Cien Body Butter recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Cien Body Butter
Hydratační tělové krémy Cien Body Butter  - obrázek 1
5 4.6 23
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 79% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 65 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 23 recenzí
  • Výrobce Cien

Recenze produktu
Cien Body Butter

věk
25-34

Další recenze od 5.8.2014 22:25:35

Toto tělové máslo z Lídlu patří dlouhodobě mezi mé oblíbence. Měla už jsem všechny tři varianty (mango, kokos, kakao) a všechny mi moc vyhovovaly a kupuji si je stále znovu. Velice mne potěšilo, že se tento výrobek probojoval do stálé nabídky Lídlu. Krásně hydratuje pleť, ale nemastí, snadno se roztírá a božsky voní. Vůně je celkem intenzivní, obzvlášť v případě kokosu, což by někomu mohlo vadit. Balení je hezké a zajímavé, ale někdy se trochu hůře otevírá.

  • skvělá hydratace
  • cena
  • vůně
  • výběr ze 3 variant
  • balení


věk
25-34

Další recenze od 22.9.2014 08:36:48

Kvalitní výrobek za pusinku. Obrovské balení, které vydrží opravdu hodně dlouho, jen se špatně otevírá a zavírá - chce to praxi. Nádherné vůně, lehké složení a přesto dokonalá, zcela bezchybná hydratace. Nedráždí ani citlivou a ekzematickou pleť. Jako jedinou slabinu vidím, že příliš výrazná parfmace může alergickou pleť dráždit, jako tomu bylo bohužel i u mně. Já ovšem nemohu bohužel používat žádnou kosmetiku s jakoukoliv parfemací.... Moje sestra "pouze" ekzematička, ale používá již přes rok každý den a nemlže si jej vynachválit.

  • Velké balení
  • poměr cena - výkon je úžasný
  • dokonale hydratuje na dlouhou dobu
  • nejlepší tělové máslo na trhu
  • parfemace může přecitlivělé a ojedinělé případy dráždit
  • balení jde ztuha otevřít


věk
25-34

Další recenze od 22.9.2014 14:31:31

Tohle máslo jsem si koupila asi v 60% slevě, a jelikož chci teď hlavně předcházet striím, chtěla jsem něco hutnějšího. Trochu jsem od toho čekala tělové mléko v pěkné doze, ale omyl. Opravdu velmi hutné tělové máslo, které se ovšem skvelě nanáší. U mastnějších tělových přípravků jsem měla problém s roztíráním, ale tohle prostě klouže krásně a zárověň pokožku hojně vyživí i promastí. Mám verzi s kakaovým máslem a opravdu hdoně jmeně voní po bílé čokoládě. Dóza je na konzistenci výrobku skvělá. Určitě bych si ho koupila znovu i bez akce.

  • skvěle se roztírá
  • vyživuje
  • jemně voní
  • nevím jak ostatní vůně


věk
15-24

Další recenze od 28.9.2014 08:13:38

Tohle tělové máslo je to nejlepší, co jsem si kdy mohla koupit. Nádherně hydratuje pleť, vyživí ji a zjemní. Složení je uplně super a vůně ještě lepší. Super taky je, že vydrží vážně hodně dlouho. Konzistence je velmi hutná, poprvé jsem se lekla, že mi ucpe póry a nebude se dát rozmazat, ale nic takového se nestalo. Používám ho na obličej a je to super. Všem moc doporučuju!:)

  • Cena
  • Vůně
  • Složení
  • Hydratuje a vyživí
  • Neucpává póry a nezatěžuje pleť
  • Nedráždí
  • Nic


věk
35-44

Další recenze od 3.11.2014 22:05:53

Tělové máslo jsem si koupila na doporučení kamarádky a jsem s ním spokojená. Moc se mi líbí balení (určitě obal využiji po spotřebování) a hlavně je úžasná jeho vůně (mám to kokosové). Máslo má dobrou konzistenci a poměrně dobře se roztírá. Výborné je také to, že se poměrně rychle vstřebá do pokožky a nenechá ji mastnou a ulepenou. Chystám se ještě na máslo s vůní manga. Rozhodně doporučuji! Za málo peněz, hodně muziky.

  • nízká cena
  • rychle se vstřebá
  • hezké balení
  • krásná vůně
  • žádné!


věk
35-44

Na toto máslo jsem slyšela a četla spousty kladných ohlasů. Tak jsem si i já zakoupila a byla jsem velmi zklamaná. Všechny tři dodávané vůně mi přijdou zbytečně moc výrazné, chemické, někdy až obtěžující.... Máslo je hutné (vím že takové má být), dlouho se vsakuje a nevsákne se úplně. Asi nic pro mě. Možná pro velmi suchou pokožku bude to pravé, já takovou kůži ovšem nemám.

  • velké balení za dobrou cenu
  • příliš silná parfemace


věk
25-34

Další recenze od 12.11.2014 01:01:09

Na tělová másla od Cien jsem opakovaně četla velmi dobré recenze. Vyzkoušela jsem zatím jen kakaové, ale v nejbližší době se chystám vyzkoušet i mango, nebo kokos. S kakaovým jsem 100% spokojená. Cena je taky velmi sympatická. Za 400 ml zaplatíte pouze 130kč a 400 ml vám vydrží opravdu hodně dlouho. Konzistence se krásně roztírá a naprosto nádherně voní po čokoládě!!!

  • nádherně voní
  • velké balení
  • velké balení
  • žádné


Další recenze od 28.12.2014 23:51:33

Už dlouhou dobu pociťuji extrémní suchost nohou, jelikož od mala trpím na atopický ekzém. Před použitím tohoto krému jsem měla extrémně vysušené nohy s mapami. Toto tělové máslo používám už měsíc a půl 2x denně a nohy mám v pořádku. Vůně je velice příjemná a lehká(mango). Za mě toto máslo určitě pořídím znovu, jelikož jsem hodně dlouho hledala nějaký normální krém, který by mi pomohl a konečně jsem našla :)

  • regenerace
  • vůně
  • cena
  • nic


věk
15-24

SUPEEER!! jsem nadmíru spokojená, pro mě zatím nejlepší tělové máslo, jaké jsem kdy vyzkoušela. Jsem suchar a toto máslo mi opravdu výborně hydratuje celé tělo. Pro mě má ideální konzistenci - takovou více krémovější než například máslo z Avonu a krásně se roztírá, nelepí a nádherně potom voním! Máslo mi nečekaně přinesla mamka z Lidlu, takže jsem si nemohla vybrat vůni - koupila mi kakaovou. Nejdříve jsem chtěla zkusit kokos, ale vůbec mi to nevadí. Tak krásná vůně kakaa... nádhera.. poprvé jak jsem přičichla, tak jsem máslo málem snědla. Nevím co dál napsat, fakt super produkt, ke kterému se 1000% vrátím :)

  • Dostupnost
  • Nááádherná vůně
  • Krémovější konsistence
  • Krásná dóza
  • Výborná hydratace
  • Absolutně nic


věk
25-34

Používala jsem variantu mango a zkoušela jsem i kokos a kakao. Nesdílím přehnané nadšení většiny, myslím si, že existují mnohem lepší produkty na tělo než tohle máslo a za lepší cenu. Líbí se mi vzhled balení, velký objem a cena i to, že Lidl tyhle másla konečně zařadil do stálé nabídky, byť za cenu 129 Kč. Nelíbí se mi parfemace, kokos je příliš umělý, kakao divné, nejlépe mi vyhovovalo mango, i z toho jsem ale byla schopná spotřebovat pouze polovinu balení a zbytek jsem vyhodila. Vadí mi, že se máslo hůře vstřebává, zvláště pokud ho dám více, má tendenci vytvořit bílý povlak a dělá na kůži jakési žmolky. Pomalu se vstřebává a kůže je ulepená. Balení jde celkem špatně otvírat a zavírat. Kvůli parfemacím a vlastnostem si tohle máslo už nekoupím, věřím, že někomu může vyhovovat, ale já si raději přístě pořídím něco jiného.

  • cena
  • vůně
  • horší vstřebatelnost
  • otevírání


věk
25-34

Další recenze od 25.3.2015 08:55:01

Moje nejoblíbenější mazaní. Nejprve jsem se trochu bála vůně čokolády, ale byla jsem příjemně překvapená. Máslo krásně voní a hezky hydratuje. Určitě koupím znovu a vyzkouším vůni kokosu. Jediné mínus je obal, který jde ze začátku hůře otevřít. Za tu cenu vydrží opravdu dlouho a často se dá sehnat v cenových akcích.

  • vůně
  • složení
  • hydratace
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 10.5.2015 16:31:19

Cien ma dokáže prekvapiť. Niektoré výrobky sú naozaj za málo peňazí veľa muziky. Toto telové maslo mám v dvoch verziách kokos a čokoláda(alebo skôr kakao). Je to telové maslo takže je hutné a nevstrebáva sa tak rýchlo ako telové mlieka. Ak ho dáte moc môže Vám nechať bledý povlak a vsakovať sa bude dlho(čo sa mi stáva pri väčšine telových masiel). Maslo dobre hydratuje a stačí ho použiť málo. tým pádom aj dlho vydrží. Toto maslo má až 400ml takže ho budem míňať dosť dlho. Nemá ani vysokú cenu. a som s ním spokojná ale vadia mi na ňom viac menej 3 veci. Intenzita vône(vôňa sama o sebe je skôr plus). Je síce krásna verzia čokoláda vonia ako kakaový prášok(preto nechápem ten preklad na obale) alebo ako kokos , nieje umelá ale je strašne silná. Vonia dlho a intenzívne o mi dosť prekáža. ďalšia vec otváranie. Obal je pekný a zaujímavý(čo je jeho plus) ale ťažko sa otvára. Vždy si dám tou kovovou častou po paprčiach. U nás je aj horšia dostupnosť. Chcela som ho kúpiť aj kamarátke ale majú ho len cez akciové týždne takže už krém nebol(dala by som jej jeden so svojich ale tie som ich orýpala).

  • Hydratuje
  • veľkosť balenia 400ml
  • stačí ho použiť málo takže dlho vydrží
  • zaujímavý obal
  • vôňa
  • cena
  • intenzita vône(vôňa je krásna ale moc silná)
  • otváranie(obal je pekný ale to otváranie je moja nočná mora)
  • dostupnosť(len počas akciových týždňov)


věk
25-34

Další recenze od 10.5.2015 20:00:04

Tak nakoniec som sa ukecala na tento produkt aj ja,aj keď neviem prečo,som sa mu často vyhýbala.Pri tom Cien kozmetiku mám celkom rada(do teraz používam pleťovú vodu,odličovacie mlieko aj šampón proti lupinám).Je ale pravda,že u nás dlho "kozmetický" týždeň nebol a bohužiaľ,predáva sa len vtedy.Vzala som mango,kokos a tuším kakao-čokoláda.Kokos som pár krát skúsila a posunula mamke,nie,že by sa mi nepáčil,ale ona si ho zamilovala :o) Je pravda,že vône sú silné,ale mne to vyhovuje,pekne to prevonia celú pokožku,kde sa natrie,no môže to niekomu vadiť,hlavne veľmi citlivej pokožke.Nie sú prehnane chemické vône.Je to maslo,takže dobre hydratuje,je troška mastnejší,ale pri suchej pokožke je to vždy plus.Veľmi mi pomáha po sprchovaní,keďže ťažko zvládam chlórovú vodu,pokožku upokojí.Mám aj citlivú a nijak nedráždi.Krásny sklenený obal,čo mne síce nevyhovuje strkať do toho ruky,ale prežijem to.Ak bude zas akciový týždeň,vezmem znova určite

  • vône-je plus aj mínus niekomu môže vadiť silná parfemácia
  • hydratuje
  • nedráždi citlivú pokožku
  • dostupnosť-produkt reťazca Lidl a len počas akciových týždňov
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 10.5.2015 20:49:51

Já osobně nejsem ten typ, který by fandil tělovým mlékům a máslům a všem možným krémům. Ale tohle mě fakt dostalo. Jednak miluju tu vůni, nejvíc tu mangovou. Ale už na první pohled mě tělové máslo zaujalo svým obalem, který je super originální a dá se po vypotřebování produktu k něčemu dalšímu použít. Konzistence skvělá, vstřebávání super. Můžu jenom doporučit. Celoročně ho využijete.

  • vůně
  • obal
  • cena
  • kvalita
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 19.5.2015 13:05:49

Produkty CIEN mám pravdu velmi ráda. Kvalita i přijatelná cena. Není tomu jinak ani u toho tělového másla. Koupila jsem si ho ve vůni KOKOS. Balení je velmi zajímavé a originální, i když dost nepraktické k cestování. Také jsem měla občas problémy s horším otevíráním, ale s tím musíte počítat, když si koupíte produkt s tímto principem zavírání. ;) Pokud hledáte opravdu hutný krém, tak tento vám bude vyhovovat dokonale. Máslo je opravdu krásně hutné a dokáže velmi dobře hydratovat pokožku i když trvalo o trochu déle, než se do kůže pěkně vstřebalo.Vůně produktu (obzvláště u kokosu) může být pro někoho až moc intenzivní a po nanesení na kůži vydrží delší dobu. Pro mne bylo balení až zbytečně velké, jelikož ráda testuji nové výrobky, nestihla jsem ho "dopoužívat". Zhruba po 3 měsících naprosto změnil svou parfemaci, takže jsem ho raději vyhodila. ..I přesto produkt mohu doporučit. Minimálně za vyzkoušení opravdu stojí. Kdyby bylo k dostání i v menším balení určitě bych si ho koupila znovu.

  • Hutnost
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 8.7.2015 13:32:25

Máslo je k dostání ve třech variantách a už při koupi mi bylo jasné, že vonět mi nebude - nejsou to zrovna vůně, které v kosmetice vyhledávám. Nakonec jsem zvolila kokos jako nejmenší zlo a škoda, že jsem ho neočichala už v obchodě (balení neobsahuje po otevření ochrannou folii, takaže to jde), voní docela sladce a chemicky. Navíc je vůně strašně silná, na den nepoužitelná - docela ji cítit, já používám jenom na noc a cítit ji dokonce i z povlečení. Jinak máslu nemám co vytknout, skvěle se rozetírá, skvěle hydratuje, hned se vsakuje. Balení je super, navíc se dají bez problémů odstranit všechny etikety, takže se dá na něco vyžít. Nebýt té vůně, je to jedno z nejlepších másel, co jsem měla.

  • hydratace
  • cena
  • množství
  • balení
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 10.8.2015 20:30:36

Toto telové maslo z lidlu je moje najobľúbenejšie. Pokožku zanecháva skutočne hydratovanú a hebkú. Síce mu trochu trvá vstrebať sa, ale mne to vôbec nevadí. Mám mangovú verziu a úžasne vonia. Neobsahuje silikóny, parabény, minerálne oleje, ale má veľa výživných zložiek.Odporúčam hlavne pre suchú pokožku, ktorá potrebuje hydratáciu a nie len povrchové namazanie.

  • Vôňa
  • Hydratácia
  • Zloženie
  • nič


věk
15-24

Další recenze od 26.12.2015 23:12:12

Ačkoliv moc máslům neholduji, protože zatím všechny, které jsem měla, tak byly strašně tuhé, řekla jsem si, že ho jen zkusím. Ale tohle mě mile překvapilo. Úžasně se roztírá, takže žádné tuhé roztírání. Také se vsákne to pokožky poměrně rychle a úžasně hydratuje! Tohle jsem ještě u žádného tělového másla fakt nezažila.

  • parfemace
  • cena
  • hydratace
  • obal
  • roztírání másla je úplně úžasné! :)
  • jen tři varianty


věk
15-24

Další recenze od 4.1.2016 16:26:46

Toto telové maslo som si kúpila najprv s vôňou manga, neskôr s vôňou kakaa ktoré mám teraz a vyhovuje mi vôňou viac ako s mangom. Maslo je v krásnej obale s množstvom 400ml čím vydrží naozaj veľmi dlho. Obe maslá majú krásnu vôňu aj keď možno trochu chemickú a silnejšiu, no mne osobne to však nevadí. Na suchú pokožku bude super, hydratácia je výborná. Čo mi však vadí je to, že sa dosť dlho vstrebáva a na Slovensku je dostupné iba počas akčných týždňov.

  • cena
  • obal
  • hydratácia
  • vôňa
  • dostupnosť
  • dlho sa vstrebáva


věk
35-44

Nádherně voní, hodí se spíše pro suchou pleť, protože je opravdu extrémně hutné a do mastnější pokožky by se nemuselo dobře vsáknout. Super provedení obalu, ten je vážně úžasný, sice se trochu hůř otevírá, ale to nemění nic na tomto luxusním provedení za skvělou cenu. Za mě tedy opět jednoznačně ano, určitě koupím i vůně, které jsem ještě nezkusila.

  • nádherná vůně
  • perefektní vzhled obalu
  • hezky promastí
  • cena
  • spíš pro sušší pokožku


věk
25-34

Další recenze od 11.12.2016 11:03:30

Neodolala jsem včera v Lidlu, ještě po přečtení kladných recenzí a popadla toto pleťové máslo s vůní kokosu. Dlouho jsem se rozmýšlela, jaký voní lépe, jestli kakao nebo kokos. Nakonec vyhrál kokos, příště vezmu kakao. Čekala jsem, že bude máslo po nanesení mastné a nalepí se na mě v posteli každý drobek, ale omyl! Máslo je sice hutné, ale po rozmazání se po chvilce skvěle vpije do pleti, na které zůstane jen příjemný, hebký film :))) a samozřejmě krásná vůně. Jsem z másla nadšená. Další problém byl ten, že jsem měla poslední dny strašně popraskané rty, opravdu mě bolely. Samotný, čistý kokosový olej mi na ně nezabral, ale když jsem je namazala trochou tohoto másla před spaním, ráno jsem měla krásné, vyživené rty, už vůbec popraskané. Říkám pořád, že Lidl má super kosmetiku... 0:))

  • opravdu hydratuje
  • množství
  • bytelné, hezké balení
  • rychle se vstřebává
  • hutnost
  • vůně 0:)
  • výborný i na popraskané rty
  • levný
  • nic! ♥


věk
25-34

Další recenze od 4.9.2017 18:16:24

Tohle tělové máslo jsem si koupila, když jsem viděla recenzi jedné yutuberky. Koupila jsem si mangové a je super. Krásně se roztírá, nádherně voní, nenechává pocit mastnoty a balení je velké, takže vydrží poměrně dlouho. Dřív jsem používala tělové máslo z Avonu, ale s tímto se nedá srovnat. Určitě mám v plánu vyzkoušet ještě další varianty.

  • - kvalitní
  • - vůně
  • - vydrží hodně dlouho
  • - nic


věk
25-34

Další recenze od 27.11.2017 16:44:22

Tak i já jsem propadla kouzlu tohoto tělového másla. Když to přítel poprvé uviděl, tak podle obalu soudil, že jde o jídlo, o nějakou pomazánku.-) Pro hydrataci pokožky těla stačí tělového másla nanést opravdu jen trošičku. Výhodou je, že se velmi rychle vsakuje a jemně kokosově voní. Nemám pocit umaštěnosti, spíš sametové pokožky. Chválím také velké balení, které dlouho vydrží.

  • Velmi rychle se vsakuje
  • Stačí ho trošku
  • Zajímavý obal
  • Vůně
  • Velké balení
  • Nic


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené