Balea Young Soft & Clear noční krém recenze a zkušenosti

Hydratace Balea Young Soft & Clear noční krém
Hydratace Balea Young Soft & Clear noční krém - obrázek 1
Hydratace Balea Young Soft & Clear noční krém - obrázek 2
Hydratace Balea Young Soft & Clear noční krém - obrázek 3
5 4.1 11
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 91% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 77 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Young Soft & Clear noční krém

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.3.2012 17:30:54

Používám ho večer lokálně na postižené místo. Je to takový malý zázrak. Přes noc většinou se postižené místo zahojí a do rána to zmizí. Hezky voní, ale po nanesení zanechává takový mastný firn. Na celý obličej bych si už nedala. Hodně lepí.

  • cena
  • působivost
  • vůně
  • zanechává mastný firn


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.4.2012 17:08:56

Poměrně dobrý krém za nízkou cenu. Při jeho používání mi pleť nevybočila ani jedním směrem - nezhoršila se, ale ani výrazně nezlepšila. Obecně se mi po krémech pleť výrazně nelepší, takže účinky tohoto krému hodnotím kladně. Textura je příjemná, ale dost mi vadila vůně tohoto krému. Používala jsem ho každý večer, pleť mi nevysušoval. Teď mám jiný krém, ale k tomuhle se určitě zase někdy vrátím.

  • Cena
  • Příjemný na pleti
  • Udržuje pleť bez větších pupínků
  • Vůně


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

velmi příjemné překvapení ze stáje značky Balea.... Bohužel mě pubertální pupínky neopouštějí ani když mám pubertu dávno za sebou a tahle věcička mi velmi pomohla. Je příjemný, lehký, pleť se mi míň mastí a i přesto, že je moje pleť dost vybíravá a jen tak něco nesnese sme si padli do oka. Používám ho dvakrát do týdne na celý obličej pro redukci mazu a každý večer na lokální vyzmizíkování pupínků, které se do ráda skoro zahojí.

  • příjemná konzistence
  • pomáhá proti mastné pleti
  • krásně voní
  • žádné sem nenašla


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 5.10.2012 21:28:26

Tento krémík mě opravdu překvapil svým účinkem. Hledala jsem noční péči, která by léčila moji pleť a při tom ji nevysušila. Krém splňuje obojí - pupínky a jiné nečistoty přes noc redukuje a musím říct, že moje pleť je na tom mnohem lépe. Je čistčí a hladší. Za pár korun zázrak. Akorát ta vůně je hrozná, ale dá se to přežít. Jsem spokojená, že konečně něco funguje.

  • léčí nedokonalosti pleti
  • nevysušuje
  • cena
  • konečně něco co funguje :-)
  • vůně


Další recenze od 2.9.2012 21:11:56

Balea mě po dlouhé době příjemně překvapila. S akném mám celkem problémy a tenhle krém je pro mě takový malý štěstíčko na noc. Ráno se probudím a ple´t vypadá o moc lépe. Dobré je, že nevysušuje. Jde poznat, že je noční, jelikož je docela mastný, ale příjemně voní a té mastnoty si ani nevšimnete.

  • dobrá cena
  • Zlepšuje stav pleti
  • příjemná vůně
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 3.12.2012 11:15:15

Nikdy jsem neměla takový "levný neznačkový krém" ale byla jsem prostě zvedavá a mile mě překvapil. mě osobně ale smrdí :/ dala jsem ho na celý obličej a nemastí ani nevysušuje.. prostě krém. No a ráno je plet fakt lepší. Pupínky mín červené a jsou zahojenější.

  • cena
  • účinky
  • nevoní mi


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tento noční krém od Baley mě velmi příjemně překvapil. Koupila jsem ho spíše na zkoušku, nic moc jsem od něj neočekávala, ale hned jsem si ho oblíbila. Protože je na noc, je trošku hutnější a mastnější, ale neucpává póry a pleť se mi po něm viditelně zlepšila.Pupínky se hojí a mizí rychleji. Dobře se roztírá. Určitě se k němu budu i nadále s důvěrou vracet.

  • velmi účinný
  • praktická tuba
  • mastnější


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.7.2014 23:08:24

Tento krém jsem zakoupila na základě kladných hodnocení, byla jsem proto plná očekávání a nemůžu říct, že by je krém nenaplnil, v poslední době se mi vlivem stresu i v mém vyšším věku vrátilo akné a krém ho krásně zklidní, ráno je pleť čistší a klidnější, mám smíšenou pleť, nestačí mi proto jeho hydratace, používám spíše lokálněji v kombinaci s jiným krémem, ale jsem moc spokojená.

  • překvapivě opravdu funguje
  • nijak závratná cena
  • poměrně malé balení


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.8.2015 21:53:16

Velmi dobrý krém na mastnější, problematickou pleť. Když byl ještě ve starém obalu velmi mi pomohl s pletí. Měl sice trochu zvláštní vůni, ale po čase už mi to ani nepřišlo. Bohužel teď v novém obalu už mi tolik nevyhovuje. \všimla jsem si, že i trochu pozměnily složení a asi odstranili něco co mé pleti vyhovovalo.ale i tak je to podle mě jeden z lepších krémů na problematickou pleť z drogerie.

  • Stahuje póry
  • pomáhá s akné
  • změna složení


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.4.2014 13:37:41

K tomuto výrobku bych řekla "Za málo peněz hodně muziky". Ze začátku mě na pleti celkem pálil a nevoněl mi. S vůní je to pořád stejné, prostě mi smrdí, ale pleť už si zvykla a je na noc pěkně hydratovaná. Neřekla bych, že je to krémová konzistence, spíš mi to připomíná gel. Jsem spokojená a už jsem si koupila druhé balení :).

  • Hydratace
  • Gelová konzistence
  • Cena
  • Dostupnost
  • Vůně


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.5.2015 00:59:10

Pro mě to byl spíše takový průměr. Po nanesení zanechává na pleti mastný film a žmolkuje, což mi na něm vadí asi nejvíce. Celkem hezky voní, ale po delší době mi vůně příjde spíše vtíravá. Pleť mi to ani nezlepšilo, ani nezhoršilo a musím říct, že s denním krémem ze stejné řady se tento opravdu nemůže rovnat. Za ty peníze bych si ho vzhledem k velmi malému balení a jeho účinnosti nejspíše už nekoupila. :-)

  • rychle se vstřebává
  • hydratace
  • malé balení
  • žmolkuje
  • mastný film
  • žádný efekt
  • vůně


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené