Catrice Vyplňující gel na obočí Perfecting & Shaping recenze a zkušenosti

Úprava obočí Catrice Vyplňující gel na obočí Perfecting & Shaping
Úprava obočí Catrice Vyplňující gel na obočí Perfecting & Shaping - obrázek 1
Úprava obočí Catrice Vyplňující gel na obočí Perfecting & Shaping - obrázek 2
Úprava obočí Catrice Vyplňující gel na obočí Perfecting & Shaping - obrázek 3
5 4.2 9
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 78% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 65 - 100 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Catrice

Recenze produktu
Catrice Vyplňující gel na obočí Perfecting & Shaping

věk
25-34

Další recenze od 5.1.2014 15:49:13

Tento fixačný gél prirodzene tónuje ,vypĺňa medzeri, zhusťuje, tvaruje obočie. Má prirodzenú neutrálnu farbu , ktorá rýchlo zasychá a vykúzli fakt veľmi pekné obočie :) po nanesení chvílu počkám, prejdem si rukou obočie a cítim, že je spevnené, drží celý deň pekne svoj tvar..aplikátor je podobný riasenke na oči..zo začiatku sa s ním treba naučiť pracovať, aby ste nenaniesli zbytočne veľa farby alebo naopak málo.Je to proste o cviku..:P s týmto fixátorom som ozaj veľmi spokojná..

  • prirodzený efekt
  • spevnenie
  • cena
  • nehrudkuje
  • žiadne


věk
25-34

Další recenze od 6.6.2014 22:57:13

Můj první gel na obočí, který jsem pořídila. Sahla jsem po gelu od Catrice, jelikož tato značka většinou nezklame. Gel je zbarvený do tmavě hnědé a dokonce obsahuje malé chloupky, které ještě o to víc obočí vyplní. Gel naprosto plní svůj účel, obočí vyplní a zafixuje. Nejprve ho vybarvím tužkou a poté zafixuji tímto gelem. Perfektní.

  • Cena
  • Funguje
  • Nic


věk
15-24

Tak tohle byla naprosto skvělá volba. Žádný gel jsem zatím neměla, ale byla jsem spokojená. Je tmavší, vydrží dlouho, nemaže se , nic. Skutečně tady nemám co vytknout. Nejvhodnější je nejdříve použít tužku, ale řasenka samotná taky nevypadá špatně. Škoda jen, že Catrice neprodávájí všude, takže chvilku trvá než se sežene.

  • dokonalost sama
  • žádný nevidím


věk
15-24

Další recenze od 17.2.2015 12:58:59

Tento gel je super, hezky oboci sjednoti a zafixuje. Stojí málo peněz za poměrně velkou službu.:-) Jedinou nevýhodu bych viděla v tom vcelkém kartáčku, je zbytečně moc velký takže se mi stává že přetáhnu. Ale jinak výdrž super, nevysychá a balení je také v pořádku. Teď zkouším nový gel od Essence Make me brow, který má štěteček malinký a pro mě je to lepší.

  • barva
  • výdrž
  • kartáček


věk
25-34

Další recenze od 3.6.2015 23:16:36

Tento gél som mala pred gélom od Essence a bola som moc spokojná. Gél obočie pekne zafarbí, zjednotí, zafixuje a má celkom slušnú výdrž. Kefka nieje až taká zlá. Je tenšia(gél od Alverde má omnoho hrubšiu takú klasickú špirálovú) a nieje až tak zlá celkom dobre sa s ňou pracuje. Tie vlákna na zahustenie obočia sú ale nič moc. Ono to trochu obočie vyplní ale žiadna sláva to teda nieje. Myslím že je obrovská škoda že je gél len v jednom farebnom odtieni. Dávam mu 4hviezdičky a myslím že by som ho niekedy v budúcnosti kúpila znova. :)

  • zafarbí obočie
  • fixuje
  • dobrá výdrž
  • tenšia kefka
  • tie vlákna toho moc nevyplnia


věk
15-24

Další recenze od 27.8.2015 13:54:56

Nikdy předtím jsem gel na obočí neměla, proto jsme si celkem pečlivě vybírala. Chtěla jsem něco co nebude nijak extra drahé a zároveň je alespoň šance že to bude kvalitní. Protože jsem šáhla do stojanu Catrice. Gel vytváří přirozený efekt, neslepuje chloupky, má přirozenou barvu a barvu nanáší rovnoměrně. Používám k tomu zároveň i stín na obočí abych vyplnila místa kde mám slabší chloupky, které ani ten gel nezvýrazní. Mám ráda přirozené obočí. Ta dnešní moda výrazného hráběmi rozcuchaného obočí je příšerná a hodí se maximálne na přehlídková mola.

  • barva
  • přirozenost
  • rovnoměrně se nanáší
  • výdrž
  • cena
  • štětinky by mohly být delší


věk
25-34

Další recenze od 19.11.2015 15:59:59

Najlepší gél na obočia čo sa dá zohnať v drogérií. Naozaj priaznivá cena, síce je odtieň len jeden ale mne ako brunetke perfektne sedí. Gél používam už asi pol roka a stále krásne farbí. Obočie vyzerá prirodzene a pritom je upravené. Kartáčik je dlhší čo môže niekomu prekážať ale keď to s ním zvládam ja naučí sa to každý. Nemám mu čo vytknúť. Milujem ho!

  • cena
  • balenie
  • odtieň
  • nič


věk
15-24

Další recenze od 12.10.2016 19:45:09

Kedže som prirodzene plavovlasa a farbim si vlasy na tmavu hnedu potrebovala som niečo, čo mi obočie zvyrazni. Tento gél moje očakávania nesplnil. Obočie nevyplni iba jemne zvyrazni. Povedala by som že tento gél je vhodny pre tie ktoré maju huste obočie od prirody a chcu mu dodat len troška farby a zvyraznenia alebo ho troška vytvarovať. U mna neobstal, znova si nekupim.

  • Cena
  • Nevyplňuje
  • Slabo zvyrazni


Další recenze od 13.10.2016 08:32:19

Žiaľ, celkovo s týmto gélom vôbec nie som spokojná. Má veľmi dobrú, hustú kefku, ktorá pekne zachytí aj jemné chĺpky obočia a obsiahnuté vlákno obočie aj celkom dobre doplní, ale čo z toho, keď má gél svetlo hnedú farbu. A to kazí celkový dojem z produktu, pretože na tmavohnedé až čierne obočie je skrátka moc svetlý a výsledný efekt je skoro nijaký. Zdá sa mi, že má v sebe málo pigmentu a je skôr fixačný ako vypĺňací. Naozaj je možno dobrý len na zafixovanie hrubého obočia, ale na vyplnenie prázdnych miest je proste svetlý. Keď ho porovnám s gélom na obočie od Essence, tak Essence má síce horšiu, redšiu kefku, ale farbu má oveľa tmavšiu, takže to obočie dokáže aj viac zvýrazniť. Škoda, skrátka Catrice chýba k dokonalosti ešte jeden tmavší odtieň.

  • hustá kefka
  • svetlá farba na čierne obočie


Lépe hodnocené

NYX Micro Brow Pencil

5 100% 2 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené