Balea Professional Šampón pro hnědé vlasy recenze a zkušenosti

Šampony Balea Professional Šampón pro hnědé vlasy
Šampony Balea Professional Šampón pro hnědé vlasy - obrázek 1
Šampony Balea Professional Šampón pro hnědé vlasy - obrázek 2
Šampony Balea Professional Šampón pro hnědé vlasy - obrázek 3
5 3.4 33
  • Průměrné hodnocení 3.4
  • 46% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 25 - 50 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 33 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Professional Šampón pro hnědé vlasy

věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 5.3.2012 12:50:18

Šampón dodává hnědým vlasům viditelně intenzivnější barvu. Dobře pění a kvalitně umyje vlasy. Ty jsou po něm hebké na dotek a hezky lesklé. Šampón má tmavě hnědou barvu, která se po napěnění změní v klasickou bílou pěnu. (Hodnoceno na vlasech dlouhých, suchých, nezničených, nebarvených)

  • regenerované vlasy
  • lesklé vlasy
  • velmi nízká cena
  • dobrá dostupnost (DM drogerie)
  • žádné


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 8.3.2012 07:56:13

Kvalitní šampon s UV ochranou a extraktem z heny, jemně umyje vlasy a pokožku hlavy. Hnědé vlasy rozzáří a po umytí jsou lesklé a nadýchané. Voní jako kakao, je velice příjemný. Patří na špici mích oblíbených šamponů.

  • nevysušuje vlasy
  • pění a dobře se smývá
  • extrakt z heny
  • vůně
  • dostupnost a cena
  • neobsahuje silikony
  • žádné jsem neobjevila


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Tento šampon patří mezi moje oblíbené. Vlasy mám po něm čisté, nadýchané a voní po kakau. Navíc se fantasticky lesknou! Určitě si ho budu kupovat i dál.

  • nízká cena
  • nadýchané a lesklé vlasy
  • vůně
  • bez silikonů
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Kromě nízké ceny a krásné vůně na něm nevidím nic zvláštního. Mám po něm spíš sušší pokožku a lupy. Oživení barvy díky barevným pigmentům taky nepozoruji.

  • cena
  • vůně
  • barevné pigmenty u mě nic nedělají


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 9.3.2012 08:42:43

Za tu cenu to není vůbec špatný šampon, vlasy hezky umyje a zanechává je nadýchané a voňavé. Bohužel jsem na svých vlasech nepozorovala žádné zvýraznění barvy, které šampon slibuje (možná je to tím, že mám vlasy nebarvené).

  • Cena
  • Vůně
  • Neobsahuje silikony
  • Nepozorovala jsem žádné zvýraznění barvy


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Neurazí, ale ani nenadchne. Koupila jsem si ho na radu kamarádky, která si ho strašně chválila. Na mě bohužel neměl žádný efekt. Alespoň že cena je více než příjemná.

  • Super cena
  • Vlasy se po použití nelesknou
  • Málo pění


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 12.3.2012 19:04:40

Šampon jsem si koupila na celkově kladné hodnocení značky Balea, ale zklamal mě. Barevné pigmenty mi s odleskami nic nedělají a navíc mě už druhý den svědí pokožka hlavy. Znovu bych si ho už nekoupila.

  • Cena
  • Neobsahuje silikon
  • Vůně
  • Svědění pokožky hlavy
  • Žádný intenzivní lesk


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 19.3.2012 23:10:28

Skvělý, příjemně vonící šampon, vlasy po něm zůstávají hladké, hebké a jemné. Cena je příjemná, je dobře dostupný v drogerkách. Jsem velmi spokojená, doporučuji.

  • hezky voní
  • levný
  • žádné


Tento šampón mi připadá celkově průměrný. Příliš nepění, a protože mám spíše mastné vlasy, musím si je s ním umýt alespoň 2 krát. Žádné oživení barvy nepozoruji. Znám i lepší šampóny.

  • cena
  • žádné oživení barvy
  • moc nepění


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 27.3.2012 00:10:44

Tento šampon jsem si koupila na základě dobrých hodnocení zde na Omlazení. Hned po prvním umytí jsem pocítila rozdíl, vlasy mám po něm pevné, zdravější, hebké, lesklé a méně mi padají. Nepotřebuji už žádné masky, které jsem dříve používala. Nestřídám ho s žádným jiným, tento mi vyhovuje ze všech, co jsem kdy používala, nejvíce. Žádné lupy, žádné svědění. Vlasy mám až na zadek a dřív se mi hodně mastily, s tímto šamponem se mastí o dost méně. Navíc krásně voní. Jsem s ním 100% spokojená, i když žádné viditelné zabarvení nepozoruji, ale mám přírodní tmavě hnědé vlasy a ten lesk mi stačí :))

  • Cena
  • Vůně
  • Dostupnost
  • Bez silikonu
  • Pevnější, zdravější a lesklejší vlasy
  • Vlasy se tolik nemastí
  • Žádné lupy, žádné svědění
  • Žádné viditelné zabarvení


Další recenze od 8.4.2012 14:06:43

Tent šampon jsem si pořídila v době kdy jsem měla vlasy obarvené na hnědo a první 2 týdny jsem byla nadšená, používala jsem ho spolu s kondicionérem a sérem. Avšak po cca dvou týdnech se mi po něm začaly dělat lupy a urputně mě svědila hlava.. Ale jeho účinky byly první týdny používání opravdu viditelné, vlasy se leskly a vypadaly zdravě tak nevím v čem byla chyba.

  • hebké zdravé a lesklé vlasy
  • po dvou týdnech požívání svědění pokožky hlavy a lupy


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 12.4.2012 17:07:41

Šampon mi z počátku udělal velkou službu.Vlasy byli po umytí zářivé a zvýraznily i mojí hnědou barvu.Ovšem potom se mi díky šamponu a i masce začali dost mastit.Je tam určitý obsah heny,nehledě na to,že jsem z toho měla obarvenou žehličku.Už nekoupím

  • Vlasy jsou lesklé
  • Mastí se a obarvují žehličku


Další recenze od 20.4.2012 09:01:23

Myslím, že Balea má i lepší šampóny. Plusem je určitě to, že neobsahuje silikony, vlasy jsou jemné a hebké. Ale pro mě byl šampón moc tekutý a vlasy až moc hebké. Šampón samozřejmě barví. Celkově mi nebyl moc příjemný. Navíc neustále vytékal z obalu.

  • na jednu strané hebké a jemné vlasy
  • barví
  • vytéka
  • až moc tekutý
  • až skoro mastí vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 25.4.2012 17:21:45

Tento šampón jsem si kpupila díky dobrým recenzím a také velmi nízké ceně. Bohužel jsem byla zklamaná, šampón nepěnil a vlasy po něm byly strašně hladké a zelektrizované a vůně taky nic moc. Pigmentů jsem si nevšimla, protože mám lesklé vlasy sama od sebe. Balea má mnohem lepší šampóny. :)

  • cena
  • moc uhlazené vlasy


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Po umytí jsem měla vlasy lesklé, hebké a šly velmi snadno rozčesat i bez kondicionéru, což hodnotím jako velké plus. Byla jsem nadšená, ale přešlo mě to po asi měsíci, protože se mi vlasy začaly velmi rychle mastit. Za mě tedy fajn šampon, ale pouze nárazově, ne dlouhodobě.

  • lesk
  • vlasy šly velmi snadno rozčesat
  • po delším používání se vlasy začnou více mastit


věk
35-44

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 15.7.2012 09:01:42

Tento šampon mě vůbec nenadchl, už si ho znova nekoupím. Měla jsem po něm splihlé vlasy, oživení hnědé barvy se žádné nekonalo. Vadila mi jeho konzistence, je takový hustější. Taky mi moc nevyhovovalo balení, kdy je uzávěr na spodní části a šampon neustále vytéká, víčko je znečištěné:-(.

  • žádné
  • balení
  • žádné oživení hnědé barvy
  • splihlé vlasy
  • konzistence


Další recenze od 25.7.2012 23:53:22

Pro mě super! Já si celou řadu koupila z důvodu toho, že se mi začala vymývat hnědá barva, kterou jsem přebarvila melír a vlasy začínaly být světlejší než můj hnědý odrůst. Teď mám sjednocenou krásnou hnědou. Není to barva, nelze čekat zázraky, ale u mě je rozdíl viditelný. Na akci se mě kamarádky ptaly, zda-li nemám nový přeliv. =) Nic mi z pod víčka nevytéká ani nesvědí. Pravdou je, že ho používám krátce, ale jsem ráda, že si vlasy nemusím ničit dalšími barvami a o směšné ceně ani nemluvím. Je to hodně individuální, třeba vyzkoušet.

  • dostupnost
  • cena
  • konzistence
  • krásná vůně
  • viditelný barevný rozdíl na světlých vlasech
  • sic mi nic nevytéká uvítala bych opačné víčko


Další recenze od 9.9.2012 10:06:40

Tento šampon je nejlepší jaký jsem kdy vyzkoušela.Vlasy jsou krásně hebké,jemné,lesklé a hnědší.Myslím si, že se vyrovná mnohem dražším šamponům.Vlasy se nemastí.Poked ho necháte chvilku působit, dosáhnete hnědšího odstínu své původní barvy.Za sebe doporučuji.

  • vlasy jsou lesklé
  • dostupnost v drogerii
  • 100% pigmentace
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 6.12.2012 18:19:02

Vlasovou kosmetiku Balea jsme si velmi oblíbila, mám po ní vlasy stejné jako po přípravcích za stovky, ale tato hnědá řada mě trochu zklamala. Moc mi nevoní a vlasy trochu zatěžuje. Tuhle verzi už si tedy znovu nekoupím, ale jiné řady vřele doporučuji.

  • cena
  • zatěžuje vlasy
  • moc nevoní


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 11.12.2012 09:37:53

Já jsem si tento šampon moc oblíbila. Chtěla jsem ho vyzkoušet na základě kladných recenzí na internetu a jsem opravdu ráda, že jsem ho objevila. Jediné, co mi trošku vadí, je to, že hůře pění - aby napěnil k mojí spokojenosti, musím většinou použít větší množství šamponu než běžně. Vůně je celkem příjemná, i když ne úplně můj šálek čaje. Jinak jsem ale nadšená, tak hezké a lesklé vlasy jsem už dlouho neměla :-) Vlasy mám nebarvené a zvýraznění barvy jsem nepozorovala, ale lesk dodá opravdu viditelný. Dlouhé vlasy se po něm určitě lépe rozčesávají s použitím kondicionéru. Budu kupovat znovu a vyzkouším i další z Balea šamponů.

  • lesklé vlasy
  • zdravě vypadající vlasy
  • nízká cena
  • při použití běžného množství hůře pění
  • bez kondicionéru se dlouhé vlasy hůře rozčesávají


věk
15-24

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 3.1.2013 16:23:56

Šampon jsem si koupila společně s balzámem, který hodnotím kladně, šampon bohužel ne. Jako první mě zaujala opravdu sytá hnědá barva šamponu, která se mia le brzy zprotivila proto, že kvůli trochu nepraktickému balení šampon vytéká dost rychle a sám, takže mám celou hnědou koupelnu (nadsázka) než si vlasy umyju :-) Po jeho použitá jsou vlasy sice lesklé, ale hodně rychle se mi zmastí. (Balzám toto tolik nedělá). Proto už si šampon neplánuji znovu pořídit, pořád ale ještě nepatří mezi nejhorší výrobky na vlasy, co jsem si kdy koupila.

  • cena
  • hustá barva:-)
  • balení
  • rychle vlasy zmastí


Další recenze od 13.5.2013 20:54:34

Za mě určitě NE! Značku Balea mám ráda , ale tenhle šampon i kondicioner mi teda vůbec nesedl.Měla jsem po něm takové splihlé vlasy a navíc se mi po něm začali dělat hrozně lupy. A vůbec mi nešly rozčesat. Myslím , že Balea má o moc lepší výrobky, ale tenhle šampon k nim teda rozhodně napatří. Já osobně si ho už nikdy nekoupím,

  • Umyje vlasy, ale to asi není přednost
  • Splihlé vlasy
  • dělaly se mi po něm lupy


Další recenze od 26.5.2013 11:24:50

Tenhle šampón používám asi 3 měsíce :) vlasy mi po něm voní ještě 4 dny. Vlasy mám po něm celkem lesklé a vyživené :) Umyje i velkou mastnotu, hezky pění. Moc mi ale nepřijde, že by vlasy nějak pigmentoval :) Cena je super a myslím, že tenhle šampon se vyrovná dražším šampónům. Doporučuji poškozeným vlasům bez lesku s rozstřepenými konečky. Určitě si ho koupím znovu ;) !!

  • dlouho po něm vlasy voní
  • jsou lesklé a vyživené
  • je levný
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 2.6.2013 22:52:59

Tento šampón je pre mňa jedničkou, je to najlepší šampón na moje hnedé a zároveň mastné vlasy aký som kedy používala. Má výraznú hnedú farbu a čokoládovú vôňu, ale nemusíte sa báť vlasy nijako nezafarbí, zdá sa mi že možno tú farbu trochu zvýrazní ale možno je to len môj subjektívny pocit. Spotrebovala som asi 3 balenia, ale ako na každý šampón aj na tento si moje vlasy rýchlo zvykli a preto ho už teraz nepoužívam, no odporúčam ho na 100%, u mňa je to proste jednička. Naviac je to šampón bez silikónov, čo ja nejako zvlášť nesledujem, ale pre vlasy je to určite lepšie, okrem toho obsahuje aj UV filter, takže v lete sa tento k nemu určite vrátim. Balenie je taktiež praktické v tube takže aj na konci sa dá šampón jednoducho vypotrebovať. Konzistencia je klasická ako u bežných šampónov. Cena je nízka a veľmi prijateľná. Naviac obsahuje výťažok z heny, neviem presne, ako to funguje na vlasy, ale určite im to len prospieva

  • cena
  • vôňa
  • obal
  • nezaťažuje vlasy
  • obashuje UV filter
  • dobre pení
  • dodáva vlasom lesk
  • neobsahuje silikóny
  • neviem


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Priemerný šampón. Mám vlasy farbené hnedými prelivmi tak som si ho kúpila kvôli sľubovanému oživeniu farby a lesku. Oživenie farby som takmer vôbec nepozorovala a s tým leskom to tiež nie je nič extra. Šampón mi ale príjemne vonia, celkom dobre pení. Vlasy umyje, ale nijak nevyživí ani neošetrí, to však ale od šampónu ani nečakám. Vzhľadom k absencii silikónov u mňa nutnosť použiť záverečnú starostlivosť. Znova nekúpim, Balea má oveľa lepšie šampóny ako tento.

  • cena
  • vôňa
  • neobsahuje silikóny
  • nepozorujem žiadne oživenie farby
  • dosť tekutý


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Po umytí dobre, ale na ďalší deň sa už vlasy mastili. Vôňa je celkom fajn . Ďalšie čo mi nevyhovuje je obal, z ktorého sa šampón zle vytláčal. Začala sa mi robiť aj lupinová kôra na hlave , čo ja absolútne nemávam. Neodporúčam ho ani za takú cenu. Na vlasoch žiadne super službu neurobil a umývať si vlasy každý deň je blbosť. Po pár použitiach som ho dala mame, ktorá má krátke vlasy takže ich nemala hneď mastné ,ale tiež jej nevyhovoval.

  • cena
  • vlasy rýchlejšie mastí
  • obal
  • tvorba lupín


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Jsem skalní fanoušek řady Balea Professional. Jsou pro mě zobrazením dokonalosti a spolehlivosti, ať se děje cokoliv, oni tu stále budou, stále stejně cenově dostupní a kvalitní. Asi nejvíc se mi líbí, že u nich není jen šampon na barvené vlasy. Ne. Jsou rozdělení podle barvy vašich vlasů! A jak mi vysvětlila má kadeřnice, je to velmi efektivní. Normální šampon na barvené vlasy sice udržuje barvu, což je skvělé, ale tenhle ji dokonce do vlasů dodává. Díky extraktu z henny vám během každého umytí dodá tu špetku hnědé, kterou potřebujete. Je to jako kdybyste pokaždé vlásky trošku dobarvili :) barva se nezmění, a ano, bohužel se pořád vymývá, ale vydrží mnohem déle. Navíc tenhle gigolo počítá s tím, že máte po barvení suché a poškozené vlasy, takže myslí i na to :)

  • cena
  • hebčí vlasy
  • dodává lesk
  • udržuje barvu
  • hydratuje vlasy
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 31.10.2013 11:58:47

Tento šampon jsem si koupila v Německu, slyšela jsem na něj totiž kladné ohlasy. Co se týče schopnosti vlasy umýt, tak ta je naprosto v pořádku. Kvůli čemu jsem si ho ale hlavně koupila, je natónování vlasů. Mám je takové hnědo-zrzavé a chtěla jsem trochu tu hnědou podpořit. Nestalo se ale vůbec nic. Šampon už používám pár týdnů - spolu s maskou ze stejné řady a žádné nadšení se nekoná. Dala bych 3*, ale, když nedělá to, co slibuje, tak dávám jenom 2*.

  • pěkná vůně
  • vlasy dobře umyje
  • žádné natónování se nekoná


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 16.4.2014 22:41:36

Konečně šampon, který mi nezatěžuje vlasy! Po umytí je mám krásně heboučké, jemné a lesklé. Připadá mi, jako bych je měla i lehčí.. Používám v kombinaci s kondicionérem ze stejné řady. Vlasy se dobře rozčesávají a vypadají zdravě. Určitě si jej budu spolu s balzámem kupovat i nadále. Za málo peněz opravdu hodně muziky. :-)

  • vlasy jsou po něm jemnější a zdravěji vypadající
  • nic


Tento šampon mohu za mě doporučit. Hezky voní, má příjemnou krémovou konzistenci a hnědou barvu. Vlasy hezky umyje a myslím, že i trošku zvýrazňuje barvu a dodává lesk. Taky se mi po něm tak rychle nemastí vlasy jako po jiných šamponech. Jediné, co bych mu vytkla je, že po něm vlasy mírně elektrizují. Ale spraví to kapka vlasového olejíčku. Šampon si plánuji koupit znovu.

  • cena
  • dodává barvu a lesk
  • hezké a praktické balení
  • bez silikonů
  • vlasy mírně elektrizují


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Šampon mi zezačátku dost vyhovoval, měla jsem po něm vlasy moc pěkné, nicméně když jsem si koupila druhé balení, z ničeho nic mi vyhovovat přestal. Svěděla mě po něm hlava, vlasy byly už druhý den zplihlé a mastné, nebyly objemné... Mojí mamce taky vůbec nepasoval. Nevím čím to, jestli si na něj moje vlasy už pak zvykly, nicméně už se bojím koupit ho znovu, takže já si ho už nekoupím.

  • cena
  • složení
  • mastné vlasy
  • zplihlé vlasy
  • svědění pokožky hlavy


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Vyzkoušela jsem tento šampon asi 3x, chtěla jsem mu dát šanci, ale pokaždé zklamal. Vlasy jsou po umytí zvýrazněné to ano, to je snad jediné plus, ale vlasy jsou takové moc zplihlé, bez tvaru a vysušené. Nejhorší na tom je, že vlasy v takovém stavu mám snad měsíc, fakt nechápu, jak to ten šampon dokáže. Musím je mít denně, jak jsou zplihlé a ještě k tomu jsou vysušené. Jako by to nebyly moje vlasy. TO je snad jediný šampon, co mi takhle zničí vlasy.

  • zvýrazní barvu
  • suché a zplihlé vlasy i měsíc po použití


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 6.6.2016 10:22:24

Šampon jsem si koupila, když mi došel můj oblíbený a rychle jsem ho nesehnala. Velice mě zklamal. Jediné pozitivum na tomto šamponu je nízká cena. S mýma vlasama udělal cosi, co se dlouho žádnému šamponu nepovedlo, a to chemlonový, vysušený chumáč, co nejde rozčesat. Po prvním použití letěl i s kondicionerem do koše. Baleu mám moc ráda, mám doma spoustu jejich výrobků, hlavně krémy na ruce a různá mýdla, sprchové gely, peelingy apod, ale tento šampon se jim bohužel nepovedl. Za mě již nikdy více.

  • cena
  • všechno