Balea Young Matující krém recenze a zkušenosti

Hydratace Balea Young Matující krém
Hydratace Balea Young Matující krém - obrázek 1
Hydratace Balea Young Matující krém - obrázek 2
Hydratace Balea Young Matující krém - obrázek 3
5 3.6 31
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 65% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 3 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 31 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Young Matující krém

Tento krem jsem si koupila, protoze mi došel Můj oblíbeny a příjemne me prekvapil. Je určen pro mastnejsi pleť. Velice příjemne mi voni a je velice lehoucky a rychle se do pleti vstřebává nedoporučuji pro lidi se suchou pleti mohl by příliš vysusovat

  • Lehký
  • Nevím


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tenhle matující krém jsem si koupila po vysazení antikoncepce, kdy jsem trpěla na mastnou pleť. Chtěla jsem ji tedy zmatnit a koupila jsem si ho na zkoušku. Moc jsem od něj nečekala a ani jsem se ničeho pozitivního vlastně nedočkala. Krém naprosto odporně chemicky smrdí. Je to taková rádoby fresh vůně, která mi připomíná vůni na záchod. Na obličeji nic takového nestrpím. Účinky krému nebyly vyloženě propadák, kromě toho že docela vysušoval, ale ten pach jsem prostě nemohla překonat.

  • nic
  • smrad
  • vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 31.8.2016 12:40:55

Tento krém som mala už pred pár rokmi, vtedy som ho po pár použitiach prestala používať a vyhodila som ho, pretože mi pleť vôbec nezmatnil, práve naopak, mala som pocit, že je ešte mastnejšia... Moja pleť je zmiešaná s menšími nedokonalosťami a malými fľakmi po nejakých akné, nedávno som sa dostala k nejakým recenziám tak som mu predsa dala po pár rokoch ešte 1 šancu, kúpila som a skúsila. Musím povedať, že teraz krásne zmatňuje, pleť je po ňom jemná a hebká, rozhodne to nie je také ako predtým a premýšľam nad tým, že vyradí moju súčasnú Niveu. Cena super, vôňa krásna. Určite vrelo odporúčam.

  • krásna citrusová vôňa
  • cena
  • množstvo
  • zmatňuje
  • hydratuje
  • krátka doba vstrebávania do pleti
  • nič


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Vyzkoušela jsem z této řady nejdřív mycí gel, a byla jsem spokojená, proto jsem se při další návštěvě DMka mrkla i na další produkty. Dneska jsem si vybrala krémový čistič 3v1 a tento matující krém. Vůně mi přijde naprosto cajk, lehká, okurkovo-limetkovo zelená, neobtěžující, netěžká, prostě letní a svěží. Konzistence je krém, čekala jsem spíš něco málo do gelu, ale ničemu to nevadí. Krém se dobře roztírá, po aplikaci pleť nelepí (!!!) což je pro mě kolikrát rozhodující (novinka od Lancome Vie lepí jako blááázen!!), jde dobře roztírat, na mě se teda vůbec nežmolkuje, jak jsem tady u kohosi četla. Poměrně dobře zhydratuje moje sušší tváře a i přesto zůstane pleť matná a suchá, ale nečervená a nepnoucí!! Za mě hodně muziky za hodně málo peněz. Proslavené hydratační pecky (Clinique MOisture surge, Dior Hydra Life, Juvena Hydra gel) mě vyloženě zklamaly nedostatečnou hydratací a ejhle, krém za pár kaček vyhovuje. Nemám co dodat, další hodně povedená věc od Balei.

  • snadná dostupnost
  • plastový kelímek - není těžký
  • příjemná zelená vůně
  • dobře se roztírá
  • ple´t zůstane suchá a matná
  • NE-LE-PÍ!!
  • naprosto není co vytknout


Další recenze od 25.3.2016 21:41:29

Krém používám přes den. Je hezky lehký, pěkně se roztírá, rychle se vstřebává a má příjemnou vůni. Moje pleť nevydrží matná celý den, ale půl dne a to je zatím nejvíc ze všech krémů, co jsem zkusila. Když jsem si ho kupovala, tak mi balení přišlo velice malé, ale stačí mi nanést velice málo, protože se dobře rozetře.

  • vůně
  • rychle se vstřebává
  • zmatní pleť na půl dne
  • večer mám pleť už mastnou


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.3.2016 09:28:22

Krém som si kúpila na základe recenzií tu na omlazeni. Doma po jeho otvorení ma zarazil jeho pach. Smrdí ako nejaký citrusový wc čistič. Horšie však bolo, že po jeho na nesení na pleť, som mala tvár celú podráždenú a začervenanú. O pár dní som mu dala ešte jednu šancu, ale žiaľ pleť bola opätovne silne podráždena a začervenaná. Mne tento produkt absolútne nesadol.

  • pre mňa žiadne
  • podráždená začervenaná pleť
  • pocit pnutia na tvári
  • nepekná vôňa


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 9.3.2015 00:36:04

Tento matující krém jsem vyzkoušela na základě pozitivních recenzí, ale musím napsat, že moje zkušenost tak dobrá.není. Po nanesení se drolí z tváře a nehydratuje skoro vůbec. Matující účinek to také nemá slavný. Jde o velmi lehkou hydrataci a jemné chvilkové zmatnění. Dobré je, že nezhoršuje akné, nezanáší póry. Má taky hezkou vůni a příjemný obal.

  • lehká hydratace
  • zmatnění pleti
  • vhodné pro problematickou pleť
  • drolí se


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.11.2014 21:34:06

Tento krém má plnit funkci zmatnění pleti a to dle mé zkušenosti splňuje. Krém se krásně vstřebává do kůže a pleť po něm i celkem dobře hydratovaná. Vůní mi velmi připomínal citrusové ovoce, nejvíce limetky a vůně pro mne byla velmi příjemná, lehká, prostě paráda na léto. Krém je dostupný v síti prodejen DM, jeho koupení vůbec nelituji a určitě si ho do budoucna plánuji zakoupit znovu. Za sebe mohu pouze doporučit, minimálně za vyzkoušení rozhodně stojí. :)

  • Plní svou funkci
  • Cena
  • Dostupnost
  • Žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.1.2014 17:35:04

Tento krém mám moc ráda. Je mojí stálicí a kupuji si ho pořád dokola. Strašně moc se mi líbí jeho balení. Zelenou mám moc ráda a proto jsem po něm před lety v DM drogerii sáhla. Mám plet smíšenou. Klasické mastnější "téčko" a jinak normální plet bez akné a jiných nedokonalostí. Musím říci, že mi sedí perfektně. Dřív jsem ho používala aby mi pleť matoval, ale vzhledem k tomu, že ho používám už poněkolikáté, tak mi přijde, že už tolik nefunguje, jako dřív, to mi ale nevadí. Používám ho jako podklad pod make-up ale i normálně jako krém když jsem třeba doma a nikam nejdu, nemaluji se v ten den. Krém je perfektní. Je lehký, takže se hodí i na léto, já ho používám celoročně, ale občas ho střídám i s jinými krémy. Krém se velmi dobře vsakuje a pokožku velmi dobře hydratuje. Všimla jsem si, že od doby co ho používám se mi pokožka už tolik nemastí co dříve, ale možná je to tím, že i používám různé výrobky, nevím. Každopádně krém mám moc ráda. Vůně je také moc pěkná. Určitě doporučuji ho minimálně vyzkoušet. Já mám snad už 8 balení a nadále si ho budu kupovat i když ho střídám i s jinými krémy.

  • cena
  • vůně
  • dostupnost
  • celkem matuje
  • je lehký
  • dobře se vstřebává
  • žádné


věk
15-24


dehydratace
střední

Další recenze od 11.11.2013 17:06:53

Tenhle krém od Baley byl prostě skvělý.Koupila jsem za ho za přijatelnou cenu v DM drogerii. Zmatňoval dobře , nedráždil ani citlivou plet´.Mě osobně strašně vadila nepříjemná vůňi která měla vyjadřovat citrusové plody , ale mě připomínala spíše zkaženou okurku.Krém dostanete v klasické plastové nádobce kde je 50 ml krému.

  • Zmatńuje
  • dobrý i na citlivou plet´
  • cena
  • Nepříjemná vůňe


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 9.8.2013 22:06:12

Tento krém jsem si koupila jenom proto, že je laciný a Balee vcelku věřím, chtěla jsem ho tedy vyzkoušet. Navíc jsem četla tuším i nějaké kladné recenze.. Ale bohužel, krém mě zklamal, víc než polovina kelímku letěla do koše. Vadilo mi hlavně to, že po použití jsem měla pocit jakoby ulepené pleti, to nesnáším, a také to, že mi čelo nezmatoval.

  • cena
  • nematuje
  • pocit ulepené pokožky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.7.2013 14:13:48

Lehký krém, který opravdu zmatňuje, určitě bych ho doporučila slečnám s mastnější pletí na den, já si ho nemůžu vynachválit na léto, pleť mám po něm opravdu matnou a velice rychle se vstřebává, příjemné je mi i to, že opravdu cítím lehce ovocné kyseliny. Nepoužívám ho na noc, není nějak zvlášť hydratační, zato pro letní den jako stvořený :).

  • opravdu zmatňuje
  • lehký a dobře vstřebatelný
  • dobrá konzistence, není řídký a vodový jako jiné lehké krémy
  • méně hydratuje


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 11.7.2013 15:45:04

Tenhle krém mám doma už dlouho.Během zimy jsem ho používat nemohla,protože jakmile jsem ho nanesla,tak sem byla celá rudá.. nehcápu to, protože před tím mi vyhovoval (měla jsem to samé i s pletovou vodou od jiné značky). Ted ho ale zas vesele používám dál.Matuje ale nezdá se mi,že by hydratoval.Krém šel asi kolem okurek velmi daleko ale mě ta vůně nevadí a i okurky připomína maličko.Krém bych si asi znovu koupila protože dobře matuje a pod makeup bohatě stačí

  • cena
  • matuje
  • v zimě jsem po něm byla rudá
  • nehydratuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 27.6.2013 16:36:39

Hodnotím docela dost kladně, vážně mě tenhle krém mile překvapil. Pořád jsem si říkala, že dělá až mrtvolný matný vzhled, jak jsem četla v diskuzích, ale ono ne, mně sedí. Pro mě má využití ale jen v horkých dnech, kdy se obličej potí a nechci toho na sebe moc patlat, ale krém použít musím, že. Má pleť je totiž smíšená a když ho použiju v běžný den, kdy není horko, málo můj obličej hydratuje a pleť se mi pak mastí, protože se domašťuje sama. Ale vzhledem k tomu, že jsem si ho pořizovala za účelem používat tehdy, kdy nechci nic hutného, tak trocha tohoto krému krásně stačí. Mám vyzkoušeno i na noc, taky v pohodě. Za tu cenu super, koupím klidně znovu.

  • zmatňuje
  • cena
  • příjemná, lehká hydratace
  • vůně
  • někdy se s ním mastím z důvodu nedostatečné hydratace


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.3.2013 18:46:11

krém som kupila na skusku po precitani pozitivnych recenzii, no mna nejako neohuril... mam zmiesanu plet tak som dufala v nejake zmatnenie T zony, no nekonalo sa (ale to sa mi stava pri vsetkych kremoch)... po chvilke som sa leskla na cele, ale je pravda ze lica mi ostali matne, takze to je mozno skor jednoducho typom pleti... co sa tyka hydratacie, ta je ok, jedine co ma naozaj odradza od dalsieho pouzivania a kupy je vona - je dost silna a mne osobne neprijemna, pripomina mi taku umelu citrusovu vonu cistiacich prostriedkov

  • dostatocna hydratacia zmiesanej pleti
  • cena a dostupnost
  • takmer vobec nezmatnuje
  • neprijemna umela vona


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.3.2013 18:40:05

Dneska jsem vypotřebovala už 2.balení tohoto krému. Krémy od Balea mám hrozně ráda, jsou kvalitní a levné. Tento krém krásně voní po citrusu, je lehký, nemastný, pleť zmatní a zároveň vyživí a hydratuje. Mám spíše suchou pleť a skvěle mi seděl i tak. Za tu cenu určitě není k sehnání lepší krém, za mě předčil i drahé krémy od Nivea atd. Doporučuji!

  • vůně
  • cena
  • hydratuje( vhodný i na suchou pleť)
  • zmatňuje
  • je lehký
  • žádný


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.3.2013 11:51:48

Opravdu krásně matující krém. Používám ho v létě pod make-up a nemusím už ani moc pudrovat. Je krásně lehoučký a je levný a proto pro mě, pro studentku, k nezaplacení. Má příjemnou vůni, takovou svěží. Už mi dochází tak si ho zase koupím. Za málo peněz, hodně muziky.

  • cena
  • vůně
  • matuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.1.2013 09:47:22

Tento krém mi občas neudělá nic (=neublíží pleti), ale občas mi pleť šíleně podráždí - výsledkem je červená, svědivá a pálivá pleť. Takže už raději nebudu riskovat a krém nejspíš poletí do koše. Každopádně i v ty dny, kdy mi tento krém pleť nepodráždil, jsem si ho neoblíbila. Mám pocit, že nehydratuje vůbec, ale ani nematuje. Výsledkem je taková lepkavá pleť, pod makeupem krém taky nedělal dobrotu. Jediné dobré na tomto krému je cena a moc hezká vůně.

  • cena
  • vůně
  • dráždí pleť
  • nehydratuje
  • nematuje
  • lepivý pocit


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.10.2012 16:17:49

Z výrobku jsem měla v první chvíli obavy - nerada používám levnou obličejovou kosmetiku. Bojím se vyrážek, pálení a podobně. Mé obavy se však nenaplnily. Krém se dobře vstřebává a pokožka je vláčnější. Nemá vtíravou vůni a rozhodně stojí za vyzkoušení.

  • dobře se vstřebává
  • cena
  • zatím jsem na žádné nenarazila


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.9.2012 22:26:33

Hledala jsem náhradu za úžasný matující fluid od Lancaster, který je špatně dostupný a drahý, tak jsem šla do Baley, i když jsem nevěřila, že bude matovat. A taky že ne, nevím, jak na to přišli, ale já byla po něm okamžitě ještě mastnější, tím u mě skončil a radši jsem ho rovnou vyhodila. Je moc hutný.

  • Cena a dostupnost
  • Vše ostatní


Další recenze od 22.9.2012 16:56:16

Tento matující krém jsem si oblíbila. Voní krásně po limetkách (zezačátku mi nevoněl, ale teď už ano), sice moc nematuje (možná malinko, ale spíš je po něm pleť stejná), krásně hydratuje a je levný. Dost často ho používám i jako bázi pod make-up. Vyhovuje mi a až mi dojde, pravděpodobně si ho koupím znovu.

  • Cena
  • Vůně
  • Hydratace
  • Skvělý i jako báze pod make-up
  • Matující schopnosti má minimální


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.8.2012 09:45:56

Zatím jsem tento krém použila párkrát, ale jsem spokojená. Krém se dobře vstřebává, na pleti je příjemný a trochu i zmatňuje. Mám smíšenou pleť trpící na akné. Velmi mě překvapilo, že se mi po krému nezhoršila pleť. Jediné co bych vytkla je vůně, kterou zrovna nemusím.

  • Nízká cena
  • Vůně


Další recenze od 15.7.2012 09:51:34

Krém je lehký a snadno vstřebatelný. Navíc tu nádhernou vůni bych mohla čuchat neustále. Používám ho každé ráno. Pleť opravdu hydratuje. Jediné co mě trochu zarazilo byla matující schopnost. Ne že by nematoval, ale rozhodně to není to, co jsem si myslela, co jsem očekávala, takže to bylo asi jediné zklamání. Jinak nemám co vytknout.

  • Vůně
  • Cena
  • Lehkost
  • Balení
  • Matující schopnost


Další recenze od 20.3.2012 23:57:42

Po přečtení několika pochvalných reakcí jsem se rozhodl zkusit tento krém, ale bohužel jsem byl zase zklamaný. Nemám extrémně mastnou pleť, netrpím akné, ale svou službu tento krém nesplnil. Přesto všechno je to vlastně příjemný, lehký hydratační krém a věřím, že někomu vyhovuje.

  • cena
  • "lehkost"
  • vůně
  • nematuje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.3.2012 10:20:43

Mám mastnější pleť a spousta krémů mi ucpává póry, ale tento je opravdu skvělý, lehoučký. Pleť okamžitě zmatní, trochu vypne ale rozhodně nevysuší, právě naopak. V tomhle případě cena rozhodně neodpovídá kvalitě (vyhovuje mi daleko víc než dražší krémy.) Mám ho moc ráda a určitě si ho koupím znovu. Parfemace je lehčí, limetková, osobně mi nijak nevadí, ale někomu nemusí být příjemná.

  • nízká cena
  • opravdu účinkuje


Další recenze od 18.3.2012 20:13:19

balea krém mi vyhovuje ale přijde mi že zase tolik nezmatní. má osvěžující vůni limetky a skvěle hdratuje.překvapila mě nízká cena a kvalita na jedničku.určitě si koupím znovu

  • zmatnění cena a vůně
  • ...


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.3.2012 19:19:22

Velmi levný krém, který je lehký a hezky voní. Pleť dostatečně zmatní a zároveň jí hydratuje. Na mé pleti sice moc dlouho matný nevydržel ale za tu cenu paráda.

  • Lehký
  • Hydratuje
  • Zmatňuje
  • Žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.3.2012 17:11:18

Tento krém si kupuji již po několikáté a zase si ho koupím. Mám mastnou a citlivou pleť a proti akné mi pomáhá, ale zároveň nevysušuje. Používám ráno a večer na vyčištěný obličej. Vůně je neutrální.

  • vstřebávání
  • balení
  • cena
  • nemastí
  • nevysušuje
  • žádný


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Také jsem ho zkusila a opravdu zmatní, hydratuje, na pleti je lehoučký a rychle se vstřebá. Mně osobně voněl. A za tu cenu si myslím, že odvede dobrou službu.Je dostupný v drogeriích dm.

  • hydratace
  • zmatní
  • nenašla jsem žádný nedostatek


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 14.3.2012 13:48:32

Zaujalo mě, že je velmi oblíbená značka Balea Young. Zrovna mi došel krém na pleť, proto jsem se rozhodla koupit si nějaký od Baley. Mám smíšenou pleť s občasnými pupínky. Tento krém je určen právě pro smíšenou pleť, má okamžitě zmatnit pleť a zároveň ji hydratovat. Tuto funkci splnil, jen mě zarazila nepříjemná vůně krému. Myslím že záměr vůně byla okurka nebo něco podobného, ale je tomu na hony vzdálená. To je snad jediné velké mínus, ale už kvůli tomu "zápachu" bych si krém příště rozmyslela koupit.

  • cena
  • dostupnost ( DM drogerie )
  • plastový obal
  • zmatňující funkce
  • malé lehké balení
  • nepříjemný zápach krému


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

LUX Maryna krém

3.6 65% 5 recenzí

Hůře hodnocené