Balea Young Soft & Care čistící ubrousky recenze a zkušenosti

Čištění pleti Balea Young Soft & Care čistící ubrousky
Čištění pleti Balea Young Soft & Care čistící ubrousky - obrázek 1
Čištění pleti Balea Young Soft & Care čistící ubrousky - obrázek 2
Čištění pleti Balea Young Soft & Care čistící ubrousky - obrázek 3
5 3.5 16
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 50% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 19 - 40 Kč
  • Kvalita obalu 3.4
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Young Soft & Care čistící ubrousky

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.4.2014 23:21:47

Tieto obrúsky kupujem pravidelne už roky,aj keď nie som už dávno young :D Majú na výber mnoho variant,čo sa mi páči a vždy to striedam(limitky sú krásne a zaujímavé vône).Neberiem ohľad na to,či je to pre pleť normálnu alebo zmiešanú,vyhovujú mi všetky.Mám suchú a citlivú pleť,no nikdy mi ju nepodráždili ani nevysušili.Na/v očiach ma neštípe,krásne dá dole aj vodeodolnú špirálu.Po utretí tváre ostane pleť jemne vlhká,ale rýchlo to uschne.Jediné mínus je balenie,treba si dávať pozor a dobre zatvárať,prípadne preložiť,čo zvykávajú mať v akcii k tomu krabičku umelú,inak rýchlo vyschne..

  • pekne odličuje aj vodeodolný make up
  • aj keď mám suchú a citlivú pokožku nijak nedráždi a nevysušuje
  • na výber dosť variant+ limitky sú zaujímavé
  • cena
  • nepraktický obal


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Chtěla jsem vyzkoušet nějaké odličovací ubrousky od Baley,tak jsem zkusila tyhle. Myslela jsem,že budou dobré,ale nepříjemně mě překvapily.Těšila jsem se na tu grapefruitovou vůni a ta je teda super,ale nevím proč,ale trochu mi to při odličování vadí.Když jsem se odlíčila v okolí očí,tak jsem to i po nějaké době cítila-byl to takový nepříjemný pocit,nevím jak to popsat. Ubrousky se mi zdají moc mastné-mastí mi ruce. Oproti ubrouskům,které používám se mi zdají blbé.

  • vůně
  • moc mastné
  • nepříjemný pocit po odlíčení


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.7.2013 15:32:53

Tyhle ubrousky si do kabelky dávám vždycky, když se jdu někam bavit a je tu možnost, že pak přespím u kamarádky a nebudu se tedy vracet domů za odlišovacím arzenálem. Pak mi v noci, kdy už se ani nechce zdlouhavě odličovat, vzít jeden ubrousek na pleť a krk a druhý na oči, a je to. Neštípe a nepálí, balení stačí na několik podobných příležitostí, při dobrém uzavření nevysychají. Pořídila jsem i jedno balení mamce k posteli, protože mě rozčilovalo, že se někdy třeba po plese neodlíčí a ničí jí to pleť. Teď, když se někdy unavená vrátí po plese, sáhne pro něj na noční stolek, otře make-up a nemusí se patlat s mlékem, vodou na pleť a krémem, ubrousky zastanou všechny posty :)

  • cena
  • rychlost
  • nic


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.4.2013 20:27:45

Tyto čistící ubrousky používám pouze jednou za čas jako takovou nouzovku, když jsou spíše terénní podmínky :). Pleť hezky osvěží, ale moc dobře neodličují make-up. Ubrousky mi přijdou drsnější a pleť mám po použití takovou citlivou a načervenalou. Cena je skvělá, ale raději si připlatím za něco lepšího. Balení také není domyšlené, protože po otevření ubrousky rychly vysychají. Příště zkusím nejspíš něco jiného.

  • hezky voní
  • osvěží pleť
  • cena
  • hrubší povrch
  • citlivá pleť po použití
  • obal - ubrousky vysychají


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Ubrousky kupuju na sundání všeho možného, jen ne make-upu. Na obličeji jsou totiž nepříjemné, vysuší pleť, moc neodličují,ale krásně voní. Kupuju do auta na očištění rukou na cestách a na tu službu jsou za ty peníze super. Značka Balea mě celkově moc neuchvátila (na to, jak je vychvalovaná)

  • vůně
  • málo odličují
  • rychle vysychají


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.8.2012 10:18:10

Balení čistících ubrousků je po 10ks. Otevírání je bezproblémové a po řádném uzavření nevysychají. Vlhčené ubrousky voní po grepu, docela dobře odlíčí i voděodolný make-up a pleť je po odlíčení hydratovaná. Samotný produkt je dobrý, nenašla jsem chyby, ale mám lepší favority a proto si tyhle ubrousky nekoupím, ačkoliv cenově jsou výhodné.

  • cena
  • vůně grepů
  • odlíčí i voděodolný make-up
  • pleť je hydratovaná a svěží
  • znám lepší


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.6.2012 11:18:32

Tyto ubrousky jsou super na cesty, ale určitě ne, na domácí odličování, make-up uplně neodlíčí a na mou citlivou pokožku to taky není nic moc fajn. Znám mnohem lepší, ale za tu cenu... co bych chtěla více čekat. Obal je jako u jiných pro mně praktický do kabelky. Cena je přijatelná a dostupnost taky.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Dostatečně neodlíčí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.6.2012 18:50:03

Toto ale menší balení ubrousků jsem si koupila při cestě na festival. Musím říct, že mě velice mile překvapily. Hezky voní, důkladně odlíčí makeup a dokonce i mou odolnou řasenku. Ani mi po nich nepnula pleť. Určitě si je koupím znovu, přijdou mi dobré.

  • odlíčí
  • voní
  • cena
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

S těmito ubrousky je odličování velmi příjemná záležitost. Úžasně voní a pleť dobře odlíčí. Na perfektní odlíčení vypotřebuju cca 2 ubrousky. Dá se s nimi odličovat i oční partie. Pleť je po nich hladká a hydratovaná. Je ideální na cesty a nebo když jste líné jít se do koupelny se odlíčit.

  • vůně
  • praktičnost
  • cena
  • dobře odličuje
  • vhodný i pro citlivější pleť
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Stejně jako ostatní odličovací ubrousky, i tyto používám jenom občas a ještě ke všemu jenom na cesty, na domácí odlíčení opravdu nejsou, protože pleť dokonale neodlíčí, o očním make-upu ani nemluvím. Pleť se musí trošku drhnout a to může způsobit podráždění např. majitelkám citlivější pleti. Navíc mi příjde, že i trošku vysušuí a pleť je po nich napjatá. Balení, asi stejně jako u jiných odličovacích ubrousků, je také nic moc, protože po otevření a následném uzavření mají tendenci vysychat.

  • cena
  • vhodné na cesty
  • dostatečně neodlíčí
  • vysušují
  • nevhodné na citlivou pleť
  • nepraktické balení a jakmile se jednou otevřou a zavřou, tak mají tendenci vysychat


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.3.2012 09:17:09

Tyto ubrousky používám jen občas - když jsem na cestách nebo když přespávám někde u známých. Na dlouhodobé používání nejsou, neboť pleť zbytečně vysušují a ani jejich čistícími schopnostmi si nejsem příliš jistá. Jednou za čas ale udělají skvělou službu, pleť odlíčí, trochu vyčistí a já se nemusím bát zbytků řasenky rozmazaných po celém obličeji.

  • cena
  • příjemná vůně
  • praktické cestovní balení (v případě balení po 10 ks)
  • vysuší pleť
  • nevyčistí dokonale


Další recenze od 23.3.2012 20:27:50

Používám čisticí ubrousky jen výjimečně na cestách a nebo třeba po sportu si tím upravím rozmazané oči. Tato značka mi přijde přijatelná vzhledem k jedné z nejnižších cen a pěkně voní po citrusech. Nevýhody vidím jako u ostatních ubrousků, že vysychají, a moc důkladně nečistí. V porovnání s ostatními mi po nich trošku štípala a pnula pleť.

  • nízká cena
  • praktické na cestování
  • mírné dráždění pleti
  • vysychající balení
  • nedůkladné vyčistění


Další recenze od 23.3.2012 19:49:55

Kupuju je pořád dokola, odvedou super práci za super cenu :-) Na řasenku je taky ok, nesděláte ji samozřejmě jedním tahem ale za pár okamžiků je dole... Super i na jen vyčištění pleti, příjemně voní :-)

  • cena
  • příjemná lehká vůně
  • když jsou dlouho otevřené, tak se trochu vysuší


Další recenze od 23.3.2012 07:35:11

Tyto ubrousky jsem používala dlouho, neb jsem docela ignorant. Musela jsem však s používáním přestat, protože jsem si všimla, že se mi začíná odlupovat kůže na víčkách a celkově kolem očí a začaly mi hodně padat řasy, což nevím, jestli jsem nezpůsobila tím, že jsem oči příliš drhla. Na cestování perfektní, na dlouhodobé použití nedoporučuju.

  • cena
  • vůně
  • vysušují plet
  • nevhodné na odlíčení očí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 16.3.2012 20:37:43

Tyto čistící ubrousky používám jen na cesty. Poslouží a splní svůj účel odlíčení makeupu. Jsou osvěžující, ale na citlivou pleť se asi moc nehodí mohli by ji podráždit.

  • super na cesty
  • cena
  • vůně
  • odlíčí a osvěží
  • můžou podráždit pleť


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Dermacol BB Wash 8 in 1

3.5 63% 10 recenzí

Hůře hodnocené