Ciba Vision Solocare Aqua roztok na čočky recenze a zkušenosti

Kontaktní čočky Ciba Vision Solocare Aqua roztok na čočky
Kontaktní čočky Ciba Vision Solocare Aqua roztok na čočky - obrázek 1
5 4.7 13
  • Průměrné hodnocení 4.7
  • 85% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 150 - 700 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Ciba Vision

Recenze produktu
Ciba Vision Solocare Aqua roztok na čočky

Další recenze od 18.3.2012 00:41:48

Pro mne číslo jedna! Kvalitní roztok na čočky, jenž nedráždí oči a opravdu dobře čistí a to i bez každodenního mechanického mnutí čočky (samozřejmě, občas je to potřeba...). Oči mne ani trochu neřežou i při konci "životnosti" čoček. Ke každému balení je pěkné a kvalitní pouzdro na čočky zdarma. Vyrábí se v různě velkých baleních.

  • Kvalita
  • Pouzdro na čočky zdarma
  • Různě velká balení na prodej
  • U mne žádné:-)


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 7.4.2012 14:25:48

Rozhodně nejlepší roztok na kontaktní čočky, který jsem vyzkoušela. Když použiji jiný roztok, čočky pak v oku trochu řežou, jsou vysušenější. Po tomto roztoku jsou však čočky stále vlhké a ani po celém dni v oku nedráždí. Je k dostání i v menším (90 ml) balení, které je vhodné na cesty. U roztoku je výborné antibakteriální pouzdro na čočky. Jistě se vyplatí jej kupovat přes internet, v optikách je téměř o 50 % dražší.

  • čistí
  • dezinfikuje
  • čočky vydrží v oku celý den bez vysušení
  • obsahuje antibakteriální pouzdro
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 12.7.2012 13:30:48

Ideální roztok pro čočky Air Optix Aqua, vyzkoušela jsem i jiné roztoky a musím říci, že tenhle je na prvním místě, čočky jsou opravdu videzinfikované a čisté, nemusí se mnout, stačí je jen každý den vložit do pouzdra s novým roztokem a ráno jsou čočky jako nové. Doporučuji

  • jednoduch aplikace
  • žádné


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 23.11.2012 09:32:47

Kvalitní roztok. Čočky není třeba mnout, ale jen vložit do pouzdra s roztokem. V každém balení je pouzdro. Akorát už párkrát se mi stalo, že mi roztok z pouzdra trochu vytekl. U lahve s roztokem bych také uvítala lepší uzávěr, protáčí se a moc netěsní. Dále bych uvítala ještě nějaké menší balení roztoku do kabelky. Na internetu koupíte mnohem levněji než v optice.

  • pouzdro navíc
  • kvalita
  • uzávěr


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 14.1.2013 08:57:38

Asi nejkvalitnější produkt na našem trhu. Opravdu čočky krásně vyčistí, nedráždí oči (neřežou, nepálí, neslzí). Rozhodně nakupovat přes e-shopy, v lékárnách hooodně předražený. Pro mne to je rozhodně produkt, ke kterému se budu stále vracet a těžko najde konkurenta :-)

  • - super vyčistí čočky
  • - nedráždí oči
  • - velikost obalu


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 30.1.2013 19:50:40

Tento roztok mi maximálně vyhovuje jednak různými druhy velikostí, jednak kvalitou. Narozdíl od jiných roztoků po něm čočky v oku vydrží mnoho hodin hydratované a nedráždí oči. Když není zbytí a nemám po ruce oční kapky, použiji tento roztok na podrážděné oči, které hezky zklidní. Za mě nejlepší roztok, který jsem vyzkoušela.

  • skvěle hydratuje
  • více velikostí
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 16.3.2013 10:40:02

Jeden z těch kvalitnějších roztoků na čočky. Dobře je vyčistí, nepálí a ani nedráždí oči. Čočky jsou po použítí tohoto roztoku takové vlhké a tolik se v oku nevysušují. K balení je přidáváno pouzdro, což je super, protože s každým vypotřebovaným balením roztoku vyhazuji také použitá pouzdra. Vadí mi jen vyšší cena v lékárnách a optikách, kde je opravdu přemrštěná, takže se vyplatí si objednávat jen přes internet.

  • vyčistí čočky
  • příjemné v oku
  • přemrštěná cena


Další recenze od 10.5.2013 21:28:50

Pro mě absolutně nejlepší roztok. Čočky skvěle umyje, nic na nich nezůstává, nedráždí oči. 360 ml na 3 měsíce bohatě vystačí. V ceně je navíc pouzdro na čočky zdarma, což je supr. Kupuju dvojbalení, takže mě vyjde i trochu levněji. V porovnání s jinými roztoky je bezkonkurenční, rozhodně bych ho za jiný nevyměnila.

  • nedráždí oči
  • skvěle čočky vyčistí
  • balení více než dostačující
  • pouzdro na čočky zdarma
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Roztok, který je mou stálicí při každodenním používání kontaktních čoček. Čočky vyčistí a je příjemný, oko vůbec nedráždí, nemám s ním nejmenší problém. Co hodně oceňuji, je nové pouzdro na čočky v každém balení roztoku. Kupuji vždy větší balení, které mi vydrží dlouho. Roztok je vhodný i na rychlé vyčištění čočky.

  • nedráždí oko
  • pouzdro v každém balení
  • žádné


věk
25-34

oči
černé

Další recenze od 14.9.2013 15:34:09

S tímto roztokem jsem velmi spokojená. Nedráždí mi mé citlivé oči, je v očích příjemný, oči neslzí, nepálí. Stačí čočky hodit do pouzdra, druhý den odejmout a hned použít, není potřeba mechanického mnutí. Jediné, co mi u tohoto roztoku překáží, je přiložené pouzdro. Víčko se nedá moc dotáhnout a občas se tak stane, že roztok vyteče.

  • dobře čistí bez mnutí
  • nedráždí citlivé oči
  • pouzdro


věk
25-34

oči
hnědé

Pro mě bezkonkurenčně nejlepší roztok, který se dá u nás koupit. Čistí dokonale, čočky dokáže vyčistit rychle a dokonale. Velké mínus ale představuje obal. Na cestování je naprosto nevhodný, často vyteče, protože víčko velmi špatně těsní. Problém je, že po prvním otevření se protáčí, takže nejde utáhnout. Nedokonalý je i přiložený obal na čočky - ač pořádně utažený, těsní velmi málo, několikrát mi vytekl do kabelky.

  • kvalita
  • fajn cena v eshopech
  • netěsnící víčko na obalu
  • netěsnící pouzdro na čočky


Další recenze od 15.6.2014 20:54:11

Tak tenhle produkt mě velmi zklamal. Po přečtení recenzí jsem se rozhodla jej koupit, zatím jen v malém, myslím 90 ml balení. Co se týče samotného roztoku, nezaznamenala jsem nějaké výrazné zlepšení od mého roztoku jiné značky, který používám. Ale nejspíš bude dobrý a kvalitní. Co mě ale odradilo od příštího nákupu je uzávěr! Ten jsem jako nový rozšroubovala a když jsem jej chtěla zašroubovat zpět a tím ho uzavřít, nešel dotáhnout. A aby toho nebylo málo, při snaze ho dotáhnout se vršek rozlomil napůl a nedá se už použít vůbec. Za mě tedy NE!!!

  • samotný roztok bude nejspíš kvalitní
  • uzávěr


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 14.11.2017 11:28:53

Když jsem před lety začínala nosit kontaktní čočky, byl mi od oční lékařky doporučen tento roztok na kontaktní čočky. Ale časem jsem našla lepší ale vnější roztoky, navíc jsem při používání tohoto zaznamenala, že mě občas pálí oči, když si poránu nanadám čočky, které byly celou noc naložené v roztoku. Jiank ale svojí funkci plní velice dobře.

  • Čistí a desinfikuje čočky
  • Cena
  • Dostupnost
  • Občasné pálení očí