Rimmel Volume Accelerator Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Rimmel Volume Accelerator Mascara
Řasenky Rimmel Volume Accelerator Mascara - obrázek 1
Řasenky Rimmel Volume Accelerator Mascara - obrázek 2
Řasenky Rimmel Volume Accelerator Mascara - obrázek 3
Rimmel (109)
3.5 z 5 5 3.5 12
Celkem 12 recenzí


5 hvězd
27%
4 hvězdy
27%
3 hvězdy
27%
2 hvězdy
18%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
34 %

Recenze produktu
Rimmel Volume Accelerator Mascara

věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 12.2.2015 11:48:24

Tuto řasenku jsem si tenkrát koupila ,protože na ni byla samá chvála ale můžu říct,že natož ,že mě velké kartáčky nevadí ,tak tento ani náhodou než jsem se namalovala,tak jsem byla zapatlaná vůbec ta řasenka nezasychá je hrozně mokrá a vůbec bych si ji už nekoupila příšerný ale může každýmu vyhovovat jinak ale mě teda vůbec.. Takže u mě palec dolů.

  • obal
  • konzistence náplně


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 26.8.2014 19:01:20

Za mě velký propadák. Ač mám ráda velké štětečky, tak s tímto se mi prostě pracuje (líčí) špatně. Na štětečku zůstává neuvěřitelně moc barvy. Ale opravdu hromada barvy. To se mi u žádné ještě v takovém množství nestalo. Řasy nijak extra neprodlouží, spíše je nevzhledně slepí. Za mě osobně už nikdy NE! Má ale krásný obal. To jediné se ji musí nechat. ,

  • nic
  • moc barvy na kartáčku
  • slepuje řasy


věk
15-24

oči
šedé

Další recenze od 30.8.2013 11:33:27

Zatím pro mě nejlepší řasenka. Splní to, co slíbí a moje řasy jsou skutečně jakoby řasy mrkací panenky. Není příliš parfémovaná, jako některé řasenky skutečně smrdí chemií. Vydrží mi tak akorát než přijdu ze školy domů, rozhodně ne celý den, ale to mi nevadí. Nežmolkuje, nedrolí se. Nedráždí oči, ani když nosím kontaktní čočky.

  • Dodá velký objem i jemným řasám
  • Nedrolí se
  • Nežmolkuje
  • Nepáchne po "chemii"
  • Nedráždí
  • Trochu se časem omrkává- celý den nevydrží


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 30.5.2013 18:57:17

Byla to první řasenka od Rimmel, kterou jsem si koupila a rozhodně bych si ji koupila znovu, kdybych nedostala k narozeninám jinou :) Miluji velké husté kartáčky a tato řasenka přesně splňovala to, co jsem od ní čekala. Řasy krásně zvýraznila, prodloužila a zhustila. Nedrolila se, neštípala mě, ačkoli mám hodně citlivé oči. Navíc design obalu je úchvatný a jedinečný. Spojená černé a zelené se opravdu povedlo. A opravdu dlouho vydrží.

  • neslepuje
  • nedrolí se
  • prodlouží řasy
  • zhustí řasy
  • obal
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 30.5.2013 13:18:19

Řasenku jsem dostala dárkem, sama jsem neměla v plánu ji koupit. Má opravdu obří kartáček - já jsem zvyklá na velké kartáčky a i přesto se mi s ní ze začátku špatně manipulovalo. Chce to cvik, abyste z řasenky dostali to nejlepší a to mi vadilo. Výdrž řasenky je ovšem skvělá. Tato Rimmelka slibuje regeneraci řas a musím říct, že pokud máte nekvalitní řasy, opravdu vám pomůže. Znovu si ji ale určitě nepořídím - cena je vyšší než Scandaleyesky, které jsou určitě lepší.

  • regenerace a posílení řas
  • výdrž
  • špatná manipulace


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 12.2.2013 10:33:36

Tuto řasenku jsem dostala v balíčku od Rimmelu za výhru a musím říst, že jsem teda čekala více. Řasenka sice má velký kartáček, ale po otevření na něm byla velká vrstva řasenky, takže jsem ho musela několikrát otírat a až pak nanést na řasy. Moc to nepomohlo, jelikož pořád řasy slepovala a nedodala jim slibovaný objem. Až po vyschnutí ji používám jen na pročesání řas, pokud je to nutné.

  • obal
  • kartáček
  • slepuje
  • nedodá řasám objem
  • dělá žmolky


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 13.11.2012 01:40:41

Tahle řasenka mě bohužel docela zklamala. Sice jsou po ní řasy slibovaně delší, ale taky je poměrně dost slepuje, navíc i pomaleji zasychá. Aplikace není taky zrovna úchvatná protože kartáček je zbytečně velký. Takže příště se této řasence spíš vyhnu :)

  • cena
  • dlouhé řasy
  • slepuje řasy
  • pomaleji zasychá


Koupila jsem ji, protože ji měli za poloviční cenu a nalákalo mě i to, že slibuje regeneraci řas. Jsem ale dost zklamaná, vůbec mi nepřijde, že by zvětšovala objem, dělá jen to, co klasická řasenka, prodlouží a řasy jsou výraznější, ale o objemu se mluvit nedá vzhledem k tomu, že řasy hlavně na začátku dost slepuje. Myslím si, že je spousta jiných řasenek za nižší cenu, které udělají větší parádu. Zase se mi potvrdilo, že řasenky Rimmel jsou jedny z nejhorších.

  • líbí se mi design obalu
  • nedělá objem
  • slepuje řasy
  • cena vzhledem ke kvalitě


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 16.7.2012 11:34:55

S řasenkou jsem strašně moc spokojená. Řasy krásně natočí a neuvěřitelně prodlouží. Viditelně posílené řasy za třicet dní, jsem nějak zvlášť nezpozorovala. Mám je od přírody husté a silné. Dobře se odličuje. Akorát cena je pro mě vyšší, ale za tuto kvalitu si ráda připlatím.

  • extra dlouhé řasy
  • nejsou


věk
35-44

oči
zelené

S řasenkou bych byla jinak velmi spokojená, ale z důvodu velkého kartáčku, který mi prostě nevyhovuje, protože mám dost zapadlé oči, si ji znovu nekoupím. Tento typ štětinkového kartáčku je ale jinak super - řasy pěkně rozčeče a nemá tendenci slepovat. Stačí tři tahy a řasy jsou hned krásně dlouhé a výrazné a pěkně černé. Ještě mi ale trochu vadí, že z počátku řasenka nebírá hodně hmoty, takže je třeba před aplikací kartáček otřít, po pár použití je to už ale v pohodě. Kupodivu mi tahle řasenka také nemá snahu tolik černit a opadávat pod oko jako mnoho jiných. Zasychá na řasách tak akorát, moc rychle ne, spíš pomaleji. Obal je zajímavý, robustní, řasenka se dobře drží. Cena mi přijde zbytečně vysoká. Posílení a regeneraci řas nejsem schopná posoudit, protože ji používám nepravidelně. Odličuje se dobře.

  • krásné výrazné a rozčesané řasy
  • zajímavý obal
  • neopadává a nečerní tolik pod oko
  • pro mě příliš velký kartáček
  • cena
  • zpočátku je třeba kartáček před aplikací otírat
  • má tendenci trochu vysychat



věk
25-34

oči
hnědé

Řasenka dělá přesně to, co slibuje, totiž dodá řasám objem a krásně je natočí. Pokud chcete docílit kočičích očí, sáhněte přesně po téhle. Jedinou nevýhodou, která je vlastně zároveň největší výhodou, je objemný kartáček. Mně osobně se s ním špatně manipulovalo - většinou mi opatlá celé horní víčko, takže pak opravuju vatovými tyčinkami. Kromě této "kosmetické vady" je ale Volume Accelerator jedna z nejlepších řasenek, které jsem kdy měla, a určitě si ji pořídím znova.

  • nádherně natočí řasy
  • kočičí look
  • špatná manipulace


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Rimmel Retro Glam Mascara

3.6 65% 12 recenzí

Hůře hodnocené