Balea Men Pěna na holení Sensitive recenze a zkušenosti

Holení Balea Men Pěna na holení Sensitive
Holení Balea Men Pěna na holení Sensitive - obrázek 1
Holení Balea Men Pěna na holení Sensitive - obrázek 2
5 4.6 10
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 40 - 79 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Balea Men

Recenze produktu
Balea Men Pěna na holení Sensitive

Další recenze od 12.3.2012 14:38:50

Pěna na holení má příjemnou vůni - jemná unisex, nikoli zásadně pánská. Větší balení vydrží při holení obden i 2-3 měsíce. Je příjemná na holení, pokožka je po ní příjemně hydratovaná a nemá sklony k svědění.Lze použít na mokrou i suchou pokožku,a le první varianta je jednodušší na nanášení a není třeba nanášet takové množství. Kupuji již třetím rokem a oběma nám s přítelem vyhovuje =)

  • nízká cena
  • jemná vůně
  • nedráždí pokožku
  • rychlé použití za sucha/mokra
  • nenašla jsem


Další recenze od 20.3.2012 23:53:23

Po vyzkoušení několika konkurenčních značek se už několik měsíců vracím k této pěně - příjemně voní, vůbec nepálí, dobře klouže a navíc se po ní mnohem méně (skoro vůbec) neucpávají póry.

  • vůně
  • cena
  • opravdu "sensitive"
  • žádný


věk
15-24

Další recenze od 7.4.2012 16:41:12

Přestože je přítele, ji také používám, když mi dojde moje nebo je zrovna v druhé koupelně. Hezky hydratuje, brání podráždění pokožky a snadno se nanáší. Vůně sice vyloženě pánská není, ale já stejně raději použiji s vyloženě dámskou vůní. Jednou z dalších výhod je cena.

  • cena
  • hydratuje
  • brání podráždění
  • vůně


věk
25-34

Tento gel kupuji pravidelně příteli a občas si ho půjčím, když mi dojde ten můj. Myslím, že až na tu vůni je úplně stejný jako ten dámský - ideální na citlivou pokožku, kterou nedráždí a nevysušuje. Pro vytvoření bohaté pěny ho stačí opravdu málo, takže i dlouho vydrží.

  • cena
  • nedráždí a nevysušuje
  • pro citlivou pkožku
  • k vytvoření bohaté pěny stačí málo
  • dlouho vydrží
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 30.5.2012 21:05:46

Původně jsem tuto pěnu koupila příteli, ale pak jsem ji vyzkoušela a už jinou nekupujeme. Pěna krásně voní a při holení vydrží na těle dlouho (u některých pěn se mi stávalo, že než jsem oholila půl nohy, pěna se rozplynula), takže nemusím s holením spěchat, případně nanášet po částech. Je dost hustá. Nedráždí pokožku. Cena velmi příznivá.

  • nedráždí pokožku
  • dostatečně "hustá"
  • příjemně voní
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 17.7.2012 00:11:58

Gel je naprosto bezkonkurenční. Přítel si ho nemůže vynachválit a já si ho občas taky pučím. K pokožce je šetrný, nedráždí a příjemně voní. Za mě je i velké plus jeho výdrž. Stačí nanést malinké množství. Po rozmazání se promění v hustou pěnu.

  • cena
  • množství
  • účinek
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 23.7.2012 14:31:31

Používám sice dámskou Balea od DM (Rasier gel mit aloe vera), ale je naprosto nesrovnatelná s konkurenčními výrobky. Pokožka je po oholení hladká, nepodrážděná a ještě k tomu hezky voní. Co víc si přát za tak skvělou cenu :). Po holení mi vždy zarůstaly chloupky s touto pěnou se mi to ještě nestalo. Kupuji ji pravidelně už druhý rok.

  • cena
  • vůně
  • pokožka bez podráždění
  • hydratace
  • malé množství gelu - mnoho pěny
  • žádné není


věk
35-44

Další recenze od 9.8.2013 21:48:29

Tuto holicí pěnu používá manžel a od té doby, co jsem ji zkusila, protože jiná doma nebyla, ji používám i já. Je naprosto skvělá, krásně voní (unisex) a dělá pevnou hustou pěnu, která dobře drží na nohou a vydrží dlouho, než se rozteče. Pěnu máme doma už několik měsíců a stále tam minimálně třetina je, za tu cenu tedy naprostá spokojenost. Jinou už kupovat asi nebudeme - ledaže by byla nějaká novinka. :-))

  • dobře drží na nohou
  • vydrží dlouho, než se rozteče
  • krásně voní
  • cena
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 4.9.2013 11:44:21

Tento gel na holení kupuji pravidelně již cca 3 rok. Používáme ho s přítelem oba dva. Já každý den, on jednou za týden. Vydrží nám cca měsíc až dva. Stačí nanést opravdu malé množství gelu a vytvoří hodně hustou pěnu. Dámské gely na holení si nekupuji. Jsem spokojenější s těmito pánskými. Trochu mi vadí, že při špatném stisknutí se vytlačí zbytečně velké množství gelu (hlavně poprvé jde špatně stisknout). Po dalším používání už jde ale vymačkávat v pohodě. Myslím, že kvalitou je srovnatelný, možná i lepší než dražší Gillette.

  • stačí malé množství gelu
  • poprvé se ztuha vymačkává


věk
25-34

Další recenze od 22.11.2014 11:23:30

Tato pěna na holení výborně plní svůj účel. Ačkoli je pánská, skvěle mi vyhovuje na holení nohou a podpaží. Holení je s ní snazší a příjemnější. Nehydratuje sice, ale pokožka po ní není podrážděná a nesvědí nebo nepálí. Vůně mi nepřipadá vysloveně pánská, spíše neutrální. Balení je velké, vydrželo mi několik měsíců. Ráda se k ní vrátím.

  • cena
  • velké balení


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Gillette Blue 3

5 100% 2 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené