Balea Professional Balzám pro hnědé vlasy recenze a zkušenosti

Kondicionéry Balea Professional Balzám pro hnědé vlasy
Kondicionéry Balea Professional Balzám pro hnědé vlasy - obrázek 1
Kondicionéry Balea Professional Balzám pro hnědé vlasy - obrázek 2
Kondicionéry Balea Professional Balzám pro hnědé vlasy - obrázek 3
5 4 16
  • Průměrné hodnocení 4
  • 63% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 30 - 60 Kč
  • Kvalita obalu 3.7
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Professional Balzám pro hnědé vlasy

věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 27.6.2017 21:35:46

Tento balzám na vlasy som si kúpila z dôvodu posilnenia farby, keďže boli moje vlasy po lete trocha vyťahané slnkom. Musím povedať, že balzám má super vôňu, dobre vlasy umyje, vyživí ale o posilnení farby nemožno diskutovať aspoň u mňa.Nie je najhorší, vlasy sa dajú aj skvele rozčesať a dal by sa používať ako balzám, keďže má pomerne dobré zloženie, svoj hlavný účel nesplnil.

  • vyživuje
  • dobre rozčesateľné vlasy
  • vôňa
  • neposilní farbu


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 24.7.2015 08:06:55

Balzam som si kúpila spolu so šampónom z rovnakej rady. Pre mňa pekne čokoládovo vonia a je príjemný ako všetky balzamy od Baley. Mám platinovú blond zafarbenú na tmavú blond/svetlo hnedú a kúpila som si túto sadu aby mi udržala hnedú farbu, ktorá sa z blond podkladu vymýva. Je pravda, že balzam vlasy natónuje!! Treba ho na vlasoch nechať dlhšie, asi 5min a vlasy mi zafarbí. Mne to ale nevyhovuje pretože vlasy mám popolavo svetlo hnedé v studenom tóne a tento balzam mi ich tónuje do takej teplo hnedo-zrzavej

  • čokoládova vôňa
  • tónuje do teplo hnedej


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 28.7.2014 14:07:44

Nemám mu co vytknout, za tak skvělý balzám na vlasy bych byla ochotná vydat i mnohem více peněz. Vlasy se po něm lépe rozčesávají, jsou hebké a hlavně viditelně lesklejší, řekla bych že moje přirozeně hnědá barva vlasů je díky němu opravdu výraznější a hezčí. Balzám nezatěžuje, vlasy se mi po něm rychleji nemastí. Ani u balzámu ani u šamponu z této řady se mi nikdy nestalo, že by obarvil vanu/ručník. Moc příjemná je mi jeho krémová konzistence i vůně. Balení v tubě mi taktéž vyhovuje. Určitě všem hnědovláskám doporučuji vyzkoušet.

  • kvalita vs. cena
  • lesklejší vlasy
  • zvýraznění hnědé barvy
  • snadnější rozčesávání
  • hebké vlasy
  • krémová konzistence
  • příjemná vůně
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 22.11.2013 01:50:01

Tento balzám mě velmi překvapil svojí účinností. Od značky Balea je to můj první výrobek co se týče vlasů. Většinou na vlasy používám kvalitnější kosmetiku. Vzhledem k tomu, že jsem na tento balzám četla velmi pozitivní recenze, rozhodla jsem se ho vyzkoušet. Přeci jen stojí pár korun, takže i kdyby byl blbý a nevyhovoval mi, nebyla by škoda peněz ho vyhodit. Balzám je primárně určen na hnědé vlasy, protože obsahuje barevné hnědé pigmenty a henu, takže je možnost, že lehce obarví vlasy. Já mám vlasy hnědé a mojí barvu krásně oživil a dodal vlasům lesk. Vlasy se mi po něm velmi dobře rozčesávají a jsou nádherně jemné na omak. Balení se mi moc líbí a plně mi vyhovuje. Dobře těsní, takže se člověk nemusí bát, že by mu balzám vytékal při špatném zavření. Balzám má takovou zvláštní vůni, která je velmi příjemná, není to nic chemického. Četla jsem u recenzí výše, že měly slečny problémy s obarvením vany či ručníků, ale já žádný z těchto problémů rozhodně nemám. Na vlasy používám bílé ručníky a nikdy se mi nestalo, že by byly obarvené nebo, že by byla vana od balzámu špinavá. Velmi dobrá je také dostupnost tohoto balzámu, protože je dostupný normálně ve všech drogeriích DM, navíc ta cena je úžasná. Velkým plusem také může být pro někoho to, že neobsahuje žádné silikony a vlasy vůbec nemastí. S tím jsem měla dříve hodně problémy, že mi drogerkové balzámy vlasy mastily, tento ne, je naprosto úžasný. Mám už snad 3 balení a budu kupovat dále.

  • vůně balzámu
  • dostupnost
  • cena
  • vlasy se po použití hezky rozčesávají
  • vlasy jsou krásně jemné
  • neobsahuje silikony
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
zrzavé

Další recenze od 31.10.2013 12:02:33

Baleu mám obecně celkem ráda, proto jsem se nebránila ani vyzkoušení tohoto kondicioneru. Používám jej už několik týdnů spolu s šamponem ze stejné řady. Mám vlasy dlouhél, barvené a docela rychle se mi mastí. Začnu tím, že obojí nemá na barvu jakýkoli vliv, doufala jsem, že by mohl podpořit hnědou v mých vlasech, bohužel. Budiž, ale to, že po opláchnutí mám vlasy hrubé a nejdou skoro rozčesat, to od kondicioneru opravdu neočekávám. Navíc mám dojem, že při dlouhodobějším používání může vlasy zatěžovat. Pěkně voní.

  • hezky voní
  • při používání by mohl zatěžovat vlasy
  • na barvu vlasů nemá jakýkoli vliv
  • po opláchnutí jsou vlasy hrubé a nejdou rozčesat


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 9.8.2013 21:57:59

Pro mě je to naprosto normální kondicionér, nic zvláštního na něm není - snad jen ta nízká cena. Mezi mé favority rozhodně nepatří a znovu už si ho nekoupím. Vlasy jdou po použití normálně rozčesávat, potud ok, ale nic navíc. Barvu mi nezvýraznil, neleskly se víc, prostě obyčejný kondicionér - i Balea má mnohem lepší.

  • snad jen ta cena
  • nic extra na něm není


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Nevěděla jsem co od balzámu očekávat ale překvapil. Obsahuje barevné pigmety a henu, takže by měl nějakým způsobem lehce obarvit vlasy. Já mám vlasy přírodní s přírodním ombré efektem od sluníčka, který se mi líbí :) a po použití balzámu se moje barva vlasů lehce sjednotila. Tmavším vlasům nahoře dodal lesk a hnědé odlesky, a spodní ztmavil do hezké barvy už po 1. použití. Pokud se nepoužívá pravidelně, tak se rychle vymývá. Navíc nezaťěžuje mé jemné zplihlé vlasy, naopak je mám nadýchanější a snadno se rozčesávají.

  • opravdu barví
  • cena
  • vůně
  • bez silikonů
  • hladké, snadno rozčesatelné vlasy
  • nezatěžuje vlasy
  • obal
  • nic


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 24.7.2013 17:32:50

Tento balzám pro hnědé vlasy je super :) Jsu s ním moc spokojená.Když jsem si to poprvě dávala tak byly vlasy roztřepeně a říkala jsem si co jsem si to koupila! Ale po umytí byly vlasy hebké prostě super balzám určitě by jsem si to koupila znovu ;) Kdo mají hnědé vlasy tak bych jim doporučila tento balzám.Jsem s ním spokojená :).

  • Cena,
  • Hebké vlasy
  • Obal


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
suché
hnědé

U tohoto balzámu mě jako první zaujalo to, že jeho barva je opravdu hnědá. Vlasy mám nebarvené, tudíž moc nepozoruji změnu. Ale hezky voní, vlasy mám po něm hebké a jdou snadněji rozčesat. Cena je velkou výhodou. Já jsem spokojená, jen mi trochu vadí, že mám od tohoto balzámu pak zapatlanou vanu, ruce, někdy i ručníky.

  • cena
  • hebké vlasy
  • vůně
  • barví


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 3.1.2013 16:18:30

Balzám pro hnědé vlasy jsem koupila společně s šamponem, po jeho otevření mě hodně zaujala jeho skutečně sytá hnědá barva, bohužel mi vadí trochu nepraktická tuba, kdy balzám (i šampon) vytéká skoro sám, takže je vždy celá koupelna (nadsázka) za chvíli hnědá. I když to může být tím, jaký jsem nešika :-) Jinak mám ale vlasy po použití balzámu lesklé, hnědá se mi také zdá trochu zvýrazněná, bohužel se mi zdálo, že se mi vlasy rychle mastí, ale to jsem vyzkoušela, že dělá šampon, s balzámem jsem tedy v konečném výsledku spokojená.

  • cena
  • hustá barva :-)
  • lesklé vlasy
  • balení


Další recenze od 4.12.2012 18:35:45

Balzám za ty penízky není vůbec špatný, nevyhovuje mi akorát jeho balení, jinak krásně voní a účinky má. Jen nevím jestli je to tím balzámem, nebo šamponém - měla jsem ten samý, balea.. ale stávalo se mi že mi vlásky krepatěly. Jako provizorní kondicionér není špatný, ale příště bych asi koupila jiný.

  • vůně
  • obal


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 25.10.2012 11:45:13

Můj první balzám od Balei a už vím, že ho budu i nadále kupovat. Má dokonalou kakaovou vůni, kterou pořád cítím. Balzámy jsem doteď moc nepoužívala a když už, tak jen na konečky. Tento jsem si dala na celou hlavu, a i tak vlasy nejsou splihlé. Po umytí mám vlasy stále objemné, hebké, snadno se rozčesávají. Balzám vlasy nemastí a neobsahuje silikony :) Zvýraznění nevím, je to balzám, ne barva, takže je možné že o něco málo malinko zvýrazní, ale neřeším to.. :)

  • vůně
  • stačí trocha
  • cena
  • bez silikonů
  • hebké vlasy
  • vůbec nevím


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 16.7.2012 09:07:07

S balzámem jsem naprosto spokojená. Obarvila jsem si vlasy z blond na hnědou a připadá mi, že s tímto balzámem se mi barva méně vymývá. Navíc krásně voní a vlasy jsou po něm jemné a lesklé. Jenom to balení je horší, ale to mě neodradí od toho, abych si ho znovu koupila :)

  • hebké vlasy
  • obal


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 12.4.2012 15:40:31

O balzámu jsem se dočetla na blogu a hned jsem si ho běžela koupit. Hezky voní, barva vlasů je po něm opravdu zvýrazněna. Vadí mi balení - mám radši klasické balení balzámů, né jako je tato tuba. Ovšem to je jen detail, který mě rozhodně neodradí od další koupě.

  • cena
  • zvýrazní barvu vlasů
  • obal


Další recenze od 10.4.2012 12:31:23

Dosti příjemný kondicionér. Vlasy jsem měla po něm opravdu pěkné. Nicméně mi po čase přestal vyhovovat. Trochu mi vadilo, že více tekutý a zasychal ale jinak byl opravdu dobrý. Za ty peníze na jedničku.

  • nemá silikony
  • cena
  • nevím


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 24.3.2012 18:54:32

Moc příjemný balzám na vlasy, navíc za skvělou cenu. Balzám obsahuje barevné pigmenty a extrakt z henny, měl by tedy rozjasňovat hnědou barvu. To jsem ale na svých vlasech nijak výrazně nepozorovala, což může být tím, že mám vlasy nebarvené. Na barvených vlasech je možná ten efekt výraznější. Nicméně vlasy mám po použití balzámu hebké, lesklé a hydratované, dobře se rozčesávají. Dalším kladem je, že neobsahuje silikony.

  • Cena
  • Neobsahuje silikony
  • Vlasy zanechává hebké a lesklé
  • Vlasy jsou dobře rozčesatelné
  • Nepozorovala jsem žádné zvýraznění barvy


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené