Alverde Tělové máslo s vanilkou a mandarinkou recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Alverde Tělové máslo s vanilkou a mandarinkou
Hydratační tělové krémy Alverde Tělové máslo s vanilkou a mandarinkou - obrázek 1
Hydratační tělové krémy Alverde Tělové máslo s vanilkou a mandarinkou - obrázek 2
Hydratační tělové krémy Alverde Tělové máslo s vanilkou a mandarinkou - obrázek 3
5 4.6 21
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 86% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 129 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 21 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Tělové máslo s vanilkou a mandarinkou

Další recenze od 14.3.2012 10:36:14

Velice příjemná a jemná nevtíravá vůne. Tužší "máslová" konzistence, která se skvělé roztírá. Na pokožce zůstává jemný film a pocit hydratace. Balení je praktické do kabelky, může sloužit jako krém nejen na pokožku,ale i jen na ruce. Cena perfektní a naprosto přírodní.

  • přírodní složení
  • jemná nevtíravá vůně
  • pocit hydratace
  • příjemně se roztírá
  • máslová konzistence
  • praktická velikost balení
  • nemám žádné


věk
25-34

Další recenze od 18.3.2012 11:36:17

Krásná vůně, rychle se vstřebává, není nějak extra hutné, přesto dobře vyžíví pokožku. Úžasné na suché paty, lokty, na ruce a po holení. Ve srovnání s makadamiovým máslem od Alverde dávám přednost tomuto kvůli vůni.

  • krásná vůně
  • vyživující
  • rychle se vstřebává
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 20.3.2012 22:26:02

Tělová másla Alverde jsou to nejkvalitnější, co jsem kdy na kůži použila (co se týče másel, mlék a krémů). Skvělá hydratace, úžasná vůně, hebká pokožka, která vydrží až do druhého dne. A to všechno díky přírodním ingrediencím. :)

  • krásná vůně mandarinek
  • hydratace
  • hebká pokožka
  • přírodní


věk
35-44

Další recenze od 20.3.2012 22:46:46

Lehké máslo s jemnou vůní, které důkladně vyživuje pokožku, nemastí. Používám na tělo a ruce. Praktické balení do kabelky (50ml) i velké na doma (200ml).

  • hydratace
  • výživa
  • bio
  • balení
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 21.3.2012 14:16:19

Skvělé tělové máslo, krásně jemně voní, hydratuje, není testováno na zvířatech, rychle se vsakuje, nezanechává pocit mastnoty - prostě značka ideál :-) koupím znova

  • cena
  • vůně
  • žádné


věk
25-34

Když jsem toto máslo potkala v DM, okamžitě jsem jej musela mít. Měla jsem totiž vyzkoušené makadamové máslo stejné značky a bylo skvělé. Tohle je také skvělé. Krásně hydratuje a provoní pleť. Navíc je čistě přírodní a cenově dostupné.

  • přírodní kosmetika
  • hydratace
  • vůně
  • cena
  • někdy se hůře vstřebává


věk
25-34

Další recenze od 24.3.2012 22:27:18

Výborné tělové máslo, které krásně hydratuje. Má tužší konzistenci, což mi úplně vyhovuje. Rychle se vstřebává a člověk není po použití ulepený. Vůně je krásná, úplně návyková, bohužel jí ze sebe cítím max. dvě hodiny, potom už ne. Vyhovuje mi i balení v kelímku.

  • vůně
  • rychlé vstřebávání
  • nelepí
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 27.3.2012 01:27:54

Původní makadamiové máslo je mé nejoblíbenější mazadlo na tělo. Pokud mám porovnat tato dvě, tato limitka je horší. Lepí a trochu mi dráždí ruce, kde mám ekzém, což původní verze nedělá. Vůně mi časem začala vadit, je to nějaké kyselé. Ale i tak je to skvělý výrobek, věci na tělo od alverde jsou fajn.

  • Přírodní
  • Dobrá roztíratelnost a vstřebávání
  • Nemastí a dobře hydratuje
  • Vůně se omrzí
  • Lepí


věk
25-34

Další recenze od 20.6.2012 00:29:37

Mám mini balení - používám ho jako krém na ruce a na suché nohy po holení. Krásně voní, nemůžu se té vůně na rukou nabažit. Hydratuje moc dobře, chvíli se musí počkat na vstřebání. Je srovnatelný s drahými másly z The Body Shop. Jednou jsem měla kus, který trochu hrudkoval, nicméně u přírodnější kosmetiky to není známkou nekvality.

  • vůně
  • mini balení
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 17.7.2012 17:33:10

Neznám klasickou verzi, takže nemůžu posoudit, ale tato je skvělá. Je fakt, že cítím jen mandarinku, ale vůbec mi to nevadí, naopak, vůně je nádherná! Rychle se vstřebává, nezanechává pocit mastnoty, dostatečně hydratuje. Hodí se i na mou citlivou pokožku. Souhlasím se Ziralkou, je srovnatelný s drahými másly od The Body Shop - jen tento nevydrží vonět na pokožce tak dlouho, což je velká škoda. :)

  • cena
  • hydratace
  • vůně
  • přírodní ingredience


věk
25-34

Další recenze od 21.8.2012 10:22:52

Moc fajn tělové máslo, které má jako bonus velmi příjemnou nevtíravou vůni. Moje suchá a citlivá pokožka jen tak něco nesnese, tohle máslo je ale skvělým pomocníkem. Velice dobře hydratuje, i když je hutné, tak se dobře vsakuje, pokožka je po namazání krásně hebká. Tak zůstává i několik hodin poté. Vůně je mi sympatická, nepřijde mi nijak přehnaná.

  • dlouhodobá hydratace a výživa
  • dobře se vsakuje
  • jemná a hebká pokožka
  • vůně
  • žádné


Toto tělové máslo krásně voní, připomíná mi to ovocné karamelky:-)příjemně se roztírá a rychle se vstřebává, pokožka je potom ihned krásně jemná. A cena je vzhledem ke kvalitě produktu také příjemná:-) Ještě chci zkusit to s makadamiovým máslem. Takže všem vřele doporučuji.

  • vůně
  • rychle se vstřebává
  • cena
  • přírodní složení
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 31.12.2012 19:10:20

Do tohohle másla jsem se prostě zamilovala! Čekala jsem, že bude máslovitější konzistence (třeba jako jsou másla z The Body Shop), ale je to spíš hutnější krém. Skvěle se vstřebává, není vůbec mastné, nelepí, ale hydratuje na 1*. Lepší krém jsem neměla. Používám ho jak na ruce, tak na chodidla, tak na tělo, strčí do kapsy všechnu chemickou kosmetiku. :) Upřímně vanilku ani mandarinku z něj necítím, voní mi tak nějak ,,přírodně", hodně mi připomíná balzám na nehty od Saloosu, jestli z něj něco cítím tak nějaké citrusy, vanilku vůbec, ale to vůbec nevadí. Kelímkové balení je pro mě vždycky plus. Cena okolo 50 korun je pro takový poklad směšná. Mrzí mě, že je to limitka, jinak bych si ho kupovala pořád.

  • rychle se vsakuje
  • není mastné ani nelepí
  • hydratuje výborně
  • oceňuji kelímkové balení
  • cena
  • žádné nemá :)


věk
25-34

Do tohoto másla jsem se zamilovala nejen já, ale i můj přítel, který mi furt říká, jak krásně voním (to mi mimochodem neříkal ani po mojí DKNY nebo Chloé). Máslo se skvěle roztírá, dobře hydratuje a navíc ta vůně opravdu dlouho vydrží na těle. Dámy, pokud se chcete zahalit do čerstvé vůně ovoce, rychle do DM, je to limitka!

  • hydratace
  • vůně
  • dobře se roztírá a vstřebává
  • limitka


Další recenze od 7.3.2013 20:23:40

Verze s touto vůní je super, i když ta nová s pomerančem (jestli se nepletu) je pro mě ještě víc voňavější. Krém krásně hydratuje mou místy suchou pokožku, a ta je díky němu hebká. Je trochu tužší, ale to mi zas tak nevadí. Fajn byla i verze s makadamiovým oříškem, ale mandarinka a pomeranč jsou mnohem voňavější (mám moc ráda vůni citrusů). Už se těším na novou edici, hned, jak ji v DM uvidím, kupuji :)

  • vůně
  • hydratace
  • přírodní složení
  • žádné


věk
25-34

Nádherně voňavé máslo. Vadí mi jen jeho konzistence, byla jsem zvyklá na mléka či krémy a máslo se přece jen hůř roztírá. Nevyhovuje mi, že se dlouho vsakuje. Jinak ta vůně je doopravdy naprosto úžasná i cena je přívětivá, ale už si ho nekoupím, potřebuju něco, co se lépe vsakuje.

  • vůně
  • vyživuje
  • špatně se vsakuje
  • hutná konzistence


věk
25-34

Další recenze od 8.3.2013 09:07:11

Tělová másla od Alverde miluju, takže jsem pořídila i toto s vanilkou a mandarinkou. Voní krásně ovocně, i když mně u krémů a másel na tělo více vyhovuje vůně másla s makadamiovým oříškem, ale toto voní také krásně. Pokožka je po použití krásně provoněná a hydratovaná, používám večer i na ruce. Vstřebává se poměrně rychle, navíc má přírodní složení.

  • cena
  • vůně
  • hydratace
  • přírodní složení
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 24.6.2013 07:40:59

Tělové máslo používám společně se sprchovým gelem stejné vůně a tato kombinace je opravdu dokonalá. Máslo má hutnější konzistenci, ale jeho aplikace je příjemná a vsakuje se do pokožky vcelku rychle. Pokožka je po použití krásně vláčná, hydratovaná a pocit hydratace vydrží až do dalšího mytí. Kvalitou je srovnatelné s másly od The Body Shop, které mám bezmezně ráda.

  • hydratace
  • složení
  • vůně
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 19.1.2015 14:12:51

Tělové máslo mi přijde o něco horší než sprchový gel ze stejné řady - hlavně vůně je o dost kyselejší (oproti sladké a jemné vůni sprchového gelu). Proto už si ho znovu nekoupím, nevoní mi, když se jím mažu, zacpávám dech. Jinak ho ale považuju za velmi kvalitní přírodní produkt, dobrá cena, krásně se rozmazává a vstřebává, dlouho vydrží.

  • dlouho vydrží
  • po sprchování se dobře rozmazává a vstřebává
  • přírodní složení
  • Nehezký obal
  • Nevoní mi - má takové kyselé pomerančové aroma


Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené