Bione Cosmetics Balzám na rty Cannabis recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Bione Cosmetics Balzám na rty Cannabis
Balzámy na rty Bione Cosmetics Balzám na rty Cannabis - obrázek 1
Balzámy na rty Bione Cosmetics Balzám na rty Cannabis - obrázek 2
5 3.5 12
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 50% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 40 - 70 Kč
  • Kvalita obalu 3.6
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Bione Cosmetics

Recenze produktu
Bione Cosmetics Balzám na rty Cannabis

věk
35-44

Další recenze od 1.4.2013 22:48:07

Tento balzám mě zklamal. Kupovala jsem ho na doporučení, takže jsem od něj hodně čekala, slibně vypadá i složení. Bohužel mi na něm ale až moc věcí vadí. V první řadě parfemace, která je přehnaně silná, balzám je opravdu hodně voňavý a když si rty náhodou trochu olíznu, mám pocit, jak kdybych měla v puse parfém. Už kvůli tomu mám chuť hned po nanesení balzám setřít. Ani konzistence mi nepřijde kdoví jak skvělá, mohl by být maličko tužší, hutnější, déle na rtech vydržet. Neříkám, že vůbec nehydratuje, ale je to spíš jen chvilková úleva než opravdové zvláčnění rtů. Pochválit nemůžu ani balení, je zbytečně obrovské (22 g), tyčinka tlustá, připomíná mi to spíš lepidlo v tyčince než balzám. Je mi trochu líto dávat mu tak nízké hodnocení, ale opravdu mě nenapadá, co bych na něm mohla vyzdvihnout, celkově mi bohužel není příjemný.

  • pro mě osobně vlastně žádné
  • silně přehnaná parfemace
  • příliš velké balení
  • na rtech příliš dlouho nevydrží
  • konzistence - mohl by být tužší a hutnější


věk
25-34

Další recenze od 21.8.2013 21:46:11

Tento balzám je velmi průměrný, na rtech je nepříjemný a v podstatě ani moc nehydratuje. Vhodný bude spíš pro "bezproblémové" rty, nikoli pro takové, které potřebují pořádnou hydrataci. Parfemace je na čuch celkem příjemná, v puse už tolik ne :-) Výhodu spatřuji v poměru cena - velikost a také ve složení, které je bio.

  • velké balení za rozumnou cenu
  • přírodní složení
  • nepříjemný na rtech
  • slabá hydratace


Další recenze od 21.8.2013 23:27:19

Jeden z těch lepších balzámů na rty! Mám ho ráda. Mnohdy mi pomohl s vysušenými(,ale opravdu vysušenými!) rty a koutky. Krásně rty promastí a zanechává je jemné a vláčené. Balení je také ok. Navíc mi balzám opravdu, ale opravdu dlouho vydrží(, jak je na obalu napsáno: až 1400 použití:D). Jediné co bych mu vytkla je parfemace.Není tak hrozná, ale mohla by být jemnější... Mě tedy opravdu vyhovuje a za tu cenu stojí ho vyzkoušet!

  • zanechává jemné rty
  • cena
  • velikost
  • parfemace


věk
25-34

Další recenze od 28.12.2013 20:22:37

Velké plus tohoto balzámu spočívá ve složení. Balzám obsahuje hojivý a regenerační olej z konopí, vitamín E, UV filtr, kokosový olej, mandlový olej, ricínový olej. Jedná se o český bio výrobek. Neobsahuje parabeny ani silikony. Poměr cena/obsah (59kč/22ml) je velmi příznivý. Balzám se lehko nanáší, i když ho nosíte v kabelce v zimě - neztuhne. Parfemace mi nevadí. Přiznávám, že nemám větší potíže se rty, tak mi tento produkt nesmírně vyhovuje. Určitě doporučuju. Navíc píšou, že vydrží 1400 použití, kdo by to ale počítal :D

  • český výrobek
  • příjemné nanášení
  • složení/bio kvalita
  • cena/obsah
  • dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 6.2.2014 10:34:50

Zkoušela jsem ho poprvé, když jsem měla kvůli rýmě opravdu vysušené rty a doufala, že to balzám spraví, ale nic se nestalo. Pak jsem ho používala normálně a nějaká extra hydratace se taky nedostavila. Mám pocit, že na rtech vydrží jen pár minut a pak musím natřít znova. Na to, jak fajn složky obsahuje mi tedy s vysušenými rty nedělá nic. Proti vůni nic nemám, i když jsem si na ni musela zvyknout. Konzistence je na mě až moc mazlavá. Tak za mě teda rozhodně ne, zůstávám věrná klasickému Jelenímu loji.

  • bio kvalita
  • velké balení
  • nehydratuje
  • nepomáha na vysušené rty


věk
25-34

Další recenze od 10.3.2014 09:33:57

Já trochu nechápu ty negativní recenze výše, ale jen to svědčí o tom, že jsme každá jiná a každé pleti (a rtům) sedne něco jiného. Za mě je toto bezkonkurenčně nejlepší balzám na rty, který jsem vyzkoušela. Ačkoliv jsem dříve hodně trpěla na opary, od té doby (cca 1/2 roku) co balzám používám, neudělal se mi ani jeden. Je mastnější - což mi vyhovuje a skvěle hydratuje rty. Je super i pod rtěnku, musí být ale v tenké vrstvičce. Je krásně měkký, i v zimě, a lehce se nanáší. Jediné co mu musím vytknout, je zbytečně silná parfemace, což by někomu mohlo vadit. Značná výhoda je velké balení, které skutečně vydrží dlouho. Za mě jednoznačně ANO!

  • Cena, množství, přírodní složení, hydratace, lehké nanášení
  • Špatná dostupnost, parfemace


Další recenze od 15.3.2014 10:28:35

Za mě je to nejlepší balzám na rty, jaký jsem kdy vyzkoušela. Je krásně měkký i v zimě, takže ho netahám po rtech. Nádherně hydratuje a zanechává lesk. Má obří balení, takže to byl trochu šok při prvním nanášení, ale zvykla jsem si :-) Má docela výraznou parfemaci, což může někomu vadit, ale časem si už toho tolik nevšímám. Po vypotřebování si ho koupím znovu, už nebudu dávat peníze za klasické balzámy, protože tento je vážně jedinečný!

  • hydratace
  • lesk


věk
15-24

Tak tahle pomáda je za mě absolutní propadák. Netuším co je na něm oproti ostatním jinak ale jediné co udělá je že rty zmastí a tím pádem dodá lesk. Avšak ten tuk jaksi nepadá na ornou půdu, okamžitě se ze rtů vytrácí, vůbec nemám pocit promazaných rtů, o nějaké ochraně nemůže být řeč. Navíc jsem koupila velké široké a musím poznamenat velmi nevzhledné balení s milionem zákoutí kde se chytá špína z běžného nošení všude možně po ruce.

  • nic mne nenapadá
  • absolutně neplní to co má


věk
25-34

Další recenze od 23.2.2015 11:05:00

Tento balzám mě překvapil moc příjemnou vůní, bála jsem se, že bude smrdět jako jiné produkty s konopím a ono ne, na rtech je moc příjemný, hydratuje, vydrží mi na nich docela dlouho, balení je obrovské, 17 ml, píší na něm, že vystačí na 1000 použití, tyčinka je široká, takže se kapku hůř nanáší na rty, ale naštěstí nebarví takže můžu i přetáhnout, rty se po něm lehce lesknout, jako plus beru i jeho přírodní složení

  • přírodní
  • vůně
  • cena
  • balení
  • dostupnost


věk
15-24

Další recenze od 17.6.2015 08:44:47

Mám kelímkovou verzi. A s balzámem se nekamarádíme. Na můj vkus je příliš silně parfemovaný a ani mi nevoní (a už vůbec ne v puse). Balzám mi rty při častějším používání dokonce i vysušuje, takže žádný zázrak. Je to fakt škoda, protože jsem si ho kupovala kvůli mnoha dobrým recenzím a docela slibnému složení. A je ho děsně moc (25 gramů).

  • slibné složení
  • nevoní mi
  • spíš vysušuje


věk
15-24

Tento balzám hydratuje tak průměrně. Co mi ale vadí je jeho parfemace, přijde mi hrozně umělá. Na rtech působí jako levný krém. Tento balzám je navíc jakoby tekutý, obzvlášť, když ho strčíte do kapsy, nebo se venku trochu oteplí. Znovu už si ho nekoupím hlavně kvůli té parfemaci, ale zkusím ještě jinou příchuť, snad to bude lepší.

  • střední hydratace
  • umělá parfemace
  • tekutý


Další recenze od 19.4.2016 18:42:51

Tento balzám jsem si koupila poprvé. Stál 48Kč a jako všechnu kosmetiku Bione jsem ho pořídila v nenápadné drogerii v Brně na Orlí. Mimochodem tuto drogerii miluju, najdete tam opravdu poklady. Co se týče balzámu na rty, tak jsem velmi spokojená, je mastnější a skvěle hydratuje. Ideální je aplikovat větší vrstvu na noc, do rána máte krásně zregenerované rty. Určitě koupím znovu.

  • hydratuje
  • výdrž
  • není příliš k sehnání


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené