Chilly Intima Fresh recenze a zkušenosti

Intimní hygiena Chilly Intima Fresh
Intimní hygiena Chilly Intima Fresh - obrázek 1
5 3.7 18
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 56% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 70 - 130 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Chilly

Recenze produktu
Chilly Intima Fresh

věk
25-34

Další recenze od 31.8.2018 16:58:51

Naprostá klasika mezi intimnímy gely :). Mám ráda, kvůli jeho jemnosti a svěžímu pocitu po sprchování. Komu nevadí, že znatelně chladí - doporučuji vyzkoušet. Je bezvadný. Balení má super alternativy, v každé drogerce se dá koupit malé cestovní balení za pár korun (dobré jak na první vyzkoušení, tak ma cesty, tak i na doma pro ty, které nechtějí mít na vaně obří gel křičící "já jsem intimní"). Super je i velké balení s pumpičkou. Gel je příjemný i k citlivé pokožce, má jemnou vůni mentolu a jasně zelenou barvu. Koupila jsem v akci za 69,-/velké balení. Doporučuji, kupuji pořád znova :).

  • jemný
  • mentolová vůně
  • chladí
  • přijatelná cena - často v akci
  • nic


věk
35-44

Tenhle mycí gel jsem si pořídila na léto, pro svěží pocit a měla jsem svěží pocit :)) gel myslím že obsahuje mentol, což mi bylo spíš nepříjemné, než aby to bylo fresh. Takže pro mě nic moc, proto dávám jen tři hvězdičky. Raději mám šetrnější mycí gely, některé mě dráždí natolik, že musím užít následně probiotika, což je nepříjemné.

  • Snadná dostupnost
  • Krapet pálil neboť obsahuje mentol


věk
25-34

Další recenze od 11.1.2017 21:21:28

Chilly intima fesh je gel na intimní hygienu, který střídám i s jinými gely. Nedráždí ajsem s ním spokojena. I když je pravda, že co se týče těhle gelů a celkově různých sprcháčů, tak mi vyhovuje skoro vše, nejsem na pokožku moc citlivka. Ocenuju, že je mentolový, to mám pak pocit opravdové čistoty a svěžesti. Mohl by mít pumpičku.

  • Dostupnost
  • Nedráždí
  • Nevím


Další recenze od 29.4.2016 10:01:11

Tohle je pro mě ten nejlepší intimní gel. Do té doby než jsem našla tento jsem používala Chilly ale růžový a nebo Lactacyd. Potom mi tento mentolový Chilly doporučila kamarádka, že v létě je to příjemný že tak trochu osvěží. A fakt parádní, na léto je to hrozně příjemný, ale už jsem si zvykla apoužívám ho celoročně. Nedráždí, jemně myje a hezky svěže voním. Ocenil i partner :) A docela dobře pomohl i při gynekologických obtížích.

  • lehce svěží efekt hlavně v létě potěší
  • jemně myje a nevysušuje
  • trochu ulevil i při gynekologických obtížích
  • balení s pumpičkou vyhovuje
  • výhoda je že se prodává i cestovní minibalení v dm měli
  • nevím o ničem


věk
25-34

Další recenze od 14.9.2014 17:06:30

Měla jsem růžový gel Chilly a ten byl velmi příjemný, tento zelený je však úplný opak. Je mentholové vůně, což mi jinak nevadí, ale v intimních partiích to je něco jiného. Chladivý efekt je na mě až moc, pro mě je to skutečně nepříjemné. Složení podle mě také není zrovna vhodné na citlivou pokožku (SLS, PEGy), takže se příště poohlédnu jinde.

  • Nevím
  • Chladivý efekt je nepříjemný
  • Cena
  • Složení


věk
25-34

Další recenze od 8.9.2014 15:18:01

Vyzkoušla jsem růžový i modrý, ale zelený Fresh je pro mě propadák. Vůně mi připadá až moc agresivně mentolová a v rozkroku mi to bylo po koupeli hodně nepříjemné, prostě přementolované. Cenově dostupný a fyzicky v drogériích také dostupný perfektně, často v akcích. Obal je bytelný, pumpička velmi praktická včetně blokace uzávěru pro nechtěné pumpnutí. Tento si už ale nikdy nekoupím.

  • cena
  • dostupnost
  • obal včetně pumpičky
  • příliš mentolu


věk
25-34

Tak s tímto mentolovým intimním gelem jsem spokojená ze všech nejvíc, co jsem kdy měla možnost vyzkoušet. Velice mi vyhovuje to jak příjemně chladí, i když jen po delší době nepoužívání, pak si tělo na ten pocit zvykne. Trošku mi nevyhovuje víčko, ale pumpička bezva. Vždy když je v akci, beru ho ve velkém, naučila jsem na něj i mamku a ta je také velice spokojená.Doma mám i modrý a růžový, ale mentolový je pro mě favorit :-)

  • vůně
  • pumpička
  • příjemně svěží pocit
  • nic


věk
25-34

Poprvé jsem jej vyzkoušela díky vzorečku v časopise a neustále se k němu vracím. Miluji ten skvělý chladivý pocit, hlavně v teplém počasí. Nijak mě nedráždí, zánět mi taky v životě nezpůsobil, spíše naopak. Balení je fajn a co oceňuji tak možnost zakoupení malého cestovního balení, které je naprosto perfektní!

  • příjemná parfemace
  • možnost cestovního balení
  • svěží pocit
  • nic


věk
25-34

Při prvním použití jsem z tohoto gelu byla na vážkách, protože jsem se chladivého pocitu spíše lekla, bylo to pro mě něco nezvyklého a taky mě to trošku pálilo. Podruhé a dále už mi to přišlo naprosto běžné a nic mě nepálilo, gel mi naprosto vyhovuje, velice příznivý je hlavně v horkých letních dnech, při návratu z koupaliště rozhodně tento pocit čistoty a svěžesti oceníte.

  • svěžest a čistota
  • poprvé mě pálil


věk
25-34

Další recenze od 23.7.2013 21:03:03

Na tento intim gel jsem byla velmi zvědavá, bohužel ale musím konstatovat, že mi absolutně nevyhovuje. Sice příjemně, mentolově voní, ale mám pocit, že mám větrový bonbon v kalhotkách, je mi to velmi nepříjemné, chladí to a pocit, který vytváří, se mi nelíbí! Rozhodně bych si nepořídila znovu, znám rozhodně lepší intimní gely.

  • osvěžující vůně
  • nepříjemný pocit po použití


Další recenze od 1.6.2013 17:02:37

Tento gel jsem koupila až po přečtení recenzí tady, ani z reklamy ani ze stránek jsem vůbec nepochopila, v čem se jednotlivé varianty liší (u všech je napsáno použití při menstruaci, sportu, atd. - stejné), nějak mi unikl ten mentolový efekt, kvůli kterému jsem ho ze zvědavosti i koupila. Teď jsem měla nedávno problém (svědění až pálení v intimních partiích), doktor předepsal nějaké globule a nařídil umývat pouze vodou - což jsem vydržela přesně dva a půl dne, poté použila zelenou chilly (s myšlenkou, že horší už to být nemůže), a musím říct - neskutečně se mi ulevilo. Ten pocit je opravdu svěží, mentolový (ikdyž samotný gel voní po mentolu jen malinko a hlavní vůně je taková spíš jak ze zdravotnického zařízení). U mně teda tahle svěžest nevydržela dýl jak 5 minut, takže jak tu někdo psal, že se po použití musel jít znovu umýt jaký to byl vítr, to mi až zas tak intenzivní nepřišlo, ale ulevil mi od kvasinek nebo co to vlastně je. Ikdyž je pravda, že podobný efekt jsem nepozorovala zatím u žádného jiného intimního gelu, snad jen u sprcháče Adidas Boost. Koupila bych si ho určitě znova i za tu cenu, přijde mi super na léto, budu určitě používat i dál, teda pokud mi teda dr. nezakáže intimní gely nadobro.

  • svěží pocit
  • balení s pumpičkou
  • konzistence - netekutá, gelová, takže vydrží dlouho
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 11.3.2013 11:42:12

Intimní gely nepoužívám, ale tento jsem chtěla vyzkoušet kvůli slibovanému chladivému efektu. A nijak mě nenadchl. Chladivý efekt se u mě konal asi dvakrát, potom už ne. Přijde mi, jak bych se umyla úplně obyčejným sprcháčem, takže já už bych si ho znovu určitě nekoupila.

  • praktické balení
  • chladivý pocit jsem měla jen ze začátku
  • pro mě zbytečnost


věk
25-34

Další recenze od 24.9.2012 17:56:20

Taky jsem tento gel zakoupila ve formě vzorku, ale teď už mám doma velké balení s pumpičkou. V létě mi gel připadal jako malý "zázrak". Chladivý účinek je intenzivní a skvěle osvěží. Zakoupila jsem si i chladivé intim. ubrousky stejné řady. Gel bych nedoporučovala ženám s citlivou pokožkou, ale mě sedí dokonale.

  • chladivý mentolový účinek
  • balení s pumpičkou
  • intimní ubrousky stejné řady
  • cena


věk
25-34

Po použití tohoto intim gelu jsem zažila docela šok, protože celkem nepříjemně a dlouho chladí. Musela jsem se tedy jít umýt znovu, protože takový pocit byl celkem nesnesitelný. Já osobně dávám přednost neparfémovaným intim výrobkům. Nemusí vyhovovat citlivějším lidem.

  • žádné
  • nepříjemně chladí


věk
25-34

Další recenze od 5.8.2012 12:45:38

Já tedy nadšená nejsem, gel je hodně svěží, po použití mám pocit jako by mi mezi nohama vál severák, ale díky tomuhle mýdlu jsem měla poprvé v životě zánět, není na časté použití. Přítel na jeho vůni atd. taky nadával, takže jsem ho podruhé už nezkoušela. Nelíbí se mi složení. Obsahuje dráždivé ingredience, takže od něj dávám ruce dál. Oceňuji balení s pumpičkou.

  • balení s pumpičkou
  • pálivý pocit
  • není na časté použití
  • u mě se po denním použití vyskytl zánět
  • složení


věk
25-34

Další recenze od 5.8.2012 12:05:57

Tento mycí gel používám už delší dobu, nyní mám třetí balení a rozhodně už nekoupím jiný intimní gel než tento. Gel opravdu zanechá svěží a hlavně chladivý pocit a to hlavně v létě je velké plus. Vůně je pro mě příjemná, nevtíravá. Dávkovač s pumpičkou je praktický. Pro mě naprosto vyhovující po všech stránkách, takže mohu doporučit a ráda se budu k tomuto výrobku budu vracet :)

  • konzistence
  • vůně
  • svěžest
  • žádné


věk
25-34

Zakoupila jsem ho jako vzorek spolu s jedním nejmenovaným časopisem. Musím přiznat, že jsem se ze začátku trošku bála, aby mě neštípal nebo nepálil, protože obsahuje přírodní mentol a ani reklama na tento produkt mě nijak nenadchla. Nicméně jsem ho vyzkoušela a jsem docela příjemně překvapená. Jemně voní, vůbec ne po mentolu nebo něčem takovém, je to příjemná nevtíravá vůně. Barva je jemně zelená, konzistence tak akorát - není moc tekutý, což je fajn, stačí použít malé množství. Nepálí, neštípe a nevysušuje, ale takový ten trošku "fresh" pocit po něm přece jen mám, ale jak říkám - nic hrozného to rozhodně není :) Balení se mi nelíbí, uvítala bych spíše pumpičku. Jestli si ho koupím znova - asi ne, mám jiné favority.

  • vůně
  • konzistence
  • nepálí, neštípe a nevysušuje
  • balení bez pumpičky


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené