Balea Tělový peeling s mořskou solí recenze a zkušenosti

Peeling Balea Tělový peeling s mořskou solí
Peeling Balea Tělový peeling s mořskou solí - obrázek 1
5 4 9
  • Průměrné hodnocení 4
  • 56% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 124 - 170 Kč
  • Kvalita obalu 3.6
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Tělový peeling s mořskou solí

Další recenze od 17.4.2012 18:15:12

Je opravdu skvělý, pokožku krásně obrousí, vyhladí a zvláční, navíc je to peeling olejový, takže se po něm už nemusím mazat olejíčkem nebo tělovým mlékem. Jestli zabírá na celulitidu, to opravdu nevím, naštěstí zatím žádnou nemám. Určitě doporučuji koupit, mám už druhé balení a stále jsem z něj nadšená. Vadí mi na něm snad jen ten obal..

  • vyhlazuje
  • zvláčňuje
  • Obal


věk
25-34

Další recenze od 17.4.2012 22:25:53

Přiznám se že poprvé sem jej koupila snad jen kvůli obalu,který se mi strašně líbil,ovšem po vyzkoušení sem byla mile překvapena.Celkově mám s Baleou dobré zkušenosti,tento výrobek není vyjímka.Peeling je olejový,takže pokožku krásně vyživí a nemám po použití pocit suché kůže a nemusím použít další mléko,nebo krém.

  • Pěkný obal
  • Nevysušuje pokožku
  • Krásně voní
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 22.4.2012 20:16:58

Olejový peeling, který pokožku hezky zbaví odumřelé staré kůže, která je pak krásně hebká a jemná. Na suchou kůži jako mám já je opravdu skvělý, dokonce se po něm nemusím ani mazat, což je co říct. Co se obalu týče - mně se nelíbí, myslím, že by byla lepší obyčená tuba než tohle :-)

  • zbaví pokožku odumřelé staré kůže
  • hebká a jemná pokožka
  • nevysušuje
  • obal


věk
35-44

Další recenze od 23.4.2012 16:36:36

Tento tělový peeling jsem si také koupila,že mi zaujmul svým obalem,ale to není jeho hlavní přednost,je opravdu naprosto úžasný,nádherně kůži obrousí a opravdu ji přitom krásně hydratuje.používám ho 2x do týdne a jsem moc a moc spokojená

  • krásně vyhladí
  • nic


Další recenze od 5.6.2012 21:45:22

Je super na suchou plet, peeling provadi skvele, pouzila jsem ho i na lytka pred holenim/depilaci a trosilinku pomohl proti zarostlym chloupkum a hydratoval. Balea me v posledni dobe docela prekvapuje. Za tu cenu je zvlastni narazit na kvalitni produkty.

  • hydratuje
  • zjemnuje
  • cena
  • dostupnost
  • vune


věk
25-34

Další recenze od 11.6.2012 12:22:44

S tímto přípravkem jsem skokojená byla tak průměrně,spíše bych si ho už nekoupila .Pokožku sice vyhladí , ostatně jako každý jiný peeling, ale účinky na celulitidu jsou nulové .Hezká lahvička mi vydržela 2 použití než kovová část zrezla .Nic extra tento přípravek není .

  • svěží vůně
  • jemná pokožka
  • neúčinnost
  • použití brzy po holení způsobuje štípání


věk
35-44

Další recenze od 29.12.2012 23:51:19

Peeling jsem si pořídila na základě kladných recenzí nejen tady, ale i jinde na internetu. Určitě je skvělý v tom, že je olejový (v kelímku je na povrchu větší množství oleje, který musíte do peelingové části před použitím vmíchat) a pokožka je potom hladká a hydratovaná, skutečně jako natřená krémem nebo olejíčkem, což je super. Peeling taky krásně voní. Pro mě má ale i velké mínusy, kvůli kterým si ho už znovu určitě kupovat nebudu (vlastně jsem ani nebyla schopna celé balení spotřebovat a poslala ho dál). Překvapuje mě, že se žádná recenze nezmiňuje o tom, jak moc je tento peeling hrubý. I když, asi je to logické, když se jedná o peeling s mořskou solí. Nějak jsem si ho ale nepředstavovala takhle, že to je vlastně kelímek plný hrubé mořské soli smíchané s voňavým olejem. Na mě je to opravdu hrubé až přespříliš, není mi to na těle příjemné. A kromě toho mě ta sůl na pokožce pálí, což taky není něco, co bych si zrovna užívala. Balení mě taky nenadchlo - chápu sice, že tento typ peelingu by jinak než v kelímku ani být nemohl, ale dala bych přednost obyčejnému kelímku se šroubovacím víčkem, tyhle petlicové opravdu nemusím, zvlášť ve sprše a navíc s mastnýma rukama od peelingu se s tím opravdu moc dobře nemanipuluje. Účinek na celulitidu neposoudím, nevydržela jsem používat dlouhodoběji.

  • vyhlazená a hebká pokožka
  • hydratovaná pokožka
  • příjemná vůně
  • peeling je příliš hrubý
  • na pokožce pálí
  • nepraktické balení


věk
25-34

Nalákal mě zajímavý obal i celková spokojenost s Baleou, nakonec jsem ale byla zklamaná. Peeling je totiž na můj vkus velmi hrubý, občas jsem byla poškrábaná opravdu hodně a když se do toho přidá ještě sůl, která je součástí peelingu, je to tragédie. Nakonec jsem ho "dopotřebovala" jako peeling na chodidla. Na druhou stranu, kdo nemá tak jemnou a citlivou pokožku, může být spokojený. Vůně je nádherná, ta se mi opravdu velmi líbila a super byl i pocit po koupeli - krásně jemná promazaná pokožka díky oleji. I přesto bych ho už ale nekoupila.

  • vůně
  • olej krásně promastí
  • velmi hrubý


věk
25-34

Další recenze od 7.2.2013 15:32:08

Tento peeling mě nevyhovuje. S výrobky Balea jsem všeobecně spokojena, ale tento mi zkrátka nesedl. Zrníčka jsou příliš hrubá, skoro jako jemný písek, ale je to nejspíš z toho důvodu, aby více účinkoval na tu celulitidu. (Účinky jsem nicméně nezaznamenala). Pokožku jsem po použití měla silně zarudlou a štípala mě. Ani balení mi nevyhovovalo, protože ve vlhké koupelně jeho části zrezly. Jinak má velmi příjemnou vůni a je dobré, že obsahuje i olej. Znovu si jej nekoupím.

  • obsahuje i olejíček
  • vůně
  • na celulitidu neúčinkuje
  • nepraktické balení
  • pokožka štípe


Lépe hodnocené

tianDe Tělová sůl

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené