Balea Slupovací pleťová maska pro smíšenou pleť recenze a zkušenosti

Masky Balea Slupovací pleťová maska pro smíšenou pleť
Masky Balea Slupovací pleťová maska pro smíšenou pleť - obrázek 1
Masky Balea Slupovací pleťová maska pro smíšenou pleť - obrázek 2
Masky Balea Slupovací pleťová maska pro smíšenou pleť - obrázek 3
5 2.8 27
  • Průměrné hodnocení 2.8
  • 34% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 12 - 40 Kč
  • Kvalita obalu 3.4
  • Celkem 27 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Slupovací pleťová maska pro smíšenou pleť

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.3.2012 16:42:23

Další slupovací maska, balení obsahuje na 2 použití. Po roztažení pórů je velmi spolehlivě odstraní. Také odstraní nadbytečný maz a nečistoty .Trošku vysušuje pleť a trochu mě i dráždila.

  • odstraní póry
  • cena
  • trošku vysušuje a dráždí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 14.3.2012 18:23:23

Slupovací maska, kterou jsem z obličeje doslova "rvala". Vůbec nešla odtrhnout. Při zasychání pálila, ale pleť mi nijak nepodráždila. Slušně pleť vyčistila, zanechala ji jemnou a matnou. Nevysušovala. Nicméně kvůli hroznému slupování jsem si ji víckrát nekoupila, jelikož i tak jsem ji měla na několikero použití. Koupila jsem si dvě balení a ty mi vydržely snad na 10 použití. Obličejové masky používám jen na T-zonu.

  • cena
  • nedráždí pleť
  • dobře čistí pleť
  • při zasychání pálí
  • balení
  • hrozné slupování


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.3.2012 13:17:09

Celkem dobrá slupovací maska, určitě jsou i lepší, ale za tu cenu to ujde. Vyzkoušela jsem pouze jednou, trochu mi vadila příliš intenzivní vůně a dlouhá doba než maska zaschla.

  • cena
  • kvalita


Další recenze od 27.3.2012 06:31:23

Tato maska byla vůbec nejhorší, jakou jsem kdy vyzkoušela. Po nanesení mě šíleně štípal obličej, pak to přeslo, ale když jsem se pak pokoušela masku slupovat, trhala mi i malé chloupky v obličeji a byl to dost bolestivý zážitek. Jediné plus je balení rozdělené na dvě použití, to mi u ostatních pytlíčkových masek chybí.

  • praktické balení
  • na mou pleť moc agresivní
  • špatně se slupuje


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.3.2012 19:45:50

Slupovací maska, která sloupne opravdu všechno! Při nanášení mě okamžitě začala štípat, slzely mi oči i přesto, že jsem dodržovala pokyny na zadní straně obalu, že se mám vyvarovat okolí očí a úst. Nakonec jsem vydržela těch 10 minut a šla si masku sloupnout., ovšem maska se změnila spíše v depilační vosk a strhala jsem s ní všechny jemné chloupky na obličeji - velmi bolestivé a nepříjemné. Výrazně nedoporučuji!!!

  • Hezká barva obalu
  • Celá maska je jeden velký nedostatek


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 31.3.2012 19:58:24

Nejhorší maska, jakou jsem kdy vyzkoušela. Pleť nijak extra nedráždí, i když je cítit, že se tam "něco děje". Při slupování jsem myslela, že zešílím - příšerně to bolelo, maska vyloženě trhala jemné chmýří na obličeji, při slupování v oblasti spánků mi dokonce tekly slzy. Navíc efekt žádný - pleť byla matná, ale trochu zarudlá a hrubá. Už nikdy víc!

  • ---
  • slupování bolí
  • nemá žádný efekt


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.4.2012 22:33:37

Maska při zasychání strašně štípe což se dá vydržet, nemám totiž citlivou pleť. Přijde mi že pleť po ní je docela jemná trhá i jemné chloupky ale póry není až tak účinná popravdě jsem od ní čekala víc. A balení mi vyjde vždy na 3x i když jsou tam 2 sáčky v balení nikdy nevypotřebuji celá sáček.

  • zmatní pleť
  • čistí středně
  • pálí
  • trhá chloupky


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.5.2012 19:28:53

Slupovací maska od Baley se dá koupit v DM. Obsahuje dvě balení, ale i v tom jednom je toho tak na dvakrát (alepoň u mě :D). Ještě během nanášení je cítit jak se maska napíná a stahuje kůži. Po zaschnutí se musí sloupnout. To ale není někdy moc příjemné, protože strhává z pleti i ty jemné chloupky.

  • 2 Balení
  • Cena
  • Bolest


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 16.5.2012 23:09:59

Po nanesení této pleťové masky mě okamžitě začala štípat celá pleť....po pár minutách to přešlo. Bála jsem se, že mi pleť podráždila, ale po sundání masky nebyla pleť zarudlá. Slupování masky je nepříjemné. Po sundání jsem měla pleť hladkou, maska nevysušuje a i vcelku čistou. Ale už si ji určitě kupovat nebudu, protože počáteční štípání pleti je opravdu dost nepříjemné (maska štípala i na druhý pokus) a konečné slupování taky. Navíc na zadní etiketě vůbec nebylo napsáno, že by maska měla ze začátku štípat, dost mě to překvapilo.

  • nevysušuje
  • štípání po nanesení
  • nepříjemné slupování


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Vadí mi obal masky, který je pytlíčkový. Dále je prý na 2 použití, ale vyšlo mi to celkem tak na 4 použití. Oproti ostatním uživatelkám se mě maska nanášela docela dobře a dobře se mi i slupovala, žádná depilace atd. Akorát mě docela štípaly oči, ačkoliv jsem se blízkosti očí vyhla. Maska docela dobře vyčistí pleť, ale jsou i lepší masky.

  • vydrží na více aplikací
  • vyčistí pleť
  • dobře se mi slupovala
  • štípaly mě oči


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Maska mě velmi pálila a musela jsem jí nechat zaschnout dvakrát déle než bylo napsáno, jinak se nedala sloupnout. Slupování mi nepřišlo tak drastické jak píší ostatní, chloupky mi to určitě netrhalo. Pleť byla matnější, ale to je tak vše. Nějakého vyčištění jsem si nevšimla.

  • dobré slupování
  • nedráždí
  • zmatňuje pleť
  • pálí
  • špatně zasychá
  • dráždí oči


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.6.2012 20:24:44

Nejhorší věc kterou kdy na obličeji měla. Aplikovala jsem přesně podle návodu, ALE - po aplikaci začala pálit, což jsem připisovala tomu, že účinkuje. Při snaze dostat ji z obličeje mi tato maska provedla snad kompletní depilaci obličejových chloupků a šla dát velmi špatně dolů. Po omytí zbytku masky jsem se ale neměla koukat do zrcadla - můj obličej byl jako v ohni, byla jsem pokrytá velkými červenými fleky (a to nemám citlivou pokožku, ta moje snese skoro vše)!!! Po pár slzách a doufání tyto fleky asi po hodině zmizely ale pleť mi pořád tak divně pnula. Zbytek letěl do koše a musís říct, že mi tato zkušenost vzala odvahu kupovat další masky (ať už od Balea či od jiného výrobce).

  • nemá
  • při aplikaci nepříjemně pálí
  • jde velmi špatně sloupnout
  • po odstranění jsem byla jako po spálení na sluníčku


Tuto masku už si určitě po druhé nekoupím. Obal je asi to nejmenší co mi u této masky vadí, ale všechno ostatní je hrůza. Maska je lepivé až slizké konzistence, uschne během 12 minut, ale při usychání plane pokožku a slzely mi oči, protože má zvláštní parfemaci. A slupování bylo na všem nejhorší. Přirovnala bych to depilaci obličeje, hrozně to bolelo. A žádný efekt jsem nepozorovala, pokožka byla hrozně vysušena takže jsem musela hned použít hydratační krém. Balení je 2krát 8 ml, což je tak na 4 masky

  • Množství dávek
  • Cena
  • Pozdráždění pokožky
  • Bolestné slupování
  • Vysušení pokožky
  • Obal
  • Lepkavá konzistence


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.8.2012 17:50:50

Tato slupovací maska sloupne z obličeje téměř vše - kromě ucpaných pórů :) Po aplikaci mám pleť vždycky vysušenou se sklony k loupání, ale žádné vyčištění pleti se tedy nekoná. Při nanesení blízko očního okolí maska oči dráždí. Konzistence je při nanášení lepkavá a nepříjemná.

  • cena
  • ze dvou dávek se dají udělat čtyři
  • kvalita


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.12.2012 21:35:29

Chtěla jsem vyzkoušet nějakou slupovací masku. Narazila jsem na tuhle tak jsem se ji rozhodla vyzkoušet. Znovu bych si ji už nekoupila. Maska dráždila, slupování bylo bolestivé. Jedinné plus byla asi vůně a cena. Ale tak vyzkoušela jsem si slupovací masku a příště už asi jedině klasickou. :)

  • vůně
  • cena
  • špatně se slupuje
  • dráždí
  • balení


Další recenze od 14.3.2013 11:04:13

Když jsem si masku dala na obličej, začal mě neuvěřitelně pálit a letěla jsem si to smýt. Další den jsem měla moc pěknou vyrážku:/ A to nemám nějak citlivou pleť..Navíc zvláštně smrdí..Dala jsem ji druhou šanci,ale nanesla jsem si ji jen na nos a bradu, spokojená jsem nebyla.Raději nedoporučuji!

  • cena
  • palí
  • nevhodná pro citlivou pleť
  • vůně


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.3.2013 19:19:32

Tak tahle maska byla pro mě velikým sklamáním. Mám hodně citlivou pleť, takže si asi dokážete přestavit, co to pro mě bylo. Při nanesení mi málem vypálila oči a to jsem si jí dávala opravdu daleko od oka. To ještě šlo vydržet ale po nanesení? Hotová katastrofa. Jinak většina masek od Baley mi problémy nedělá.

  • Hladká pleť
  • Palí
  • Jde težce sloupnout
  • Při slupování strašná bolest
  • Hodně špatně zasychá


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.6.2013 18:39:37

Slupovací maska , ke které se občas vracím. Mám po ní hezky hladkou pleť, dobře vyčistí a zmatní. Vadí mi balení které je na dvě použití ale v jednou sáčku je masky tolik , že by klidně vydržela na 4. Většinou se mi ale nechce to ulepené balení schovávat takže použiji celé. Tak mě docela bolí slupování. Maska mi vytrhá snad všechny chloupky.

  • cena
  • hladká a zmatněná pleť
  • balení
  • bolest při slupování


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 9.8.2013 22:23:13

Tuto masku jsem jeden čas hodně kupovala, ale přijde mi, že hlavně kvůli ceně a také kvůli tomu, že je slupovací - ty mi moc vyhovují, protože masky nerada smívám. Dobře se nanáší i slupuje, ale docela pne pokožku. A trošku ji vysuší, na suchou pleť tedy rozhodně vhodná není. Jestli účinkuje, těžko říct, mně přijde, že všechny masky jsou na jedno brďo, že spíše jenom povrchově srovnají pleť, ale nijak do hloubky nevyčistí. Ale vcelku mi vadí balení, vždycky se od toho celá umatlám. Vystačí nicméně bez problémů na celý obličej a to dávám schválně tlustou vrstvu.

  • cena
  • dobře se nanáší i slupuje
  • funguje tak středně
  • nepraktické balení


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.1.2014 23:55:00

Ať si každý říká, co chce o Balee, jak je levná a zároveň kvalitní, tak já si to myslím jen o pár produktech značky Balea... jedním z nich, který si nejčastěji kupuji je tato slupovací maska, pleť vyčistí jako žádná jiná (také skvěle čistí pokožku v oblasti krku) a to už jsem jich zkusila spoustu a hlavně cena je skvělá, nedám na ni dopustit, pro mě rozhodně jedna z TOP masek.

  • cena
  • vyčistí dokonale pleť
  • žádné


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 12.2.2014 17:16:42

Tak i přes obavy, že si při slupování vytrhám všechny chlupy na obličeji, jak jsem se tu dočetla, jsem si stejně tuto masku koupila a dobře jsem udělala! :) Žádné pálení ani bolest, nic takového se nekonalo. Maska se slupovala dobře, pěkně v celku. Ani jsem nečekala, že bude moje pleť vypadat tak svěže a čistě :D Vytkla bych jen to, že na některých místech po uplynutí doby pořádně nezaschne.

  • 2 pytlíčky
  • Vůně
  • Vyčistí pleť
  • Sloupávání
  • Na některých místech zasychá déle


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.8.2015 17:35:41

Tuto masku jsem vyzkoušela jednou (resp. dvakrát, bylo mi líto vyhodit druhou půlku) a víckrát už si ji nekoupím. Maska mi špatně zasychala a po doporučených 15 minutách se nedala sloupnout. Po další čtvrt hodině to sice bylo lepší, ale i tak jsem strávila spoustu času domytím obličeje a zbavení se zbytku masky. Nicméně pleť celkem vyčistila, ale čekala jsem něco víc.

  • pleť celkem vyčistí
  • pořádně naztuhla


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Od masky jsem vzhledem k roztomilému růžovému balení očekávala trochu více, gel je průhledný, ne růžový a maska opravdu strašně smrdí (po alkoholu a nějaké chemii). Jakmile jsem nanesla trošičku masky na obličej, okamžitě mě začali štípat a pálit oči a začala jsem slzet, po chvíli se to zlepšilo, ale oči jsem měla podrážděné celou dobu. Pokožku maska nepodráždila. Maska šla rychle, vcelku a bez problémů sloupnout. Pokožka byla jemná a hladká, maska odstranila i zbytky make-upu.

  • zjemní pleť
  • lze lehce sloupnout
  • nedráždí pleť
  • dráždí oči
  • strašně smrdí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.3.2016 12:59:01

Moc tady nechápu ty negativní recenze na tuto masku. Při nanášení mě oči sice taky pálily, ale opravdu jen malinko a po malé chvilce to hned odeznělo. Co se týče vůně, vůbec mi nepřijde, že smrdí. Je taková neutrální, ničím výrazná, lehce nasládlá, svěží až mentolová (tu meruňku tam moc necítím). Při nanášení se vyvarujte míst, kde máte více chloupků, protože to pak při slupování celkem bolí, ale zase vám to ty nežádoucí chloupky strhne :D Při zasychání jsem necítila nějaké nepříjemné pálení nebo bolestivé pnutí, vše v pohodě :) Je jasné, že na nějakých místech zasychá déle, to ale záleží, jak rovnoměrně a v jakém množství gel nanesete. Sloupávala se mi bezbolestně (až na pár místeček, kde je více chloupků) a velice dobře - perfektně tam, kde byl produkt nanesen v tlustší vrstvě. Maska odstraní i zbytky make-upu, nevysouší, krásně pleť vyhladí, vyčistí, pokožka je jemňounká a čistá. Sice by maska mohla být v nějakém šikovnějším balení, ale to už je zanedbatelné. Já určitě koupím znovu a ráda vyzkouším i další "slupovačky" od této značky.. ;)

  • nedráždí a nepálí
  • dobře zasychá a výborně se slupuje
  • cena
  • krásně vyčistí a vyhladí
  • odstraní i zbytky make-upu
  • mohlo by být praktičtější balení
  • tam kde je na obličeji více chloupků tak při slupování tahá


věk
35-44

pleť
normální
tmavý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Jelikož jsou masky od Baley cenově lákavé, tak jsem se rozhodla si ji zakoupit. Maska jako taková je příšerná. Šíleně vysušuje ( a to nemám suchou pleť! ) , pálí, svědí... no prostě NE !!! Masku jsem na sobě vydržela mít asi 5 min a pak jsem ji musela sloupnout. Pleť jsem po ní měla červenou a pupeny byly na světě.A to ani nezmiňuju tu chemickou vůni.. Masky od značky Balea se fakt nevydařily !

  • cena
  • vůně
  • šíleně pálí
  • vysušuje
  • po aplikaci mi zčervenala pleť
  • vyskákaly mi pupeny


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.1.2017 22:41:46

Pro mě průměrná maska. Po použití je pleť jakoby vyhlazená, ale to co předchází je celkem nepříjemné. Protože se jedná spíše o lepící masku než slupovací. Po aplikaci máte prsty slepené. Maska na obličeji pomalu tuhne a schne, říkáte si - super! Ale když jde na věc, a máte masku sundat, tak musíte zatnout zuby, anebo si zanadávat. Dolů jde vážně špatně.

  • cena
  • slupování bolí


Další recenze od 18.7.2017 19:02:38

Napriek množstvu negatívnych recenzií ja mám túto masku rada a kupujem si ju opakovane. Vyčistí mi pleť, nevytrháva mi chĺpky a celkovo zlupovanie nie je bolestivé (neviem ako je možné, že ostatných to bolelo, buď mám vyšší prah bolesti alebo menej citlivú pleť) Každopádne mne táto maska vyhovuje, jedno balenie vydrží akurát na jedno použitie na celú tvár.

  • účinok
  • cena
  • rýchlo schne
  • pri zlupovaní sa niekedy trhá