Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm recenze a zkušenosti

Lesky na rty Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm
Lesky na rty Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm - obrázek 1
Lesky na rty Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm - obrázek 2
Lesky na rty Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm - obrázek 3
5 4.2 15
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 74% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 380 - 581 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Clinique

Recenze produktu
Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm

věk
35-44

Další recenze od 29.4.2012 21:15:57

Tento lesk na rty je pro mě naprosto perfektní. Je v praktickém balení ve vysouvací tužce, prostě otočíte a je to, žádné patlání v kelímku nebo mačkání tuby, která buď nedávkuje vůbec nebo příliš. Rty krásně vyživuje a zvláčňuje (obsahuje bambucké máslo a nějaké oleje) ale taky je krásně zbarví - já mám odstín 06 Woppin’ Watermelon a je to krásná přirozená růžová barva. Hlavně se mi ale líbí, že vůbec není lepivý, zanechává jen pocit krásně vláčných rtů. Je sice dražší, ale radši zainvestuji znovu do tohoto, než abych zase kupovala za rok 10 lesků na rty které pak nepoužívám, protože se špatně nanáší, patlají a lepí.

  • zvláčňuje a vyživuje
  • nelepí
  • 6 krásných přirozených odstínů
  • praktické balení v tužce
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 30.4.2012 17:49:00

Musím jen souhlasit. Chubby Stick je vynikající balzám/ lesk na rty. Rty vyživí na dlouhou dobu. Zabarvení je také tak akorát, pokud chci méně růžovou barvu, rty jen tak halabala přetřu, pokud chci výraznější růžovou, dám více vrstev a i tak je efekt krásný. Mám stejný odstín 06 a při více vrstvách dělá opravdu výraznou růžovou - ale moc hezkou. Je neparfémovaný, což mi vyhovuje ( někdy jsou lesky až přeparfémovány a chutnají uměle ). Nejvíce mi ale vyhovuje obal, který je otočný a na víčku má malinké zrcátko, ve kterém sice není moc co vidět, ale na lehkou kontrolu odstínu barvy a nanesení na rty stačí.

  • pigmentace
  • výdrž
  • výživa
  • odstíny
  • vyšší cena


Další recenze od 1.5.2012 20:21:58

Tak tyhle tužtičky od Clinique miluji. Používám namísto balzámu, barev je na výběr dostatek, dlouho vydrží, barva je dost intenzivní, rty hezky promastí. Cena odpovídá kvalitě a určitě bych si jí znovu koupila. Výborně se s ní pracuje- dobře se nanáší, tužka je vysouvací.

  • lesk
  • žádný


věk
25-34

Další recenze od 1.5.2012 21:34:29

Jeden z mála produktů značky Clinique, který mě vůbec nenadchnul. Lesk rty sice hezky zabarví a kryje podobně jako rtěnka, ale mé rty hrozně vysušoval a zvýrazňoval sušší místa. Také výdrž nebyla nijak extra, za tuto cenu jsem čekala určitě víc. Balení v tužce je ale praktické a výběr barev poměrně velký.

  • praktické balení v tužce
  • výběr barev
  • syté barvy
  • vysušuje
  • malá výdrž na rtech


věk
25-34

Další recenze od 8.5.2012 21:10:57

První co mě zaujalo je balení není to takový ten klasický aplikátor takže se nanáší opravdu dobře. Je to taková pastelka. Pigmentace je velmi dobrá, také široký výběr barev, každý si vybere co mu sluší a vyhovuje, Rty nejsou suché ale krásně hydratované.

  • pigmentace
  • hydratace
  • balení
  • cena
  • dostupnost odstínů v ČR


věk
25-34

Další recenze od 19.6.2012 16:49:04

Chubbin jsem za roky nasbírala v sadách více, než 10 odstínů. Co se týče barev, jsou moc krásné (ačkoliv na mě je 90% světlých), ale od boomu těchto tužkortěnek jsem objevila spousta lepších, od jiných značek a za lepší ceny. Clinique chubbíky jsou takové voskovky, které moc nehydratují a nevydrží. Za tu cenu je obsah mini a (ač je to Clinique a je to u všech jejich výrobků) smrdí jako guma, slušela by jim jemná parfemace. Pokud už to musí být Clinique, sáhněte po novějších Chubby Stick Intense, tyto přenechme historii :D

  • zbarvení
  • malý obsah a zbytek v tubě nejde vypoužívat
  • vyšší cena
  • vosková struktura vůně
  • nehydratují


věk
25-34

Další recenze od 12.3.2013 08:43:18

Další perfektní záležitost od Clinique. Tyto balzámky-rtěnky na rty mají úchvatné balení, takové moderní, pěkné a elegantní. Samotný produkt má krásné barvy-odstíny, jsou intenzivní a hezky pigmentované. Jsou hezky krémové, takže rty nevysušují. Výdrž je také chválihodná. Oceňuji, že nejsou parfémovány.

  • Pigmentace
  • Barvy a odstíny
  • Výdrž
  • Balení
  • Nic


věk
15-24

Další recenze od 26.3.2013 20:40:25

Dlouho jsem váhala, jestli ho mám koupit, říkal jsem si, že je to jen obyčejný předražený balzám. Ale koupila jsem a rty mi krásně hydratuje a dlouho vydrží. Jen nechápu, proč je obal tak šíleně dlouhý, když balzámku je uvnitř málo. Líbí se mi výběr barev. Líbilo by se mi, kdyby byl parfemovaný, ale to se u clinique nedá čekat.

  • barva
  • cena


věk
15-24

Dlouho jsem hledala nějakou hydratační rtěnku a našla jsem ji právě v Clinique chubby stick. Nejen, že rtěnky jsou krásně pigmentované a vydrží poměrně dlouho, ale navíc krásně hydratují rty a nijak je nevysušují. Další velké plus patří velké škále odstínů, takže si zkrátka musí vybrat snad každý. Navíc i cena je velice přijatelná.

  • Výdrž
  • Pigmentace
  • Cena
  • Velká škála odstínů
  • Balení


věk
15-24

Další recenze od 28.8.2013 21:34:38

Vlastním ejden ze základní kolekce 06 watermelon, a myslím si že za tu cenu teda nic moc :( Je takový nevýrazný.. Pokud chcete barvu, doporučuji novější kolgy INTENSE které opravdu malujou barvou odpovídající obalu. Na to že CLinique byl první, ostatní se ted předhánějí s podobnými produkty které jsou možná i mnohem lepší..

  • hydratace
  • barevná pigmentace


věk
25-34

Další recenze od 10.3.2014 17:30:13

Nejlepší balzám/lesk na rty. Balení je pratické vysouvací a díky tomu snadná aplikace. Rty jsou po použití hydratované, získají krásnou barvu. Na výběr je spousta odstínů. Už jiný balzám nepoužívám, sice je vyšší cena, ale vyplatí se. balení vydrží dlouho a rty jsou opravdu krásně hydratované a nelepí.

  • barvy, výdrž, hydratace, balení
  • cena


Další recenze od 25.3.2014 13:54:58

skvely lesk na rty. Muj nejoblibenejsi, libi se mi ta skala barev, prijemny na rtech, nepachne, nelepi I muj chlap ho ma rad.:-). Vyzkousela jsem hodne znacek I drazsich I levnejsich.Toto je pro mne zlaty stred. Lavnejsi lesky, lepi a jsou na muj vkus prilis umely. Mam jiz nekolikaty. Urcite se vyplati investovat, ale chce to vybrat opravdu spravny odstin.

  • vyzivuje
  • nevysusuje
  • je prijemny
  • skvele barvy
  • dlouhotrvajici
  • zadne


věk
35-44

Další recenze od 11.3.2016 10:05:17

Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm používám 3 roky, střídám barvy a budu si jej i nadále kupovat. Krásně hydratuje a je moc příjemný na rtech (oproti levnejším drogerkovým výrobkům, které jsem také zkoušela). Velká škála barev s které si každá žena vybere. Balení akorát do kabelky nebo baťohu. Za mě velký palec nahoru.

  • hydratace
  • cena


věk
25-34

Výrobek, který jsem si musela koupit, abych nebyla náhodou out. Mám odstíny 09 Heaping Hazelnut a 01 Poppin' Poppy. Oříšková nude barva je opravdu jemná, nevýrazná a nenápadná. Oranžová je úplně bezbarvá a transparentní. Konzistence mi nepřipomíná balzám ani trochu, srovnala bych ji s obyčejnou rtěnkou, na rtech není přípravek vůbec příjemný, o hydrataci nemůže být ani řeč (spíše rty vysušuje) a strašně smrdí, což je cítit i po aplikaci, výdrž skoro žádná, setřou se při první příležitosti. Za hodně peněz málo muziky.

  • velký výběr odstínů
  • praktické balení
  • nevýrazný pigment
  • nepříjemný na rtech
  • nehydratuje
  • strašně smrdí


věk
35-44

Asi nejlepší pastelkoidní balzámy na rty na trhu. Je jich povícero od jiných značek, ale tyhle jsou nejlepší. Barví jemně, jsou konzistenčně parádní, odstíny taky nádherné, prakticky jim není co vytknout. Mám je hodně ráda, doma mám 4 odstíny a už používám výhradně jenom je. Po rtěnce už nesáhnu. Líbí se mi příjemná a akorátní hydratace rtů, nerozpíjí se, nebarví moc, tak nejste zapatlané, když si chcete rty jen tak v rychlosti někde u kabelky přetáhnout. Fakt výborné.

  • krásné a jemné barvy
  • široká paleta barev
  • skvělá hydratace
  • nežmolkují a nerozpíjí se
  • nic


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

NYX Butter Gloss

4.3 84% 6 recenzí

Hůře hodnocené