Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner recenze a zkušenosti

Oční linky Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner
Oční linky Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner - obrázek 1
Oční linky Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner - obrázek 2
Oční linky Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner - obrázek 3
5 4.9 15
  • Průměrné hodnocení 4.9
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 320 - 700 Kč
  • Kvalita obalu 5
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Bobbi Brown

Recenze produktu
Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner

věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 12.3.2012 22:19:09

Jednoznačně můj favorit v gelových linkách. Snadné nanášení ( také záleží na štětci). Skvělá výdrž. Menší problémy s odličování, linky drží až moc dobře. Balení už mám rok a půl a stále mi zbývá tak 1/3.

  • dobrá výdrž
  • neobtiskává se
  • výdrž balení
  • odličování


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 2.4.2012 18:59:58

Zatím jsem nenarazila na lepší gelové (krémové) linky, opravdu drží celý den, bez obtiskávání či rozmazávání, dokonce i v létě, případně při cvičení, jsou voděodolné... S trochou cviku se s nimi pracuje bezvadně, ale je potřeba zvolit vhodný štětec. Pro odlíčení je nutné použít voděodolný odličovač. Kelímek je snad bezedný, i při každodenním používání neubývají.

  • bezvadný výsledek
  • velmi dlouho drží
  • lze s nimi udělat linku podle potřeby - tenkou nebo silnou
  • výběr ze 13 odstínů
  • vyhovují i mé citlivé pleti
  • špatně se odličují
  • vyžadují trochu cviku než se s nimi člověk naučí pracovat


věk
35-44

oči
modré

Nejlepší linky na světě.Používám je cca 3 roky od té doby co kosmetika Bobbi Brown dorazila do Čech.Mám černé a čokoládové.Bohužel štětec od téže firmy,který jsem dostala v dvoubalení mi moc nesedí,raději aplikuji zkoseným štětcem M.A.C. Chce to na začátku trochu cviku. Vydrží bez chyby celý den,zvládnou i náročné cvičení a celonoční zábavu. Nedrolí se,kelímek nevysychá. Nominuji na kosmetického Oscara :)

  • skvěle drží
  • kelímek je bezedný
  • možno používat s kontakt. čočkami
  • žádný


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 14.5.2012 21:09:06

Miláčkové... Opravdu nejlepší gelové linky, na které jsem kdy narazila. Používám čokoládové, balení je nejspíš bezedné, protože v něm nic neubývá a neubývá. Chválím také výdrž linek přes den, nemusím se bát, že by se rozmazaly nebo obtiskly - a to ani po cvičení. Bohužel se díky tomu hůře odličují, ale stejně jim žádné jiné konkurovat nemohou. :)

  • velikost balení
  • výdrž (přes den)
  • hůře se odličují


věk
25-34

oči
zelené

Linky jsou dokonalé, vydrží celý den i za horkých letních dní. Vyzkoušela jsem spoustu jiných produktů, ale tyto linky jsou nepřekonatelné. Ze začátku jsem trochu bojovala s nanášením, ale s trochou cviku a správnou volbou štětečku je to super. Doporučuji

  • výdrž
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 1.8.2012 00:05:22

Myslím, že lepší linky neexistují. Sice vyjdou dráž, ale pokud si představím, kolik i těch levných šuntských fixů a tekutých bych si koupila za rok a půl, co balení mám (a nejsem u konce), tak výrazně ušetřím. Barva je intenzivní a opravdu drží kontury celý den. Na druhou stranu odlíčit jdou dobře, dvojsložkovými odličovači. Pro mě investice, která se vyplatí.

  • výdrž (jak balení tak denního líčení)
  • intenzivní barva
  • vyšší pořizovací cena


Další recenze od 8.8.2012 13:23:14

Linky, které vydrží opravdu nejdéle ze všech, které jsem kdy měla. Musí se nanášet štětečkem, což chce trochu cviku, ale stojí to za to. Žádné linky ve fixu se těmto nevyrovnají. Drží opravdu dlouho, takže je někdy i problém je celé odlíčit. Barva je opravdu sytě černá, nemaže se a neprosvítá.

  • Opravdu dlouhotrvající
  • Sytá černá barva
  • Nemažou se
  • Špatně se odličují
  • Cena


Další recenze od 18.9.2012 17:07:08

Nejlepší linky, jaké jsem měla. Skutečně se němažou a vydrží celý den. Dobře se nanáší, pro mě nejlépe malým zahnutým stětcem. Černá neprosvítá, krásná intezivní barva. Jinak odličování jde snadno micerální vodou. Brzy pořídím další, asi čokoládově hnědé. :)

  • Krásně pigmentované
  • dobře se nanáší
  • není


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 27.11.2013 21:24:07

Tyto gelové linky jsou jedny z nejlepších, které jsem kdy měla možnost vyzkoušet. Velmi dobře se nanášejí, jsou krásně černo černé. Odličují se také velmi dobře, odličuji micelární vodou od Biodermy a jde to krásně. Linky mi na očích vydrží celý den a ani se nehnou. Určitě se do nich vyplatí investovat. Mám je již více než rok a pořád mám více jak půl balení a to je používám velmi často.

  • cena/kvalita
  • dostupnost
  • výdrž na očích
  • žádné


Další recenze od 31.1.2014 20:13:10

Už mám druhé balení těchto linek. Po otevření: perfektní gelové linky, snadno se nanáší, jsou dobře pigmentované, krásná černá barva. Po delší době vidím jako obrovské mínus, že vysychají. Nenechávám je nijak zbytečně dlouho otevřené, ale první balení jsem musela vyhodit asi s jednou třetinou zbytku. Druhé balení - jsem nyní v půlce a jsou již téměř nepoužitelné. Zkoušela jsem je různě "oživit" ale vše je jen dočasné. Popravdě si s tím nevím moc rady a mrzí mě to. Mám tyhle linky fakt hodně ráda, ale v tomhle u mě klesá hodnocení cena vs kvalita.

  • jedny z nejlepších gelových linek na trhu
  • snadné nanášení
  • skvělá pigmentace
  • vysychají a stávají se tak nepoužitelné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 18.6.2014 14:44:23

Mé první gelové linky, ale po této zkušenosti už nechci zkoušet jiné. Se štětcem RT udělají krásnou precizní linku. Jsem začátečnice, s jinými linkami jsem pokaždé vypadala, jako když mám monokl, ale z těchto jsem nadšená. Nejspíše je to i správně zvoleným štětcem. Navíc odstín Caviar Ink, který je něco mezi hnědou a černou je naprosto dokonalý pro všechny typy.

  • výdrž
  • barvy
  • nanášení
  • žádné


Podobně hodnocené

MUA Liquid Eyeliner

5 100% 3 recenze

Hůře hodnocené