Balea Young Balzám na rty meloun recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Balea Young Balzám na rty meloun
Balzámy na rty Balea Young Balzám na rty meloun - obrázek 1
Balzámy na rty Balea Young Balzám na rty meloun - obrázek 2
Balzámy na rty Balea Young Balzám na rty meloun - obrázek 3
5 3.6 33
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 55% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 20 - 59 Kč
  • Kvalita obalu 3.8
  • Celkem 33 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Young Balzám na rty meloun

věk
25-34

Další recenze od 25.1.2014 17:27:22

Tento balzám je jeden velký omyl. Je to v podstatě jen červená vazelína, která sice docela voní, ale vůně je to chemická. Na rtech mi tedy vůbec není příjemná a bohužel také po pár minutách máte rty jako kdybyste si je vůbec nenamazali. Vůbec totiž nehydratuje, ani do hloubky ani na povrchu. Konzistence je taková podivná. Balení je nepraktické, leda tak na doma, protože se do něj musí sahat prsty. Mám raději šroubovací nebo vysouvací balzámy. Za mě určitě ne. Nehydratuje, vůně je chemická a výdrž nulová.

  • cena
  • dostupnost
  • nepraktické balení
  • nehydratuje rty
  • vůně je chemická


věk
25-34

Další recenze od 15.7.2013 15:28:27

Krásná malá nádobka s něčím, co je v podstatě vazelína nabarvená narůžovo s vůní melounu a malými částečkami. Určitě se hodí do kabelky víc, než velké balení klasické vazelíny, také má trochu nádech do růžova, takže vypadá na rtech jako lesk, obal se použít po vypotřebování jako nádobka pro vazelínu na cesty nebo opět do kabelky. Díky melounu krásně voní, ale nijak zvlášť nehydratuje a navíc lehce lepí.

  • vůně melounu
  • krabička
  • lepí
  • nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 22.4.2013 16:45:42

Tomuto balzámu dávám průměrné hodnocení. Velmi mě zaujal krásný obal a také miluji vůni melounu, takže to pro mě byla jasná volba. Bohužel jsem trochu zklamaná. Vůně je sice hezká a příjemná, ale samotné účinky balzámu jsou hrozné. Rty vůbec nevyživuje, ale pouze je spíše ochrání. Výrobek mi přijde jako lepší vazelína, která je ovoněná a nabarvená. Sahání prstem do kelímku mi vadí a přijde mi docela nehygienické a proto ho používám pouze doma a to hlavně na noc. Ráno jsou rty takové vláčné, což beru jako plus. Výrobek si klidně koupím znovu.

  • design obalu
  • vůně melounu
  • rty nezabarvuje
  • přes noc jsou rty vláčné
  • je to spíše vazelína
  • moc nevyživuje


věk
25-34

Další recenze od 26.3.2013 20:23:19

Krásně voní, ale to je tak všechno. Rty vůbec nehydratuje, jen udělá takový film, který se za chvíli setře. Ale našla jsem pro nějvyužití. Mažu si s ním nehty, hezky se pak lesknou, netřepí se a nemám záděrky. Je to taková dražší navoněná vazlína.

  • vůně
  • hezké balení
  • nehydratuje
  • obyčejná vazelína


věk
25-34

Další recenze od 3.8.2012 17:49:49

Vazelína obarvená na růžovo. Na rtech není příjemná a nehydratuje, takže použití pro mě úplně na nic, za 15 min je ze rtů pryč a jsou suché. Nemá žádné hydratační složky, tak není divu. Vůně je vyvedená, je chemická, ale docela pěkná. Má roztomilou krabičku, ale to je tak vše. Občas mi to prostě při nákupech nemyslí.

  • hezké balení
  • cena
  • nehydratuje do hloubky
  • konzistence


věk
25-34

Další recenze od 3.8.2012 13:36:09

Balzám jsem si koupila hlavně kvůli roztomilé plechové krabičce, ale musím říci, že mě moc nenadchnul. Vůně i chuť mi je na rtech příjemná, o poznání horší je to s konzistencí - je to prostě a jednoduše obyčejná vazelína. Na rtech mi vydrží tak 15 minut a o žádné velké hydrataci nemůže být řeč. Nakonec jsem ji dopoužívala na lokty a na kolena (k takovému promaštění je úžasná). Posledním zklamáním pro mě bylo vzpříčení krabičky, kterou jsem ke konci otevřela vždy jen za cenu ulomeného nehtu.

  • cena
  • roztomilé balení
  • množství produktu
  • výkon


věk
25-34

Další recenze od 3.8.2012 12:57:43

Mě tento balzám teda moc nenadchl. Začnu obalem, je sice designově zajímavý, ale po čase mi nešel vůbec otevřít, skoro si na tom zlomím nehty. Vůně sice není přírodní, ale je zajímavá, mně nevadí, ale někomu by mohla. Ačkoliv je v krabičce červený, vůbec nebarví. Na rtech mi vydrží maximálně hodinu a někdy ani to ne.

  • vůně
  • nehydratuje
  • balení se špatně otvírá a balzám se musí nanášet prsty


Další recenze od 22.7.2012 21:48:29

Musím říct, že balzám hezky hydratuje :). Bohužel na mě čekalo mnoho zklamání. Nejen že produkt stál více, než jsem si myslela, což bylo zklamání číslo jedna. Vůně, která by mohla být tak nádherná, zase tak nádherná není. Těšila jsem se na melounovou žvýkačku :(. To bylo zklamání velké. Nicméně se mi líbí balení, i přes aplikaci, je hezky skladné :)

  • Hezké (barevné) balení
  • Hydratuje
  • Vůně
  • Cena


věk
25-34

Další recenze od 21.7.2012 12:34:39

Balzám krásně voní a určitě je i účinný. Na hodně vysušené rty je ideální, krásně je ošetří. Nelepí. Balení se mi také moc líbí, krabička se výrobci povedla. Sice je horší nanášení, ale s tím musíte počítat, když si balzám kupujete. Jediné co se mi fakt nelíbí a to je taky důvod proč bych si balzám už nekoupila je chuť. Ta mě docela obtěžovala.

  • cena
  • účinnost
  • vůně
  • chuť
  • pro někoho aplikace


věk
25-34

Další recenze od 29.6.2012 20:05:48

Mám ráda vše melounové a také lesky a balzámy na rty a tak jsem ozkoušela i tento. Má moc pěkný obal a opravdu voní po melounu. Na rtech mi připomíná spíše vazelínu než balzám, ale budiž. Co mi ale vadilo bylo to, že dle mého názoru rty velmi vysušoval a tak jsem musela neustále přemazávat. Což je u přípravku do kterého se šahá rukama alespoň pro mě dost nepraktické. Víckrát už nekoupím.

  • cena
  • vůně
  • nepraktické balení
  • vysušuje rty


věk
25-34

Další recenze od 17.6.2012 19:38:18

Koupila jsem si ho hlavně kvůli roztomilému a barevnému obalu, který mě zaujal a když jsem ho otevřela vážně mě překvapil. Balzám krásně melounově voní. Konzistencí mi celkem připomíná vazelínu. Rty hezky hydratuje a trošku je zabarví do růžova. Jediné co mi vadí je balení v kalíšku do kterého se musí sahat, takže ho používám jen doma.

  • cena
  • hydratuje
  • vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 27.5.2012 17:16:55

Tento balzám je opravdu úžasný. Krásně voní po melounech a pěkně hydratuje rty + jim dodává lesk a narůžovělou barvu. Navíc je opravdu za hubičku, já ho v DM koupila zlevněný na 29 Kč. Jediné, co bych vytkla, je nepraktický obal. Nerada nanáším balzám na rty přímo prstem.

  • vůně
  • cena
  • hydratace rtů
  • špatně se nanáší


Další recenze od 26.5.2012 20:48:29

Tenhle balzám je úžasný ! Miluju meloun, po kterém balzám voní. Jsem jedna z těch, co na puse (obličeji) nesnesou žádný krém, mast, balzám, lesk, rtěnku. Ale tenhle balzám je vyjímka. Připadá mi, že moc nelepí a že hydratuje. Akorát ten obal je nepraktický. Všem ho ale doporučuji !!

  • vůně
  • hydratuje
  • nelepí
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 16.4.2012 11:56:08

Je to taková voňavá vazelína, konzistence je opravdu velmi dobrá. Na rtech působí příjemně. Co mě dostalo je vůně ta je naprosto dokonalá. Barva v kelímku je červená ale na rtech zanechává jen příjemný lesk. Není nijak pigmentovaný. Na rtech vydrží opravdu dlouho.

  • vůně
  • hydratuje
  • žádné


Další recenze od 10.4.2012 22:04:30

Toto je jeden z najlepších balzamov ake som kedy mala - okrem toho ze zboznujem melonovu vonu ,pery pekne hydratuje ,niesu mastne ,doda im krasny lesk ...pouzivala som ho ked som brala na plet Roaccutane a nemala som problem z perami hlavne vdaka tomuto balzamu ... je skoda ze nieje v tycinke ,nakolko mam gelove nechty ,zle sa to nabera ...ale urcite stoji za vyskusanie ... teraz som si vsimla ,maju novy malinovy :D

  • super hydratuje ,
  • doda jemny lesk
  • aplikacia prstom


věk
45-54

Další recenze od 10.4.2012 20:59:19

Tento balzám používám hrozně ráda,je to perfektní voňavý balzám na rty, který krásně zvláční, vyživý a hydratuje rty. dodá rtům pěkný lesk a je bezbarvý.vůně je cítit i dlouho po nanesí a je hrozně příjemná.Určitě všem doporučuji, za skvělou cenu skvělý produkt.

  • cena
  • vůně
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 10.4.2012 20:40:31

Úžasně voňavý balzám na rty, který krásně zvláční, vyživý a hydratuje rty. Balzám je bezbarvý, takže dodá rtům jen pěkný lesk a vůně je cítit i dlouho po nanesení. Nově je v prodeji i balzám s malinovou příchutí, tak jsem na něj zvědavá:-) Určitě všem doporučuji, za skvělou cenu skvělý produkt.

  • vůně
  • krásně hydratuje
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 10.4.2012 19:33:08

Od tohoto balzámu jsem nějaké zázraky nečekala, ale velmi mě překvapil. Krásné voní a rty po něm vypadají zdravě. Za tu cenu, super. Jediný nedostatek je nanášení, proto je dobré, si k němu koupit štěteček na rty, protože když je člověk venku, tak špinavýma rukama šahat do "kelímku" a nanášet si balzám na rty, není nic dobrého.

  • Vůně
  • Špatně se nanáší


věk
15-24

Další recenze od 10.4.2012 18:13:44

Miluji celou Baleu,balzámy a lesky nevyjímaje :) Tento výrobek mne ale zklamal.Má pěknou vůni,strašně špatně se ale vstřebává,i po nanesení tenké vrstvičky ho cítím i po několika hodinách na rtech (pro někoho to může být +,mě to ale nevyhovuje). Za tu cenu výborný,možná ho koupím,jen na doma ale :)

  • Vůně
  • Krabička
  • Špatně se vstřebává


věk
25-34

Další recenze od 5.4.2012 22:56:51

Další poměrně povedený produkt od Balei. Balzám hezky voní a na rtech je příjemný, dlouho na nich vydrží.. dávám si ho třeba i pod rťenku. Má roztomiloučké balení a cena není nijak vysoká. Akorát myslím, že rychle z kelímku ubývá oproti jiným balzámům co mám v dózičce - má hodně jemnou konzistenci. Pokud hledáte jemný balzám na suché rty, zkuste melounka :)

  • roztomilé balení
  • vůně
  • výdrž na rtech
  • nenašla jsem zatím


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2012 11:21:05

Miluji kosmetiku s vůní melounu, takže pro mě je tu hlavní primárně ta vůně. Hydratace balzámu není na můj vkus příliš dobrá, mohlo by to být lepší. Ale i přesto bych si výrobek koupila znovu, je velmi příjemný na rtech.

  • vůně melounu
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 28.3.2012 08:24:54

Balzám, který je spíše jako navoněná vazelína. No každopádně na mé rty funguje dobře. Hezky je zvláční. A navíc tak hezky voní plus ten hezký obal. Někomu může vadit, že do něj musí sahat prstama, to mi nedělá problém, protože ho používám jen doma.

  • Zvláčňuje
  • Cena
  • Hezké balení
  • Nic zásadního


věk
25-34

Další recenze od 26.3.2012 17:03:54

Voňavý balzám v roztomilé plechové krabičce, kdo by odolal že? Balzám opravud voní po melounu( melounové orbitky), krásné hydratuje a dodá rtům přirozený lesk a opravdu lehce je zabarví. Jediné co mi vadí, je krabička. Sice je hezká, ale nerada sahám do balzámu prsty, takže ho používám pouze doma.

  • vůně
  • hydratuje
  • dodá rtům jemný lesk
  • někomu může vadit nabírání balzámu prsty


věk
25-34

Další recenze od 22.3.2012 11:37:10

Značku Balea mám moc ráda a tento balzám je první, který jsem od ní vyzkoušela. Bohužel jsem s ním jen a pouze nespokojená. Rty vůbec nehydratuje, nevsákne se do kůže. I obyčejná vazelína udělá lepší službu. S jinými balzámy na rty se vůbec nedá srovnávat. Další nevýhodou je plechový kelímek, který je sice hezky, ale dost špatně se otvírá. Vůně je trochu chemická, ale nevadí mi.

  • žádné
  • kelímek se špatně otevírá
  • nehydratuje rty


věk
25-34

Další recenze od 22.3.2012 10:33:12

Kromě vůně jsem na tomto balzámu neschledala nic "dobrého". Příjde mi, že se do rtů vůbec nevsakuje, rty jsou jen mastné, ale hydratace je nulová. Jedno plus je ještě to, že se do něho nemusí strkat prsty, ale jde nanést z kelímku přímo na rty, ale to je celkem jedno, protože si ho už určitě nekupím, tak jako žádný další balzám od Balei

  • vůně
  • nehydratuje nevsakuje se a tím pádem neplní svou funkci.


Další recenze od 21.3.2012 13:52:58

S balzámem na rty jsem velice spokojená. Tato melounová vůně mi příjde poněkud zvláštní, ale rozhodně mi nevadí. Barva je tmavší - třešňová, přesto nebarví. Konzistence mi vyhovuje, podobná vazelíně. Dobře a dlouho hydratuje. Jediné co mi nevyhovuje je nanášení balzámu prstem.

  • dobře hydratuje
  • výdrž
  • konzistence
  • nebarví
  • aplikace


věk
25-34

Balzám mě nadchl, velmi krásná melounová vůně, na rtech je přijemný, zvláční je, dodá jemný lesk spíše bezzabarvý, určitě si ho koupím znovu, nemám problém ani s balením na rty ho nenanáším prstem, ale přímo z krabičky na hodně našpulené rty :) Krabička mě naopak přijde moc roztomilá, malinká a krásně barevná. Udělal už velkou radost i mnohým mým kamarádkám, které mi ho pořád očichávaly :D

  • roztomilé balení
  • nízká cena
  • dokonalá vůně
  • dostupnost jen v DMdrogerii


věk
25-34

Další recenze od 20.3.2012 19:48:01

Miluju tento balzám! Balzámy Balea jsou nic moc, ale tenhle je fakt skvělý. Úžasně zvláční rty, dlouho na nich vydrží a krásně voní. Plechová dózička je roztomilá, ideální balzámek na doma. :)

  • dobrá hydratace
  • vůně
  • obal
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 20.3.2012 19:45:09

Mám značku Balea moc ráda a vždy se těším na nějakou novinku. Tento balzám na rty je super. Sice je v kelímku a já mám raději balzámy ve formě rtěnky, ale určitě si ho koupím znovu. Vůně melounu je výrazná a balzám na rtech dlouho vydrží. Má nasládlou chuť. Doporučuji vyzkoušet.

  • krásná vůně i chuť
  • dlouhá výdrž
  • balzám je v kelímku


věk
25-34

Další recenze od 20.3.2012 19:06:54

Vůni melounu mám moc ráda, proto byl pro mě tento balzám jasnou volbou. Trochu mi připomíná vazelínu, velice podobně rty chrání, je to jakási bariéra. Rtům dodá jemný růžový nádech. Vadí mi jen to balení, které je jednak nehygienické a pak se špatně otevírá. Jedná se o plechovou dózičku, do které se mi často nedaří dostat (odklopit víčko).

  • cena
  • ochrana rtů
  • jemná růžová barva
  • vůně melounu
  • balení


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené