Balea peelingová maska s enzymy recenze a zkušenosti

Masky Balea peelingová maska s enzymy
Masky Balea peelingová maska s enzymy - obrázek 1
Masky Balea peelingová maska s enzymy - obrázek 2
Masky Balea peelingová maska s enzymy - obrázek 3
Balea (359)
2.2 z 5 5 2.2 5
Celkem 5 recenzí


5 hvězd
0%
4 hvězdy
20%
3 hvězdy
20%
2 hvězdy
20%
1 hvězda
40%

Koupilo by znovu
20 %

Recenze produktu
Balea peelingová maska s enzymy

Další recenze od 28.2.2015 21:34:42

Tak mne sa pre zmenu táto maska celkom páči. Mám ju v tom novom svetlohnedom obale a zatiaľ som ju použila len 3x, takže nejaké extra zmeny som nezbadala. Mám mastnú pleť, možno preto na ňu nereagujem citlivo a vôbec ma neštípe ani nesčervená. Páči sa mi, že po umytí zostane tvár hladká a hydratovaná a zdá sa mi, že je čistejšia a myslím, že pomáha redukovať aj akné a mýlie. Človek si musí zvyknúť na iný spôsob účinku enzymatických masiek, lebo fungujú inak ako klasické čistacie masky alebo mechanický píling. Ja si ju ešte kúpim.

  • zjemňuje pleť
  • hydratuje
  • pomáha redukovať akné
  • zatiaľ žiadne


Další recenze od 12.1.2015 14:44:12

Masku jsem si pořídila na dovolenou, protože byla v malém obalu. Na dovolené na ní stejně nebyl čas. O několik měsíců později jsem na ní narazila v koupelně a aby nevypršela spotřeba, řekla jsem si , že ji tedy vyzkouším. Po 3 min. mě začal obličej pálit. Řekla jsem si ale, že to asi tak má být. Ovšem po 5ti minutovém a důkladném umytí mě čekalo překvapení. Celý zarudlý obličej. Teď jen čekám za jak dlouho to celé ustoupí. Takže tento výrobek po přečtení i dalších recenzí rozhodně NEDOPORUČUJI.

  • malé balení
  • alergická reakce


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.6.2014 22:08:26

Byla jsem na enzymovou peelingovou masku dost zvědavá, jedni ji chválí, jiní zatracují. Texturu má tekutější, balení je na můj vkus docela malé, přestože patří k dražším výrobkům od Baley. Nejprve jsem se bála, že bude štípat až moc, ale i když jsem použila silnější vrstvu, naopak jsem necítila nic, spíš u mne zafungovala jako lehce hydratační maska, určitě tedy nesplnila to, co jsem od ní čekala, myslím, že se dají sehnat lepší a znovu si ji nekoupím.

  • mne neštípe
  • malé balení
  • u mne žádný efekt


věk
35-44

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.5.2013 12:17:34

Tuto masku jsem zakoupila v DM. Výrobky od Baley mám moc ráda a vyhovují mi. To se ale nedá říct o této masce..Nikdy jsem na žádnou kosmetiku nebyla alergická, ale po této masce jsem měla alergickou reakci. Obličej jsem měla v jednom ohni a trvalo dlouho než to zmizelo. Bohužel tento výrobek nedoporučuji a vůbec nee těm, kteří mají citlivou pleť. Mohlo by to udělat pěknou neplechu.

  • cena
  • alergická reakce



věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.1.2013 12:08:09

Krásný obal masky, ale to je bohužel tak jediné, co mohu pochválit. Maska má být peelingová bez zrníček, tenhle systém podle mě ale vůbec nefunguje. Pleť nečistí, nic. Navíc mi už po chvíli úplně zčervenal obličej, svědilo to i po umytí masky. Myslela jsem si, že třeba maska nesedla jen mě, dala sem ji mamce (která nemá vůbec citlivou pleť, v životě jí nic nevadilo), ale reakce úplně stejná. Proto už si ji rozhodně znovu koupit neplánuju. Od Baley jsou lepší - podle mého názoru- obyčejné masky v pytlíčku.

  • pěkné balení
  • způsobuje alergickou reakci (nejen u mě)
  • nedá se považovat za peeling


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené