Clean & Clear čistící voda proti černým tečkám recenze a zkušenosti

Čištění pleti Clean & Clear čistící voda proti černým tečkám
Čištění pleti Clean & Clear čistící voda proti černým tečkám - obrázek 1
Čištění pleti Clean & Clear čistící voda proti černým tečkám - obrázek 2
Čištění pleti Clean & Clear čistící voda proti černým tečkám - obrázek 3
5 1.8 25
  • Průměrné hodnocení 1.8
  • 12% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 79 - 129 Kč
  • Kvalita obalu 3.6
  • Celkem 25 recenzí
  • Výrobce Clean & Clear

Recenze produktu
Clean & Clear čistící voda proti černým tečkám

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 28.8.2018 15:10:10

Túto pleťovú som používala ešte keď som bola veľmi mladá čo je dosť dávno, najmä preto, že "má odstrániť čierne bodky". Čierne bodky samozrejme neodstráni, príšerne chemicky a alkoholovo smrdí, avšak mne nespôsobovala nejaké nepríjemné reakcie, mierne vysušovala moju pleť keďže bola mastná, to mi celkom vyhovovalo, ale rozhodne ju nikomu neodporúčam, nakoľko na trhu sú oveľa lepšie výrobky vhodné na pleť.

  • - bohužiaľ nič
  • - všetko


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tato pleťovka je naprosto šílená a divím se, že ji v dnešní době ještě někdo používá a dříve si nepřečte recenze. Používala jsem ji na střední škole, když to byla novinka a v té době toho ještě nebylo moc na výběr. Pálí na pokožce ihned při prvním použití, je z ní velmi cítit alkohol a cítím v ní snad Alpu. Po vyčištění byla celá pokožka ulepená a boláky se vyskytovaly ještě mnohem více, poněvadž neuvěřitelně vysušuje. Nechápu, že to někdo může vyrábět na čištění pleti!!!

  • nic
  • zůstává ulepený povlak na pokožce
  • pálí
  • podporuje vznik akné


věk
15-24

pleť
normální
tmavý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tato pleťová voda byla pro mě prvním (a nejspíš i posledním ) zakoupeným produktem od této značky. Nejen, že při otevření jsem ucítila silnou alkoholovou vůni také mě velmi vysušovala, dráždila a moje pleť se začala neskutečně zhoršovat a mastit. Ještě k tomu samozřejmě s černými tečkami udělala prd ;) Po této zkušenosti ani nevím, jestli se mi ještě vůbec chce nějaký produkt od značky zkoušet...

  • absolutně nic
  • pálí
  • vysušuje
  • extrémně dráždivá (na obalu by mělo být uvedeno na vlastní nebezpčečí :) )


Také jsem tuto vodu poměrně hodně používala když jsem byla mladší, ale měla jsem ji ráda. Alkohol z ní jde sice cítit dost, ale to mi nevadí a alespoň mám pak pocit větší čistoty. Černé tečky sice neodstraňuje, ale zatím jsem nenašla výrobek, který by mi na černé tečky fungoval. Na citlivou pleť se hodit nebude, ale s mou pletí nic neudělal (žádné červenání, flíčky, ani jiné zhoršení). Na doodlíčení makeupu mi příjde celkem dobrá a oproti Clearskinu od Avonu ani tak alkoholová není... :-)

  • dobrá dostupnost
  • dobře čistí
  • pro někoho moc alkoholová
  • nevhodná pro citlivou pleť
  • neodstraňuje černé tečky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Dosť ma zarazili tie negatívne recenzie. Síce voda úplne nepomáha proti čiernym bodkám, ale zato ju pekne vyčistí a ja mám naozaj pocit čistej pleti. Kupovala som ju v akcii v Tescu. Po otvorení ma zarazil naozaj alkoholový pach a je pravda , že na citlivú pleť to teda nebude. Musím teda priznať, že na pleti jemne páli a to momentálne nemám ani jednu vyrážku. Taký ten pálivý/mentolový pocit trvá aj potom. Po nanesení krému to prestáva. Ja v tom nevidím nič extra nepríjemného, je to zvláštne a nikdy sa mi to teda nestalo, ale žeby mi to robilo nejakú paseku to nie.

  • odstráni mastnotu
  • vyčistí dokonale
  • na čierne bodky nepomáha
  • jemný pálivý pocit


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.7.2013 13:31:07

Nevidím v tom zase takový propadák, ale znovu bych si ho nekoupila to přiznávám :D Je pravda že dost vysušuje díky většímu množství alkoholu, dokonce musím zavírat oči jinak mě začínají štípat jen se k obličeji přiblížím s touto vodičkou :D po aplikaci mám opravdu hladkou pleť, mám pocit že docela čistí (samozřejmě proti černým tečkám nefunguje, to je jasný :DDD) po použití se musí použít dost silný hydratační krém

  • čistí
  • vysušuje
  • nefunguje proti tečkám
  • vysoký obsah alkoholu


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 8.7.2013 18:02:19

Když jsem byla mladší a měla jsem problém s hodně mastnou pletí, byla jsem z C&C nadšená, když jsem po jeho použití měla pleť "suchou". Jenže tak za tři, čtyři hodiny byla zase mastná. A jak šel čas, pleť se mi vůbec nelepšila. Nakonec jsem si na zkoušku vybrala jiný "čistič" (Niveu, přítel s ní má jen dobré zkušenosti). A naráz pleť jakoby zázrakem začala produkovat mnohem méně mazu a začala se lepšit. Takže jako hlavní "čistidlo" už nikdy :) Co ale musím podotknout - je super na doodlíčení obličeje, na odstranění zbytků make-upu. A pak hlavně hodně nakrémovat, no...

  • Skvěle odstraňuje zbytky make-upu
  • Pleť odmašťuje až moc dobře...


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.4.2013 00:04:29

Všichni tento výrobek určitě moc dobře znáte a určitě si ho už nikdy nekoupíte :-D Příšerná "pleťová" voda. Nemůžu ji ani nazvat pleťová, protože tento výrobek je tak strašně agresivní, že výrobci nejspíše někde udělali chybu :) Na celý obličej jsem si vodu dala snad jen 2x, protože po šíleném zarudnutí, jsem mu ještě chtěla dát šanci. Nicméně zázrak se nekonal, pokožka byla vysušená, flekatá, místy se mi dělaly ošklivé suché ostrůvky a druhý den byla pleť děsně mastná. Černé tečky určitě taky nelikviduje. Jediné použití je snad lokálně na nějaký zlobivý pupínek - tam práci odvede skvěle :))

  • vysuší pupínek
  • šíleně vysušuje a je agresivní
  • zarudnutá a napnutá pokožka
  • druhý den se více mastí


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Tato voda mi leží ve skříňce již delší dobu, používat ji už nebudu a rozhodně to nikomu nedoporučuju. Šíleně vysušuje, pro citlivou a suchou pokožku absolutně nevhodná, v podstatě pro jakoukoliv pokožku nevhodná. Je hrozně agresivní, pleť je po ní celá podrážděná, zarudlá a černé tečky samozřejmě neodstraní...

  • žádné
  • dráždí pokožku
  • vysušuje
  • neodstraňuje černé tečky


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.2.2013 18:01:31

Na černé tečky rozhodně nepomáhá... pleť sice vyčistí, ale pálí a mám po ní pocit jakési masky na pleti. Pálila mě. Balení je praktické, líbí se mi dávkovač. Samotná pleťová voda mi smrdí. Samozřejmě vůně není jejím primárním úkolem, ale z této je příliš cítit alkohol.

  • dobře čistí
  • na černé tečky nepomáhá
  • pálí


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

No, tohle je docela propadák. Je to v podstatě jen smradlavá voda, která pleť akorát vysuší a pro člověka s horší pletí to musí být úplná katastrofa. Mě se teda po aplikaci pleť akorát horšila a proti černým tečkám to nepůsobilo vůbec...Zbytečné kupovat...

  • žádná
  • zápach
  • vysuší pleť
  • Proti černým tečkám vůbec nefunguje


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.1.2013 14:06:04

To byl tehdy taky před lety výstřel do tmy. Hrozná vodička, která naprosto vůbec nijak nepomohla odstranit a ani aspoň eliminovat ucpané pory a tím i jejich zanesení a černé tečky. Ty po použití se hrozně leskly, takže pak svítíte do dálky a je třeba si obličej umýt a ošetřit jiným přípravkem. Nikomu nedoporučuji. O "vůni" ani nemluvím. Na druhou stanu byla dobrá dostupnost a cena průměrná a obal taky ok.

  • cena a dostupnost a obal
  • páchne
  • nepomáhá proti černým tečkám
  • mastí pokožku


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.12.2012 16:53:51

Zkráceně: tahle voda je k ničemu. Rozvinutě: pálí mě z ní obličej, nehorázným způsobem vysušuje a navíc pochybuju, že by nějak bojovala proti černým tečkám, protože je stále vidím a nepřijdou mi nijak menší nebo že by se objevovaly v měnší frekvenci.

  • žádné
  • nefunguje
  • štípe
  • vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.8.2012 19:35:33

Tato pleťová voda má odstranit černé tečky a předcházet jim. ANi za pravidelného používání se tak však nestalo, spíše naopak. Pleť se zhoršila, byla vysušená a citlivá. Za sebe bohužel nemohu výrobek doporučit, nehodí se ani na opravdu mastnější pleť.

  • nic
  • žádné pozitivní výsledky
  • vysušuje a dráždí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.8.2012 14:59:13

Tenhle dryák jsme snad na střední používaly všechny, nevěda že i mastná plet s akné se nesmí přesušovat a zadělaly si na problémy. Využití má maximálně lokální, něco podobného používám nyní k desinfekci ranek po trhání obočí, ale na celý obličej nedoporučuji NIKOMU.

  • lokální desinfekce
  • vysušuje i mastnou plet
  • dráždí


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.8.2012 14:11:50

Tuto vodu jsem jednou zkoušela používat ještě na střední škole. To je takový alkohol, že to ani není možné. Takový dryják pro pleť, která se zákonitě musí začít ještě víc mastit, protože šíleně pleť vysušuje, takže akné ještě naopak zhorší. No a proti černým tečkám jako takovým samozřejmě také bez účinku. Už bych si to nikdy nekoupila.

  • žádné
  • vysoký obsah alkoholu
  • velmi vysušuje pleť
  • nepomáhá proti akné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.8.2012 13:59:09

Tato voda mi docela smrdí, ihned mne do nosu udeřila chemická vůně alkoholu. Na citlivější pleť je dosti agresivní a rozhodně nepomáhá proti černým tečkám. Za tu cenu znám daleko lepší produkty. Pleť spíše vysušuje, než že by ji pomáhala a čistila ji.

  • alkohol
  • agresivní
  • vysušuje
  • nepomáhá


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.4.2012 13:01:27

Já jsme s touto vodou byla spokojená. Obsah alkoholuju je ale velký a cítí te ho i na tváři jemně pálý, ale pro krásu se musí trpět né ? :) Černé tečky krásně vyčistí a i pleť a pupínky, které vysuší, tím asi není vhodný pro suchou pleť a nebo se musíte po aplikaci namazat krémem.

  • vysušší pupínky
  • zbaví černých teček
  • vysušuje
  • pálý


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.3.2012 17:38:07

Nechápu, že se tohle dá vůbec používat na pleť, už jenom podle čichu je z toho cítit takového alkoholu, že by to měli zakázat mladistvým. Pleť opravdu vyčistí a odmastí, ale takovým drastickým způsobem, že to za to ani nestojí. Jediné využití,co jsem našla je nanášet vodu lokálně na pupínky.

  • žádné
  • šíleně vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 30.3.2012 14:29:08

Jedna z pleťových vod mého mládí. Ufff. Jsem ráda, že to vůbec moje pleť přežila. Pleťová voda je agresivní, plná alkoholu, naprosto nevhodná na potírání celého obličeje ať už suché nebo mastné pleti. Vlastně nerozumím tomu, jak něco takového vůbec může být na trhu. S černými tečkami samozřejmě nedělá zhola nic. Díky obsahu alkoholu by se dala používat lokálně jako dezinfekce. Jinak určitě nedoporučuju.

  • žádné
  • agresivní
  • obsahuje příliš alkoholu
  • nulový účinek
  • vysušuje pleť


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 30.3.2012 13:54:28

Tuhle vodu jsem používala ještě za mých mladých let (na základce) a nijak zvlášť mi nepomohla, spíš naopak. Černé tečky neodstraní, je příšerně agresivní, takže pleť vysuší a obsahuje alkohol, který je cítit na první čuch. Takže za mě rozhodně ne. Nikdy.

  • žádné
  • černé tečky neodstraní
  • agresivní - vysušuje
  • obsahuje alkohol


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 26.3.2012 00:44:15

Ze začátku jsem z ní byla nadšená, protože mě opravdu zbavila černých teček. Ale zjistila jsem, že je opravdu velmi agresivní, jednou jsem si čistila nos chvilku dýl a úplně mě ho podráždila. Pleť strašně vysušuje.

  • žádná
  • agresivní
  • vysušuje
  • alkohol


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 13.3.2012 21:10:54

Tahle voda je naprosto katastrofální - je zní silně cítit alkohol, pálily mě z ní oči jen jsem ji otevřela, zničila jsem si s ní pleť, vysušuje, ničemu nepomůže, černé tečky samozřejmě neodstraní, nehodí se snad na žádný typ pleti.

  • žádné bohužel
  • obsahuje velké množství alkoholu
  • vysušuje pleť
  • nečistí
  • zhoršuje stav pleti


Další recenze od 12.3.2012 17:46:48

Agresivní a vysušující pleťová voda.Vhodné tak max. na T-zónu,i to je ale k ničemu.Na nedokonalosti vůbec nepomohla.

  • žádná
  • "vůně"
  • přesušuje pleť
  • vůbec nic nevyčistí



Další recenze od 12.3.2012 17:26:18

Pro mě nevhodný výrobek na pleť. Vysušoval, pleť jsem po něm měla ještě horší. Za mě už rozhodně ne.

  • Příjemná cena
  • Vysušování pleti
  • Procento alkoholu
  • Neúčinnost


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Hůře hodnocené