Balea Suchý šampon recenze a zkušenosti

Šampony Balea Suchý šampon
Šampony Balea Suchý šampon - obrázek 2
Šampony Balea Suchý šampon - obrázek 3
5 1.9 15
  • Průměrné hodnocení 1.9
  • 14% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 30 - 70 Kč
  • Kvalita obalu 3.4
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Suchý šampon

věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 6.12.2012 22:57:18

Čas od času sáhnu po suchém šamponu, abych dodala svým jemným vlasům objem a oživila je. Mám dobré zkušenosti s Baleou Trend it up suchým šamponem, tak jsem si myslela, že tenhle bude podobný. Omyl. Vůně sice není tak silná jako u Trend it up, což je fajn, ale to je asi tak jediné plus tohoto výrobku. Aplikace je snadná a rychlá, stačí nastříkat a vytřít/vykartáčovat. Naštěstí jsem blondýna, takže případné bílé zbytky nejsou v mých vlasech vidět, brunetky to budou mít asi horší. Co se ale slibovaného efektu odmaštění nebo osvěžení účesu týče, tak tady zklamání na plné čáře - mé vlasy vypadaly úplně stejně jako předtím, navíc byly takové matné a ulepené. Takže za mě rozhodně ne.

  • cena
  • aplikace
  • vůně
  • de facto žádný efekt
  • matné a ulepené vlasy


Další recenze od 22.2.2013 19:32:18

Tento suchý šampon od Baley bych už si nikdy nekoupila,vyhozené peníze.Sice voní,ale co z toho.Aplikace sice dobrá,ale zbytečná,protože výsledek je nulový,bohužel.Takže za mě jedine Amica suchý šampon. Opět jsem se k němu vrátila a nedám na něj dopostit.

  • aplikace
  • vlasy jsou snad ještě masnější než před samotnou aplikaci


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 31.7.2013 17:30:16

Tento výrobek by se neměl jmenovat suchý šampon, ale špíše "polovlhký sprej co dodá objem s tužícím a odmaštujícím efektem" asi tak: nastříkáte do vlasů. které jsou chvíli vlhké, do toho extra silná vůně a pak máte po chvíli suché matné vlasy, které jsou jako byste do nich dali i lak na vlasy, takže se dají dobře tvarovat. Opravdu vlas odmastí-což je účel a ten efekt vydrží i 4-5 dní! jednou jsem fakt byla totálně zaneprázněná (Státnice..) a stříkla si ho v pondělí (již na mastící se vlasy) a myla hlavu ve čtvrtek a ani nebyli mastné :) jen pro pocit čisté hlavy.

  • vlasy
  • odmastí
  • cena
  • velmi silná vůně
  • těsně po aplikaci vlhké vlasy


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Naprostá katastrofa! Rozhodně nejhorší suchý šampon, co jsem kdy vyzkoušela. Pamatovala jsem si tady z omlazení, že jeden suchý šampon od Baley je skvělý (Trend It Up), druhý je hrozný (tento). Samozřejmě, v obchodě jsem sáhla po špatném. Z lahvičky vychází dusivý oblak bílého prášku, který je ve vlasech vidět. Výsledek není nic jiného než umaštěná ulepená hlava. Hned tenhle suchý šampón letěl do koše. Takže určitě nedoporučuji, nekupovat, jsou to vyhozené peníze!

  • aplikace
  • silná nepříjemná vůně
  • neodmastí


věk
35-44

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 25.10.2013 16:20:12

Suché šampony moc nepreferuji ale někdy není opravdu čas na umytí např. při pozdním návratu domů a tak jsem si řekla, že ho zkusím. Koupila jsem si tento od Baley a doufala, že budu spokojená jako s většinou výrobků této značky. Pokud ho chci hodnotit, tak by možná stačilo jen jedno slovo a to "propadák". Žádný efekt po aplikaci jsem bohužel na svých vlasech neviděla. Vůbec mi vlasy neodmastil, tak nějak nechápu jeho účel. Navíc se mi hodně špatně z vlasů vyčesával. Nedoporučuji a ani si ho už příště nekoupím.

  • žádné
  • vůbec vlasy neodmastí
  • špatně se vyčesává


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 17.5.2014 10:12:23

Jedním slovem katastrofa. Věc, která je opravdu k ničemu. Chtěla jsem vyzkoušet "kouzlo" suchých šamponů a díky tomu opravdu vím, že jsou k ničemu. Samozřejmě věřím, že někde, mnohem dražší bude super, ale Balea totálně zklamala. Nejen, že to neudělalo, to co slibuje, ono mi to naopak vlasy umastilo, ulepilo a nechalo bílý povlak. Zadusila jsem celý barák tím zápachem. Hrůza, NEKUPUJTE ani za ty prachy.

  • NIC
  • Mastí
  • Dusí
  • Nechává bílý povlak na vlasech
  • Špatně se vlasy rozčesávají
  • Je k ničemu


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 20.9.2014 15:26:49

Po přečtení ostatních recenzí na tento výrobek jsem překvapená! Tento suchý šampon občas používám a jsem spokojená, takže už mám druhé balení. Používám jej především na ofinu a po použití tohoto šamponu vypadá jak vyfoukaná. Dobře jej rozčešu a nezanechává bílý prášek ve vlasech (jsem bruneta). Jediné, co bych vytkla, je zvláštní vůně, ze které se někdy rozkašlu,

  • účinkuje
  • vůně


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Tenhle suchý šampon mě nijak neoslovil. Vůbec mi nepomohl s mými mastnými vlasy. Naprosto s nimi nehnul a to jsem je neměla bůhvíjak umaštěné. Hrozně se z něj prášilo, proto se v koupelně, kde jsem šampon aplikovala, nedalo ještě dlouho dýchat. Příště se poohlídnu po jiné značce suchého šamponu, ale tenhle už mi domů nesmí.

  • nic
  • nefunguje
  • práší se z něj


Další recenze od 19.10.2014 13:59:51

Zatím jsem měla zkušenost jenom s Amicou a ta byla docela dobra. Suchy sampon Balea mě velmi zklamal. Aplikovala jsem podle návodu, ale neviděla jsem po aplikaci vůbec žádný rozdíl oproti stavu před tím. Po několika dnech jsem zkusila znovu a znovu žádný rozdíl. Tento suchy sampon vám rozhodne nedoporučuji.

  • Jemná vune
  • Nefunguje


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 30.12.2014 20:28:16

po šamponu jsem sáhla, protože jsem doma žádný neměla a byl levný.. víckrát už si ho asi nekoupím.. když si ho stříkáte na vlasy, málem se při tom udusíte a na vlasech dělá bílé stopy rozhodně bych tento výrobek nenazývala suchý šampon Balea v tomto případě zklamala, radši si připlatím a koupím si pořádný suchý šampón ...

  • cena
  • dostupnost
  • dusivý
  • po nastříkání skoro žádná změna
  • bílé stopy


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 30.12.2014 21:26:00

Tento suchý šampon vůbec nefunguje. Jsem zvyklá na amicu a s tou jsem spokojená jen by nemusela mít svou vůni. Tento sprej mi od mastných vlasů vůbec nepomohl jen vlasy divně slepil a musela jsem je nakonec umýt. Objem nedodal také žádný, zkusila jsem ho vícekrát a vždy katastrofa. Rychle ubýval ale i tak jsem zbytek vyhodila.

  • žádné
  • všechny


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
zrzavé

Tento suchý šampon mám doma, ale za mě naprostá tragédie. Nechává bílé žmolky ve vlasech, tzv. "plesnivou hlavu", nejde to vytřít ručníkem ani vykartáčovat. Vlasy jsou pak ještě horší než před použitím. Sice nejsou tolik mastné, ale jsou ulepené a zatížené tímto šamponem. Ani nevoní, jediným plusem je relativně nízká cena a dobrá dostupnost, ale i tak hodnotím negativně a už víckrát nekoupím.

  • Cena
  • Dostupnost v DM
  • Nefunguje
  • Odmašťuje slabě a na krátkou dobu
  • Nechává bílý prášek na vlasech
  • Nejde pořádně vyčesat


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Koupila jsem ho jako nouzovku, když jsem zapomněla, že mám schůzku s klientem a vypadám jak princezna z Mašťákova. Neměla jsem narozdíl od ostatních recenzentek problém s tím, že by nedostatečně odmašťoval. Naopak, po aplikaci mi vlasy vydržely 2x tak dlouho nezamaštěné než po použití normálního šamponu. Nicméně, nepřekonatelným problémem je pro mě fakt, že se absolutně nedal vyčesat! Naštěstí jsem měla v práci ručník, ale i po zoufalém pokusu vydrbat šampon z vlasů mi na nich zbyly bílé mapy (mám tmavé vlasy, takže bílé stopy byly opravdu hodně viditelné). O bordelu, který to pak zanechalo v koupelně, ani nemluvím.

  • Odmastí
  • Necuchá
  • Nechává vlasy lehké
  • Rychlá aplikace
  • Páchne
  • Nejde vyčesat
  • I po vydrhnutí ručníkem zůstávají zbytky šamponu ve vlasech
  • Po odstranění z vlasů nechává všude bílý bordel


Další recenze od 18.5.2016 15:24:48

Musim sa pridat k vacsinovemu nazoru, velakrat, ked si clovek nieco kupi, aj ked mu to celkom nevyhovuje, nejak to doklepe ked to plni svoju funkciu a uz si to znovu nekupi. Je ale par veci, ktore letia rovno do kosa. Toto bol presne ten pripad. Absolutne nepouzitelny suchy sampon - neviem, ci sa to vobec tak da nazvat - neprijemna aplikacia a efekt ziadny, alebo este horsi ako predtym. Suche sampony pouzivam na druhy den po umyti vlasov v malom mnozstve na vrch hlavy, kedze mam vlasy jemne a vidno na nich kazdy naznak mastnoty a stiahnem do copu - umývam kazdý druhý den. Naj suchy sampon, ktory splnal vsetky poziadavky, ktore na suchy sampon kladiem bol od nemeckej znacky Brigitte Lund - pokozku hlavy odmastil, vlasy nevysusil, vyzerali sviezo, ziadny efekt "presla som sa prasnou stavbou" sa nekonal a vobec nezafarbil do biela uz pri aplikacii. Kedze ale dostupnost je horsia, nie je najlacnejsi a ja rada skusam nove veci, rozhodla som sa zaexperimentovat - prvy bol Balea, ten hned letel, Batiste je na tom omnoho lepsie, ale efekt "stavby", alebo napudrovanych vlasov tam trocha citim, momentalne mam na ceste Klorane s ovsom na hnede vlasy a ak to ani tentoraz nevyjde, asi sa poslusne vratim k tej nemeckej znacke... Balea "suchy sampon" v kazdom pripade neodporucam, ak si chce Balea zachovat meno, na ich mieste by som porozmyslala o okamzitom stiahnuti vyrobku z predaja

  • nic ma nenapadá
  • nejedna sa o suchy sampon ale o podivuhodnu hmotu v spreji s nulovym efektom


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené