Dermacol Lip Seduction Lipstick recenze a zkušenosti

Rtěnky Dermacol Lip Seduction Lipstick
Rtěnky Dermacol Lip Seduction Lipstick - obrázek 1
Rtěnky Dermacol Lip Seduction Lipstick - obrázek 2
Rtěnky Dermacol Lip Seduction Lipstick - obrázek 3
5 4.5 39
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 90% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 80 - 159 Kč
  • Kvalita obalu 5
  • Celkem 39 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Lip Seduction Lipstick

věk
25-34

Další recenze od 7.4.2012 20:58:40

Nejdříve mě zarazil obal rtěnka se neotevírá klasicky ale ,,vystřelením,, nakonec mi tento způsob přijde velmi vychytaný, mám barvu 02 a je perfektní vydrží hydratuje krásná barva. Velký výběr barev. Krásný design. Určitě si koupím další. Určitě si koupím další.

  • výdrž
  • hydratace
  • balení
  • výběr barev
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 17.4.2012 14:40:28

Kdybych mohla ohodnotit známkou 6, ohodnotím šestkou :-) Rtěnka pro mne byla velmi příjemným překvapením. Překvapení začalo zajímavým balením, do kterého jsem se zprvu neuměla dostat. Pak jsem na to přišla a musím opravdu pochválit nápad, balení se mi moc líbí. Je to takový vycvakávací systém. Design je také moc hezký, působí luxusně, řekla bych. Ale k samotnému produktu uvnitř. Rtěnky jsou naprosto úžasně pigmentované a zároveň krémové, takže vůbec nevysušují. Na rtech nedělají žádnou neplechu, neslévají se, necuckují ani nic podobného. Výdrž je takový lepší průměr. Opravdu nejvíc mě okouzlily ty krásné barvy, pigmentace a balení :-). Mám odstín 02 a 04, s oběma velká spokojenost.

  • cena
  • vynikající pigmentace
  • krémová konzistence
  • nevysušuje rty
  • na výběr krásné odstíny
  • zajímavý obal
  • žádné


věk
45-54

Další recenze od 17.4.2012 21:53:45

Nová rtěnka od Dermacolu je velmi dobře krycí, má lehkou krémovou texturu a nechává na rtech jemný přirozený lesk. Paleta obsahuje 12 skutečně pěkných odstínů. Vyhovuje mi že rtěnka neobsahuje žádné třpytky. Jediné co lze vytknout, je kratší trvanlivost na rtech. Mimořádně pěkný je obal, který Vás trošku bude napínat, jak se rtěnka otvírá... Prozradím, otvírá se stiskem dna směrem do obalu rtěnky..: ) Logo Dermacolu dokonale vyryté do rtěnky dodává lehký punc luxusu.

  • skvělý poměr cena - výkon
  • lehce kratší trvanlivost na rtech


věk
25-34

Další recenze od 18.4.2012 19:56:34

Moje nejnovější vychytávka, do které jsem se zamilovala na první pohled. Nebudu lhát, že jsem v první chvíli nezápasila s balením - zápasila, ale příjde mi naprosto geniální, do kabelky ideální, nemusím se bát, že se mi sama od sebe otevře. K samotné rtěnce - mám odstín 04, nádherná barvička, krásně sytá, bez třpytek. Krémová konzistence je velmi příjemná na rtech a hlavně nevysušuje. Výdrž je také docela dobrá. Opravdu nemám co vytknout, určitě pořídím i další odstíny.

  • cena
  • atraktivní design
  • syté barvy
  • krémová konzistence
  • nevysušuje
  • výdrž
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 29.4.2012 10:49:38

N této rtěnce jako první zaujme její obal. Rtěnka má zajímavě řešený otevírací systém - vyckvakává se vespodu. Celý obvod tmavomodré tuby zdobí zlaté nápisy lip seduction a na samotné rtěnce je dokonale vyryto logo Dermacol. Musím uznat, že rtěnka celkově působí luxusním dojmem. Samotná rtěnka mě velmi mile překvapila, má krémovou konzistenci, dobře hydratuje rty, krásně se nanáší a nartech docela vydrží. Pochválit musím i nabídku 12 odstínů, všechny jsou krásné a zdály se dobře pigmentované, vesměs světlejší a bez třpytek nebo shimmeru (vhodné na denní nošení). Je obtížné vybrat si z nich jen jeden. Já tedy u jednoho určitě nezůstanu.

  • vhodné na denní nošení
  • hydratace rtů - nevysušuje
  • krémová konzistence
  • cena
  • 12 krásných odstínů
  • obal
  • pigmentace
  • nemá


věk
25-34

Další recenze od 4.5.2012 22:54:06

Moc příjemná rtěnka - vyhovuje mi balení, krémová hydratační textura, u mého zvoleného odstínu také to, že je hodně "krycí" - tedy dost pigmentový. Trochu mi vadilo počáteční vykrojení rtěnky, kvůli kterému jsem na začátku párkrát přetáhla a rtěnka jde opravdu špatně dolu, tak jsem vypadala jako šmudla :) Ale jinak spokojenost.

  • obal
  • hydratace
  • textura
  • vykrojení původního tvaru
  • pro někoho může být až moc krycí
  • špatně jde z kůže, když člověk přetáhne


Další recenze od 20.5.2012 00:05:45

Kolem této rtěnky jsem procházela asi týden.A konečně jsem si ji koupila.Abych pravdu řekla nevěděla jsem zprvu , jak se otvírá:DAle teď jsem mi to líbí:)Jinak jsem ani nevěděla jakou barvu.Nakonec jsem si vzala 02(byla poslední,což mě ji přimělo koupit a jinak mi připadala opravdu pro mě nejlepší:))Kromě krásné pigmentaci , má tedy i luxusně vypadající obal:)Určitě si musím koupit další odstíny:)Už mám políčeno na 03,07,10,11:))Jo a taky krásně hydratuje!!!

  • jedním slovem ÚŽASNÁ
  • nic


Další recenze od 5.6.2012 22:03:24

Pro me tolik hydratacni nebyla, ale moje rty dokazou byt nekdy velmi suche. Kazdopadne pigmentace je vyrazna, ale pomerne dlouho vydrzi prestoze neni z rady longlasting. Po jidle je kazdopadne treba aplikovat znovu. Mam odstin 09 a je jich na vyber opravdu hodne.

  • dostupnost
  • nevysusuje
  • vyber barev


věk
25-34

Další recenze od 20.6.2012 17:40:02

Mám odstín 04, protože podobnou barvičku jsem jinde nesehnala a bohužel mi strašně zdůrazňuje i mikro nedokonalosti na rtech a málo vydrží. Jinak rtěnky nosím denně a problém nemám, rty celou noc hydratuji. Pigmentace by mohla být menší, působí hodně uměle a pudrově. Já z ní nadšená nejsem a další odstíny už nekupuji.

  • cena
  • balení
  • zalézá do vrásek
  • je nepřirozená
  • suchá
  • nevydrží


věk
25-34

Další recenze od 24.6.2012 19:07:21

Po mnoha recenzích jsem se odhodlala si jí také koupit. Vybrala jsem si odstín č. 01. Jako první musím pochválit obal rtěnky, jak design, tak i otevírání. Další plus vidím v jejich krycích schopnostech. Mé rudé rty dokázala pěkně "přebarvit". Určitě si koupím další odstíny.

  • Cena
  • pigmentace
  • design
  • výdrž
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 25.6.2012 20:25:46

Tato rtěnka je naprosto úžasná. Pořídila jsem si jí v krásném světlounce růžovém odstínu, který jsem dlouho sháněla. Líbí se mi design obalu, působí luxusně. Samozřejmě nebudu trhat partu a přiznám, že jsem s otevíráním také zápasila :) Když jsem na to ale přišla, byla jsem nadšená, jak geniálně to vymysleli - nehrozí, že by se mi rtěnka samovolně otevřela a dostal se do ní bordel. Oceňuji, že hydratuji, je velmi dobře pigmentovaná a relativně dlouho vydrží.

  • dobrá pigmentace
  • hydratuje
  • výdrž
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 3.7.2012 00:00:00

Perfektně pigmentovaná krémová rtěnka. Kryje až moc, pokud člověk přetáhne, je to docela problém. Je hydratační, krémovité konzistence. Strašně se mi líbí to klikátko, Velmi originální balení, vypadá luxusně. Mají hodně odstínů na výběr, tak bacha ať nepřeberete jako já:)

  • krémová
  • sytá barva
  • klik
  • vykrojený tvar


věk
25-34

Další recenze od 8.12.2012 19:11:33

Rtěnky moc nepoužívám, chtěla jsem nějakou přirozenou, bohužel jsem se netrefila do odstínu, je na mě moc výrazný, takže musím ještě pořídit jinou. Rtěnka má krémovou konzistenci, hezky kryje, je bez třpytek. Výdrž příliš posoudit nemohu, na rtech mi moc dlouho nevydrží nic, což ale není vina rtěnky. Balení je moc pěkné a originální, jsem spokojená a ještě pořídím jinou.

  • dobrá pigmentace
  • krémová konzistence
  • hezké balení
  • žádné


věk
15-24

Mám odstín 01 (světlá, studená růžová) je to odstín který jsem dlouho hledala a nemohla nikde sehnat, takže z téhle rtěnky jsem nadšená a mám ji strašně ráda. :)) Obal vypadá luxusně a balení "click" mi naprosto vyhovuje. Hydratace rtěnky je taky skvělá, pigmetovaná je úžasně. Chystám se ke koupi dalších odstínů :) doporučuji...

  • hydratace
  • sytost
  • elegantní balení
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 4.1.2013 18:20:56

Vlastním hned dva odstíny této rtěnky. Kupovala jsem v akci v drogerii a nechala jsem se zlákat všudypřítomnými kladnými recenzemi. Bohužel ale takové nadšení nesdílím. Výdrž je naprosto tragická. Doufala jsem aspoň, že vydrží na rtech aspon hodinu, ale ani náhodou. Má sice krásné odstíny, takže si vybere každý, ale znovu si jí už nekoupím. Hydratace slušná, ale například rtěnka od NYC (New York Colour) za třetinu ceny udělá daleko lepší službu. Balení je samozřejmě krásné, o tom žádná, ale celkově je to pro mě zklamání.

  • výběr odstínů
  • obal
  • průměrná hydratace (nevysušuje)
  • příjemná parfemace
  • dostupnost
  • výdrž (katastrofa)


věk
25-34

Další recenze od 15.1.2013 01:34:55

Hydratační, velmi dobře pigmentovaná rtěnka. Moc příjemná na rtech. Krásně se s ní pracuje, dobře se nanáší, jde to i bez štětečku. Výdrž je slabší. Má nádherný zacvakávací obal. Odsín 01 je pro mě perfektní růžová, kterou jsem dlouho hledala - světlá, ale ne mrtvolná, matná a bez třpytek. Vybrala bych si klidně i více odstínů, jsou moc pěkné a univerzální.

  • pigmentace
  • příjemná na rtech
  • obal
  • výběr odstínů
  • výdrž


věk
15-24

Další recenze od 23.1.2013 14:41:05

Naprosto skvělá rtěnka. Miluju její obal- to kliknutí je velmi roztomilé, ale celkový design je moc hezký. Mám zatím odstín 12, je božský, skvělá pigmentace, dlouho vydrží (při zapudrování opravdu dlouho), neměla jsem ani pocit vysušení rtů. Koupím další, líbí se mi č.9.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Pigmentace
  • Dlouhotrvající efekt
  • Odstíny
  • Design


Tato rtěnka pro mě byla milým překvapením, jednak mě velmi zaujalo její otevírní, které mi přijde naprosto skvělé. Rtěnku mám v odstínu 01 - tu nejsvětlejší a velmi mi vyhovuje. Určitě nezůstanu jen u jednoho odstínu! :-) Rtěnka má vynikající pigmentaci, skvělou konzistenci, rty vůbec nevysušuje, naopak je krásně hydratuje, sjednocuje. Je srovnatelná s mnohem dražšími rtěnkami světových značek. Doporučuji!

  • skvělá cena
  • vynikající pigmentace
  • skvělá konzistence
  • rty vůbec nevysušuje
  • hydratuje
  • pěkné odstíny
  • skvěle řešený obal
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2013 08:25:41

Rtěnky nabízí širokou škálu odstínů a jsou pěkně pigmentované. Barvy jsou na rtech syté a dobře drží. Není příliš krémová tudíž není vhodná na suché rty. Zvýrazňuje právě ona suchá místa. Co se mi hodně líbí je promyšlené balení. Díky "vystřelovacímu" balení se víčko nemůže samo otevřít jak se mi u jiných rtěnek stává.

  • Odstíny
  • Pigmentace
  • Balení
  • Není krémová


věk
25-34

Rtěnky moc ráda nepoužívám, preferuji spíše lesky nebo balzámy, ale tato rtěnka mě naprosto uchvátila jak svým rádoby luxusním vzhledem, otevíráním, ale i svou výdrží, širokou paletou barev (12 odstínů) a hlavně tím, jak je na rtech příjemná. Nemám pocit vysušených rtů, neboť je hydratační, nevpíjí se do rýh rtů a nerozmazává se. Pigmentovaná je také velmi dobře. Mám odstín 01 - studenou růžovou a určitě neskončím u jediného odstínu :-)

  • hydratační
  • s velmi dobrou výdrží na rtech
  • nemůže se otevřít sama v kabelce, neboť je zacvakávací
  • krásný obal (rádoby luxusní)
  • žádný


věk
25-34

Další recenze od 22.4.2013 12:05:54

Na rtěnky moc nejsem, ale dlouho jsem již pokukovala po této, zaujala mě na první pohled svým zajímavým otevíráním a zanechala ve mě dojem luxusu. Neodolala jsem a zakoupila jsem si ji v odstínu 07 - je to takový přirozená tmavo fialová a vypadá na rtech moc hezky. Rtěnka je super pigmentovaná, přijde mi i hydratační - proto její výdrž není nijak oslnivá - okolo hodiny až dvou, ale s touto rtěnkou je radost pracovat, takže mi přetírání rtů nevadí. Úžasný výrobek - DOPORUČUJI!!

  • luxusní vzhled
  • hravé balení
  • široká škála odstínů na výběr
  • úžasně pigmentovaná
  • výdrž by mohla být delší


věk
25-34

Další recenze od 9.5.2013 16:27:30

Tuto rtěnku jsem se rozhodla koupit tak nějak ze zvědavosti a koupě rozhodně nelituji. Už samotný obal je zajímavý a pěkný. Rtěnka se jakoby vycvakává, takže rozhodně nehrozí, že by se někde v taštičce nebo v kabelce otevřela. Má pěknou, takovou rtěnkovou vúni. Pořídila jsem si odstín 03 a jsem s ním spokojená. Sice není úplně matná,ale zároveň není nějak moc třpytivá,takže vypadá i docela přirozeně. Když nanesu jen lehkou vrstvu, tak udělá pěkně zvýrazněné rty do červena. Výdrž je taková průměrná, jelikož já často piju, semtam něco sním, takže není šance, aby příliš vydržela, ale to mi přijde normální. Je hydratační, takže rty vůbec nevysušuje. Časem trošičku zalézá do vrásek,ale stačí rty trochu promnout a je to v pohodě. Navíc výběr odstínů je bezvadný, pořídila bych si i klidně další,ale nemám ráda velké zásoby kosmetiky a budu ráda, že vůbec spotřebuju ty, co mám :))

  • výběr odstínů
  • hydratuje
  • bezvadné a nápadité balení
  • příznivá cena
  • maličko zalézá do vrásek,


věk
15-24

Další recenze od 4.9.2013 20:18:13

Rtěnku jsem pořídila za 99 kč, normálně stojí 149 kč. Na první pohled se mi líbí obal a způsob jakým se rtěnka otevírá. Odstín 05 je krásný a přirozený. Rtěnka nevysušuje rty a vydrží na rtech docela dlouho. Odstínů není mnoho, ale všechny jsou pěkné. Líbí se mi, že je na samotné rtěnce vyryté Dermacol. Určitě dokoupím další.

  • barva
  • pigmentace
  • cena v akci
  • lehce dostupná v drogeriích
  • nic


Další recenze od 22.9.2013 16:48:42

Nejlepší rtěnka, jakou jsem si kdy koupila. Za pár korun jsem ani nečekala, že bude tak skvělá. Hezky se nanáší, hydratuje, kryje a neobtiskává se. Výdrž skvělá. Zajímavé klikací balení. Mám odstín 06 a vypadá opravdu moc pěkně. Hned jak budu moct, běžím si pro další odstíny. Všem určitě doporučuji, koupí neuděláte chybu, ba naopak - když nekoupíte, ani nevíte, oč přicházíte. Perfektní produkt za směšnou cenu, doporučuji

  • krytí
  • klikací balení
  • výběr odstínů
  • hydratace
  • výdrž
  • krémová konzistence
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 11.11.2013 12:14:35

Tuto rtěnku jsem si koupila na základě pochvalných recenzí ostatních blogerek a mohu říci, že jsem byla velmi mile překvapena. Osobně moc rtěnky nevyhledávám a už vůbec ne ty matné, jelikož mi vždy a všechny vysušují rty a zvýrazňují kdejakou drobnou vrásečku na rtech. Od této jsem čekala především hydrataci, což sice nesplňuje, ale stále vysušuje méně než jiné matné rtěnky. Barva 02 je opravdu nádherná tělová/starorůžová a moc se mi také líbí onen "klikací" obal rtěnky. Rovněž oceňuji dlouhou výdrž a lehkou, jakoby "tající" konzistenci.

  • nádherná barva
  • dlouhá výdrž na rtech
  • nehydratuje (což však výrobce deklaruje)
  • zvýrazňuje vrásky na rtech a slévá se do nich
  • obtiskává se na sklenice


věk
25-34

Další recenze od 21.11.2013 10:38:41

Tuto rtěnku mám v odstínu 01, je to krásná růžová barva. Koupila jsem si ji už po druhé a koupím zas. Rtěnka je sytá, jemná při nanášení, celkem dlouho i vydrží na rtech. Jediné malinké mínus je, že by mohla být trochu hydratační. Připadá mi totiž, že mi vysušuje rty, ani balzám pod ní mi moc nepomáhá. A když ji nanesu na balzám dělá trochu barevné skvrny (není rozetřená).

  • Sytá barva
  • Dlouhá výdrž
  • Hezké odstíny
  • Vysušuje rty


věk
25-34

Další recenze od 15.1.2014 12:02:51

S rtěnkou Lip seduction jsem naprosto spokojená. Má krásně krycí barvu, která na rtech vydrží i několik hodin. Dalo by se říci, že je i dost dotyku odolná. A navíc je skvěle hydratační. Rty po ni nepraskají, vypadají svěže a upraveně.Mám odstín 04 a musím říct, že patří k mým nejoblíbenějším. Navíc se mi hrozně líbí netypický obal, který vypadá velmi elegantně a skvěle se otvírá.

  • Hydratace
  • Výdrž
  • Krytí
  • Obal
  • Nesetře se jen tak jednoduše
  • málo odstínů


věk
15-24

Tohle je moc fajn rtěnka. Mám jí v odstínu 01 což je hezky světlá baby pink.. Na rtech je velmi přijemná, moc nevysušuje ale stejně pod ni dávám trošku balzámu protože mám jinak rty permanentně suché i bez rtěnky. Má přijemnou krémovou konzistenci, málokdy se mi na rtech trošku sleje. Výdrž je poměrně dostačující. Vůně je jemňounká přijemná!:) Clickací balení mi přijde super. Cena je přiměřena kvalitě:) Budu určitě kupovat znovu!

  • vůně-odstíny-není moc vysušující-přijemná textura
  • -někdy se sleje a vypadá divně


věk
25-34

Sú hydratačné a nezvýrazňujú nedokonalosti. Cena je super a balenie sa mi tiež veľmi páči. Vlastním odtiene 02, čo je krásna púdrová, nude. Ďalej 05 - rúžovka, výraznejšia a 07 čo je hnedasto- fialovo- ružová. Všetky sú krásne a určite si dokúpim aj ďalšie odtiene. Vôňa je ovocná, príjemnejšia ako ich longlasting verzia. Na perách avšak vďaka hydratačným zložkám toľko nevydrží a po hodinách nie je po nej ani chýru ani slychu a vytvorí taký ten divný povlak (pásik rúžu) pri kútikoch pier. Napriek tomu odporúčam.

  • vôňa
  • cena
  • balenie
  • výdrž


věk
15-24

Další recenze od 3.1.2015 15:40:05

Mám odstíny 01, 03, 05, 07 a chystám se pořídit si nejspíše i 02. Jsem spokojená. Rtěnky jsou báječně pigmentované, hezky voní, na rtech příjemné - ani nic extra hydratačního ale ani nic nic co by vysušovalo - je to něco mezi a to mi vyhovuje. Líbí se mi balení, je na pohled hezké, elegantní, klikací systém je fajn, obzvlášť do kabelky. Malá třešnička je že na rtěnce je vyražené DC logo... tohle mám na rtěnkách ráda :D ale je to prkotina. Cena by mohla být nižší, ale já kupovala vždy ve slevě, nebo za 1/2 ceny na netu atd, tak mně to vyšlo dobře :). Doporučuji!

  • pigmentovaná
  • nevysušuje
  • výběr barev
  • balení elegantní a praktické
  • podle mě cena


věk
25-34

Další recenze od 28.2.2015 18:13:23

Koupila jsem si ji v akci za 99kč, dlouho jsem odolávala odstínu 02, ale nakonec ho za pěknou cenu mám, rtěnka nevydrží úplně všechno, klasika, ale na rtech je příjemná, nevysušuje je, ale musím mít hladké rty, jen tak nějakou šupinku neodpustí, zvýrazní ji, ale jinak hydratuje hezky, je krémová, moc pěkná nenápadná barvy, koupila jsem ji i mamce, které se taky moc líbila, to klikací balení je úplně nejlepší

  • balení
  • hydratace
  • příjemná na rtech
  • zvýrazňuje nedokonalosti na rtech


Další recenze od 10.3.2015 18:24:57

Rtěnku jsem si vybrala svým obvyklým způsobem - čárnout na ruku, chvíli počkat, snažit se rozmazat do ztracena. když tam zbude barevná čára po rtěnce a okolo se barevně rozmaže - tak beru :D když se rozmázne do ztracena - je na prd :D tahle si vedla docela obstojně, navíc psali na stojanu, že je hydratační a se silnou pigmentací. Proto jsem dala přednost téhle místo dlouhotrvající. Bohužel rtěnka mé rty vůbec nezvláční, po nanešení je sice hezky krémová, ale spíš vysuší. vydrží tak 2 hodinky. jídlo vůbec. Po 3-4 hodinách zůstane jen lehký nádech do růžova. Mám odstín 02.

  • hezké odstíny
  • nehydratuje
  • výdrž 2h


věk
35-44

Další recenze od 18.3.2015 14:08:35

Na základe recenzíí tu na Omlazeni som neodolala a rúž kúpila. Mám odtieň 05, čo je taká jemná rúžová. Krajší pocit moje pery už dlhšie nezažili. Pery sú dostatočne hydratové a to som typ, čo sa neustále oháňa balzamom na pery. Aj výdrž je celkom slušná. Ako každá žena, milujem rúže na pery a toto je jednoznačne produkt, ku ktorému sa ešte vrátim.

  • hydratácia
  • nenašla som


věk
25-34

Další recenze od 21.3.2015 18:20:40

Lip Seduction je velmi povedená kolekce a také dost oblíbená. Mám odstín 02. velmi přirozenou nude barvu a 06. což je celkem výrazná tmavě fuchsiovo fialová. Obě jsou velmi příjemné, krémové a dobře pigmentované. Obě jsem kupovala ve slevě a byl to kup roku. Nedám na ně dopustit a časem určitě pořídím další odstíny. Balení trochu netradiční, kdy se rtěnka otevírá "click" systémem a to mi přijde velmi praktické, protože v balení pěkně drž. Obě jsou mé nejoblíbenější a všem můžu jen doporučit. Pokud jde o výdrž, tak žádná sláva, ale to asi u žádné klasické rtěnky.

  • nabídka barev
  • cena
  • krémová konzistence
  • velmi příjemná na rtech
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 26.3.2015 11:57:44

Rtěnku mám v odstínu 02, je to krásná nekřiklavá růžová. Rtěnka je super hydratační, pigmentovaná a má skvělé zavírání, ideální do kabelky. Obal jako takový zas tak kvalitní ale není, hodně se ošoupává barva a nevypadá to moc hezky. Líbí se mi, jak rtěnka příjemné voní a krásně se roztírá po rtech. Výdrž není nic moc, takové 2 hodinky, ale to už je pak spíš jen lehké zabarvení a do popředí se dostává konturka. Je to moje oblíbená barva na denní nošení, nezalézá mi do rýh ani se mi nerozpíjí a hodí se téměř ke všemu a ke všem příležitostem. Na pohovory, do práce, na schůzky...ideální. Jídlo ani pití moc nezvládá, ale to ani nemá v popisu. Obtiskuje se a jde blbě dolů z kůže - mě to ani nevadí, ale někomu by mohlo. Líbí se mi vyražení "Dermacol" na samotné rtěnce. :D

  • pigmentace
  • hydratace
  • zavírání
  • parfemace
  • obal
  • výdrž na rtech


věk
15-24

Další recenze od 20.8.2016 22:59:03

Mám odstín 07 - mauve barva, něco mezi fialovou a šedou s kapkou růžové. U některých lidí by působila mrtvolně, ke mně krásně sedí. Klikacímu systému jsem nikdy nepřišla na chut', přestože jsem s ním nikdy problém neměla, ale přijde mi to takové zdlouhavé. Oceňuji však, že se vůbec neseškrábaly nápisy na obalu. Samotná rtěnka je velmi kvalitní, pigmentace je skvělá, rtěnka je krémová a nevysušuje rty. Odstíny jsou naprosto nádherné, líbí se mi snad všechny. Mínus je velmi velmi slabá výdrž, u jiných rtěnek mi třeba zůstane po určité době lehký nádech barvy, ale u téhle ne, jídlo nevydrží ani náhodou.

  • pigmentace
  • výběr odstínů
  • nevysušuje rty
  • je matná po obtisknutí do ubrousku
  • výdrž
  • klikací systém


věk
25-34

Další recenze od 24.9.2016 00:03:20

Tuto Dermacolku miluju. Má krásnou krémovou hydratační konzistenci. Příjemně voní. Mám v odstínu 02 - krásná přirozená růžová. Chválím skvělý "click systém". Celkově obal vypadá velmi hezky. Dosud moje úplně nejloblíbenější rtěnka. Bohužel rychle ubývá, uvítala bych větší objem. Určitě koupím v budoucnu znovu.

  • krémová
  • hydratační
  • odstín
  • obal
  • příjemná vůně
  • nevydrží na rtech věčně (to ani nepožaduji)


věk
35-44

Super rtěnka s velmi dobrou pigmentací a fajn krémovou konzistencí. Rty vydrží zvláčněny opravdu skoro celý den (tedy kdybych nejedla a nepila). Dermacol moc nemusím, ale tahle rtěnka zaslouží pochvalu. Je úžasná jak vzhledem, tak kvalitou i obalem. Za mne palec nahoru a určitě koupím i v jiných odstínech.

  • hezký obal
  • příjemná krémová konzistence
  • dlouhá výdrž
  • dobrá pigmentace
  • nic


Další recenze od 17.5.2018 23:00:06

Narazila jsem na ni ve slevě, měli už bohužel jen omezený výběr odstínů. I přesto jsem našla 08, je to taková klasicky londýnská červená. Naprosto super je balení. Ze rtěnky samotné jsem rozpačitá. Barva na rtech odpovídá barvě v tubě. Se rtěnkou se mi hůř malovalo, připadala mi taková tvrdší, ale zase po chvilce byla až moc měkká. Pigmentace je obstojná, mám na dolním rtu pihu a ta je skvělým ukazatelem, takže tahle rtěnku pihu překryla. Celkem rychle se vsákla do rtů a neměla jsem pocit vysušení. Trošku lepila a na rtech jsem ji cítila. Barva vydržela dlouho (kupodivu déle než konturka), ale ..a to mi dost vadilo, se obtiskávala. Na sklenici, nebo když jsem se omylem dotkla rtů a to i po docela dlouhé době. Za mě super rtěnka, v hezkém balení, za cenu 80,- odpovídající, víc bych za ni asi nedala, znám i lepší rtěnky.

  • pigmentace
  • balení
  • luxusní vzhled
  • pěkné barvy
  • výdrž
  • dostupnost
  • obtiskává se
  • za plnou cenu drahá


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Chanel Rouge Coco

4.6 89% 9 recenzí

Hůře hodnocené

Freedom Pro Lipstick

4.3 82% 4 recenze