Balea Power Volume lak na vlasy recenze a zkušenosti

Vlasový styling Balea Power Volume lak na vlasy
Vlasový styling Balea Power Volume lak na vlasy - obrázek 1
5 3.7 15
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 74% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 25 - 59 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Power Volume lak na vlasy

věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Lak na vlasy pro velký objem. Dá se koupit s různou intenzitou fixace a to od 1 do 5. Já mám 4 tedy téměř nejsilnější fixaci a vlasy mi drží pěkně. Lak účes opravdu zpevní a dodá mu na objemu.Při použití většího množství však může působit účes trochu "ulepeně" a až moc pevně.Chce to vychytat správné množství. Každopádně za mě spokojenost.

  • zafixuje
  • dodá objem
  • cena
  • pokud se ho použije moc působí ulepeně


Další recenze od 14.4.2012 22:22:58

Mám již druhý lak na vlasy od Balei a musím říct, že jsem velmi spokojená. Je pravda, že když se ho aplikuje hodně, tak vlasy lepí, ale na zafixování účesu je super. Poměr cena/kvalita bezkonkurenční. Určitě ho koupím znovu. Aní vůně není nijak hrozná.

  • Cena/velikost balení
  • Může trochu lepit vlasy


věk
15-24

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 14.4.2012 23:53:24

Tak tenhle lak mám nejradši, nejen, že je levný ale taky kvalitní, vždy jsem si kupovala dražší laky ale mám dlouhé a vlnité vlasy, nikdy mi oběm nedržel, tenhle lak skvěle fixuje a i mé jemné dlouhé vlasy drží krásně "na uzdě" Jediný lak, kterému jsem věrná, je právě tento, doporučila bych ho všem kdo má dlouhé a jemné vlasy, může se nanášet neustále a vlasy vypadají stále přirozeně.

  • Nezanechává ulepený a mokrý dojem
  • Příjemná vůně
  • Fixace
  • Cena
  • Žádné


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Zaujala mě hlavně překvapivě nízká cena laku.Značku Balea mám ráda a tento lak mě mile překvapil.Vlasy drží téměř celý den,vždy jsem si kupovala číslo 4 a je to silné tužení.Ovšem žádný objem mi nevytvořil a při použití většího množství působil dost ulepeně,ale dá se lehce vyčesat.

  • Cena
  • Ulepenost a nevytvoří objem


věk
35-44

vlasy
rovné
mastné
zrzavé

Další recenze od 30.5.2012 21:14:53

Lak mě příjemně překvapil. Nízká cena a přitom opravdu dobře fixuje, ale vlasy po něm nejsou jako "helma". Účes mi vydrží opravdu dlouho. Dřív jsem si kupovala jen dražší laky na vlasy, ale po vyzkoušení tohoto už jsem u něj zůstala. Navíc mi vyhovuje, že vyrábí i miniatury, takže na cesty nemusím tahat velké balení.

  • dobře fixuje
  • cena
  • možnost koupit miniaturu
  • žádný


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 1.7.2012 01:11:23

Obecně nevěřím příliš levným produktům pro vlasový styling - kdysi jsem občas levnější výrobky vyzkoušela, ale nikdy nefungovaly tak jak mají, tak jsem se poučila a zůstala u osvědčených značek. No bohužel, nevyšlo to ani tentokrát s Baleou, které jsem se rozhodla dát šanci - cena odpovídá kvalitě. Tento lak je dobrý v tom, že vlasy vůbec neslepuje, a to ani když použijete větší množství a účes přestříkáváte opakovaně, to ale za cenu slabšího tužení. Funguje i na slibované zvětšení objemu - když vlasy nadzvednu u kořínků a aplikuji sprej, účes opravdu působí bohatším dojmem (mám dlouhé rovné vlasy), lak vlasy nezatěžuje. ALE: Výdrž je velmi slabá, za chvíli mám vlasy stejné jako před použitím laku, prostě jako kdybych ho vůbec nepoužila, což považuji za zásadní mínus. Jeho vůně mi nevadí, není nijak silná a dráždivá. Lak je označen jako extra silně tužící s 24h výdrží, což tedy rozhodně neodpovídá. Ráda bych ještě opravila zakládající recenzi - laky na vlasy Balea existují v různých tužících úrovních, ale pokud vím, tak 3-5 (úroveň 1 jsem nezaregistrovala snad u žádného laku), ale konkrétně tento Power Volume existuje jen jeden s úrovní 4.

  • praktické balení - aplikátor na víčku
  • vůně není nepříjemná
  • cena
  • vlasy neslepuje
  • zafixování účesu vydrží velmi krátce


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 30.8.2012 22:04:34

Je to průměrný lak, ale svůj účel plní, tedy zafixuje účes. Nějaké viditelné zvětšení objemu jsem nepozorovala. Lakuji většinou jen ráno, ale nevydrží celý den, pokud tedy někam odpoledne nebo večer jdu, použiju ho znovu, abych vlasy opět trochu nadzvedla. Nijak přehnaně neslepuje, dá se dobře rozčesat. Mám už ale několikáté balení, jelikož cena je více než příznivá. Tryska se neucpává, rozprašuje dobře. Dávám 4* za poměr cena x výkon.

  • levný
  • fixuje dostatečně
  • neslepuje
  • žádný ohromující efekt objemu jsem nezaznamenala


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Tento lak na vlasy jsem si kupovala naslepo. Je to vcelku normální lak na vlasy, od kterého nemůžete čekat zázraky. Ano, vlasy natuží a zafixuje, ale na druhou stranu si musíte dávat pozor kolik laku si na vlasy nastříkáte a z jaké vzdálenosti - jinak vlasy slepuje. Na druhou stranu, když odezní ta pro laky typická "vůně" (smrad), cítím něco, jako banány. Není to špatný lak :-)

  • cena
  • následně po aplikaci voní
  • vyrábí cestovní balení
  • občas slepuje vlasy
  • zafixování nevydrží celý den


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 3.4.2013 17:57:30

Tenhle lak mi naprosto vyhovuje a v nejbližší době ho nehodlám měnit. Nijak moc neslepuje, hezky voní, svoji funkci splňuje. Bez problému se vyrovná dražším lakům a třeba takovou Niveu trumfne bez problému. Používám i tužidlo ze stejné řady a nemůžu si stěžovat.

  • cena
  • vůně
  • téměř neslepuje


věk
35-44

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 8.9.2013 17:54:58

Super lak za super cenu. Tento lak si kupuji často. Je totiž kvalitní a za super peníze. V DM drogerii za 39 Kč. Vlasy natuží poměrně hodně. Musím si ale vždy vzít tento v síle tužení 4. Jednou jsem si koupila stejný se sílou tužení 3 a vlasy byly po nalakování stejné jako kdybych je ani nenalakovala. Ve 4 jsem ale s tímto lakem naprosto spokojená. Určitě doporučuji. Kvalita za dobrou cenu.

  • dobrá cena
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
blond

Další recenze od 24.9.2014 20:22:11

Tento lak na vlasy od Baley je mou stálicí. Vyzkoušela jsem více laků od této značky, ale nejvíc mi vyhovuje fialový na objem vlasů. Jestli objem dodává, to nevím. Používám lak na vlasy pro zpevnění účesu. Když se to trošku přežene, tak vlasy umí hodně slepit, ale jinak účes skvěle zafixuje. Trošku hůře se vyčesává a smývá, ale tak za tu cenu jsem nečekala zas extra zázrak. Svůj účel splňuje a za tu cenu je to paráda.

  • cena
  • vůně
  • skvěle účes zafixuje
  • občas vlasy slepuje


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 16.3.2015 21:56:49

S tímto lakem jsem moc spokojená, nedělá krustičku na vlasech, udrží mi většinou polétavé vlasy uhlazené když mám drdol i když fouká vítr, když lakuju rozpuštěné vlasy tak to docela jde, žádný zázrak to není, ale neslepuje je a nezatěžuje, vypadají přirozeně i druhý den když si po něm vlasy neumyju tak se to dá, docela hezky voní, střička u laku je fajn, nedělá velké kapky a rozstřik je taky akorát, mám ještě staré balení s víčkem, ale víc se mi líbí nové, kde už víčko není, necestuji s ním, tak by mi to nevadilo

  • jemná střička
  • tuží středně
  • nezatěžuje vlasy
  • balení


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 18.5.2016 15:25:27

Není to špatný lak. Už mám několikáté balení a jsem docela spokojená. Kupuji si ten se sílou fixace 4, protože ty nižší jsou na moje dlouhé vlasy nedostačující. Vlasy sice trochu slepuje, ale vyčesávání je docela v pohodě, nebělí vlasy, nesmrdí, plnou výdrž má tak do půlky dne, ale objem mi tedy nepřidal. Po dlouhodobém používání spíš vlasy plihnou a je třeba jim dodat nějakou další péči, přišlo mi, že jsem je pak měla moc jemné a slabé, takže vlasy asi ve finále zatěžuje. Cena je hodně fajn.. :)

  • vcelku dobrá výdrž - fixace č. 4
  • nesmrdí
  • dobře se vyčesává
  • cena
  • po dlouhodobém používání vlasy plihnou a potřebují péči
  • trochu slepuje a objem nedodá
  • trošku vlasy zatěžuje