Catrice Lak na nehty Ultimate recenze a zkušenosti

Laky na nehty Catrice Lak na nehty Ultimate
Laky na nehty Catrice Lak na nehty Ultimate - obrázek 1
Laky na nehty Catrice Lak na nehty Ultimate - obrázek 2
Laky na nehty Catrice Lak na nehty Ultimate - obrázek 3
5 3.7 28
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 72% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 20 - 75 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 28 recenzí
  • Výrobce Catrice

Recenze produktu
Catrice Lak na nehty Ultimate

věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 22.4.2012 13:41:01

Dobrý lak stačí dvě vrstvy. Co se týče výdrže je průměrná pokud člověk nedělá nějakou namáhavou činnost 4 dny vydrží bez problému. Výhodou je velká škála barev, každý si vybere to co se mu líbí. Kartáček je širší, takže se lak velmi dobře nanáší. Určitě si pořídím ještě nějakou barvu

  • cena
  • štěteček
  • velká škála barev
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 30.4.2012 09:40:20

Obal je moc pěkný, decentní, štěteček je širší, barvy jsou taky krásné, syté a dobře pigmentují, výběr barev je široký a cena příznivá. Ale co se týče konzistence, tak lak spadá hluboko dolů... Lak je tak tekutý,že nehet nalakuji a ta barva steče k rohům vivem gravitace, taky zůstavají světlejší místa uprostřed právě díky tomuhle jevu. Nebýt té příšerné konzistence je to výborný lak, bohužel další si už kvůli tekutosti nekoupím.

  • dostupnost, cena
  • výběr barev
  • syté barvy
  • širší štěteček
  • hrozná tekutá konzistence!!!!


věk
35-44

nehty
přírodní

Další recenze od 1.5.2012 03:50:46

Lak mám zatím ve dvou barvách, 230 Clay-ton a 30 coral, a jsem velmi spokojená, vzhledem k ceně. Je hustý jak má, perfektně kryje, dobře se aplikuje, štěteček vyhovuje, zpravidla nanáším jen jednu vrstvu, výjimečně dám dvě, efekt zaručuje v průměru na dva dny, což mě stačí. Na nehtech na nohou, kde není lak vystaven tolik opotřebení, drží pěkně bez problému víc jak týden. Určitě si koupím další barvičky. Lak mě zaujal i moderní lahvičkou.

  • perfektně kryje
  • hezké syté barvy
  • cena vs. kvalita
  • pohodlné nanášení
  • nemá


Tento lak na nehty mě nadchnul, přesto, že není "rychleschnoucí" zasychá poměrně rychle. Mám zatím jen jeden odstín 570 - tmavě hnědá. Je to hezká sytá barva, které stačí jedna vrstva a dlouho vydrží. Catrice má pěknou škálu nude odstínů a mezi ostatními si taky určitě každý vybere.

  • sytá barva
  • rychle zaschne
  • výběr barev
  • žádné


věk
25-34

nehty
pevné

Jedna z mých nejoblíbenějších drogérkových značek laků. Velký výběr barev, dobré nanášení. Štětec je tak akorát silný, tak aby na tři tahy pokryl celý nehet. Ke krytí stačí dvě vrstvy. Výdrž je průměrná, čtyři až pět dní, ale delší dobu mne stejně žádný jiný lak nebaví. Cena je srovnatelná s kvalitou.

  • velký výběr barev
  • kryje
  • žádné


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 13.6.2012 07:49:26

Hrůza děs! za tu cenu si pořídím mnohem kvalitnější laky! Laky jsou řidké a co je nejhorší, schnou snad celý den.. fakt se mi nestalo u žádné značky, že by schnul tak strašně dlouho. V jedné vrstvě vůbec nekryje. Bohužel už si asi žádný lak této značky nekoupím, výdrž sice není až tak špatná, ale na otlačené nehty se moc dlouho koukat nedá. Jediný plus je škála barev.

  • škála barev
  • řidký
  • špatně kryje
  • schne extrémě dlouho!


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 16.7.2012 16:47:43

Catrice laky mívají pěkné barvičky, tak jsem v nadšení šla a pár si jich koupila - bohužel. Podle mě jsou laky příliš tekuté, takže stékají do stran a tím dělají nepěkné okraje nehtů. Výdrž je průměrná, ale za stejné peníze jde koupit i lepší laky, takže znovu už ne...

  • pěkné barvy
  • příliš tekutý lak - stéká do stran


Další recenze od 10.9.2012 14:44:10

O tomhle laku nějak nevím, co si myslet. Má totiž extrémní klady i zápory. Tak nejdřív klady: neuvěřitelná výdrž (mám ho nalakovaný 8. den a pořád drží netknutý i přes to, že jsem s nim strhávala tapety a malbu na zdi), krásné barvičky a široký výběr. Zápory: lakuje se extrémně špatně - je tekutý až moc, špatně kryje i ve 2 vrstvách a zasychá neuvěřitelně dlouho... Tedy závěrem - znova ho koupím jen tehdy, pokud mi extra zaujme nějaká barva, jinak asi ne.

  • Extrémně dlouhá výdrž
  • Široký výběr barev
  • Odstíny, které jinak nejsou v drogériích k sehnání
  • Zasychá neuvěřitelně dlouho (cca dvě hodiny ve 2 vrstvách)
  • Špatně kryje i ve 2 vrstvách
  • Je možná až moc tekutý
  • Nechává hodně bublinek


Další recenze od 26.10.2012 14:37:44

I přes mnoho záporných recenzí jsem si lak koupila a dokonce dva,tmavě hnědý a zeleno-zlato-modrý a nelituji, zatím jsou to ty nejlepší laky co mám, dokonce bych to srovnala i s OPI! Byla jsem už pevně rozhodnutám,že budu kupovat jen je,ale catrice mě přesvědčila!

  • výdrž + top coatem ale! Perfektní
  • žádné


Koupila jsem v akci 2 tyto laky kvůli hezké barvě-kovově šedá a džínově modrá.Mám křehké lámavé nehty proto mě překvapilo že je mám po nanesení 2 vrstev laku jakoby pevnější ,jsou o poznání tvrdší,u jiných laků jsem tento pocit neměla.Nehty s ním mám nalakované už pátý den a drží bez sebemenšího odlupování,takže spokojenost:) Jediná menší vada může pro někoho být trochu řidší konzistence ale při troše šikovnosti,rychlejším nánosu laku na nehet,lehkém otření si štětečku o uzávěr to jde v pohodě,nikde se mi nic neroztékalo.Navíc za sebe říkám,lepší konzistence řidší než hustší,hustý lak se špatně nanáší,bublinkuje,hrudkovatí a na nehtech ten nános pak nevypadá hezky.Schnutí se mi zdálo průměrně jako u jiných laků.

  • pěkná barva
  • zpevnění nehtů
  • výdrž
  • řidší konzistence


Další recenze od 20.11.2012 20:16:53

Laky od Catrice mám moc ráda. Mají moc pěkné barvičky a i pro lakovací začátečníce kvalitní štětečky, takže s tímto lakem se dokáže nalakovat i nemehlo. Také se mi líbí designově flakonky od laků na nehty. Zamilovala jsem se do jejich modrých a zelených odstínů.

  • Kvalita - cena
  • nic


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 6.1.2013 08:39:02

Dobré laky za fajn cenu. Pěkně se s nimi lakuje, na výběr je z mnoha hezkých odstínů. Štěteček je tak akorát široký, výdrž je průměrná, vydrží mi tak 3 - 4 dny. Je pravda, že konzistence je trochu řidší, ale to mi zase až tolik nevadí. Asi si koupím ještě nějaké barvičky.

  • cena
  • výběr barev
  • řidší konzistence


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 28.2.2013 09:46:15

Podle recenzí jsem tyhle laky považovala za dobré, takže když jsem narazila na spoustu odstínů ve výprodeji za 20, vzala jsem jich hned několik, ale za sebe teda říkám hrůza hrůzoucí :( . Štěteček je hrozně hrubý, takže si nalakuju i půlku ruky místo nehtu a to nejsem úplné kopyto. Konzistence je zvláštní, moc se mi nedaří udělat tenkou vrstvu, ale ani v té hrubé nekryje. To bych ještě nějak přežila, ale on schne snad celý den! Když jsem se asi po hodině snažila dodělat i druhou vrstvu, okamžitě se objevily bublinky. Až to budu zkoušet příště, asi si vezmu celý den volno, abych neměla v laku rýhy, když se o dvě hodiny později snažím něco dělat. Opravdu, horší lak jsem v ruce neměla a že jsem jich zkusila hodně. Za dvacku mě to nemrzí, ale kdybych si ho koupila za plnou cenu, asi ho vzteky prohodím oknem...

  • moc pěkné odstíny
  • hrubý štěteček
  • špatné krytí
  • schne nekonečnou věčnost...
  • cena
  • bublinkuje


věk
25-34

nehty
přírodní

Oceňuji především velký výběr barev laků na nehty Catrice. Velmi vtipné jsou názvy laků :) Lak je tekutější, a proto může někomu nanášení dělat problémy, neřekla bych ale, že se nějak extrémně slévá do okrajů nehtů, je to spíše o šikovnosti. Má široký štěteček, což usnadňuje nanášení.

  • velký výběr barev
  • v limitovaných edicích opravdu krásné barvy
  • metalické barvy
  • trochu tekutější konzistence


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 13.3.2013 20:34:24

Mám odstín 840. Tento lak už znovu opravdu nééé. Je příliš řídký, takže na nehtu stéká do stran a vypadá to opravdu příšerně. Krytí je tragické, ani při třech vrstvách nekryje. Na nehtech vypadá strašně. Znovu rozhodně nekoupím a nemůžu ho ani nikomu doporučit. Přednosti jsem na něm nenalezla vůbec žádné

  • žádné
  • na nehtu se roztéká
  • řídká konzistence
  • nekryje


Další recenze od 28.3.2013 09:35:51

Jsou to první laky, se kterými jsem nadmíru spokojená a hlavně - opravdu RYCHLE schnou! Mají nádherné barvy, praktické široké štětečky, skvělou výdrž a balení, akorát, co bych vytkla je krytí světlejších odstínů ve 3. vrstvě, konkrétně u žlutého laku, ale díky rychlému schnutí to není takový problém :).

  • Úžasné barvy
  • Široký štěteček
  • Pěkné balení
  • Výdrž
  • Krytí světlejších odstínů až ve 3. vrstvě


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 28.3.2013 10:38:16

Tyto laky mě opravdu zaujaly, hlavně tím, jak veliká je škála odstínů. Lak se na nehty dobře nanáší, štěteček je o něco širší. na nehtech vydrží asi 3 dny, ale věřím, že kdybych myla nádobí, nebo dělala podobnou činnost výdrž by byla o něco menší. Já jsem s ním spokojená a určitě si koupím další.

  • štěteček
  • cena
  • škála barev
  • nic


věk
25-34

nehty
přírodní

Laky jsem si koupila 2 s tím, že jsem od nich nic moc neočekávala, přesvědčili mě pouze barvou. Mám 360 Respberry a 710 Dulce&Havanna. A jsem nadšená, po přečtení recenzí jsem si je skoro bála dát na ruce, ale riskla jsem to a v pondělí si půjdu pro další barvy:-D Hodnotila bych to tak, že kvalita extrémně převyšuje cenu. Obal je kvalitní a štěteček je větší a plochý. V koupených kusech vidím kvalitativní rozdíly. Odstín 360 je krásný, hustý, konzistentní a kryje v jedné vrstvě. Ostín 710 je také krásný, hustý, ale barva není 100% konzistentní a buď musíte dát min. 2 vrstvy nebo jej řádně promíchat. Laky v jedné vrstvě schnou 15min a s top coatem 10min. Což není krátká doba, ale nic co by člověk nevydžel:-) Obecně za mě určitě ano, koupím si je znovu, ale věřím, že kvalita bude kus od kusu...

  • barvy
  • cena
  • hustota
  • štěteček
  • nekonzistentní barva u některých odstínů


Další recenze od 13.5.2013 15:48:32

Musím se přiznat, že Catrice laky nepatřily mezi mé oblíbené, připadaly mi příliš řídké. Nedávno se ke mě opět dostal jeden lak od Catrice, hlásající nové složení a lepší štěteček. Musím uznat, že jsem NADŠENÁ!!! Perfektní struktura, vůbec už není řídká, stačí jedna vrstva laku pro dobré krytí a vydrží mi vždy zhruba 5 dnů (pokud neumývám nádobí apod.) Líbí se mi také netradiční a pestré odstíny. Takže za mě, můžu jen doporučit!

  • výdrž laku
  • krásné barvy
  • ideální struktura laku
  • výborný štěteček
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 29.9.2013 14:20:20

Fajn laky za přijatelnou cenu. Líbí se mi široký štěteček, se kterým se výborně pracuje. Barevná škála je široká, vybere si opravdu každý. Barevné a tmavé laky kryjí většinou už v první vrstvě, u světlejších je potřeba vrstev více a některé pruhují. Výdrž je průměrná - ty 3, 4 dny lak vydrží. Co se týče drogerkových značek, tak bych řekla, že Catrice patří k těm lepším.

  • odstíny
  • výdrž
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 21.10.2013 22:18:03

Lak na nechty som dostala ako darček k časopisu. Myslím, že výdrž je taká priemerná. Na výber majú naozaj veľa pekných farieb . Balenie sa mi tiež páči , štetec je dobrý. Treba dávať po dve vrstvy, ale tie ja dávam vždy. Schnutie nie je až taká výhra ale ja používam urýchľovač schnutia od Sally hansen čiže s tým problém už nemám. Cena je prijateľná ,bohužiaľ ja mám svoje favority od tejto značky lak nekúpim.

  • cena
  • výber farieb
  • schnutie


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 4.11.2013 18:41:49

Koupila jsem si rovnou tři ve výprodejovém košíčku v Rossmannu. Jeden za 20 Kč, tak neber to, že ? Moc se mi líbí štěteček. Je to ten širší, který mi vyhovuje. Krásně pokryje celý nehet, takže nehty jsou hned nalakované. :)) Další super věcí je škála mnoha odstínů. A miluju názvy výrobků od Catrice  Výdrž je super. Mě bez nadlaku vydrží cca 4 dny. Podle toho co dělám. Schnou velmi dobře. Nemusíte čekat hodinu :) Tak za 10 minut mám jistotu, že můžu dělat cokoliv. Moc tyto laky doporučuji a za plnou cenu bych si je klidně taky koupila :)

  • štěteček
  • balení
  • škála odstínů
  • Dostupnost


Další recenze od 7.11.2013 13:35:01

Tento lak jsem zkusila díky nádherným barvám. Koupila jsem si jemný žluto-zeleno pistáciový odstín. Na nehtech vypadá báječně! Bhužel ho mám druhý den a už je oloupaný . Mám dvě vrstvy a ještě před tím nanášen vyživovací lak od NYC. Jako fixaci nastříkán sprej od Essence. Štěteček je na můj vkus až moc velký a lak by mohl být víc hustější, je poměrně vodový. Avšak 2 vrstvy stačí v pohodě. Za tu cenu není špatný, i když bych čekala o něco delší výdrž než dva dny... Laky od G.Salvete mi vydrží téměř týden bez oloupání či ošoupání..Essence cca 4 dny. Zkusím možná ještě další odstíny, jelikož jich těch má značka spoustu a nádherných. Za ty peníze není špatný, ale vede jen díky krásným odstínům. :)

  • nádherné odstíny na výběr
  • nízká výdrž - cca 2 dny a loupe se
  • vodovější
  • větší štěteček


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 7.12.2013 19:31:11

Dostala jsem příležitost vyzkoušet laky catrice na výprodeji internetového obchou a okamžitě jsem si je zamilovala, konzistence mi vyhovuje a bohatě stačí jedna vrstva. Barvy jsou krásné, i výdrž je dobrá. Mě osobně nepřijde, že by schnuly nějak dlouho, možná taky proto, že mi u většiny odstínů prostě stačí jedna vrstva.

  • tvar štětečku
  • nic


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 22.2.2014 15:26:23

Z těchto laků jsem trochu na rozpacích a nevím, co si o nich mám myslet. Vlastním ho v několika odstínech a to jak ze staré várky, tak i z nové. K plnému krytí jsou třeba 2 - 3 vrstvy a výdrž je také individuální. Třeba odstín Dirty Berry mi vydržel jenom dva dny, ten zlatý myslím The Glamour X Factor asi tři dny. Více mi žádný Catrice nevydržel. V nové kolekci mě zaujalo dost nových odstínů, takže asi přikoupím :-D Kdo chce zkusit, ať vyzkouší :-)

  • hodně odstínů na výběr
  • výdrž i krytí je individuální


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 13.4.2014 20:08:56

Další z řady levných laků z drogerie, který je extrémně nekvalitní, ale vyzkoušet se má všechno, třeba někdy najdeme překvapení. V tomto případě ale bohužel. Jediné pozitivum najdu v nízké ceně a velkém výběru odstínů v obchodu - ovšem ne v každé drogerii se zn. Catrice prodává, takže dostupnost se může zdát horší. Lak je strašně řídký a tekuté, má velmi špatné krytí a špatně se s ním lakuje - není to o štětečku, ale o konzistenci. Schne průměrně dlouho, ale výdrž je bohužel minimální - pár hodin až den. Nedoporučuji a spíše si připlaťte.

  • výběr odstínů
  • řídký
  • nekryje
  • nízká výdrž


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 26.6.2014 14:13:52

Trochu ma prekvapili recenzie predomnou. Pre mna su tieto laky asi na prvom mieste aj ak sa jedna o odtiene a kvalitu. Štetec sa mi nezda taky hruby dobre sa mi s nim robi. Že dlho schne sa mi tiež nezda :-) vydrži mi dlho jak na nechtoch tak v tubičke, nešupe sa mi pokial si ho nezacnem sama lupať takže ja tieto laky kupujem stale :-)

  • nelupe sa
  • velky vyber odtienov
  • cena
  • dlho vydrži
  • nic pre mna


věk
25-34

nehty
pevné

Catrice laky mam rada a kupujem si ich pravidelne, aj ked neptaria medzi moje top znacky - hlavne z dovodu neforemneho stetceka a tym padom aj aplikacie - preferujem plochy rovny stetcek, nie taky ktory jednym tahom prekryje cele lozko a tym padom nemam nad stetcekom kontrolu. Vyhoda avsak je oblem laku vzhladom k cene - lak vdaka jeho objemu kludne vydrzi aj 2 roky a nezaschne a taktiez originalne odtiene, takze sa ku Catrice rada vraciam. :)

  • objem
  • cena
  • odtiene
  • dostupnost
  • aplikacia
  • neforemny stetcek


Lépe hodnocené

PUPA Lasting Color

5 100% 6 recenzí

Zoya Nail polish

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Golden Rose Paris

3.5 63% 2 recenze