Balea Tělové máslo s kakaem recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Balea Tělové máslo s kakaem
Hydratační tělové krémy Balea Tělové máslo s kakaem - obrázek 1
Hydratační tělové krémy Balea Tělové máslo s kakaem - obrázek 2
5 3.7 18
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 50% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 49 - 89 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Tělové máslo s kakaem

věk
25-34

Další recenze od 14.7.2012 18:58:13

Másla mám ráda a tak jsem se jala zkusit i jedno levnější. Vůně se mi nelíbí, je chemická a silná, cítím trochu kávu a umělé kakao. Nejhorší je ale jeho konzistence, je hodně hutné a husté (což i jiná másla) a špatně se roztírá, je ho velká spotřeba a na suchou kůži, na kterou je určen, se nanáší nejhůře. Lepší je ho chvíli rozehřát v dlaních a nanášet lokálně. Jsem asi zmlsaná na lepší, ale nevím, proč bych se měla mořit s tak nepoddajným máslem, když existují jiná.

  • docela hydratuje
  • cena
  • konzistence
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 15.7.2012 18:26:22

Hutné máslo, které se dobře vpíjí do kůže. Nevím čím to ale někdy jsem po něm měla ulepený pocit. Jeho vůně mi také nepřijde zrovna pěkná. Cítím z něj spíš jakoby karamelky? Nebo něco podobného. Ale kakao teda vůbec. Jinak nemám nijak extra suchou kůži, takže mi hydratace vyhovuje.

  • Cena
  • Hydratace
  • Vůně
  • Ulepený pocit po nanesení


věk
35-44

Další recenze od 16.7.2012 12:25:19

Tenhle výrobek mi naprosto vyhovuje. Mám sice raději tělové oleje, ale mimo ně patří tohle máslo mezï mé nejoblíbenější produkty. Nevoní tedy moc po čokoládě, ale spíše cítím karamel - nepřijde mi umělý. Nemám nějak extra suchou kůži, ale párkrát týdně se potřebuji pořádně promazat, hlavně po holení. Máslo je sice tužší, ale rychle taje v dlaních a já ho bezproblémů nanáším na celé tělo. Zanechává na kůži hutný film, ale to právě chci, ještě ráno když se probudím tak voním a pokožka je krásně promazaná a vláčná. Cena je za to množství lidová, takže já budu kupovat i nadále.

  • hustý hydratační krém
  • vůně karamelu
  • hydratuje na velmi dlouho
  • lidová cena
  • nevím


Další recenze od 16.7.2012 12:49:52

Já osobně miluju tělová másla a toto jsem si zamilovala. Mám už v pořadí druhé a nedám na něj dopustit. Hutné, hydratuje, krásné se roztírá. Mastné mi nepříjde. Už jen kvůli té vůni bych si ho určitě koupila na vyzkoušení, protože cena je víc než příznivá. :)

  • cena
  • vůně
  • konzistence
  • hydratace
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 16.7.2012 13:25:53

Zlákalo mě hlavně tím svým obalem plným čokolády a hlavně proto, že mám velmi suchou pokožku. Nikdy jsem tělové máslo neměla a chtěla jsem ho vyzkoušet, toto máslo je navíc za super cenu a po otevření krásně vonělo po čokoládě. Bohužel dostat ho z kelímku je velmi obtížné, máslo je tak hutné, že jsem ho musela z kelímku dolovat špachtličkou na krém. Hydratuje obstojně, ale špatně se roztírá a na pokožce po něm zůstává nepříjemný mastný film. Nakonec po natření celého těla mi už nevyhovovala ani silná parfemace, takže mi teď leží doma nevypotřebované. Užiju ho možná jen lokálně na suché lokty nebo tak. Věřím, že existují lepší másla od jiných značek, ale tohle čokoládové za mě určitě ne.

  • Vůně (i když je moc intenzivní)
  • Hydratace
  • Nepříjemný mastný film
  • Hutnost
  • Nejde roztírat
  • Špatně se nabírá z kelímku


Další recenze od 2.1.2013 04:02:32

Tento výrobek jsem si velice oblíbila. Nejvíce mi vyhovuje jeho velmi hutná konzistence, kterou všechny tělová másla nemají. Dobře se roztírá, rychle se vsakuje a pěkně hydratuje. Jeho vůně je docela silná, cítím tu vůni i večer (když se mažu ráno).

  • Cena
  • Hydratace
  • Vůně
  • Konzistence
  • Nic


věk
35-44

Další recenze od 17.3.2013 23:37:54

S tímto tělovým máslem jsem byla velmi spokojená.Je pravda,že se pomaleji vsakovalo,ale pokožka po něm byla velmi heboučká.S vůní jsem byla také spokojená.Hůř se roztíralo,ale přesto bych si ho koupila znovu.Bohužel už asi nebude k sehnání.Opravdu škoda.

  • vůně
  • cena
  • roztíratelnost


věk
15-24

Další recenze od 7.7.2013 22:46:24

Souhlasím s předešlými recenzemi - máslo je opravdu velmi hutné a tudíž se dost špatně roztírá. Na druhou stranu se to od "másla" dá očekávat! Používám ho výhradně na noc po sprše - zanechává mastný film, což na noc preferuji a ráno po probuzení je pokožka ještě příjemně vláčná a hydratovaná. Vůně se mi líbí - opravdu v ní cítím kakao. Výrobek znovu nekoupím, jelikož chci zkusit i jiné parfemace! Za mě ale tento výrobek ANO!

  • vůně
  • cena
  • hydratace
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 11.9.2013 12:54:36

Toto máslíčko zmizelo z prodeje a dnes jsem ho opět objevila v drogerii DM. Je v jiném balení (jiný design), obsah má trošku světlejší barvu, ale jinak je to úplně to samé. Hydratace perfektní, vůně úžasná, konzistence je tužší (jak to u másel bývá). Jako jedno z mála tělových másel a krémů ho mohu použít hned po holení a nesvědí mne pokožka. Snad se časem objeví i jiné druhy, olivové máslo bylo také super a tuším že bylo i máslo jahodové a mangové. Za tohle palec nahoru, to se povedlo :)

  • hydratace
  • vůně
  • hezké a praktické balení
  • žádný


věk
15-24

Další recenze od 5.10.2013 20:30:08

Toto maslo som si chcela kúpiť už dávno ale keď som sa o ňom prvý krát dočítala, už sa nevyrábalo. Včera som bola v DM kde som ho uvidela tak som ho hneď zobrala. Maslo naozaj krásne vonia po čokoláde. Konzistencia je tiež dobrá, po nanesení na telo pokožka intenzívne vonia ešte dosť dlho. Ja som s maslom veľmi spokojná až nato, že po nanesení je tak trochu mastný.

  • Cena
  • Vôňa
  • Konzistencia
  • 200 ml balenie
  • Obal
  • Trochu mastný


Toto máslo jsem si pořídila po několika kladných recenzích blogerek. Každý byl uchvácený z vůně, ale mě nijak nenadchla. Voní docela chemicky. Ale zase na kůži hodně dloho vydrží a cítím ho i po několika hodinách. Jinak konzistence je hodně tuhá a strašně dloho se vstřebává. I ráno po probuzení jsem pořád lepkavá, takže ani přes noc se pořádně nevstřebá. Musíte hodně masírovat, než ho vůbec vetřete do kůže. Strašně rychle ubývá, spotřebujete ho docela dost tím že ho nanesete na jedno místo a nejde pořádně rozetřít, tak nabíráte dál a dál. Takže dopotřebuju, ale už určitě nekoupím.

  • seženete v každé DM
  • hodně hutné
  • špatně se vstřebává


věk
25-34

Produkt som si kúpila pretože bol veľmi vychvaľovaný. Škoda, že ja ho až tak kladne hodnotiť nemôžem. Toto maslo má naozaj hutnú konzistenciu, páči sa mi , že sa rýchlo vstrebáva a aj balenie je fajn. Bohužiaľ, nepáči sa mi na ňom, a to vážne moc, jeho vôňa. Príde mi to ako puding a nie kakao. Skrátka tá vôňa mi je tak odporná, že som tento produkt musela posunúť ďalej. Cena je super a dostupnosť tiež, teraz má zmenený obal. Komu nevadí vôňa tak hurá kúpiť, pretože ako telové maslo plní svoju funkciu dokonale .

  • hydratuje
  • dobre sa vstrebáva
  • cena
  • vôňa


věk
25-34

Další recenze od 22.2.2014 17:33:13

Toto máslo jsem si pořídila v Německu ještě než jsem ho viděla u nás. Musím říct, že mě na něj nalákal jeho pěkný obal :-) Ovšem vnitřek není vůbec špatný. Krásně kakaově voní. Konzistencí mi přijde jako našlehané máslo. Hydratuje velmi pěkně, díky své konzistenci to trošku trvá, než se úplně vstřebá, ale dočkáte se ;-) Ta jeho pěkná vůně na mi na těle zůstane po zbytek dne. Já pokožku nemám extra suchou, ale podle mě bohatě stačí i větším sušinkám, než jsem já :-) Takže určitě doporučuji!

  • vůně
  • pěkný obal
  • dobře hydratuje
  • vůně na těle zůstane
  • mohl by se rychleji vstřebávat


věk
35-44

Další recenze od 27.4.2014 15:27:47

Ač mám značku Balea ráda, protože mají kvalitní věci za pár korun, tak tohle máslo se fakt nepovedlo. Na můj vkus je moc hutné, špatně se roztírá a vůně se mi také moc nelíbí. Přijde mi moc chemická. Co je ale nejhorší je, že se hrozně dlouho vstřebává do pokožky. Fakt nemám ráda, když po aplikaci mám tělo celé lepkavé. To úplně nesnáším. Z tohoto důvodu příště už nekoupím.

  • nízká cena
  • špatně se roztírá
  • špatně se vstřebává do pokožky
  • vůně je moc chemická


věk
25-34

Další recenze od 21.10.2014 11:42:08

Na tohle máslo jsem se moc těšila, protože mám ráda kakaové vůně. Bohužel jsem byla sklamaná, voní příšerně chemicky a nepříjemně, po chvilce mě z něj začala bolet hlava. Je opravdu hutné, nanáší se spatně a je nutné ho dlouho rozetírat, protože se nechce vstřebat a dělá bílé fleky. Balení se mi líbí, mám ho v tom nové designu a přijde mi takové veselé.

  • nevím
  • vůně
  • špatně se rozetírá


věk
15-24

Další recenze od 22.10.2014 22:21:08

Mám z něho smíšené pocity, ale není nejhorší:). Vůně jsou na první čich trochu specifické, ale pak spíš zajímavé než smradlavé. Hůř se roztírá, ale když se promne v dlaních, de to dobře. Na kůži cítím ještě i ráno (po nanesení večer) mastnější filtr, ale nic hrozného. Aspoň krém cítím...to je milý. Vstřebává se průměrně, ale dá se chvíli po nanesení obléci do něčeho volnějšího. Třeba pyžama:p. Za tu cenu...průměr, ale aspoň položku (snad) promastí a není suchá.

  • upřímně nevím co je předností, je fajn, ale neoslní
  • hutný
  • zanechává mastný filtr delší dobu


Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Playboy Body Lotion

3.8 70% 5 recenzí

Hůře hodnocené