Balea Krém na nohy s ureou recenze a zkušenosti

Krémy na nohy Balea Krém na nohy s ureou
Krémy na nohy Balea Krém na nohy s ureou - obrázek 1
Krémy na nohy Balea Krém na nohy s ureou - obrázek 2
5 4.7 28
  • Průměrné hodnocení 4.7
  • 93% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 2 - 69 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 28 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Krém na nohy s ureou

věk
25-34

Další recenze od 21.1.2017 23:37:14

Krém jsem si koupila na dovolené na Šumavě. V podstatě jsem vběhla do nejblížšího DM-ka, vzala 1. krém na nohy, který jsem objevila a říkala si, že ten týden to ,,vydržím" s tímhle experimentem a doma budu zase mazat osvědčenou klasikou :-). Krém mě už po pár použitích moc mile překvapil, má dobrou konzistenci, moc příjemnou vůni a hlavně účinkoval. Na dovči jsem neměla žádný pilník na nohy, ani další propriety na ošetření chodidel - jen sprchu v penzionu, a i tak jsem díky krému neměla chodidla jako struhadla :-) A to jsem používala jen večer po osprchování. Krém si koupím znovu, jakmile dopotřebuji zásoby. Za tu cenu moc dobrá kvalita.

  • cena
  • příjemná vůně
  • dobrá konzistence
  • žádné


věk
25-34

Přidávám se k všeobecnému jásotu. Bezkonkurenční krém na nohy. Měla jsem suché paty a asi po týdnu pravidelného mazání se krásně zjemnily. Krém se rychle vsakuje, vůně je příjemná, cena více než příznivá. Po nanesení jsou nohy krásně jemné, hydratované a nejsou mastné ani ulepené jako po jiných krémech. Rozhodně tomuto výrobku zůstanu už věrná.

  • hydratace
  • vstřebávání
  • lehká vůně
  • cena
  • zjemňuje
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 23.8.2015 21:33:56

Tento krém som kupovala pravidelne,kým som neprešla na Alpu.Krém má príjemnú konzistenciu,dobre sa rozotiera,aj keď na môj vkus sa vsakuje pomaly,používala som ho na noc.Vôňa neviem,proste krém.Nijak ale nesmrdí.Nohy hydratoval celkom slušne.Samozrejme,kto má tvrdú pokožku na nohách,tak nemôže čakať zázraky,samotný krém bez toho,aby sa nožičky opilníkovali škrabkou alebo pemzou,do poriadku nedá.To ale žiaden.Ak sa spraví ale dobrá pedikúra,tak nožičky pekne hydratuje.

  • cena-dostupnosť
  • hydratoval
  • na môj vkus pomalé vsakovanie


věk
25-34

Další recenze od 23.8.2015 15:33:31

O chodidla nijak extra (vlastně vůbec) nepečuji, přesto je mám jako miminko a nějakou suchou, ztvrdnutou kůži neznám. Takže tohle je pro mě další zbytečný produkt, který jsem koupila jak jinak díky zdejším recenzím. Každopádně krém je to velice příjemný, lehce se rozetírá, poměrně rychle se vstřebe (ale ne hned, rozhodně doporučuji spíš na noc) a hezky voní. Nožky jsou po něm jemnější a hezky hydratované. Jak by si poradil s opravdu suchou kůží nevím.

  • hydratace
  • vůně
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 24.10.2014 21:45:15

koupila jsem tento krém na základě recenze od getthelouk, opravdu mě překvapil, na suché paty je výborný, mažu jen na noc, protože se déle vsakuje, ale to mi na noc nevadí a stačí mi to, nemusím mazat dvakrát denně, vyhladí mi noh a jsou po něm hezky měkké, bez šupinek nebo ztvrdlé kůže, určitě koupím znovu, balení mi vyhovuje, vůni moc necítím, ale to mi taky nevadí, prostě parádní krém za skvělou cenu

  • cena
  • vyhladí nožky
  • nesmrdí
  • žádné


Nejlepší krém na nohy, co znám. A ještě ke všemu nejlevnější:-D Nádherně vydratuje velmi suché nohy, pokud člověk chodí pravidelně na pedikúru a mezitím se maže tímto krémem, je to účinná zbraň, jak mít osmnáctileté nohy:-) Jen ta vůně po čase není úplně nejlepší. Každopádně svou funkci plní skvěle. Neznám lepší krém na nohy.

  • Nejlepší krém na nohy, co znám.
  • Mohl by víc vonět.


Další recenze od 17.3.2014 11:10:42

Vzhľadom k cene tohto krému ma naozaj veľmi príjemne prekvapil. Konzistencia je podľa mňa absolútne ideálna, nie je mastný, rýchlo sa vstrebáva a naozaj hydratuje. Dokonca aj vôňa je úplne v poriadku. V porovnaní s inými krémami (aj z vyššej cenovej kategórie) je podľa mojich skúseností vážne dobrý. Takže - odporúčam.

  • hydratuje
  • celkovo zlepšuje stav chodidiel
  • nie je mastný
  • rýchlo sa vstrebáva
  • príjemne vonia
  • nízka cena
  • žiadne


věk
25-34

Další recenze od 26.12.2013 20:31:44

Koupila jsem na úžasné recenze jak na omlázku tak na blozích ale nejsem z něj tak odvařená. Pro mě je to normální krém na nohy, co je sice za super cenu, ale udělá mi stejnou službu jako modrá indulona. Velké plus má teda jeho okamžité vstřebání, ale žádné extra hydratační účinky nepozoruji. V budoucnu určitě zakoupím znovu, protože je za super cenu, ale to je jediný důvod, proč se k němu vracet.

  • cena
  • průměrný krém


Další recenze od 12.12.2013 17:35:57

Tento krém jsem si zakoupila již několikrát. Za tak nízkou cenu jsem nečekala nic extra, ale výrobek mě velice překvapil. Má příjemnou vůni a na suchou a popraskou kůži velice zabírá. Balea má v nabídce ještě modrý a zelený krém na nohy, ale tento červený má dle mě nejvyšší účinek. Jeden z nejlepších výrobků od Balei. Vřele doporučuji !

  • nízká cena
  • příjemná vůně
  • opravdu na suchou kůži pomáhá
  • žádný


věk
25-34

Další recenze od 7.11.2013 13:01:17

Nechápu všechny ty vychvalující recenze. Nachytala jsem se jimi a tento "zázračný" krém jsem si také koupila, byla to chyba. Je to úplně obyčejný krém na nohy, kterých jsou stovky od jiných značek. Není ničím extra výjimečným. Vsakuje se docela pomalu a nohy jsou ještě dlouho poté docela dost mastné, což mi vadí protože si nemůžu obléknout ponožky protože jimi prosákne a vypadá to jak když je mám mokré. Dá se mazat pouze, když je člověk pak až do večera doma, protože se pořádně vsakuje hodně dlouho. Nějaké extra účinky nepozoruji. Nohy nejsou pak ani nijak hebké jako po jiných a lepších krémech. Prostě naprosto obyčejný průměrný krém. Kupovat si ho dále rozhodně nebudu, tu samou služby mi udělá i tělové máslo.

  • cena
  • dostupnost
  • nepříjemně voní
  • strašně pomalu se vsakuje
  • bez účinku


věk
25-34

Další recenze od 5.10.2013 20:11:36

Tento krém som si kúpila najprv len na vyskúšanie v takej malej tube, ktorá mala myslím 20 ml a hneď po prvom použití mi pomohol tak po vypotrebovaní som si kúpila ten veľký (100 ml) a určite si ho budem kupovať aj naďalej. Ma príjemnú, jemnú vôňu, rýchlo sa vstrebe a dobre sa rozotiera. Pre mňa je tento krém najlepší.

  • Príjemná voňa
  • Dobre sa vstrebáva
  • Nie je mastný
  • Cena
  • Účinok
  • Žiadne


Další recenze od 10.9.2013 10:52:46

Po prečítaní recenzie na tento krém som navštivila drogeriu - (dostat ho v každej dm) a hned si jeden kupila. Som spokojna. Nohy su po ňom hebke. Dobre sa vpije. Natieram ho vždy na noc aby dlhšie posobil. 100% odporucam. Kupila som ho aj mamine a tiež siho pochvaluje. Balenie je akurat - beriem si ho zo sebou na dovlenky spolu s krémom na ruky.

  • rychlo sa vstrebava
  • cena
  • hydratuje
  • koža zostane hebka
  • nema


věk
25-34

Perfektní, hydratační krém na nohy za příznivou cenu. Tenhle krém byl můj první produkt s ureou a přesvědčil mě o její funkčnosti. Nohy jsou krásně hladké a zhydratované. Krém je sice mastnější, ale myslím si, že to k němu patří a pokud si natřete nohy na noc, tak tento fakt vůbec ničemu nebrání. Má lehounkou nevtíravou vůni.

  • hydratace
  • konzistence
  • vůně
  • obal


věk
15-24

V létě mám dost popraskané a suché nohy, zkoušela jsem mnoho krémů, ale na tento žádný jiný nemá :) už vůně dost mile překvapila, krémy na nohy většinou spíš páchnou než voní :D ale tento je celkem příjemný. Není tuhý, hezky se roztírá. Nohy hydratuje, zjemňuje a tolik nepraskají. Další výrobek od Baley, který zařadím do výbavičky :D

  • cena
  • vůně
  • hydratuje
  • zjemňuje
  • nic :)


Další recenze od 28.8.2013 19:52:39

Odporúčam tento krém na nohy s ureou. Mala som neskutočne zničené suché nohy a päty, ktoré sa mi celé lúpali, čo vyzeralo veľmi škaredo a v lete to bolo úplne nechutné,hanbila som sa aj pred snúbencom. Tento krém mi pomohol už po prvom použití. Moje päty boli po prvej nočnej aplikácií krásne hebké a mäkké, koža na nohách hydratovaná a vláčna. Použila som ho v noci s ponožkami na vypemzované nohy,aby sa lepšie vstrebal, navyše krásne vonia a je to 100ml balenie, čo je výhoda, kedže tieto krémy na nohy zvyknú byť v menších baleniach.

  • hydratuje, zjemňuje suchú, olupujúcu sa kožu
  • 100ml balenie
  • krásne vonia
  • viditeľné výsledky už po prvom použití
  • zmäkčuje tvrdé päty
  • žiadne, možno by mohol byť atraktívnejší obal,ale to je len dizajnérska chúťka


věk
15-24

Další recenze od 8.8.2013 20:42:03

Dnes jsem si koupila druhé balení. :-) Také se připojuji ke spokojeným recenzistkám. Krém moc pěkně voní. Je hutnější ale není vůbec mastný. Rychle se vstřebává a nezanechává mastný film. Celkově vytváří na nohou příjemný pocit. Používám na noc a nohy jsou po použití hebké, vláčné a hydratované. Za tu cenu je prostě skvělý.

  • pěkně voní
  • hydratuje
  • zvláčňuje
  • cena
  • žádné:-)


věk
15-24

Další recenze od 2.8.2013 10:17:57

Dlouho jsem nad ním přemýšlela a nakonec na základě jeho kladných recenzí jsem si ho i koupila. Můžu všechny ty kladné ohlasy pouze potvrdit. Krém krásně zjemňuje pokožku chodidel. Já jsem na chodidla docela flink a tak se o ně moc nestarám, mám je vysušené, teď v létě se sem tam i loupou, ale tenhle krém mi je vždy dokáže spravit. Nádherně voní, ta vůně mi připomíná takovou typickou chemickou vůní třešní, ale mi to voní. Určitě budu kupovat i nadále.

  • poměr kvalita/cena
  • vůně
  • balení


věk
25-34

Další recenze od 15.7.2013 13:57:24

Koupila jsem si ho na základě pečlivého čtení recenzí zde, a můžu říci, že nelituji. Kvalitní krém na nohy, lahvička pevná, při cestování se mi nerozmáčka a krém nevytekl. Hutný krém, více než ostatní této značky, překvapivě rychle se ale vsaje a nenechává mastný film, který by pak opatlal podlahu, když jdete v noci na záchod. Ráno jsou nožky krásně hladké a jemné, chce to používat každý den, jinak nečekejte zázraky, ovšem jinak se dá říct, že za tu cenu to takový malý zázrak je :)

  • cena
  • dostupnost
  • vůně
  • zjemńuje
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 3.7.2013 16:21:56

Nejlepší krém ! Když mi strhli nehet na palci na noze a poté se mi ošklivě loupala kůže na palci a stačilo jedno použití tohoto krému a bylo po problému. Navíc skvěle hydratuje. Nožičky jsou po něm krásně hebké a vláčné. Nanáším každé ráno a večer a vážně si nemůžu vynachválit. Určitě si ho pořídím znovu, už mi totiž zbývá jen troška.

  • Hydratace
  • cena
  • vůně
  • vstřebání
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 3.6.2013 09:32:11

Vynikající hydratační krém na nohy, kupuji ho především pro přítele, který velmi trpí na suché paty a tento krém mu jako jediný pomáhá a to jsme vyzkoušeli na desítky různých krémů. Já, přestože na suchou kůži netrpím, krém také používám, nohy jsou krásně vláčné a vyživené. Je skvělý i na ruce. Moc se mi líbí jeho vůně, je jemná, nevtíravá.

  • cena
  • jemná vůně
  • hydratuje suchá chodidla
  • skvělý i na suché ruce
  • žádné


věk
25-34

Tento Kr jsem si koupila kvůli dobrým ohlasům tady na Omlazení. Za tu cenu je to super výrobek. Po aplikaci (aplikují večer) mam druhy den krásně jemné, vláčné nohy. Krem krásně zjemnil tvrdou a hrubou kůži na palcích i na patě. Za tu cenu moc fajn kvalita. Určité doporučuji :-)

  • cena
  • plni co slibuje
  • nic:-)


věk
25-34

Nejlepší drogerkový krém na nohy. Vyhovuje mi hutnější konzistence a vůně. Mám z řady s ureou i tělový krém a krém na ruce a i s nimi jsem spokojená.Vůně není odporně parfémovaná jako mají některé jiné krémy na nohy. Určitě si tenhle krém koupím znovu.

  • cena
  • skvělá hydratace
  • krém je hutnější


věk
15-24

Tohle je nejlepší krém na nohy. Příjemně je hydratuje, docela hezky voní a má lehkou příjemnou konzistenci. Nohy moc dobře hydratuje, zanechává na nich příjemný pocit a nelepí se. Moc ráda ho používám, když mám celý den podpatky a bolí mě z nich nohy. Tenhle krém je ochladí a uleví jim.

  • Všechno :)
  • ---


věk
25-34

Další recenze od 6.12.2012 18:00:26

Koupila jsem si ho díky recenzím na internetu a nelituji. Nádherně voní, rychle se vsakuje a opravdu nohy hydratuje. Při práci, kde stojím i 16h se mi začaly dělat tvrdé mozoly, pokud ale po každém příchodu domů nožky namažu krémem, do rána jsou měkké a hebké. A je za bezkonkurenční cenu. Na tvrdé a popraskané paty si však myslím, že nestačí. Spíše pro běžné uživatele.

  • rychle se vsakuje
  • vůně
  • cena
  • změkčuje pokožku
  • balení v tubě
  • nemá


Další recenze od 11.10.2012 07:43:07

výborný krém na suchou pokožku na nohou.Hlavně v létě mě trápí suchá pokožka na chodidlách, takže každý večer nohy nakrémuju, obleču je do ponožek a ráno krása :) nohy jsou hydratované,po suché pokožce ani stopy,ale musí se tato procedura opakovat každý den,ja k tomu ještě tak 2x do týdne si odstraňuji na noze "šmirglem" suchou kůži :)

  • cena
  • neutrální vůně
  • krásně se vstřebá
  • nic


Další recenze od 6.9.2012 11:38:45

Nijak extra na suchou kůži chodidel netrpím, ale co jsem slyšela, tak tenhle krém pomáhá snad opravu každému, minimálně za tu cenu si ho nelze než pochvalovat. Nanáším a vmasíruji před spaním a ráno se probouzím s jemňoučkýma patama :) Krém mi navíc hrozně voní, ale to je individuální. V poměru cena kvalita, určitě to nejlepší co lze pořídit, nemám nač si stěžovat.

  • hydratuje
  • po jediném použití je kůže opravdu jemná
  • cena
  • vůně
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 20.5.2012 15:13:56

Tento krém na nohy patří mezi mé nejoblíbenější. Obsahuje 10% ureu, což je pro hodně suchou pokožku výborné. Na hrubé, až popraskané paty se mi sice osvědčil jiný krém s ureou ještě lépe, ale tento je každopádně výborný. Krém je hutnější, ale není mastný, dobře se roztírá a hezky se vstřebá, nohy jsou po jeho použití hydratované a zvláčněné, moc příjemně voní. Navíc je za skvělou cenu, měla jsem ho už několikrát a určitě zase zakoupím.

  • výborná hydratace pro suchá chodidla a paty
  • 10% urea
  • dobře se vstřebá
  • není mastný
  • příjemně voní
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 19.5.2012 14:04:54

Výborný hyratační krém na nohy, který je opravu za bezkonkurenční cenu. Má velmi jemnou nevtíravou vůni a krásně zhydratuje i suchou pokožku chodidel. Dávám si ho na noc a na něj ještě tlusté ponožky a ráno mám nohy krásně jemné. Výhodou je i nízká cena a dobrá dostupnost.

  • hydratuje suchá chodidla
  • dostupnost
  • poměr cena x výkon
  • jemná vůně
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené