Balea Tónovací hydratační denní krém recenze a zkušenosti

Tónovací krémy Balea Tónovací hydratační denní krém
Tónovací krémy Balea Tónovací hydratační denní krém - obrázek 1
Tónovací krémy Balea Tónovací hydratační denní krém - obrázek 2
Tónovací krémy Balea Tónovací hydratační denní krém - obrázek 3
5 2.8 11
  • Průměrné hodnocení 2.8
  • 28% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 59 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Tónovací hydratační denní krém

Další recenze od 28.8.2019 20:49:10

Mám výrobky Balea ráda a ráda zkouším nové věci ať jsou to masky, šampony nebo make up. Ale musím říct, že tento výrobek mě zklamal. Je na mě moc tmavý i když jsem si koupila světlý odstín. Možná bych uvítala světlejší odstín pro bledule. Cena je přijatelná a obal je praktický. Co se týče krytí tak to mi přišlo fajn.

  • praktický obal
  • cena
  • tmavý odstín


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.11.2017 17:49:13

Tento tónovací krém bol môj ako prvý, keď sa moja pleť dala po dlhých rokoch do poriadku a už som nepotrebovala extra niečo zakrývať. Krytie je teda nízke až žiadne, ale nejakú veľkú kryciu schopnosť od tónovacích krémov nemôžete čakať, nakoľko to nie je ich cieľom. Je príjemnej konzistencie, ktorá sa ľahko rozotiera, nie je ani tekutý ani hutný. Pleť pekne zjednotí, ja ešte vždy prepudrujem a dosiahnem tak aj zmatnenie. Výdrž je samozrejme slabšia, ale v prípade tónovacieho krému mi to nevadí.

  • - pekne zjednotí pleť
  • - ľahký
  • - dobre sa rozotiera


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.2.2014 21:35:28

Zaujala ma cena tohto kremu. Priznam sa ocakavala som od neho viac. Po tom ako som po naneseni zistila ze sa mi z neho vytvaraju hnede fliacky po tvari tak no niesom s nim dako spokojna. Vyuzivam ho iba na licka a vrchnu cast cela. Inak ho vyuzivat nemozem. Pekne vonia. Trosku hustejsi. A aj farba by mohla byt trosku svetlejsia. Inak fajn :)

  • vona
  • tonizacia
  • cena
  • vytvara flaky
  • husty
  • odtien


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.6.2013 17:50:47

Za sebe musím říct, že tento tónovací krém od Baley mi nevyhovuje. Je na olejové bázi, takže i když se přepudruju, tak se za chvilku lesknu. Po pár desítkách minut se na obličeji tvoří nevzhledné mapy. Mám ho teprve pár měsíců a už teď, když vymačkávám obsah, tak mi z ústí obalu odkapává olej, který se oddělil od pevné fáze. Tohle se mi třeba s make-upem od Dermacolu nikdy nestalo a to jsem ho měla rozhodně déle než tónovací krém od Baley. Další nevýhodou podle mě je to, že neobsahuje SPF, což by podle mě každý tónovací krém či make-up obsahovat měl. Jinak mám Baleu ráda, ale tenhle výrobek mě zklamal.

  • pevný obal
  • cena
  • nemá SPF
  • jeho složky se oddělují
  • nevydrží na obličeji
  • je hodně mastný


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.9.2012 22:54:07

Ačkoli mám taky ráda Baleu, ale tohle se jim opravdu nepovedlo! Mám tmavší pleť, ale ten tmavší odstín je snad na černošku! :-O Moc dobře se neroztírá a je takový nepřirozený. Zkoušela jsem pouze jednou a od té doby mi to leží v šuplíku. Nedoporučuju.

  • cena
  • odstín je hodně tmavý
  • nepřirozený


věk
25-34

pleť
suchá
tmavý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 18.7.2012 15:08:58

Ze zvědavosti a ceny jsem si koupila oba odstíny, a uznávám že jako člověk s tmavou pletí využiji víc ten světlejší ten tmavý je hoodně tmavý snad tak na léto. Nicméně nejdříve jsem byla docela mile překvapená poměr ceny a služby dobrý, ale nechává šílené čmouhy na obličeji, a opravdu je tuhý-hustý a hůře se roztírá. Po týdnu mi pak začla vadit i silná parfermace, takže jsem opustila od užívání. Výsledek: za ty peníze jej opravdu zkuste, třeba budete mile překvapena ale službu dělá stejnou jako BB od garnieru, a když ne tak nemusíte litovat.

  • srovnatelný i s bb krémy od garnieru
  • parfemace
  • konzitence
  • dělá čmouhy


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.7.2012 23:47:21

Tonuje hezky. Nevýhoda je malý výběr osdstínů a já jako bledule, bych ocenila světlejší variantu. Je hutnější, opravdu jako krém. S roztíráním nemám tolik problém, jako s leskem. Přijde mi dost mastný, ale vcelku zase hydratuje. Nemá žádný spf, takže s ochranným krémem v létě nedopořučuji, ale je fajn na zimu.

  • lehké krytí
  • sjednotí
  • hydratuje
  • je hutnější
  • tmavší odstíny


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.3.2012 17:52:14

Moje pokožka je snědší, takže jsem si koupila odstín Bronze. Vůně není špatná, ale nenadchne. Textura je příliš hutná, takže se hůř roztírá. Na pokožce v tenké vrstvě působí přirozeně. Nic pod něj nepoužívám - hydratuje. Sjednotí, pokožka je hladká (ani lesklá, ani matná). Tento výrobek ani nenadchne, ani neublíží.

  • Lehce krycí
  • Sjednotí a lehce hydratuje
  • Dodá pleti barvu
  • Hutná textura-horší nanášení


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Cena krému je naprosto úžasná a na značku Balea nedám dopustit, proto jsem ho musela vyzkoušet. Mám světlou pleť, proto jsem koupila světlejší odstín, ale i ten byl příliš tmavý a působil velice nepřirozeně. Krém se dobře roztírá, má nepříjemnou parfemaci.

  • cena
  • roztíratelnost
  • malý výběr odstínů
  • nepřirozené odstíny
  • parfemace


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.3.2012 12:30:21

Jsem tmavší typ, proto jsem si koupila tmavší odstín. Bohužel se mi zdá tmavý až příliš. Ani když se pořádně rozetře, barva nepůsobí moc přirozeně. Navíc je podle mého názoru zbytečně moc parfemovaný a pálí mě po něm oči.

  • cena
  • nepřirotená barva (tmavší ostín)
  • nerovnoměrné tónování
  • zbytečně silná parfemace


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.3.2012 02:09:23

Mám tento tónovací krém moc ráda. Krásně rozzáří a sjednotí pleť. Hydratuje, aniž by zanechával moji pleť mastnou. Dá se použít i pod makeup. Přestože jsem bledule, mám ten tmavší, v odstínu bronze. Krásně se rozetře a vstřebá. Akorát mám trošku pocit, že se během dne z obličeje ,,ztrácí". Ráno se natřu a mám krásný odstín pleti a odpoledne už jsem zase bledá. Velká škoda, že nemá SPF.

  • hydratace
  • rozzáří pleť
  • sjednotí tón pleti
  • nemastí pleť
  • během dne se "vytrácí" z obličeje
  • nemá SPF


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené