Bione Cosmetics Výživný mandlový krém recenze a zkušenosti

Hydratace Bione Cosmetics Výživný mandlový krém
Hydratace Bione Cosmetics Výživný mandlový krém - obrázek 1
Hydratace Bione Cosmetics Výživný mandlový krém - obrázek 2
5 4.7 9
  • Průměrné hodnocení 4.7
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 85 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Bione Cosmetics

Recenze produktu
Bione Cosmetics Výživný mandlový krém

Další recenze od 31.5.2013 22:37:55

Hledala jsem náhradu za mandlový AB krém, který se již nevyrábí a narazila jsem na tento. Nejlepší krém na zimu, pleť krásně zjemní a zmizí suché mapy. Složení je velmi lehké, pleť nemastí, navíc je vhodný pod make-up, protože složení je velmi kvalitní a nežmolkatí. Jako velké plus je pro mě také vůně krému (což samozřejmě může někomu vadit).

  • pleť krásně vyživí
  • vhodný pod make-up
  • vůně
  • přírodní složení
  • nemastí pleť
  • nic :)


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Tento noční mandlový krém jsem původně zakoupila díky jeho velmi nízké ceně a moc jsem od něj neočekávala - ale jsem s ním velmi spokojená. Krém je mastný a hutnější konzistence. Na pleť se nanáší velmi dobře, skutečně ji hydratuje a rychle se vstřebává. Má trochu až indulonovou vůni. Já se díky němu už konečně probouzím bez šupinkovaté pleti a tím tedy doporučuji.

  • hydratuje
  • rychle se vstřebá
  • velmi nízká cena
  • nic


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 4.9.2013 07:37:49

Krém jsem si pořídila v Bille za směšný peníz. Aplikovala jsem ho na obličej a překvapila mě ta vůně - je dost aromatická pro mě až dusivá, ale hned vyprchá. Ráno jsem měla obličej hebký, ale čelo dost mastné. Objevily se mi i pupínky, ale to přisuzuju i změně počasí. Obal by mohl být lepší, s pumpičkou, ale za ty peníze bych chtěla moc. Ale přes den či v létě ho používat nemohu, to bych se leskla ještě večer a to mám hodně suchou pleť. Takže teď hledám alternativu na den.

  • Cena
  • Výživa
  • Dostupnost v Bille
  • Vůně
  • Nevhodný na léto
  • Obal


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 7.1.2014 21:44:06

Hodně hutný, ale přitom velmi výživný mandlový krém. Ideální na zimu. Obsahuje hydratační glycerin, regenerační allantoin, výživný panthenol, mandlový olej, ochranné vitamíny A, C, E a karité. Dobře se vsakuje, nezanechává pocit mastnoty. Je vhodný pro suchou a citlivou pokožku. Přestože já mám naopak pleť spíš mastnější- vyhovuje mi. Má pěknou mandlovou vůni. Co se mi u něj nelíbí je balení- nevím jestli je to jen ojediněle, ale uzávěr mi drhne, a pro otevření musím použít sílu. Vyzkouším i jeho kolegy, ale nebráním se k němu vrátit.

  • cena
  • vůně
  • výživa
  • nezanechává ulepený pocit
  • ideální na zimu
  • balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 10.4.2014 01:45:52

Mám pocit, že snad nejlepší pleťový krém, který jsem kdy zkusila! :) Mám smíšenou pleť, ale perfektně mi vyhovuje. Skvěle vyživuje a hydratuje, je hutný a přesto se dobře vstřebává a není mastný. Vůně je výrazná, ale já jsem z ní nadšená. Cena je taky perfektní, jsem ráda, že jsem se odhodlala od Bione vyzkoušet i pleťovou kosmetiku, nejen vlasovou. Před tímto krémem jsem měla ještě jejich krém Cannabis, ale tenhle mi vyhovuje víc. V kombinaci s nimbovou maskou Himalaya a Bioderma Sebium peelingem je to pro mě zázrak, tyto tři výrobky mi postupně zahojily pupínky a ucpané póry na tvářích, které vznikly již před více než rokem při krátkém používání asijských BB krémů a bojovala jsem s nimi až doteď.

  • Krásně vyživuje
  • Je hutný
  • Nemastí
  • Cena
  • Vůně
  • Vůbec nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.4.2015 21:45:46

Mám teď po zimě sušší pleť a tento krém je naprosto super. Cena je velmi nízká a kvalita vysoká. Krásně hydratuje a pleť je vyživená. Je trochu hutnější, ale nezanechává nepříjemný pocit a rychle se vstřebá. Obal je takový obyčejný, ale je zúžený a dobře se drží. Nemám co bych vytkla a určitě vyzkouším i jiné varianty.

  • Složení
  • Hydratace
  • Cena
  • Nic


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.9.2015 22:19:49

Na značku Bione jsem narazila náhodou, když jsem hledala nějaký přírodnější krém, který bych mohla používat na obličej, když má atopický ekzém zrovna chuť řádit. Ale i obecně, na citlivou a suchou pleť. Krém je velmi příjemný, hutný a hydratační. Perfektní na zimní období nebo jej používám i jako noční krém. Dobře se vsákne, pleť neumastí, zanechává ji jemnou a vyživenou. A ještě za příznivou cenu.

  • cena
  • hydratuje, zanechává pleť krásně vláčnou
  • snese ho i citlivá pleť
  • nenašla jsem


věk
15-24

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.2.2016 20:19:34

Nejlepší krém, jaký jsem vyzkoušela. Lepší než můj předchozí oblíbený od Vichy. Jsem z něj úplně nadšená a už se těším, až vyzkouším další produkty od této značky, která se ale bohužel docela těžko shání. Krém je hutnější, ale ne moc, příjemně voní, krásně hydratuje. Už mám druhé balení, používám večer i přes den. Osobně mám teď přes zimu dost suchou pleť a velice mi vyhovuje. No a za tu cenu je to opravdový zlatý grál!

  • vůně
  • hydratace
  • dobré vstřebávání
  • cena
  • vhodný pod makeup
  • žádné


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.12.2016 11:21:01

Hutný výživný krém. Co je psáno na obalu, najdete i uvnitř. Krém používám výhradně jen na noc, na nošení přes den je na mě hodně mastný (což se dá očekávat, vzhledem k doplnění názvu o přívlastek "noční"). Je příjemný, dobře se vsakuje a přesto nemáte po pěti minutách pocit, že jste tam nenapatlali vůbec nic. Hodně muziky za málo peněz - doporučuji.

  • vůně (ale ta nemusí sedět každému)
  • cena
  • vyživuje
  • hydratuje
  • obal (jako všechny od Bione, ale ten vám pleť nezachrání)


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené