Bione Cosmetics Výživný mandlový krém recenze a zkušenosti

Hydratace Bione Cosmetics Výživný mandlový krém
Hydratace Bione Cosmetics Výživný mandlový krém - obrázek 1
Hydratace Bione Cosmetics Výživný mandlový krém - obrázek 2
5 4.6 11
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 91% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 95 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Bione Cosmetics

Recenze produktu
Bione Cosmetics Výživný mandlový krém

Další recenze od 17.7.2018 14:35:35

Tento krém je opravdu hutný a výživný, voní hořce po mandlích, na což jsem si musela chvíli zvyknout. Nemám primárně suchou pleť, ale občas cítím, že potřebuje trochu mastnější krém, tento krém se mi skvěle osvědčil. Jakoby pleti dodal, co jí zrovna chybí a po jednom použití zase jedu ve své denní řadě. Co se mi na něm hrozně líbí je, že není po něm pleť vyložemě mastná a lesklá, ale opravdu jakoby vyživená. Určitě bude už nedílnou součástí mojí kosmetiky. Navíc super cena

  • cena
  • nic


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.12.2016 11:21:01

Hutný výživný krém. Co je psáno na obalu, najdete i uvnitř. Krém používám výhradně jen na noc, na nošení přes den je na mě hodně mastný (což se dá očekávat, vzhledem k doplnění názvu o přívlastek "noční"). Je příjemný, dobře se vsakuje a přesto nemáte po pěti minutách pocit, že jste tam nenapatlali vůbec nic. Hodně muziky za málo peněz - doporučuji.

  • vůně (ale ta nemusí sedět každému)
  • cena
  • vyživuje
  • hydratuje
  • obal (jako všechny od Bione, ale ten vám pleť nezachrání)


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.2.2016 20:19:34

Nejlepší krém, jaký jsem vyzkoušela. Lepší než můj předchozí oblíbený od Vichy. Jsem z něj úplně nadšená a už se těším, až vyzkouším další produkty od této značky, která se ale bohužel docela těžko shání. Krém je hutnější, ale ne moc, příjemně voní, krásně hydratuje. Už mám druhé balení, používám večer i přes den. Osobně mám teď přes zimu dost suchou pleť a velice mi vyhovuje. No a za tu cenu je to opravdový zlatý grál!

  • vůně
  • hydratace
  • dobré vstřebávání
  • cena
  • vhodný pod makeup
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.9.2015 22:19:49

Na značku Bione jsem narazila náhodou, když jsem hledala nějaký přírodnější krém, který bych mohla používat na obličej, když má atopický ekzém zrovna chuť řádit. Ale i obecně, na citlivou a suchou pleť. Krém je velmi příjemný, hutný a hydratační. Perfektní na zimní období nebo jej používám i jako noční krém. Dobře se vsákne, pleť neumastí, zanechává ji jemnou a vyživenou. A ještě za příznivou cenu.

  • cena
  • hydratuje, zanechává pleť krásně vláčnou
  • snese ho i citlivá pleť
  • nenašla jsem


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.4.2015 21:45:46

Mám teď po zimě sušší pleť a tento krém je naprosto super. Cena je velmi nízká a kvalita vysoká. Krásně hydratuje a pleť je vyživená. Je trochu hutnější, ale nezanechává nepříjemný pocit a rychle se vstřebá. Obal je takový obyčejný, ale je zúžený a dobře se drží. Nemám co bych vytkla a určitě vyzkouším i jiné varianty.

  • Složení
  • Hydratace
  • Cena
  • Nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 10.4.2014 01:45:52

Mám pocit, že snad nejlepší pleťový krém, který jsem kdy zkusila! :) Mám smíšenou pleť, ale perfektně mi vyhovuje. Skvěle vyživuje a hydratuje, je hutný a přesto se dobře vstřebává a není mastný. Vůně je výrazná, ale já jsem z ní nadšená. Cena je taky perfektní, jsem ráda, že jsem se odhodlala od Bione vyzkoušet i pleťovou kosmetiku, nejen vlasovou. Před tímto krémem jsem měla ještě jejich krém Cannabis, ale tenhle mi vyhovuje víc. V kombinaci s nimbovou maskou Himalaya a Bioderma Sebium peelingem je to pro mě zázrak, tyto tři výrobky mi postupně zahojily pupínky a ucpané póry na tvářích, které vznikly již před více než rokem při krátkém používání asijských BB krémů a bojovala jsem s nimi až doteď.

  • Krásně vyživuje
  • Je hutný
  • Nemastí
  • Cena
  • Vůně
  • Vůbec nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 7.1.2014 21:44:06

Hodně hutný, ale přitom velmi výživný mandlový krém. Ideální na zimu. Obsahuje hydratační glycerin, regenerační allantoin, výživný panthenol, mandlový olej, ochranné vitamíny A, C, E a karité. Dobře se vsakuje, nezanechává pocit mastnoty. Je vhodný pro suchou a citlivou pokožku. Přestože já mám naopak pleť spíš mastnější- vyhovuje mi. Má pěknou mandlovou vůni. Co se mi u něj nelíbí je balení- nevím jestli je to jen ojediněle, ale uzávěr mi drhne, a pro otevření musím použít sílu. Vyzkouším i jeho kolegy, ale nebráním se k němu vrátit.

  • cena
  • vůně
  • výživa
  • nezanechává ulepený pocit
  • ideální na zimu
  • balení


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 4.9.2013 07:37:49

Krém jsem si pořídila v Bille za směšný peníz. Aplikovala jsem ho na obličej a překvapila mě ta vůně - je dost aromatická pro mě až dusivá, ale hned vyprchá. Ráno jsem měla obličej hebký, ale čelo dost mastné. Objevily se mi i pupínky, ale to přisuzuju i změně počasí. Obal by mohl být lepší, s pumpičkou, ale za ty peníze bych chtěla moc. Ale přes den či v létě ho používat nemohu, to bych se leskla ještě večer a to mám hodně suchou pleť. Takže teď hledám alternativu na den.

  • Cena
  • Výživa
  • Dostupnost v Bille
  • Vůně
  • Nevhodný na léto
  • Obal


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Tento noční mandlový krém jsem původně zakoupila díky jeho velmi nízké ceně a moc jsem od něj neočekávala - ale jsem s ním velmi spokojená. Krém je mastný a hutnější konzistence. Na pleť se nanáší velmi dobře, skutečně ji hydratuje a rychle se vstřebává. Má trochu až indulonovou vůni. Já se díky němu už konečně probouzím bez šupinkovaté pleti a tím tedy doporučuji.

  • hydratuje
  • rychle se vstřebá
  • velmi nízká cena
  • nic


Další recenze od 31.5.2013 22:37:55

Hledala jsem náhradu za mandlový AB krém, který se již nevyrábí a narazila jsem na tento. Nejlepší krém na zimu, pleť krásně zjemní a zmizí suché mapy. Složení je velmi lehké, pleť nemastí, navíc je vhodný pod make-up, protože složení je velmi kvalitní a nežmolkatí. Jako velké plus je pro mě také vůně krému (což samozřejmě může někomu vadit).

  • pleť krásně vyživí
  • vhodný pod make-up
  • vůně
  • přírodní složení
  • nemastí pleť
  • nic :)


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Saloos Ricinový olej

4.4 86% 14 recenzí