, jsou hezky provoněné kokosem, mají lesk jako blesk, ale zase se rychle mastí a jsou velmi jemné. Doporučuju tedy na nejmné vlasy.

  • lesklé vlasy
  • cena
  • dostupnost
  • vůně
  • zjemnění vlasů
  • splihlé vlasy
  • maštění


věk
35-44

vlasy
rovné
mastné
zrzavé

Další recenze od 30.5.2012 21:10:54

Používám s šamponem téže řady už delší dobu. Velmi kvalitní kondicioner, vlasy se mi po něm mastí stejně jako po kterém koliv jiném. Vlasy jsou po něm hebké a dobře se rozčesávají. Dobře se nanáší. Příznivá cena a krásně voní. Nenapadá mě žádné negativum.

  • dobře se nanáší
  • vlasy jsou po něm hebké
  • vůně
  • cena
  • nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 27.5.2012 14:45:17

Mě teda naprosto vyhovuje, za tu cenu je opravdu super. Když jsem jela na 2 dny pryč z domu zapoměla jsem si vzít šampon a kondicioner, tak jsem vlítla do DMka a koupila jsem si prozatimní šampon a kondicioner, za 30kč jeden tak jsem si řekla že to bude stačit na jedno umytí a pak to někomu doma přenechám...Ale jak jsem ho zkusila už jsem si ho nechala :)) Mám vlnité, sušší vlasy a na ně je teda opravdu perfektní. . Navíc vůni kokosu miluju takže do něj určitě zase půjdu ;-)

  • Šetrný
  • Hydratuje
  • dobře se po něm rozčesávají vlasy
  • vůně kokosu linoucí se z vlasů :))
  • o žádném nevím


Další recenze od 26.5.2012 21:11:13

Balea kokosové výrobky zbožňuji. - Šampon, tělový krém, vlasovou kůru a i kondicionér. - Jediné mínus je to, že se po něm mastí hodně vlasy. Na druhou stranu, vlasy se mi mastí po každém kondicionéru. Po tomhle mám vlasy krásně hebké a lesklé a jdou rozčesat. Doporučuji

  • nízká cena
  • lesklé a hebké vlasy
  • vlasy jdou snadno rozčesat
  • mastí se vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 14.3.2012 17:11:50

Sice hezky voní, zanechává jemné vlasy, ale bohužel mi nevyhovuje. Mám po něm mastné vlasy rychleji než po jiných kondicionerech. Znovu už určitě nezakoupím...:-)

  • vůně
  • cena
  • mastí vlasy


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 14.3.2012 00:38:16

Tento vlasový balzám od Balea patří mezi moje stálice, používám ho asi už tři roky. Vlasy jsou po něm hebké a kokosová vůně je velmi příjemná. Nemám mu co vytknout.

  • cena
  • vůně
  • dělá super vlasy
  • nemá



věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 13.3.2012 21:28:42

Pro mě nejlepší kondicionér v poměru cena : kvalita : vůně. Používám snad už rok a mám po použití krásné, hladké a lesklé vlasy navíc doplněné o úžasnou vůni kokosu. Aplikuji pouze do délek, na pokožku hlavy se mi výrobky od Baley neosvědčili, tak to nebudu pokoušet. Opět mi nejdou do kolonek níže přidávat klady a zápory takže je napíšu sem : klady = cena, vůně, lesklé, hebké vlasy zápory = nevím o ničem :)



PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené