Balea Tělová emulze s mandlovým olejem recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Balea Tělová emulze s mandlovým olejem
Hydratační tělové krémy Balea Tělová emulze s mandlovým olejem - obrázek 1
Hydratační tělové krémy Balea Tělová emulze s mandlovým olejem - obrázek 2
5 4.6 23
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 83% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 30 - 70 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 23 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Tělová emulze s mandlovým olejem

Další recenze od 12.3.2012 14:46:39

Po použití jsem byla velice překvapená. Mléko je tužší konzistence, lépe se tedy nanáší, dobře roztírá a ihned vstřebává. I přes mandlový olej není pokožka mastná. Vůně připomíná cukrovou třtinu, je tedy hodně sladká a provoní nejen celou koupelnu, ale i ložní prádlo, svršky, prostě všechno, čeho se chvíli dotýkáte. Z počátku se zdá moc sladká,a le po prvním dnu jsem si už zvykla. Jedná se o první tělové mléko a to mám suchou a citlivou pokožku, kdy se ráno probudím a mám příjemný pocit, že jsem se před spaním namazala - dokonce i po 12 hodinách stále jemně voní.

  • dlouhotrvající vůně
  • dlouhotrvající hydratace
  • příjemné roztírání
  • není mastná
  • skvělá cena
  • vůne je opravdu ze začátku velice sladká


věk
35-44

Další recenze od 24.3.2012 20:36:34

Milujem toto telové mlieko. Kupovala som ho skôr zo zvedavosti, keďže mi telové mlieka od Balei veľmi nesedeli, no bola to láska na prvý dotyk. Keďže tento typ vône zbožňujem, nevedela som sa ho nabažiť. Vonia za sladkými mandľami, výdrž až neuveriteľne dlhá, prevonia celú kúpeľňu, telo, oblečenie. Konzistencia krémovo-olejová, no nie mastná, veľmi dobré sa absorbuje, no pokožka ostáva do ďalšej sprchy krásne hydratovaná ( a to mám hlavne v zime pokožku dosť suchú ). Ja musím na toto telové mlieko písať len superlatíva. Žiaľ už asi mesiac ho márne zháňam a nikde ho neviem kúpiť.

  • krásna dlhotrvácna vôňa
  • perfektná hydratácia
  • cena
  • vynikajúca absorbácia
  • žiadne


věk
25-34

Další recenze od 25.3.2012 21:45:04

Nádherná vůně, koupila jsem si krém do páru se sprchovým gelem stejné vůně. Bohužel na mě je dost mastné, nanáší se dobře, ale i po dvou hodinách jsem mastná, což mi hodně mrzí, protože ta vůne je prostě skvělá a provoní hezky pyžamo a postel. Na suchou pokožku myslím, že bude skvělý.

  • vůně
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 26.3.2012 19:05:39

Tak tohle tělové mléko je hotová fantazie! Nejvíc mě na něm baví jeho nádherná vůně - mě voní sladce jako karamelky. Dobře se roztírá a vstřebávání je pomalejší, je opravdu hodně výživné a pro mou sušší kůži dostačující. Navíc za směšnou cenu.

  • - super cena
  • - nádherná vůně
  • - dobře hydratuje
  • - pomalejší vstřebávání


věk
35-44

Další recenze od 26.6.2012 19:21:53

Výborný výrobek, používám ho po holení nohou a krásně zvláční pokožku. Na místa, která potřebujete promastit je skvělý, na celé tělo by byl asi dost mastný a hůř se vsakuje. Krásná sladká vůně! Určitě doporučuji za tu cenu je perfektní určitě koupím znovu.

  • skvěle promastí
  • nemá


věk
25-34

Další recenze od 27.6.2012 11:28:57

Určitě jeden z lepších tělových mlék od Balei, krásně se roztírá, mléko je hutné a výborně hydratuje, je spíš na večerní použití, kdy nepotřebujete, aby se mléko vsáklo okamžitě. Jediné co mi nesedlo je vůně, všeobecně nemám vůni mandlí zrovna v oblibě a tento krém mi to potvrdil. Právě kvůli vůni, bych po něm znovu nesáhla, ale je to čistě můj problém, že u mě mandle "nejedou". :)

  • skvěle hydratuje
  • cena
  • dobře se rozmazává
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 10.12.2012 11:45:41

Tělovou emulzi jsem si koupila vzhledem k ceně a jsem velmi spokojená. Konzistence je trochu hutnější, ale krásně se roztírá a vstřebává. Cena je velmi levná okolo 50,- Kč což je bezva. Určitě až mi dojde tak se po něm opět podívám. Tento krém je podobný vůní jako- Alverde Tělové máslo s makadamiovým oříškem.

  • Cena Kvalita Vůně
  • Nic


věk
15-24

Další recenze od 3.1.2013 16:03:07

Tohle tělové mléko jsem si koupila hlavně pro jeho vůni, která mě osobně je velice příjemná, takže po jednom čichnutí v obchodě už jsem bez něj nemohla odejít. Kromě vůně je velkým plusem pěkné balení a samozřejmě cena. Mléku pleť hydratuje na opravdu dlouhou dobu. Jediné mínus u něj je, že je hoodně mastné, ideální tedy spíš pro suchou pleť nebo na zimu, pro mě na léto bohužel nepřijatelné. Celkové hodnocení je ale určitě kladné.

  • vůně
  • cena
  • opravdu hydratuje
  • příliš mastné


Jsem mile překvapená z produktu. Vůně a konzistence je velice přijemná a co víc, po nanesení pokožku opravdu olej zvláčnuje a rychle se vstřebává. Obsah balení x cena produktu nemá chybu. Určitě jej pořídím znova. Jediné, co mě mrzí, že mají v nabídce asi jen 3 vůně - kokos a blackcurrant tuším, tento s mandlovým olejem mi voněl nejvíce, ostatní mi přijdou hodně chemické, na vůni až nepříjemné.

  • žádné
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 16.2.2013 14:24:17

Toto tělové mléko je perfektní na zimu, zvláště pro velmi suchou pokožku. Je hutnější konzistence a je opravdu dost mastné, takže pokud to přeženete s množsvím, musíte poměrně dost dlouho čekat, než se vsákne. Při menším množsví se vsakuje celkem rychle. Pokožka je pak taková hezky měkká a vláčná. Varianta s mandlovým olejem opravdu krásně sladce voní - jako cukrátka, ne každému ale musí být tato vůně příjemná. Líbí se mi i balení v tubě.

  • cena
  • vůně
  • ideální pro velmi suchou pokožku - hydratace
  • obal - tuba
  • při větším množství se hůře vsakuje


věk
35-44

Další recenze od 17.3.2013 23:47:56

Tohle tělové mléko jsem si koupila hlavně na základě kladných recenzí a byla jsem velmi mile překvapena.Je super.Krásně se roztírá,pokožka je po namazání heboučká a příjemná na dotek.Rychle se vstřebává.Ze začátku mi,ale dost vadila jeho vůně.Teď už jsem si na ní zvykla.Už mám koupené v zásobě další 2 balení.I jeho cena je velmi příjemná.Doporučuji!

  • dobře se roztírá
  • cena
  • hydratace
  • rycle se vstřebává
  • vůně


věk
25-34

V poslední době můj nejoblíbenější tělový krém. Konzistence není ani hutná, ani tekutá. Docela dobře se vstřebává, nezanechává na pokožce mastný film a skvěle hydratuje, což pociťuji ještě druhý den. Jak už se tu psalo, vůně je opravdu krásná a hlavně vydrží. Provoní vám oblečení i ložní prádlo. Určitě koupím znovu, doporučuji :-) Navíc nestojí moc.

  • cena
  • vůně
  • rychle se vstřebává
  • nezanechává mastný film
  • hydratuje
  • vůně vydrží na pokožce dlouho
  • nic :-)


věk
25-34

Další recenze od 3.10.2013 13:02:59

Naprosto vynikající tělové mléko. Jeho vůně je opravdu okouzlující a ihned jsem si ji zamilovala. Strašně mi připomíná nějaké karamely nebo hnědý cukr :) prostě je to krásná sladká vůně, která se na pokožce opravdu drží. Většinou se mažu před spaním a pokožka je i ráno krásně vyživená. Konzistence je trochu hutnější, takže ho roztírám trochu déle, ale o to je výživa větší.

  • vůně <3
  • cena
  • dlouhotrvající hydratace
  • možná dostupnost


věk
35-44

Další recenze od 25.10.2013 15:54:41

Jedním slovem "perfektní"! Má dobrou konzistenci, dobře se roztírá a poměrně se i rychle vstřebá do pokožky. Navíc ta vůně! Ta je opravdu úžasná. Provoní mi povlečení i noční košilku a cítím ji ještě ráno. Viděla jsem v obchodě, že se prodává ještě pistáciové. Uvažuji, že vyzkouším i tohle. Rozhodně doporučuji vyzkoušet. Fakt stojí za to!

  • krásná vůně
  • dobře se roztírá
  • nízká cena
  • žádné


Tento krém jsem si zamilovala. Krásně voní, dobře se vstřebává, pokožka je po něm hladká a jemná. Zanechává mastnější film, ale to mi zase až tak nevadí. Co mi ale vadí je, že se mi po delší době začaly dělat pupínky na stehnech, což jsem s jiným krémem neměla. Nestalo se to někomu? Nevím, zda je chyba u mě nebo u krému. Ale jinak nemám žádné negativum.

  • vůně
  • vstřebávání
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 30.1.2014 20:01:00

Toto mléko má velmi jemnou konzistenci, která je velmi snadno roztíratelná a následně se snadno vstřebává. Moc mi nevyhovuje obsah mandlového oleje, protože mi mléko přijde zbytečně mastné. Vůně je příjemná a po aplikaci je překvapivě dlouho cítit z pokožky. Balení je velmi příjemné pro použití a pořizovací cena je také přijatelná.

  • Balení
  • Obsah oleje


Další recenze od 19.3.2014 15:38:27

Jeden z mých nejoblíběnějších tělových krémů. Zanechává pokožku krásně hydratovanou a má moc hezkou, sladkou vůni. Doporučila bych ho spíše pro sušší pokožku, na zimu je úplně ideální. Pokožka je po něm moc jemná. Hezky se roztírá i vstřebává. Někomu ale nemusí vyhovovat vůně, která je opravdu sladká a také olej ve složení.

  • vůně
  • hydratace
  • cena
  • je trochu mastnější


věk
25-34

Další recenze od 5.6.2014 18:49:30

Mléko jsem si koupila po dobrých zkušenostech se sprchovým gelem ze stejné řady, proto pro mě bylo spíše zklamáním... Nevím, jak to dělám, ale toto mléko se mi nevsáklo ani po několika hodinách čekání a zanechávalo mastný film, pak už jsem nevydržela a musela se znovu umýt, doporučuji tedy jen na opravdu, ale opravdu suchou pokožku...

  • balení v tubě
  • vůně
  • cena
  • velice pomalé vstřebávání
  • poměrně mastné


věk
25-34

Další recenze od 21.10.2014 11:26:48

Moc povedené tělové mléko, na to že je od Balei je docela fajn. Je spíš tužší konzistence, ale dobře se rozetírá a nezanechává mastný povlak. Pokožka je po něm jemná a hydratovaná. Líbí se mi i vůně, navíc je v stejné ,,příchuti´´ k dostání i sprchový gel. Obalu taky nemám co vytknout, balení v tubě je praktické. Není to můj top, ale za tu cenu můžu jen doporučit.

  • hydratuje
  • nelepí
  • nevím


věk
25-34

Další recenze od 22.10.2014 14:29:50

Je to příjemná tělová emulze, promastí tělo, hezky voní, vůně je cítit i ráno jak na těle tak i na pyžamu, ale když se to nepřežene, tak oblečení neumastí, balení je praktické, nemusí se do něj sahat prstem což u tělových krémů vítám, když jsem dala krému na tělo hodně tak jsem měla na dlaních pocit, že spíš lepí, ale na těle ne a z dlaní to zmizelo po umytí, musí se s ním opatrně, hezky se vstřebá, ale je potřeba víc vmasírovat, nevsákne se hned

  • hezky promastí a provoní
  • lepí na dlaních


věk
45-54

Další recenze od 20.7.2015 09:46:23

Zakoupila jsem na základě kladných recenzí zde na Omlázku a musím přiznat že za málo peněz hodně muziky. Používám telové mléko od Biodermy už léta a musím říct že Balea ho daleko předčila...Nelepí, krásně se vstřebává a ta vůne -je fantastická, pokožka je jemná a vyživená. Určitě zakoupím znovu. Pro me možná malinko nevýhodou že není v balení s pumpičkou...

  • krásná vůně
  • uvítala bych balení s pumpičkou


věk
15-24

Další recenze od 24.8.2015 12:17:31

Nádherně voní ! Na pokožce je velice příjemný. Rychle se vstřebá a nemastí. Pokožka je po něm krásně lesklá a jemná. Tento krém upřednostňuji například na cesty, jelikož nezabírá tolik místa jako mé oblíbené "pumpičkové" hydratační krémy. Za tuhle cenu, top. Už klidně jen kvůli jeho vůni : ) jen mi přijde až moc tekutý.

  • příjemná vůně
  • rychle se vstřebává
  • praktický obal
  • moc tekutá


věk
15-24

Další super produkt od Baley. Nádherná vůně, hydratace a stejně jako u všech balea výrobků, skvělá cena. Určitě celkově tuto značku doporučuji. Zatím mám vyzkoušené šampony, krémy, kondicionéry a nesetkala jsem se s ničím co by nevyhovovalo. Balea je jedna z těch levných značek, do kterých se vyplatí investovat :D

  • Hydratace
  • Vůně
  • Cena
  • nic


Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené