Estée Lauder Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher recenze a zkušenosti

Hydratace Estée Lauder Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher
Hydratace Estée Lauder Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher - obrázek 1
Hydratace Estée Lauder Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher - obrázek 2
5 3.9 21
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 58% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 249 - 3 500 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 21 recenzí
  • Výrobce Estée Lauder

Recenze produktu
Estée Lauder Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher

Další recenze od 4.8.2017 23:38:29

koupila jsem si jej už před nějakým rokem, když jej všichni vychvalovali ... koupila jsem naštěstí jen vzorek....jinak bych to nerozdýchala. Při nanesení - typická silikonová struktura, pleť vyhladí, to ano , i póry, ale udělá na nich nedýchatelnou vrstvičku ...viz moje akné po pár dnech používání Idealistu. Hodnotím Idealist jako bázi pod make up a ne jako pečující produkt. Mám smíšenou pleť a pro tuto pleť se Idealist nehodí. Nyní už nepoužívám silikonové podkladové báze. Dříve jsem používala jako bázi bez silikonu Fatal Beauty od Velds, ještě než jej přestali do ČR dovážet ( asi před 3 roky).

  • vůně
  • pleť udusí silikony
  • pleť reaguje výsevem akné a podkožními pupínky
  • není to pečující přípravek ale báze


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Někde jsem četla, že je na minimalizování pórů. Tak jsem jen vyzkoušela a vzhledem k tomu , že mám smíšenou pleť, musím říct, že se mi po něm pleť ještě víc mastila, což jsem nechápala, protože byl všude doporučovaný na smíšenou. Až v parfumerii Sephora mi paní řekla, že naopak, tento Pore Refiner není na smíšenou vhodný a vida, pravda byla na světě. Tak jsem zbytek ještě prodala. Obal byl plastový, lehký, což bylo bezva a pumpička přesně dávkovala. Balení pěkné ale efekt nic moc.

  • sympatické balení
  • příjemná citronová vůně
  • smíšenou plet´ještě víc zmaš´toval


Sérum som dostala na odporucanie v EL ako base pod make up. Na veľmi citlivú a suchú pokožku ktorá ma tendenciu k šupinkám z vlastnej skúsenosti nedoporučujem . V zostave sérum, krém, foundation a make up je to katastrofa. Pleť je prepatlaná pod masívnym nánosom prostriedkov a make up vo finále nevypadal dobre, a pleť bola neskor s akné pretože nemohla dýchať. Pre mňa vzhľadom k typu pleti nevhodný. Ostala som sklamaná, že mi ho doporučili práve v EL Praha = Paladium, kde musia vedieť, že na moju pleť nie je vhodný.

  • vona
  • hustota


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Pleť je po použití tohoto séra ihned neuvěřitelně sametově hebká a hladká. Doporučuji jako kvalitní bázi pod makeup nebo tónovací krém. S levnou bází pod makeup mám opravdu špatné zkušenosti. Nedráždí ani přecitlivělou pleť, má nemastnou velice příjemnou konzistenci a nezanáší póry. Neslibujte si však od tohoto séra zmenšení pórů. Tento přípravek póry skvěle maskuje a opticky zmenšuje, ale póry nezmizí ani se nestáhnou. Kromě chemického peelingu nebo frakčního laseru jsem se nesetkala s přípravkem, který by tohle dokázal.

  • sametově hebká pleť
  • póry pouze zakryje ale nevyhladí


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 12.12.2014 11:37:12

Tak na tenhle produkt jsem byla opravdu zvědavá. Cena je neskutečně přemrštěná takže jsem zvažovala jestli opravdu vyzkoušet nebo ne. Musím říct, že celkem splňuje. Je pravda, pleť udělá krásnější :) pory docela vyhladí, zamaskuje, zmenší, ovšem jen po dobu, co máte přípravek na sobě, samozrejmě :-)) nějaké zlepšení jsem nevypozorovala.. Co mi ale trošku přijde, že trošku ještě vysušuje pleť, takže pod to určitě nějaký kvalitné krém nebo olejíček co běžně používáte na hydrataci. Používám ho teda jen občas ale docela mi vyhovuje.

  • fajn dávkování a konzistence
  • pozorovatelný efekt
  • příjemná vůně
  • Cena


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.12.2013 20:45:37

Na sérum jsem narazila tenkrát čistě náhodou na internetu. Jelikož mám Estée Lauder velice ráda a mám s ní jen ty nejlepší zkušenosti neváhala jsem. Balení je klasické a luxusně vypadající, obal pevný a navíc oceňuji pumpičku na aplikaci, kterou třeba u nočního séra postrádám. Co mě baví je i vůně. Jemná a osvěžující. Připomíná mi vůni citrusů. Sérum jsem chtěla vyzkoušet zejména proto, že bojuje proti nedokonalostem na pleti. Ačkoli mě větší nedokonalosti ani rozšířené póry příliš netrápí, sérum slibuje i omezení šupinatění pleti. To mě naopak neustále trápí v oblasti nosu. Musím říci, že sérum je velice příjemné. Po nanesení je pleť krásné jemná a hebká. Připadá mi jako by byla pokryta jemným filmem. Šupinatění se od užívání výrazně zlepšilo, zmenšení pórů posoudit nemohu, jelikož s nimi výrazné problémy opravdu nemám. Sérum mohu za sebe doporučit. Cena je sice vyšší, ale za kvalitu si ráda připlatím.

  • Praktický pumpičkový aplikátor
  • Vůně
  • Pozitivní účinky na pleť
  • Vyšší cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Z tohoto séra jsem velmi nadšená. Je to moje první věc od EL a určitě si koupím ještě další věci. Pleť mám díky tomuto séru sjednocenou a navíc má krém nádhernou citronovou vůni, která mě neuvěřitelně potěšila :) Pupínky moc nemám, jednou za čas se mi nějaký sice objeví, ale na pupínků nevidím žádnou změnu, ale sjednocení pleti si nemůžu vynachválit! Žádné fleky ...

  • Vůně
  • Obal
  • Sjednotí pleť
  • Žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Sérum je jemné, hydratuje, vyhladí, stáhne nedokonalosti a zmenší póry. Pleť je po něm jemná a hladká, dá se říct dokonalá na dotek, ovšem jenom na chvilku, efekt trvá pouze pár hodin, stejně jako u podkladových bází pod make-up, které jsou ovšem mnohem levnější. Cena nepoměrně vyšší než kvalita. Jsem ráda, že jsem vyzkoušela, ale příště nekoupím.

  • pocit dokonalé pleti
  • chvilkové zlepšení kvality pleti
  • vysoká cena
  • krátkodobí efekt


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.4.2013 09:36:26

Tento výrobek mám velmi ráda,je užasný pod make-up a krásně vyhlazuje :-)Má jemnu okurkovou vůni a vyhovuje mi i balení s krásnou zlatou pumpičkou :-)Pleť je provoněná,hebká,vyhlazená,hydratovaná,na něj dám ještě krém ze stejné řady a bomba:-)recenzi mam na blogu http://kinkypinkyh.blogspot.cz/. Určitě ho chci zase znovu :-))

  • Všechno
  • Nic


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.11.2012 10:34:03

Výborný produkt, který používám zejména v létě, kdy potřebuji matovat t-zonu. idealist je serum, které se výborně hodí na vyhlazení pleti před nanášením makeupu, ale i jako péče spolu s krémem. Už při nanášení cítíte i vidíte na pleti rozdíl. Tady platí, že kvalitu se holt platí a zatím jsem nenašla žádnou levnější alternativu. Navíc je mi hodně příjemná i svěží parfemace.Idealist je jedna z mých stálic.

  • vyhlazuje pleť již při první aplikaci a příjemná konzistence
  • žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 5.11.2012 10:03:39

Tento výrobok je fantastický a ja ho milujem. Výsledky po používaní sů presne také, ake výrobca sľubuje. V žiadnom prípade neurobí lacný produkt z drogérie tů samu službu. Je určený na rozšírene póry u mastnej pleti. Nie na rozšírene pleti z dôvodu predčasného stárnutia pleti, kde bola zanedbaná péče. Cena je síce vysoká, ale mne balenie 100ml vydržalo 12 mesiacov a nijak som nešetrila pri nanášaní. Zakůpený za cca 100€. Za tů krásnu pleť mi stojí. Tvrdiť, že nefunguje, je to samé ako držať diétu, schudnůť, potom sa vratiť k zlým stravovacím návykom a povedať, dieta nezabrala. Pokiáľ sa výrobok prestane používať, logicky prestane fungovať.

  • Funguje
  • Cena


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.9.2012 15:33:00

Z tohoto séra jsem byla víceméně zklamaná, protože nenabízí nic, co by se nedalo koupit v drogerii za zlomkovou cenu. Měla jsem naštěstí jen to malé balení. Pro mě spíš podprůměr, pleť to mírně vyhladí, póry trošku zmenší, ale za cenu zvýšeného ucpávání pórů a také se mi pleť leskla víc než obvykle. Moc se mi nelíbila ani ta umělohmotná silikonová textura báze, bylo mi to nepříjemné už na prstech. Znovu už nepořídím.

  • žádné
  • cena
  • pleť se leskne
  • ucpává póry


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Já jsem s tímto přípravkem naprosto spokojená.Rozhodně bych ho nesrovnávala s Dermacolem.Tento produkt není ozdravující, ale má póry zakrýt, vyhladit pleť a připravit ji na make up.A to splňuje stoprocentě.Stačí jen malé množství, takže při zakoupení malého testru vám i ten vydrží dlouho.U velkého balení mi vyhovuje dávkovací pumpička.EL je kosmetika pro náročné, proto i cena je vyšší.

  • výborný podklad
  • zmatňuje
  • vyhlazuje
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tento krém používám jako podklad jen lokálně v místech, kdě mám rozšířené póry. Ty potom nejsou pod make-upem vůbec viditelné a i bez make-upu stačí pleť jen přepudrovat. Dlouho jsem něco tak účinného hledala. Stačí ho malé množství, lehce se roztírá a vyhlazuje, make-up na něj velmi dobře sedí. Vůně je příjemná, pleť vydrží svěží.

  • vyhlazuje a stahuje póry
  • lze použít místo báze
  • nehrudkuje
  • nemá


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.6.2012 00:49:24

Naštěstí jsem objednala pouze vzorek 7ml za 249Kč a jsem ráda, neboť kdybych ho zakoupila ve standardní velikosti za ty peníze, tak asi brečím.Nesplňuje absolutně to co hlásá v názvu: minimalizovat póry.Ano je skvělý jako podkladová báze, vyhladí, zmatní,ale stejnou službu udělá dermacol za zlomek ceny.takže pro mě zklamání

  • použití jako báze
  • klamavá reklama
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Konzistencí budí přípravek podezření, že jde pouze o silikony nacpanou bázi pod make-up ... a možná je to i pravda. Nicméně jako báze funguje opravdu bezvadně, nesrovnatelně třeba s bází od Dermacolu - pleť mi po ní vydrží hebká a -především - nemastná celý den. Kdybych smýšlela "idealisticky," dokonce bych i řekla, že se mi póry trochu zmenšily, ale zcela jistá si tím nejsem. Samozřejmě cena je vysoká a mám Idealist jen kvůli tomu, že jsem ho sehnala v bazaru.

  • skvělé jako báze pod makeup
  • cena


Další recenze od 6.4.2012 20:11:35

Velice užitečný přípravek v případě černých teček, při použití čistící masky (tím odstranění černých teček), nanašení tohoto séra se černé tečky znovu nevytváří, celkově zlepšuje kvalitu pleti pokud máte problém s pupínkama. Lehčí konzistence, spíše taková gelová, vhodná i na léto.

  • zlepšení pleti
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 5.4.2012 15:20:24

Tento produkt jsem dostala ,jako dárek, protože jinak bych si něco tak drahého v životě nekoupila. Sice tento krém nebo gel není špatný- vyhlaí pleť a trošku vyrovná nedokonalosti, ale to můžete dosáhnout i bází pod makeup za pár korun. Efekt je jen krátkodobí, pár hodin si užijete jemnější a hladší pleti, nečekejte ,že pleť bude krásná ,jak z photoshopu. Výrobek je celkem povedený, ale cena je neúměrná.

  • zjemní vrásky a póry
  • vyhladí pleť
  • je málo hydratační
  • efekt vydrží pár hodin
  • vysoká cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.3.2012 11:55:07

Sérum je na silikonové bázi, takže jsem očekávala vyhlazení pórů. Myslím, že to Idealist od EL celkem splňuje. Na pleti jsem ho nijak zvlášť necítila a ani výrazně nezanáší póry. Opět ale nečekejte zázraky. Nesedla mi parfemace, která má být "asi" osvěžující.

  • efekt vyhlazení pleti
  • neucpává póry
  • cena
  • parfemace



věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.3.2012 23:35:16

výrobce se kasá, že tohle sérum během 4 týdnů zredukuje viditelnost pórů o 69%, pleť bude vyhlazené a zářivá, see it, feel it, have it now..with Idealist. řeknu vám to narovinu - nic z toho se nestane. dokonce jsem překvapená, že EL zařazuje Idealist do péče o pleť, osobně na něm nic pečujícího neshledávám. každopádně jako podklad pod make-up ho používám neskutečně ráda, samozřejmě s dávkou hydratačního krému navrch. Idealist má typickou silikonovou konzistenci, takže je pleť ihned po použití hlaďoučká a póry stažené. po pár minutkách máznu svůj oblíbený denní krém. make-up se pak nádherně nanáší, lehce roztírá a takto nalíčená pleť vypadá o 100% líp, než bez Idealistu. jednoduché, že? večer pak svůj hladký obličej smyjete a pozdravíte svoje rozšířené póry. k dostání balení 30, 50 a 100ml. nezpůsobuje pupínky, moje mastná a problematická pleť ho snáší velmi dobře. jako báze pod make-up boduje, jako pečující sérum ho absolutně nevnímám.

  • dočasně vyhlazuje a rozjasňuje pleť
  • dočasně stahuje póry
  • skvělý podklad pod make-up
  • neucpává póry
  • prodlužuje výdrž make-upu
  • příjemně citrusově voní
  • praktické balení s pumpičkou
  • lehce matuje
  • veškeré jeho účinky trvají jen dokud si neumyjete obličej
  • cena je nepochopitelně šílená


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené