Lactacyd Femina kapesníčky pro intimní hygienu recenze a zkušenosti

Intimní hygiena Lactacyd Femina kapesníčky pro intimní hygienu
Intimní hygiena Lactacyd Femina kapesníčky pro intimní hygienu - obrázek 1
Intimní hygiena Lactacyd Femina kapesníčky pro intimní hygienu - obrázek 2
Intimní hygiena Lactacyd Femina kapesníčky pro intimní hygienu - obrázek 3
Lactacyd (8)
3.2 z 5 5 3.2 13
Celkem 13 recenzí


5 hvězd
20%
4 hvězdy
20%
3 hvězdy
30%
2 hvězdy
20%
1 hvězda
10%

Koupilo by znovu
47 %

Recenze produktu
Lactacyd Femina kapesníčky pro intimní hygienu

věk
25-34

Další recenze od 20.12.2015 18:36:02

Ja práve naopak tieto obrúsky mám rada.Už sa nahádzajú v novom obale,kde lepidlo nevyschne a zatváranie stále pekne drží.Používam ich podľa potreby,najčastejšie na cesty,sem tam ale aj doma.Zanechá pocit sviežosti,príjemne upokojí,nedráždi.Obohatený o Alatoin,kysel.mliečná je samozrejmosť.Niekedy mám troška pocit po utieraní,ako keby teplo.Ale to rýchlo prejde.Parfemácia je na môj vkus troška silnejšia,keďže sa jedná o intímnu hygienu,ale inak mu nemám čo vytknúť a rada ho kúpim znova

  • balenie ktoré drží
  • obsah alatoinu
  • nedráždi a upokojí
  • pocit sviežosti
  • silnejšia parfemácia


věk
35-44

Další recenze od 14.10.2014 17:49:31

Nyní přecházím na přírodní kosmetiku, takže hodnotím již jako bývalá uživatelka. Tyto intimní ubrousky jsem používala zároveň s Mycí emulzí Lactacyd, bohužel jsem se docela zděsila složení - 4 Parabeny (obsahují ženský hormon Estrogen) na intimní partie?! A další a další nebezpečné složky. Raději se obejdu bez nich.

  • Nic.
  • Příšerné a nebezpečné složení!


věk
15-24

Další recenze od 19.7.2013 12:26:58

Tyto kapesníčky mi nepřijdou za tu cenu zas tak dobré, ale určitě nemůžu řici že by úplně zklamaly ;) Také mi vadila silnější parfemace, kterou se nepodařilo ani z rukou smýt a tak sem to cítila celý den :( jak už tady někdo naznačil, není vhodné jen používat přímo před "akcí" :DDD Na cesty vhodné moc nejsou, tak velké balení se mi do kabelky už většinou nevejdou :/ už si asi nekoupím a zkusím ty z DMka Jessa nebo jak se to jmenuje :D sou levnější a slyšela jsem o nich jen to nejlepší ;)

  • pocit čistoty
  • silná parfemace
  • cena
  • velké balení


věk
25-34

Další recenze od 28.4.2013 22:42:36

Ve srovnání s intim gelem ze stejné řady jsou pro mne tyhle ubrousky dost propadák. Vyhovuje mi svěží trochu štiplavá vůně, dodá alespoň pocit svěžesti. Nicméně balení ubrousků mi přijde pro každodenní nošení příliš velké, navíc při častém použití lepidlo na zavíraní oschne, zavírání nedoléha a ubrousky rychleji vyschnou. Nehledě na cenu blížící se 90 korunám, která je opravdu přehnaná.

  • osvěží
  • na zavírání rychle oschne lepidlo, takže nedoléha a ubrousky rychle vyschnou
  • pro přenášení zbytečně velké balení
  • cena/výkon


věk
25-34

Další recenze od 24.4.2013 11:15:46

Jsem trochu zklamaná hlavně balením, které je velké těžké a po nějaké době přestane lepit a kapesníčky hodně rychle vyschnou, ale za to jsem nadšená z balení na cesty, kde je každý kapesníček zvlašť, vyhovuje mi to velice do kabelky. Bohužel mě tyto ubrousky občas dráždí. Nelíbí se mi jejich vůně, ale celkově se po použití cítím "svěže".

  • Cestovní balení
  • Svěžest
  • Balení
  • Dráždí
  • Vůně
  • Cena


věk
35-44

Dříve mé velmi oblíbené vlhčené intim ubrousky, nyní je už nekupuji. Před 7 lety jsem začala používat Lactacyd a s ním i vlhčené intim ubrousky. Zpočátku mi vůně nevadila, zyvkla jsem si, ale po dlouhodobém používání se mi vůně začala čím dál tím více protivit. Vůně je hodně intenzivní. Balení není to nejlepší, co může být, samolepka se rychle opotřebuje a tak ke konci ubrousky už vysychají, protože balení nejde neprodyšně uzavřít. dnes už existují mnohem lepší ubrousky na intimní hygienu - za zlomek ceny a s jemnější parfemací.

  • obsahují stejné látky jako Lactacyd gel
  • rychle vysychají, špatně se neprodyšně uzavírají
  • pro mě i lactacydová vůně


věk
25-34

Další recenze od 31.3.2013 12:15:13

Lactacyd mám moc ráda, jak ve formě intim geli, tak i tyto kapesníčky. Používám ty jednotlivě balené, v kabelce s nimi není sebemenší. Uznávám, že parfemace je poněkud silnější a nezvyklá, ale nic netrvá věčně a po pár minutách vyprchá. Po jediných kapesníčkách a jediném intim gelu právě od Lactacydu se cítím opravdu svěže a čisťounká. Jak již bylo zmíněno (také nevím jak to delikátně nazvat), tak určitě těsně před stykem bych je nepoužila, parfemace potřebuje "uschnout" a pak se pachuť vytratí :-)

  • dokonale čistý pocit po použití
  • praktické jednotlivě balené
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 16.1.2013 08:21:56

Já jsem moc nadšená nebyla, jsou mnohem lepší intimní ubrousky po méně kapesníčcích, protože tohle balení s 20ks je vážně dost velké a těžké, takže do kabelky nic moc. Vůně se mi nelíbila, byla na mě moc silná a neměla jsem pocit čistoty a svěžesti, ale spíš takové nepříjemné chemie a už si tedy nekoupím.

  • dostupnost
  • velké balení
  • vůně


Další recenze od 27.12.2012 17:49:16

Tyto ubrousky jsem měla jednou a již se k nim nevrátím. Příliš velké nepraktické balení, ubrousky vevnitř jsou také zbytečně velké, nepotřebuji tak velký ubrousek na 1 použití a nějak ho rozstřihávat, nebo nějak zandavat nazpátek určitě není šťastné řešení. Největší nevýhodou tohoto produktu však vidím ve velmi, ale opravdu velmi silné parfemaci. Měla jsem špatný pocit při používání ubrousku, celkově si myslím, že mě i trošku dráždil. Za mě není tento výrobek povedený a už vůbec ne za tu cenu. Já používám Jessu (privátní značka DM drogerie), a jsem nadmíru spokojená, navíc je za hubičku:)

  • Příliš velké nepraktické balení
  • Silná parfemace
  • Trochu dráždil



věk
35-44

Další recenze od 11.4.2012 08:40:24

už spoustu let používám mycí emulzi této značky a stejně dlouhou dobu si kupuji tyto kapesníčky. jsou k dostání v balení po 20 ks, které má takové to "zalepovací" zavírání, nebo po 10 ks balené jednotlivě. jsou vhodné na cesty, do práce apod. pocit po použití mám v podstatě stejný jako po umytí emulzí, i když osobně mám prostě pocit větší čistoty po umytí namokro:) jediná výtka, kterou k tomuto výrobku mám, je poměrně silná parfemace, nebo spíše "příchuť", na kterou jsem byla upozorněná (nevím, jak to delikátně zaonačit, ale snad si rozumíme:).

  • výborné na cesty
  • nedráždí
  • silná parfemace


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené