Catrice Paleta očních stínů Absolute Nude recenze a zkušenosti

Palety očních stínů Catrice Paleta očních stínů Absolute Nude
Palety očních stínů Catrice Paleta očních stínů Absolute Nude  - obrázek 1
Palety očních stínů Catrice Paleta očních stínů Absolute Nude  - obrázek 2
Palety očních stínů Catrice Paleta očních stínů Absolute Nude  - obrázek 3
5 4 11
  • Průměrné hodnocení 4
  • 73% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 80 - 149 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Catrice

Recenze produktu
Catrice Paleta očních stínů Absolute Nude

věk
25-34

Další recenze od 14.10.2013 14:44:53

Předem říkám, že tato paletka rozhodně není nic pro milovníky intenzivních máslových stínů. Tyto stíny jsou spíše práškové, trochu práší a pigmentace je spíše slabší, což mně ale paradoxně vyhovuje, protože se líčím většinou jen velmi nenápadně a s touto paletkou se rozhodně nemusím bát, že to přeženu. Balení je poměrně kvalitní a bytelné, za tu cenu jsem ani nic lepšího nečekala. Stíny se během dne neslévají a drží mi až do večera. Já jsem celkem spokojená.

  • krásné nude barvy
  • vhodné na nenápadné líčení
  • pěkné balení
  • výdrž
  • trochu práší
  • slabší pigmentace


věk
25-34

Další recenze od 2.1.2014 14:39:13

Výborná paletka od tejto značky...musím vyzdvihnúť predovšetkým peknú kombinovateľnosť jednotlivých farieb..taktiež aj výbornu pigmentáciu..ja pod túto paletku používam aj podklad tiež od catrice s ktorými sú tiene ešte intenzívnejšie..mne nalíčené oči vydržia bez problémov tých 7-8 hodín, čo si myslím, že je veľmi slušné..aj keď sa po tomto čase mierne porušia nie je to nič hrozné len už je vidieť mierne linky..ale určite nie len jednu škaredú čiaru v strede..toto fakt nehrozí...čiže ja ich chválim a určite kúpim znovu:)

  • krásne farby
  • pigmentácia
  • výdrž
  • pevný obal
  • žiadne


věk
15-24

Další recenze od 2.1.2014 19:22:17

Tuto paletku jsem musela mít! Miluji hnědé stíny. Nicméně jsem byla po vyzkoušení trošku zklamaná. Stíny mi na víčku chytají trošku jiný odstín, pigmentace slabá (mám raději výraznější líčení očí) a výdrž taky nic moc. Mnohem lepší službu mi udělají pigmenty od Essence. Ale pro ty, co mají rádi spíš nevýrazné líčení očí, bych je určitě doporučila.

  • Kvalitní obal
  • Hezké barvy
  • Pro mě slabá pigmentace
  • Ne moc dobrá výdrž


věk
15-24

Další recenze od 3.1.2014 19:09:19

Zaujal ma obal a krásna kombinácia farieb. Doteraz som neoľutovala ich kúpu. Pigmentácia mne úplne vyhovuje, ak sa zdá nízka treba požiť bázu pod očné tiene ;) a hneď budú intenzívnejšie. Čo sa týka výdrže niet na čo sa sťažovať, po celom dni ich mám rovnako pekné.:) Paletku mám už asi pol roka a po dennom používaní ešte stále nevidím dno. odporúčam :))

  • cena
  • farby
  • pigmentácia
  • výdrž
  • nič


věk
15-24

Další recenze od 3.1.2014 19:40:47

Tato paleta 6 očních stínů mě velmi mile překvapila. Sháněla jsem nějakou paletu hnědých stínů, kterou bych si brala na cestování, když jedu pryč třeba na víkend a nechtějí se mi brát drahé paletky typu Naked a Sleek. Paletka stojí okolo 100kč, což je fajn, protože si jí mohou koupit i chudší studentky. Co se pigmentace týče, tak mě překvapila, že je pigmentovaná velmi dobře. Není to sice jako Naked, ale na drogerkovou paletku je to nadprůměrné. Stíny bez báze vydrží tedy asi tak 3 hodiny, ale s použitím báze vydrží stíny celý den. Já pod tyto stíny používám bázi od ELF za 39kč a stíny mi krásně drží i večer a do linek se vůbec neslévají. Konzistence je taková zvláštní je taková máslovo prášková, ale ta prášková velmi převažuje. Co se balení týče, tak paletka je v plastovém obalu, který je ale bytelný, takže nehrozí že se hned rozpadne. Na cestování je alespoň pro mě ideální. Stínů jak už jsem napsala je 6 od světlé až po tmavě hnědou barvu. Dá se se s nimi vytvořit jak světlé, tak i tmavé líčení. Je zkrátka a dobře univerzální a sedne všem barvám očí. Paletku používám velmi často, takže až mi dojde určitě si jí koupím znovu, na cestování je perfektní.

  • cena
  • dostupnost
  • dobrá pigmentace
  • stíny trochu práší


věk
25-34

Další recenze od 11.3.2014 21:27:03

Opravdu hodně dlouho jsem sháněla nějaké pěkné hnědé stíny, ideálně paletku a tyto odstíny se mi velmi líbí. Paletka tedy neobsahuje ani jeden matný stín, všechny mají lehký třpyt, některé se třpytí lehce dozlatova, jiné dorůžova. Pigmentace je tak střední spíš slabší. Co mě ale zklamalo je, že se mi stíny na oku slévají, což se mi nikdy předtím u jiné značky nestalo (běžně mi stíny vydrží bez podkladové báze na oku od rána do večera bez chybičky). Aplikátor je na jedné straně klasický pěnový, na druhé štěteček, což velmi oceňuji, dobře se s nimi pracuje. Na balení mi však vadí, že se hůř otvírá a vzhledem k tomu se obávám, že se časem víčko ulomí...

  • pěkné odstíny
  • cena
  • aplikátor
  • slévají se
  • slabší pigmentace


věk
25-34

Další recenze od 25.6.2014 21:26:22

když jsem viděla tyto stíny byla jsem nadšená, že nepotřebuji další paletky. Stíny mají nádherné barvy, ale práší takže bacha na oblečení. Dají se s nimi dokonale vystínovat oči, ale po pár hodinách se vám stíny vpijí do jedné barvy. doporučuji použít podkladovou bázi, aby vydržely déle na očích. dávám plusové body za vrstvění.

  • odstíny
  • super se vrství
  • dají se s nimi vystínovat očři
  • práší
  • po pár hodinách se vpijí do jednoho


věk
15-24

Další recenze od 25.9.2014 14:36:26

Tato paletka od Catrice má opravdu moc hezké nude odstíny. jednotlivé stíny jsou docela hezky pigmentované, jsou velice jemné a přirozené. Trošku mi vadí, že stíny lehce práší a jsou poměrně dost tvrdé, takže pokud chce člověk nabrat větší množství stínu, musí trochu víc štětečkem přitlačit. Jinak si ale myslím, že za tu směšnou cenu jsou tyto stíny poměrně kvalitní :)

  • hezké nude odstíny
  • celkem dobrá pigmentace
  • cena
  • stíny trochu práší


věk
25-34

Další recenze od 14.8.2015 17:15:18

Paletka obsahuje velmi pěkné a praktické barvy. Vyhovuje mi, že všechny odstíny jsou matné, nepřijde mi, že by moc prášila, stíny se dobře nanáší a vydrží cca 10 hodin, ale používám s nimi bázi I love stage od Essence, což trochu prodlouží jejich výdrž. Vytýkám jen, že 2 prostřední stíny do šedohněda vypadají skoro stejě a pigmentace je slabá-střední, záleží na odstínu. Tmavě hnědý a šeočerný má pigmentaci asi nejlepší, bílý a narůžovělý jsou taky ok, ale ty dva šedohnědé nejsou nic moc. Je to asi moje první paletka, jinak jsem si stíny, které jsem si koupila od jiných značek v drogerii nikdy neoblíbila, protože se rozmazávaly, nebo slívaly, navíc barvy na oku vypadaly úplně jinak... Tyhle stíny jsem si ale oblíbila a nosím je skoro každý den. Myslím, že i ten aplikátor a štěteček v balení jsou docela použitelné aspoň na cesty. Za tu cenu se paletka rozhodně vyplatila a nebránila bych se koupit ji znovu.

  • cena/kvalita
  • hezké přirozené barvy
  • velmi praktická paletka
  • pigmentace


věk
15-24

Další recenze od 23.2.2016 19:35:59

Veľmi krásna paletka očných tieňov. Farby sú prirodzené, a dajú sa použiť na každodenné líčenie. Osobne používam pod tieto tiene zatracovanú bázu pod očné tiene, Essence I love stage, a v tejto kombinácii, mi vydržia v pohode celý deň (občas sa večer vytvoria jemné linky, ale nie je to nič strašného). Tak isto aj pigmentácia tieňov je podľa mňa veľmi dobrá, a pri líčení sa, tieňujem aj s 4 tieňmi naraz, a tie krásne do seba zapadajú.

  • pekné odtiene
  • dobrá výdrž
  • nič


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené