Benefit High Beam Highlighter recenze a zkušenosti

Rozjasňovače Benefit High Beam Highlighter
Rozjasňovače Benefit High Beam Highlighter  - obrázek 1
Rozjasňovače Benefit High Beam Highlighter  - obrázek 2
Rozjasňovače Benefit High Beam Highlighter  - obrázek 3
5 4.6 13
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 77% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 320 - 900 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Benefit

Recenze produktu
Benefit High Beam Highlighter

Další recenze od 12.3.2012 08:34:08

Nejlepší rozjasňovač, který jsem kdy měla. Krásně pleť projasní a dlouho vydrží, používám na lícní kosti, ale často i pod obočí nebo mezi nos a horní rty... Určitě dodá makeupu jiný rozměr. Oceňuji, že je tekutý, protože se více leskne. Konzistence je příjemná a nanáší se velmi snadno prsty. Lehce narůžovělá barva se shimmerem.

  • multifunkčnost - pro projasnění celého obličeje lze míchat s makeupem
  • krásný lesk
  • velké balení vydrží dlouho stačí totiž použít malé množství
  • výdrž
  • Cena


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.3.2012 10:00:49

miluju, miluju, miluju HighBeam! rozjasňuje naprosto dokonale, má krásný ledově růžový odstín, který splyne s odstínem mojí pleti ve všech stupních opálení. neobsahuje velké třpytky, z obličeje nemizí. používám ho i do vnitřních koutků očí, a kromě toho, že nádherně prozáří pohled, absolutně nedráždí. jen bych upřednostnila balení s pumpičkou místo "laku na nehty".

  • neobsahuje velké třpytky
  • nemizí z obličeje
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 12.4.2012 13:18:40

Nejlepší rozjasňovač, který jsem kdy zkoušela a to já jsem rozjasňovačema skoro posedlá :) Nádherně splyne snad s každým tónem pleti a dá se použít na celý obličej (pokud chci rozzářit celý obličej, přimíchám trošku do makeupu, nebo nanesu na místa, která chci pouze lehce projasnit a na ně nanesu makeup, ale nejčastěji nanáším na makeup na lícní kosti). Cena je vyšší ale balení vydrží věčně. Používám skoro každý den už snad rok a půl a pořád mám skoro polovinu!!

  • hodí se pro všechny tóny pleti
  • univerzální
  • dlouho vydrží
  • balení ,,laku na nehty"
  • cena


věk
35-44


dehydratace
střední

Další recenze od 3.6.2012 10:15:15

Velmi dobrý rozjasňovač, lepší jsem zatím neměla. Vyhovuje mi krémová textura. Jen mam trochu problém při nanášení přes pudr, občas se mi stává, že výsledný efekt vypadá trochu nejednotně. To ale není vina produktu. Neobsahuje třpytky, lze ho použít i na denní nošení.

  • jemný lesk
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.6.2012 10:57:32

Jsem snědá brunetka a tak High Beam čeká na svou chvíli, na zimu. Je na mě v letním období moc ledově růžový, místo něj používám Sun Beam a Girl meets pearl. V zimě je skvělý jako rozjasňovač do koutku oka a míchám ho s make-upem pro zářivý vzhled. Ubývá mi docela pomalu.

  • výdrž
  • malinké třpytky
  • nevhodný pro snědší plet


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.9.2012 15:58:51

Musím říct, že jsem z této tvářenky měla velký strach. Nedokázala jsem si představit aplikaci a barva mi přišla taková pohádková. Pro mě nepoužitelná. Neodalala jsem a nechala si ji poslat. Je nádherná. Nesmí se to s ní, ale přehnat. Vytváří na tváři zvláštní efekt, který jen těžko docílíte něčím jiným. Běžně ji teda nepoužívám, líbí se mi na večer. Krásně rozzáří tváře. Aplikace vyžaduje trošku zručnosti. Balení je velice zajímavé a vtipné.

  • rozzáří pleť
  • dobrá výdrž
  • zajímavé balení
  • pro někoho neobvyklá aplikace
  • vysoká cena u nás
  • horší dostupnost


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.7.2013 14:02:12

Absolutní špička mezi rozjasňovači.. krásně rozzáří a rozjasní pleť. Vydrží strašně moc dlouho, už ho mám přes rok a pořád vůbec neubývá. Jen by ještě mohl nějak hezky vonět, nevoní totiž nijak. Velkým mínusem je strašlivá cena teda tady u nás, z toho důvodu bych si ho již zřejmě nepořídila. Ale zase na druhou stranu za tu cenu stojí.

  • krásně rozjasní
  • rozzáří pleť
  • jemné třpitky
  • vydrží moooc dlouho
  • cena


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.11.2013 00:30:53

S High Beamem moc spokojená nejsem, ale to spíše ze subjektivních důvodů. Myslím, že na mém obličeji vypadají lépe teplé barvy, což tato stříbro-růžová úplně není. Vydrží na tváři celý den, což je super, a projasnění je opravdu viditelné. Co mi ale hodně vadí, je aplikace. Výrobek mám asi rok a půl a za tu dobu se mi strašně moc rozjasňovače usadilo na hrdle, takže jej musím neustále utírat. Navíc se rozjasňovač stal hustším (zavírám ho pořádně), takže když otevřu lahvičku, štěteček vypadá jako v deset let starém laku. Myslím, že za tuhle cenu se dají koupit lepší kousky.

  • Projasnění
  • Vydrží celý den
  • Aplikace
  • Vysychá
  • Cena


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.2.2014 23:42:00

High Beamu jsem se tak trošku bála, nemám ráda nic moc tekutého a nejradši mám vše v "presované" formě. Proto bylo překvapením, když jsme se s High Beamemi rychle skamarádili a on se stal mým výrobkem na každodenní líčení. Odstín mi vyhovuje. Jediné co bych vytkla je tvrdý štěteček, myslím, že s měkčím kartáčkem by byla aplikace přesnější.

  • ostín
  • výdrž
  • nemá třpytky
  • kartáček


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 9.7.2014 12:54:42

Nejlepší rozjasňovač, jaký jsem vyzkoušela. Nejdříve jsem se bála jeho tekuté konzistence, ale nanášení je opravdu jednoduché. Dodá tváři jemný, přirozený jas, nic přehnaně třpytivého to není, takže skvělý na denní líčení. Vydrží opravdu celý den. Cena je vyšší, ale balení vydrží věčnost, takže se rozhodně vyplatí.

  • přirozeně projasní
  • neobsahuje velké třpytky
  • dobrá výdrž
  • balení vydrží dlouho
  • vyšší cena


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.7.2014 01:31:35

Tento rozjasňovač mám moc ráda. Výdrž je alespoň u mě celodenní, což je super, nikdo se nechce domalovávat x krát denně. Ráno ho nanesu a ještě večer ho mám na sobě na stejných místech, kam jsem ho nanesla. Velmi se mi líbí, že neobsahuje žádné velké třpytky, ale jemné a maličkaté, takže vypadá moc hezky. Jelikož je to taková růžovo-stříbrná barva používám ho převážně přes zimu, na jaro-léto-podzim mám raději teplé rozjasňovače. Moc se mi také líbí balení, které vypadá jako lak na nehty. Nemám vůbec co vytknout.

  • balení
  • výdrž na pleti
  • balení vydrží opravdu velmi dlouho
  • univerzální pro všechny typy pleti
  • třpytky jsou maličkaté
  • cena v ČR


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.7.2014 20:32:14

Opravdu dobrý rozjasňovač! Nejdříve jsem tomuto produktu moc nevěřila, ale po vyzkoušení můžu jen souhlasit s většinou recenzí. Tento rozjasňovač nejenže opravdu rozjasní (ne jako některé jiné rozjasňovače :D), ale zároveň na pleti vypadá velmi přirozeně. Konzistence je taky super, takže k tomuto produktu nemám co dodat ;)

  • jemnost
  • přirozenost
  • opravdu rozjasní :-)
  • cena


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.2.2015 11:04:39

S High beamem jsem moc spokojená. Je to jeden z nejlepších rozjasňovačů vůbec. Stačí ho opravdu málo, takže balení vydrží snad věčně. Má krásnou narůžovělou barvu s lehkým shimmerem. Na pleti vypadá přirozeně a nádherně prozáří. Kdyby bylo balení s pumpičkou byl by asi praktičtější, ale i tak je hezky jednoduché a bytelné.

  • Rozjasní
  • Přirozený
  • Nic


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené