Bourjois Smoky eyes oční stíny recenze a zkušenosti

Kompaktní oční stíny Bourjois Smoky eyes oční stíny
Kompaktní oční stíny Bourjois Smoky eyes oční stíny - obrázek 1
Kompaktní oční stíny Bourjois Smoky eyes oční stíny - obrázek 2
Bourjois (82)
4 z 5 5 4 11
Celkem 11 recenzí


5 hvězd
50%
4 hvězdy
10%
3 hvězdy
30%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
10%

Koupilo by znovu
64 %

Recenze produktu
Bourjois Smoky eyes oční stíny

věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 16.7.2014 15:00:41

Já tyhle stíny považuji za velmi kvalitní. Patří mezi mé nejoblíbenější, dá se s nimi vykouzlit krásné kouřové stínování a člověk nemusí být ani profík. Syté barvy, snadná aplikace, jsou jemné a nedráždí oči. Výdrž nalíčení je dlouhá. Vydrží celý večírek až do náročného rána. Balení mi přijde kvalitní. Cena je přijatelná.

  • kvalita


Další recenze od 24.2.2014 00:35:04

Přidávám se do tábora spokojených. Mám několik paletek, různě je střídám a jsem spokojená, stíny i bez báze vydrží velmi dlouho. Barvy jsou krásné, nejvíc se mi osvědčily zlaté (Or Baroque) a tmavě růžové. Pigmentace mi přijde tak akorát. Už mám s paletkami nacvičené rychlé dvouminutové líčení na běžné nošení, které zmáknu i s přiloženým aplikátorem, který je jinak ovšem malinký a na pečlivější práci k ničemu.

  • krásné barvy na výběr
  • dlouho vydrží
  • dobře pigmentované
  • přiložený aplikátor je mrňavý


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 15.10.2013 10:55:09

Tyhle oční stíny jsou moje druhé od téhle firmy a musím říct, že jsem moc mile překvapená. Mám v odstínu zelené a jako jediné, co jsem zatím měla mají moc hezké zelené odstíny, tudíž používám z balení všechny tři stíny. Nanášení je v pohodě, nepráší, jsou dobře pigmentované. Bez báze se trochu slévají, ale jen minimálně. Určitě koupím i další odstíny, doporučuji.

  • Hezké odstíny
  • Dlouhá výdrž
  • Dobrá konzistence
  • Na oku vypadají moc hezky
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 5.10.2013 14:42:05

Mám odstín mordoré chic, jedny z nej stínů, které jsem kdy měla. Jsou hodnš pigmentované a moc se neslévají (mám s tím problém, neexistují žádné stíny, které by mi vydržely stejné jako po aplikaci). Krabička se mi nezdá nijak špatná. Už hodněkrát mi upadly na zem a vše pořád drží.Za tu cenu je to celkem kvalitní výrobek

  • barvičky
  • výdrž
  • loupe se nápis z obalu


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 1.10.2013 22:34:02

Jsou to nádherné stíny! Mám 03 Mordoré chic a je to jedna z mých oblíbených přirozených paletek. Některé zdejší recenze nechápu. Na zem jsem je teda neházela (proč bych to dělala?) a stíny jsou krásné po celý den. Jak si oči ráno nalíčím, tak zůstanou po celý den. Používám vlastní štětce, takže aplikátory nepoužívám. Používám je docela často a mám pocit, že vůbec nedocházejí :) Klidně bych si pořídila další do sbírky. Malou nevýhodu vnímám v balení. Nelíbí se mi ten čudlíkový systém. prvně jsem měla problémy ty stíny otevřít :D Jinak se mi to balení líbí, stíny jsou dobře pigmentované .. co víc si přát?

  • Výdrž
  • krásné barvy
  • balení
  • snadná práce s nima
  • čudlíkový systém


věk
25-34

oči
zelené

Stíny mám v odstínu 05 - Rose vintage. Stíny jsou dobře pigmentované, já však na světlé stíny moc zvyklá nejsem, takže pro mě jsou odstíny, které má tyto paletka neodstačující, takže používám každý zvlášť. Když jsem stíny použila dohromady, za 3 hodiny jsem je měla slité dohromady - ne ve vráskách, ale prostě se mi slily do jedné barvy, takže po té nejtmavší nebyla ani památka a zbyla mi na očích ta nejsvětlejší. Musím však dát jako plus to, že výdrž stínů je dobrá i bez báze a kdyby se odstíny neslily dohromady, tak bych uvažovala i o tom, že koupím i jiné odstíny. Jako velké mínus bych zmínila drolivost - ze začátku (cca týden používání) jsou stíny na nášení opravdu dobré, ale potom je to peklo, stíny se mi začaly drolit a žmolkovat. Houbičkový aplikátor se bohužel na vytvoření smokey eyes moc nehodí, letěl hned do koše, takže ten posuzovat nemohu.

  • pigmentace
  • balení
  • drolí se
  • slévají se do jednoho odstínu


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 27.6.2013 00:30:02

Tato paletka stínů mě trochu zklamala. Vypadá celkem pěkně, mám ráda Bourjoisové balení s "čudlíčkem", aplikátor je také celkem dobrý - trochu hůř se s ním pracuje, jelikož je hodně maličký, ale zase je krásně jemný. Samotné stíny jsou ale na nic, jsou hodně málo pigmentované, takže moc nebarví, navíc nevydrží celý den. Ale balení dlouho vydrží, stíny moc neubývají :D

  • balení
  • neubývají
  • pigmentace
  • výdrž


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 20.1.2013 22:21:52

Stíny, které jsou opravdu krásně pigmentované. Celý večer mi vydrží syté. Jako důležité plus shledávám v tom, že se po čase neslévají dohromady. S balením problém nemám, ale kartáček uvnitř je pro vytvoření "smokey eyes" zcela nepoužitelný. Určitě doporučuji.

  • pigmentace
  • aplikátor


věk
35-44

oči
modré

Tyto stíny jsou pro mne absolutní propadák.Vůbec nebarvý, nedrží, štípali mne po nich oči.Navíc divně páchnou,.Kdybych je nekoupila v Marionaudu, řekla bych, že je to nějaký příšerný padělek.Je možné, že jsem měla špatný kus, ale sahala jsem i na testry a také moc nebarvily.Myslela jsem si , že jsou jen mastné a ošahané, ale bohužel asi to nebylo tím.Kamarádka je má taky a také říkala že nejsou nic moc.Za tu cenu můžete mít mnohem kvalinější.

  • zdánlivě hezké barvy
  • nejsou celkově kvalitní



věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 24.7.2012 20:33:17

Bourjois nabízí moc hezké kombinace stínů v jednom balení, ale to je tak asi vše. Výdrž stínů není nijak oslňující, špatně drží a určitě nevydrží celý den. Další věc co mě zklamala je kvalita obalu, víčko se rychle ulomí. Po jednom pádu se stíny vysypali a bylo po nich.

  • krásné odstíny
  • výdrž
  • balení


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

MAC Eye Shadow

4 75% 5 recenzí

Hůře hodnocené

Avon oční stíny Duo

3.8 69% 4 recenze