Chanel Rouge Coco recenze a zkušenosti

Rtěnky Chanel Rouge Coco
Rtěnky Chanel Rouge Coco - obrázek 1
Rtěnky Chanel Rouge Coco - obrázek 2
Rtěnky Chanel Rouge Coco - obrázek 3
Chanel (42)
4.5 z 5 5 4.5 9
Celkem 9 recenzí


5 hvězd
67%
4 hvězdy
22%
3 hvězdy
11%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
67 %

Recenze produktu
Chanel Rouge Coco

věk
25-34

Další recenze od 10.8.2012 19:39:55

Další z špičkových produktů, které mě zlákaly. Rtěnky jsou krásné. Nabídka odstínů je taky slušná. Na léto jsem se nechala zlákat a pořídila jsem si odstín Chalys, který je nádherný svěží. Výdrž je slušná. Rtěnka se dá použít i na suché rty, hezky je ošetří. Moc se mi líbí i nabídka výrazných červených odstínů u této rtěnky bych se nebála a šla bych do toho. Povedla se. Balení je takové obyčejné.

  • nádherné odstíny
  • výdrž
  • vysoká cena


věk
35-44

Další recenze od 22.11.2012 21:04:45

Rúž som si kúpila v odtieni Magnolia - krásna ružovokoralová, s mierne studeným podtónom. Na leto ideálny odtieň. Veľmi som sa naň tešila, no pravdupovediac čakala som trošku viac. Zdá sa mi, že by mohol byť trošku viac krémovejší, ale hlavne- hrozne mi vadí parfumácia, nemôžem si pomôcť, kvôli tomu som mala rúž na sebe dokopy trikrát.

  • krásne odtiene
  • málo hydratačný
  • vôňa


věk
25-34

Další recenze od 22.11.2012 15:28:12

Přála jsem si rudou chanelku :) tak jsem ji dostala od sestry a je opravdu výborná. Přijde mi i parfémovaná něčím, co voní podobně jako Chanel5 (me teda moc nevoní) ale nevadí mi. Mám opravdu ohnivou rudou a je to taková ta příležitostní rtěnka, na denní nošení by ji měla tak Gwen Stefani :)

  • sytá
  • krémová
  • dlouho vydrží
  • je to Chanel! :)
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 13.1.2014 13:14:34

Rtěnky z této řady jsem si moc oblíbila a tak jsem si jich pár pořídila. Mám celkem 5 odstínů a to: Satin, Secret, Paris a Venise. Všechny jsou nádherně krémové a perfektně pigmentované. Co se výdrže týče, tak bez problémů vydrží na rtech víc jak půl den a to i přes jídlo a pití, což je super. To dokáže málokterá rtěnka. Zásadně ale nesouhlasím s předchozí recenzí, že rtěnka vysušuje a není vhodná na suché rty. Právě naopak. Rtěnka je velmi hydratační a suché rty krásně hydratuje, ošetří a šupinky se opravdu netvoří. Mám to vyzkoušeno na spoustě lidech, které jsem s těmito rtěnkami líčila. Rtěnce nemám vůbec co vytknout.

  • vůně rtěnky
  • hydratace
  • výdrž na rtech
  • skvělá pigmentace
  • hezké balení
  • dobrá konzistence
  • nevysušuje rty
  • pro někoho to může být cena


věk
25-34

Další recenze od 19.1.2014 11:42:58

Mám odstíny Secret a Pirate a jsou to mé nejoblíbenější rtěnky. Ovšem, na denní líčení se nehodí, ale na večírcích si vás zaručeně všimne každý! :) Coco má perfektní odstíny, skvělou konzistenci a krásnou vůni. Také rty ošetřuje a dodává jim objem. Balení je jako vždy jednoduché, ale přesto luxusní a typicky chanelovské, tedy neodolatelné :)

  • Dodává objem
  • Ošetřuje
  • Pěkná vůně
  • Dobrá konzistence
  • Krásné odstíny
  • Chanelovský obal :)
  • Výdrž
  • Cena


věk
25-34

Začnem samotným produktom. Mám odtieň 35 Chintz, čo je prirodzená pekná ružová na každy deň. Rúž má skvelú textúru, na perách má celkom solídnu výdrž a napriek tomu nemám pocit vysušených scvrknutých pier. Samozrejme pitie, jedlo nevydrží, stále je to len krémový rúž a nie liptint. Obal má dobrý, je byteľný a elegantný. Kupovala som ju s 20% zľavou asi za 24 eur. Za takúto cenu by som si ju znova kúpila ale za pôvodnú, určite nie, lebo pomer cena/ výkon nezodpovedá. Jednoducho za toľko peňazí to zas nie je až taký zázrak iba kvalitnejší rúž s lepším obalom. Pripláaca sa zbytočne veľa za značku.

  • hydratácia
  • výdrž
  • textúra
  • obal
  • výber farieb
  • cena bez zľavy


věk
25-34

Další recenze od 11.9.2014 16:18:26

Rtěnky Chanel jsou luxusní a u mě jednoznačne nejoblíbenější. Mají krásný odstíny. Jen si vybrat :) Na rtech rtěnka dlouho vydrží, jsou krásně pigmentové ale někdy se mi zdá jakoby rty lehce vysušovala, takže tmavší a rudé odstíny bych dopuručila slečnám, které mají dokonalé rty které se neloupou. Obal je typický Chanelovský.

  • vydrží dlouho na rtech
  • velký výběr odstínů
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 14.8.2016 20:21:48

Já jsem z toho trochu na rozpacích. Rtěnka je sice fajn, má krásný obal a nese honosné jméno, ale není zas tak bombová, aby stála necelých 1000 kč. Je to klasická rtěnka, která příjemně voní, hezky vyhladí rty, ale za dvě hodiny je včudu a hydratace taky není světová. Upřímně řečeno rtěnky od Lancome nebo Bobbi Brown stojí o několik stovek méně a jsou lepší. Tady se platí vážně jenom značka. Takže ano, pro jednou je to fajn, ale znovu jí mít nemusím.

  • Obal
  • Vůně
  • Odstíny
  • Výdrž
  • Hydratace
  • Cena



věk
35-44

Další recenze od 2.2.2013 16:03:56

Rouge Coco má skutečně nádherné odstíny a rtěnka má slušnou výdrž. Pro ženy, které nepotřebují rty hydratovat a vyživovat, ji mohu doporučit. Já mám rty citlivé, sušší, Rouge Coco mě brzy začne trochu štípat a cítím, jak mě vysušuje, stačí pár hodin a udělají se šupinky. Pokud má někdo se rtěnkami obecně podobný problém, raději se Coco vyhněte, Chanel slibuje hydrataci a výživu, ale pro citlivé rty je to málo.

  • Odstíny
  • Výdrž
  • Cena
  • Vysušuje


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Freedom Pro Lipstick

4.3 82% 4 recenze