Benefit They're Real! Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Benefit They're Real! Mascara
Řasenky Benefit They're Real! Mascara - obrázek 1
Řasenky Benefit They're Real! Mascara - obrázek 2
Řasenky Benefit They're Real! Mascara - obrázek 3
5 3.9 22
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 50% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 90 - 830 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 22 recenzí
  • Výrobce Benefit

Recenze produktu
Benefit They're Real! Mascara

věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 22.6.2012 23:00:22

Protože Bad Galbyla dlouho mojí nejoblíbenější řasenkou, byla jsem natěšená i na novinku od Benefitu They're real! Bohužel mě čekalo nemilé překvapení - umělý kartáček, se kterým se mi řasy skoro vždy slepí a není to ono. Jenže se stala č. 1 - lepší řasenku jsem nikdy v životě neměla a mám už x-té balení. Dělá mi božské řasy, vypadá to, že jsem se s tolika dlouhými už narodila. Navíc, na rozdíl od levnějších, mi vydrží barvit stejně třeba i rok, takže se investice vyplatí a má opravdu vysoký pay-off. Nežmolkuje. Díky kartáčku nabarvíte do poslední řasy. Je hodně velký držák, odličuji jí olejem, jinak to nejde. Dřív jsem řasenky střídala cca po měsící a půl, kdy houstly, s touhle koupím jednou za 9 měsíců nové balení a je vystaráno.

  • vydrží dlouhou dobu a nehoustne
  • výdrž
  • dělá nádherné řasy
  • dostupnost jen v Sephoře


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 24.6.2012 12:38:45

Tuto řasenku jsem si velmi oblíbila, protože skutečně zvýrazní řasy a jsou podobné umělým :) Efekt se mi nezdá přehnaný, přesto řady hodně zvýrazní a zahustí. Chvíli mi trvalo, než jsem se s ní naučila, ale už mi jde zvýraznit každou řasu zvlášť a vykouzlit magický pohled :) Vydrží celý den, nedrolí se, neobtiskuje se. Jak dá očekávat, trošičku hůře se odličuje. Doporučuji hlavně na párty a večerní akce. Koupím si ji znovu, ideálně až bude v Sephoře 20% sleva.

  • super husté řasy
  • dlouhá výdrž
  • výrazné řasy
  • cena


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 2.11.2012 12:17:59

They're real! jsem si koupila v UK, kde vyšla asi na 600 + k ní byla cestovní verze zdarma. Musím přiznat, že ze začátku jsem z ní byla nadšená. Byla sice trošku "mokřejší", ale to mi nevadilo, vzhledem k tomu, že jsem měla řasy až do nebes. Byla jsem rozhodnutá si ji pořídit znovu, i přes tu cenu. Jenže... v UK jsem byla 20. srpna, nyní je 2. listopadu a řasena je úplně suchá. Ale úplně. Takže nyní se už taková bomba nekoná, přestala jsem ji používat a jsem pěkně naštvaná, že ten svůj ideál musím opět hledat někde dál.

  • kartáček
  • prodloužení
  • krásné řasy
  • efekt umělých řas
  • neuvěřitelně rychle vyschne
  • cena


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 2.11.2012 15:22:09

Řasenku Thery´re real jsem měla 2 x. Jednoznačným bonusem je určitě efekt umělých řas, na druhou stranu je to ale i nedostatek, pokud chcete mít řasy krásné a dlouhé, ale přirozené - tzn pokud chcete mít na očích efekt hustých, dlouhých a ležérně nedbalých řas, tak s touto řasenkou toho nedocílíte. Doporučila bych ji proto spíše na večer, kdy chcete mít řasy vyskládané jako vojáky :). Hůře se odličuje, ale to lze u kvalitnějšího produktu očekávat. Nedrolí se a nedělá nehezké šmouhy na mastnějších víčkách či pod nimi. Doporučuji se zaměřit na naprosto skvělý a jedinečný kartáček, resp jeho hlavičku, se kterou nalíčíte i tu nejmenší řasu. Za mě tedy práce s řasenkou super, efekt trošku "umělohmotný".

  • efekt umělých řas
  • speciální kartáček - poradí si i nejmenší řasou
  • ve srovnání s jinými řasenkami poměrně rychle vysychá
  • efekt umělých řas


Další recenze od 11.12.2012 13:48:04

Nedávno sem si ze zvědavosti tuto řasenku koupila a mohu říct, že je to ta nejlepší řasenka kterou sem kdy měla. Řasy oddělí, neslepí, prodlouží a vytvoří efekt umělých řas. Vydrží celý dne aniž by se drolila. Konzistence, množství a složení mi taktéž vyhovuje určitě si jí koupím znovu!!

  • vše
  • nic


Další recenze od 19.2.2013 13:34:29

Ahoj, řasenku jsem si koupila na základě kladných recenzí, ale musím říct, že za tu cenu není nějak úžasná, čekala jsem tedy víc. Zatím nejlepší řasenka, kterou jsem měla a vyzkoušela jsem jich mraky např. i od Heleny Rubinstain, je docela obyčejná a levná Colosal od Maybelline voděodolná, která se nanáší líp než Benefit, víc prodlouží a zahustí asi stejně.

  • trochu prodlouží
  • nerozmazává se
  • cena
  • dělá hrudky


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 2.11.2013 23:47:07

Od této řasenky jsem očekávala naprosto dokonalé řasy. Svoje mám dlouhé, docela zatořené a bezproblémové. Mám ovšem ráda hodně výrazné řasy, takže tři vrstvy + pročesání jsou u mě běžná rutina. Na začátek přiznám, že s řasenkou nepracuji dle benefiťáckého instruktážního videa. Klasicky otřu bambulku na konci a začnu řasy pročesávat a "namačkávat nahoru. Řasenka začala optimálně pracovat asi po týdnu, kdy se její konzistence stala o chlup méně tekutou. Vysržela mi až do vypotřebování bez žmolků.

  • Nežmolkovatí
  • Intenzivní černá
  • Dobře pročeše
  • Neslepuje
  • Lze vytvořit přirozené i výrazné řasy
  • Na začátku mírně slepuje
  • Je nutné otírat bambulku


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 7.2.2014 23:36:05

Mám druhé balení této řasenky a ta první mi vydržela skoro rok! Samozřejmě, že jsem jí střídala s jinými, ale nikdy nevyschla a stále krásně barví. Řasy odděluje, prodlužuje, zahušťuje neopadává a je opravdu krásně černá. Pokud si člověk trošku vyhraje lze dosáhnout opravdu dramatických řas. Koupě téhle řasenky jsou dobře utracené peníze. :) Já jí budu kupovat znovu a znovu.

  • odděluje
  • prodlužuje
  • krásná černá barva
  • výdrž
  • neopadává
  • nevysychá
  • kartáček
  • žádné


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 2.3.2014 15:56:47

Tato řasenka je jedna z mých nejoblíbenějších. Nejprve jsem jí vyzkoušela v mini verzi, kterou jsem dostala v zahraničí k nákupu zdarma a jelikož mi opravdu velmi vyhovovala, tak jsem se rozhodla si jí pořídit v plné velikosti a vůbec toho nelituji. Za tu cenu se opravdu vyplatí. Nejen, že řasy krásně zvýrazní, prodlouží a i natočí, ale vůbec neopadává pod oči, nerozmazává se a její výdrž je skvělá. Mini verze mi při každodenním používání vydržela necelých 5 měsíců a plná verze ta mi vydrží i skoro celý rok. Teď mám druhé plné balení a to mám už 8. měsíců a pořád je skvělá a vůbec nezasychá. Kartáček má umělý a to mi velmi vyhovuje. Na přirozené řasy mě moc neužije, takže pokud chci opravdu výrazné řasy, tak sahám jedině po umělých kartáčcích. Této řasence nemám vůbec co vytknout. Je jedna z nejlepších a to jsem řasenek vyzkoušela opravdu mnoho.

  • cena
  • krásně zvýrazní a prodlouží řasy
  • výdrž řasenky
  • dostupnost


Další recenze od 11.3.2014 23:08:50

řasenku jsem si koupila, protože jsem si s ní v sephoře vytvořila ooobrovské řasy, ale doma už to tak super nebylo, tedy po pár měsících, protože hrozně rychle vyschla a bylo po nádheře, vlastně dřív než jiné mé řasenky a ten správný efekt měla jen nějakou chvíli, kdy nebyla ani moc tekutá ani moc suchá, což zas tak dlouho nebylo. Takže u mě poměr cena výkon nevyhovující.

  • řasy krásné, dlouhé
  • obal hezký
  • rychle vysychá


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 28.3.2014 13:21:25

S touhle řasenkou jsem opravdu moc spokojená, kéž by tak byla o trochu levnější :D. Řasy krásně natočí, nelepí, nedrolí se, nedělá žmolky a opravdu vydrží klidně celý den bez toho, abych jí navečer měla půlku spadlou pod řasami. Kartáček je velmi dobře tvarovaný a barva navíc nevysychá. Za mě veliká spokojenost, hvězdička dolů za tu cenu.

  • krásné řasy
  • cena


Další recenze od 4.5.2014 20:15:59

Má nejoblíbenější řasenka. Za prvé, miluji design produktů od Benefitu a They're real! není výjimkou. Jsem spokojená s gumovým katáčkem a co mě na něm nejvíc nadchlo je konec kartáčku, který řasy perfektně oddělí. Výdrž je perfektní, barva je perfektní, efekt je perfektní. Co mi ale vadí je to, že mi pokaždé řasenka poměrně rychle vyschne a mám pocit, že už mám tak tisícé balení. No, nic není dokonalé.

  • výdrž
  • kartáček
  • prodloužení řas
  • rychlé vysychání


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 3.9.2014 10:14:19

Tuto řasenku jsem si koupila na základě kladných recenzí na internetu. Byla to má první zkušenost se značkou Benefit a musím říct, že jsem byla okouzlena! Už po prvním použití se z ní stala jedna zných nejoblíbenějších řasenek. Kartáček je umělý a skvěle řasy pročeše, navíc na konci je taková zvláštní kulička díky níž krásně nadzvednete řasy a dostanete se i do uplného koutku oka. Řasenku vřele doporučuji

  • zahustí
  • prodlouží
  • neslepuje
  • nežmolkuje
  • nic


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 14.9.2014 11:29:21

Mám pouze malé cestovní balení, ale i tak jsem nadšená. Řasy krásně oddělí, zahustí a celkově vypadají skvěle. Řasenka se vůbec nedrolí, neobtiskává se, celkově jde docela těžko dolů. Řasenka asi není vhodná pro ty, které mají rády přirozené řasy, ne ty mrkací. Řasenka je zakončena malou bambulkou, na můj vkus tam zůstává až moc řasenky i po otření, takže ji moc nevyužívám. Určitě koupím normální balení, jsem nadšená.

  • výdrž
  • zahustí a natočí
  • velice kvalitní
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 18.11.2014 22:23:48

Řasenka je super, celý den se ani nehne a řasy krásně oddělí a prodlouží a je černočerná. Efekt zhuštění jsem nezaznamenala. Kartáček má super štětinky na konci, které zachytí i krátké řasy v koutku. Nemyslím si ale, že by to byl tak velký efekt, aby stál za 7x tolik, než kolik běžně dávám za řasenky. (Kupuji essence a nová Princesse mi přijde srovnatelná)

  • Super kartáček
  • dlouhotrvající
  • cena


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 11.4.2015 21:55:03

Nejdřív mě tahle řasenka ani moc nelákala, ale v akci 2+1 jsem je ji rozhodla vzít jako 3. produkt a nelituju. Krásně řasy zvýrazní. Jsou prodloužené a trochu objemnější. Moc nenatočí. Kartáček je super, krásně pročeše a oddělí. Dostane se i na kratší řasy. Obal je super. Jen ta cena nic moc, jsem ráda že jsem ji zkusila, ale zůstanu u levnějších. V řasenkách až takové rozdíly nevidím.

  • Výrazné řasy
  • Kartáček
  • Obal
  • Cena


věk
25-34

oči
modré

Tato řasenka je pro mě velkým zklamáním. Umělohmotné kartáčky mi bežně nevadí a nejsem k nim skeptická, ale s tímhle se mi prostě nepracuje dobře. Po nanesení řasenky musím řasy pročesat ještě jiným kartáčkem nebo hřebínkem, protože je mi vždy slepí. Více pročesání má akorát za následek ještě větší slepení a žmolky. Mám řasenku již druhý měsíc, takže dostala mnoho šancí, zezačátku byla konzistence až příliš tekutá, nyní je už poměrně dost vyschlá, takže příště peníze investuji jinam.

  • nerozmazává se
  • umělohmotný kartáček slepuje řasy
  • brzy vysychá a začne vytvářet žmolky
  • vysoká cena


Řasenku jsem koupila na základě recenzí a zkoušela ji poctivě několik měsíců, ale slibovaný zázrak jsem bohužel neobjevila. Kartáček je skutečně propracovaný, aby neslepoval, ale spíše učesával řasy, což je však asi jediná výhoda. Mám krátké a světlé řasy a tahle řasenka je nijak neprodloužila, nezhustila ani nezvýraznila. Za ty peníze nestojí, přestože podobný kartáček jsem u jiných značek nenašla.

  • dobře se odličuje
  • nedrolí se
  • vypadá pěkně i ve více vrstvách
  • neslepuje
  • kvalitní kartáček
  • odděluje řasy
  • neprodlužuje
  • natočení nedrží dlouho
  • cena


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 29.12.2015 22:46:32

Moje nejoblíbenější řasenka, uchvátila mně hned, jak jsem si ji dala poprvé na řasy. Chvíli mi trvalo, než jsem se ji naučila správně aplikovat. Řasy jsou po ní opravdu bohaté, prodloužené. Líbí se mi i nanášení. Nejprve aplikuji v horizontální poloze a poté ve vertikální, kdy řasy dokončí a nalíčí i malé, těžko přístupné řasy. Mokrá je tak akorát, štěteček skvělý.

  • bohaté. prodloužené řasy
  • skvělá aplikace
  • štěteček
  • vyšší cena


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 15.1.2016 11:58:42

Řasenku jsem dostala k nákupu v mini verzi a byla pro mě obrovským zklamáním! Neskutečně slepuje řasy už v první vrstvě, pokud se s ní snažíte řasy znovu pročesat, slepíte je čím dál více. Použít lze pouze v případě, že ještě vlhké řasy po nanesení pročešete navíc nějakým kartáčkem/hřebínkem na řasy. V tomto případě mi je ale řasenka k ničemu, jelikož kartáček tak nějak neplní svoji hlavní funkci a já musím řasy zvlášť znovu rozčesat. Pokud si s ní namaluji i spodní řasy, tak příšerně opadává, a to už po pár hodinách. Pokud sní náhodou usnete (třeba ve vlaku) máte ji napadanou pod očima, což mi žádná kvalitní řasenka jako třeba - EL, Bobbi Brown nebo Collistar, nikdy nedělala. Navíc se strašně špatně odličuje i micelárkou.

  • Opravdu černá barva
  • slepuje řasy
  • musím použít na rozčesání jiný kartáček
  • opadává a rozhodně celý den nedrží


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 6.12.2016 15:42:14

Jednu dobu jsem měla období, kdy jsem chtěla zkusit všechny produkty Benefit ze Sephory. Mezi nimi byla i tahle řasenka. Zezačátku jsem z ní byla nadšená, protože se mi s ní dobře pracovalo a dělala mi moc hezké řasy. Jenže mi už po cca dvou měsících hrozně rychle vyschla. A to i přesto, že jsem se snažila řasenku před vyschnutím hned po koupi zachránit tím, že jsem ji skladovala v lednici. Ani to bohužel nepomohlo a zase brzy vyschla.

  • Krásný obal
  • Dobře se mi s ní pracovalo
  • Vysychá
  • Cena
  • Dostupnost jen v Sephoře


Další recenze od 27.1.2017 09:24:50

S řasenkou se dobře pracuje, dělá krásné řasy, takže jsem se zaradovala. Ovšem během dne se ukázalo, že se obtiskává na víčka (trošku mastnější) a jak šíleně se obtiskla po hodině žehlení, hrůza. Takže pro mě bohužel nepoužitelná, opět zas a znovu návrat k Max Factor Masterpiece Max, která udělá skoro stejný efekt a na víčka se neobtiskává ani trochu a přitom jde daleko lépe odlíčit.

  • krásný efekt
  • dobře se s ní pracuje
  • špatně se odličuje
  • obtisky na víčka
  • cena - vzhledem k nedostatkům


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Avon Řasenka Infinitize

3.9 73% 11 recenzí

Hůře hodnocené